Új hozzászólás Aktív témák
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
Ehhez a készülékhez lehet-e bluetooth-os billentyűzetet csatlakoztatni?
Üdv: Gábor -
ha5aws
tag
Sziasztok!
A hét végén értesítés csücsült a samun. Megérkezett a 2.3.6 verzió. Kb. 10 perc alatt frissített. Pár apróságon kívül nagy újdonságot nem tapasztalta. Remélem nem ez lesz az utolsó frissítés.
ha5aws
tag
Sziasztok!
PNA-mon az iGo8 ban van egy log file ami letölthető és a google map-on megjeleníthető. Ez a funkció a samu iGo-ban nincs benne mert ez az Amigó portolása. Van-e olyan program amivel ez a funkció megoldható?
ha5aws
tag
Ha esetleg valaki szeretne ilyen tokot: [link]
ha5aws
tag
Szia!
Túlságosan én sem ismerem a samu lelkivilágát, így csak ötleteim vannak. A telepített programokat próbáld minimalizálni, az egyéb adatokat lementeni külső tárolóra és törölni. Utána egy gyári adatok visszaállítását kérni a beállításoknál. Magyarul egy szűz géppel indítani amin kevés az adat. Esetleg egy másik PC-n megpróbálni hátha ott nem tetszik neki valami. Remélem valamelyik segít.
ha5aws
tag
válasz
DoItYourself #1132 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt addig míg nem frissítettem mézeskelácsra. (2.3.5.)
ha5aws
tag
Szia!
2.3.5.-re a frissítést szerintem a KIES-el próbáld. Telepítsd fel a gépedre és a driverek települése után automatikusan rákérdez a frissítésre. Követed az utasításokat és örülsz. Samun az USB kapcsolatot ne felejtsd átállítani KIES-re. Nálam a KIES air tökéletesen megy, próbálj a ruteren, vagy ahogy mondtad a tűzfalon állítani. Nálam Win7 van egy egyszerű TPlink ruterrel. A munkahelyemen XP és mind a két helyen tökéletes. A DLNA lejátszásban nem tudok segíteni, nálam annyira gyenge a gép hangja, hogy jobb ha a saját lejátszóját kötöm a HI-FI-re.
ha5aws
tag
Szia!
A Samun csak a Kies mód legyen beállítva a csatlakozás előtt. Amikor a program összeszinkronozott a Samuval (kiírta a tipust YP-G70 csatlakozva) elvileg rá is kérdez, hogy frissítheti-e. Utána csak követni kell a kérdéseket és frissít. Akku legyen feltöltve!!!
-
ha5aws
tag
Szia!
Akkor talán a többi beállítást meg kellene vizsgálni. Nálam az első csatlakozásnál a driverek telepítése után kb. 15 perc volt a frissítés. USB beállításoknál gondolom a Kies volt beállítva. Az sem baj, ha a net kapcsolat a frissítés alatt stabil a PC-n. Ha így nem megy próbáld Odinnal. Azt még nem próbáltam de leszedhető hozzá minden és a fórumba is volt már róla szó.
Sok sikert: Gábor -
ha5aws
tag
válasz
@matthew@ #1105 üzenetére
Szia!
Több navigáció is működik. A sokak által ismert iGO, és a Sygic a legjobb. Használtam mind a kettőt, kisebb rigolyáktól eltekintve jól működnek. A programok csak GPS vevőt igényelnek (be kell kapcsolni) utána a megadott célpontra navigál a megadott opciók alapján. A neten bőven találsz rá leírást. Androidra az iGO amigót adaptálták. Egy teljesen leegyszerűsített navigáció, de mindenhova elvisz.
ha5aws
tag
Sikerült!
Hátha még valakit érdekel a képernyőmentés. @ngryb1rd megoldása a jó csak fürgének kell lenni. Szóval a sorrend: home de csak addig míg a feladatkezelő elő nem jön közben a vissza gomb utána menü. Elég gyorsan egymás után de az elején a home+vissza együtt utána vissza+menü együtt, aztán jön a fényképező zárhang...
Jó szórakozást.
ha5aws
tag
Sziasztok!
Találtam a gépen két képernyőmentést amit én hoztam létre valamikor. A sok nyomkodás közben véletlenül készülhetett, de nem tudom hogyan. A screencapture könyvtárba tette. Már minden billentyű kombinációt kipróbáltam de még nem sikerült reprodukálni a mentést. Segítsetek.
ha5aws
tag
válasz
MATT KERRICH #1085 üzenetére
Szia!
Nem volt olcsó, de szerintem ennyit megér a biztonság. Egész pontosan fiam intézte az akciót. Szállítással együtt egy tizes volt.
-
ha5aws
tag
Sziasztok!
A frissítés megoldotta Skype problémát, már jól működik a kamera. Lenne egy kérdésem tényleg kihagyták az RDS funkciót a rádióból, vagy csak én nem találom? A PowerAMP hangerő szabályzója jól működik, mert nálam folyamatos hangerőszabályzáskor időnként vannak benne lyukak. Lenémul utána megint erősödik. -
ha5aws
tag
Sziasztok!
Skype video híváskor a kép forgatása megszűnik vagyis csak vízszintesen használható, ezzel még nem is lenne gond de amikor nálam jó az irány akkor a partnernél fejjel lefele van a kép és természetesen viszont is, ha megfordítom nálam rossz. Van-e valakinek megoldása erre?
Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest