Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #2460 üzenetére
Megoldódott, ezzel a verzióval jól működik.
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2457 üzenetére
Ja hát így igen szívás
Én ezért próbálom itthon beszerezni, ha nem sokkal drágább. Bár a wifi 5.0-át is 2 év garanciával vettem az extremedigitalon, adtak is hozzá kitöltve 24 hónapos szabályosan kitöltött garanciafüzetet plusz számlát. de amikor 1 év pár naposan bevittem itt a szervizbe mert lassan oldott fel, néha nem működött az érintőképernyő itt be is vették elküldték a központba, ahol visszadobták, hogy erre csak 1 év garancia van... Felhívtam a boltot ők is mondták, hogy 2 év beszéltek is a samsunggal, rábólintottak hogy akkor legyen annyi. Már épp vittem volna újra vissza, amikor hívott egy emberke a samsung központból, de sajnálják mégsem adják meg a 2 évet... A bolt viszont felajánlotta, hogyha beviszem vagy beküldöm ők megcsináltatják, de inkább újrahúztam a romot és megjavult.
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2455 üzenetére
Ha rendes garanciád van rá, akkor ha mégis javítják a bevitel napjától a javítás napjáig terjedő intervallummal meghosszabbodik a garancia. Új készülék esetén pedig elölről kezdődik. Én a cipőkkel szoktam így járni, fél év előtt mindig tönkremegy, persze választhatok másikat mert olyan már nincs, így mindig új cipőm van
-
flegga92
senior tag
válasz
Vyndree #2450 üzenetére
Igen, majdnem tele volt. 1.85 Odin volt. Elkezdte flashelni majd kiírta, hogy a program nem válaszol. Vagy fél óráig rajta hagytam, aztán lehúztam, kikapcsoltam, és nincs download mód. A sima S telefonnal is jártam így, de akkor nálam volt a jig em. De szerintem ezzel is előfordult legelőször.
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2385 üzenetére
Veszek újra egy SGS Wifi 5.0-át,és támogatni fogom a topicot.
Eddig a SE Xperia Mini topicban voltam aktív,de meguntam a telefont és eladom hogy legyen megint egy ilyen jó kis készülékem ismét.Azon vagyok hogy minél előbb legyen egy ilyen készülékem
Valaki próbálta már a CM10.2-öt?
-
tonyrulez
őstag
válasz
Vyndree #2377 üzenetére
Nem akar működni, már öt perce ezt mutatja
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2360 üzenetére
Eddig nagyon faxa minden.(Egyből felraktam egy Custom ROM-ot.Xperia Z ROM)
Igaz félreszoktam gépelni elég gyakran,de a Samsungon is volt ez a problémám.
A topikot továbbra is látogatni fogom,és ha kijön valami érdekesség azonnal linkelni fogom.
A készülékkel megvoltam elégedve,pár bosszantó hibán kivül.
-
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree #2360 üzenetére
Nekem ugyanez a véleményem és kb. ugyanerre használom is. Én mondjuk most is filmeket (tévét) nézek vele békákázás közben...
Viszont nekem játékoknál sokszor újraindul a gépem, most a carma freet telepítettem. Eddig egyszer sikerült játszanom vele normálisan. De voltam így a mérgesmadárcsillagháborúkkal is.
Amúgy én is szeretem a kis kütyümet, netezésre, meg navi és filmezésre szerintem ennyi pénzért bőven jó. -
törölt tag
válasz
Vyndree #2280 üzenetére
Nem ott dolgozom
Ott vettem 45KP-ért a SGS Wifi 5.0-át (Fehér 8GB)
Hol lehet az XWKP4 és XWKP6 FW letölteni?
Nagyon kezd elegem lenni a Samsungból!
A szaros S3 és társaira tonnányi FW-t lehet letölteni,a mi kütyünkre meg alig lehet valamit leszedni.
A 2.2.2 nagyon jól megy,akadások nincsenek,a legújabb 2.3.6-ban meg vannak.
-
Mawyx
őstag
válasz
Vyndree #2132 üzenetére
Még azon agyalok, hogy a Galaxy akksija nagyon jó, nagyon sokat bir, de azt olvastam a ZTE Blade-t tölteni kell naponta, mi lesz ha még megosztom vele a netet? Birja 3 órát és lemerül nekem? Az elég gáz lenne.
Másik hogy magán a Blade-n van gmail chat kliens? Mert akkor ha sietek össze se kéne kapcsolni a Galaxyval, hanem megoldok a telefonon 1-1 üzit. -
-
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2097 üzenetére
igen próbáltam. (teli vannak hibával)
Nem megy rendesen sajnos.
A Paranoid 2.57.4-ben olyan hiba van hogy nem lehet .apk filet felrakni mert hibát ír ki.(csomagelemzési hiba)+a 2.2.2-ben sokkal jobb a zenelejátszó,tőbb beállitás van+Ha lefagy egy program akkor rezeg is a készülék.Ez 2.3.6 alatt nem létezik.
Hátrányok:
Sok új játék nem megy 2.2.2 alatt.
Az Angry Birds Rio és Temple Run 2 kilép rajta+A fruit ninja mikor kilépek akkor rezeg a kütyű.De a játék és menülagolások megszüntek.+Új opciók is vannak.
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2071 üzenetére
Így kell beállítani az ODIN-t. (A PDA részhez a kernelt kell berakni ezt
P-G70-Kernel-r14.tar)
(Home gomb+hangerő lefele gomb+bekapcsoló gomb együttes nyomva tartása amíg nem jön be a képen látható kép.
A Kernel amit linkeltem 100% hogy működik,mert kipróbáltam többször is
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2057 üzenetére
Előny: Megszünnek az akadások.
Hátrány: Sok progi nem fog müködni.
A tied azért jobb mint a gyári XWKP7,mert CWM van rajta+1200MHZ-ig húzza fel a procit.(Nem érzékelek nagy változást 1200MHZ-n.)
Ezt nem értem: Sajnos míg más készülékek előre, is vissza fejlesztik az FW-t, a főzött ROM-okról nem is beszélve.
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2052 üzenetére
Linkelem a 2.2.2-es Magyar Froyo Romot:
Rakd fel,és nézd meg hogy nem fog akadva menni a játék és a vízszintes kalibráció+a menü sem akad.
Felrakása ODIN-nal kell,és utána a Recovery Menűben kell Wipeot csinálni.
Állitom hogy a Samsung valamit elkúrt a 2.3.5 és 2.3.6-os FW-ben.
És a Samsung le**** ezt a készüléket! Szégyen tőle.
Továbbra sem találtam meg a 2.3.5 Magyar FW-t.
A Sammobile és Samsung Updates **** felrakni az ősszes FW-t hozzá! Bezzeg a Galaxy Mini és t@rsainak csomó FW-je fent van az oldalakon.
[link] (Reg kell hozzá.Eszköz neve: YP-G70)
-
törölt tag
válasz
Vyndree #2019 üzenetére
Köszi
Akkor nálam van gond mert a GTA VC lefagy indulás után.(tap to continue)
Az összes game 2D és 3D játék szokott akadni nekem.
Hol tudok FW letölteni amiben van magyar nyelv?
Szerk:
Ezt találtam:
De 2.3.5 magyart nem látok.
A 2.3.6 magyar a ROM.(XWKP7)
nekem ez van fent most.
Hogyan tudnám az akadásokat eltüntetni?
Más: A mostani FW-ben ha a giroszkopot kalibrálom akkor akad az egész.Másnál is?
2.2.2 alatt nem akad.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Vyndree #1998 üzenetére
Hátlapot nem lehet levenni, így akksit cserélni sem, de ha elromlana, kicserélik neked. GM43-01010A akksi kell bele, itt kapni.
Egy YooBao Magic Cube külső akksit használok hozzá, 10000mAh-s, így 4-szer is fel lehet tölteni vele, és ahogy tapasztaltam, ugyanolyan gyorsan tölt mint hálózatról (mivel 1 amperórával tudja leadni az energiát). -
soldi3r
veterán
válasz
Vyndree #1991 üzenetére
kössz!
jah, hogy ez 4.2? nem tudtamde nem is igazán érdekel a verziója
csak azért lett érdekes a dolog, mert muttert akarom rászoktatni a skypera, de azt meg tudja szokni angolul
nem akarok sok időt rááldozni, nem is foglalkoztam eddig sem androiddal és nem is tervezeminkább az előlapi hangszóró mellőzése ami zavar egy kicsit
(#1993) makoj20, köszi! de ennyire nem akarok belemászni, lehet inkább veszek egy 7"-ost az euronicsban, 22ért magyarul, ez meg marad nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Házimozi belépő szinten
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest