- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kali8n
aktív tag
Az a természetes, ha visszafrissül magától, de erre is van egy megoldás.
Titanium backup-al jegelni kell a market updatert, és többet nem fog visszafrissülni, annyi, hogy root kell hozzá. És az a jó ebben, hogy nem töröl semmit, tehát ha majd egyszer mégis kellene az új market akkor csak kiolvasztod és frissülni is fog magától. -
Carambola
tag
Hello.
Sajnos a Gingerbread sem oldja meg. Már rég felraktam, és fut tökéletesen, de ezt az app-ot nem tudom letölteni. Itt valami más gond van.
A TV24 messze nem olyan jó és részletes, mint a T-s Műsorújság.
Ez van...
Köszi a válaszokatAmúgy elmondhatom, hogy nekem ez a gép nagyon bejött.
Mióta megvan nem használom a Huawei S7 Slim tabletemet.
A súlya még megfelelő, a képe fényes, és ezen a méreten jónak mondható a felbontás is.
Élvezetes a böngészés, a video nézés, a zenehallgatás, a navi, a Defymhez képest 2x annyit bír az akku...
A kabát vagy zakó zsebben kényelmesen elfér, nem húzza le.
A 3 G hiányzik, de ha nagyon kell a Defyről csinálok neki WIFI Hotspotot.Az új Galaxy Note ezt már megoldja, de 4 x annyiba kerül.
-
fattyu666
tag
-
kerekfej
őstag
-
general
addikt
legfrissebb van fent.. nekem már rendesen látja, azzal nincs gond... feladom..
próbáltam egy rakás helyet felszabadítani, alig pár dolog maradt fent a cuccon, de ez sem oldotta meg. esetleg olyan előfordulhat, hogy gyári "szűz" állapotra kéne visszaállítani magyarul minden felinstallált dolgot le kéne szedni, mielőtt oprendszert frissítek? erről vélemény?
-
sghc_toma
senior tag
nincs mit..
nem tapasztaltam ilyesmit, de ez lehet, hogy azert van, mert otthon es az irodaban is kb. ot meterre vagyok a router-tol.. mashol meg meg nem hasznaltam a wifit..
mas negativumot sem tapasztaltam.. mondjuk nem is hasznalom tul sokat, szinte kizarolag e-book olvasokent funkcional nalam -
sghc_toma
senior tag
oszinten szolva fogalmam sincs, hogy mit frissitett mire.. az about ezeket az infokat mondja:
Firmware version: 2.3.5
Kernel version: 2.6.35.7 G70XWKP4-CL617119 se.infra@SEP-39 #2
Build number: GINGERBREAD.XWKP4de ugy remlik, hogy a KIES-ben ezek kozul semmi nem szerepelt, csak valami ahhoz hasonlo, amit te is irtal, de a pontos betukre, szamokra sajnos nem emlekszem..
SZERK: nos, megneztem KIES-ben, es ezt irja aktualis firmware-nek: PDA
P4 / CSC
P4 (XEH)
garanciat nem tudom, de a Samsung sajat szoftverevel, mindenfele hekkeles nelkul tortenik a frissites, nem hiszem, hogy elveszik..
sajnos a Zenelejatszot sem tudom.. mikor megnyertem a kutyut, kiprobaltam, de az n900-nak jobban bejon a hangja, igy tobbszor el sem inditottam.. ha gondolod, esetleg csinalhatok screenshotokat..
-
sghc_toma
senior tag
szia,
angolul hasznalom, de mindjart megnezem.. megneztem, be lehet allitani a magyar nyelvet..
az USB kapcsolodas modja KIES-re volt allitva.. egyszer szolt, hogy le kell allitani minden alkalmazast a telon, de utana siman ment.. biztos, hogy minden driver felment neked rendesen?
-
"Az akkuhasználat menüben miért jelez cella készenlétben időt, ha nincs benne sim?"
Ezen már én is törtem a fejem...
Én úgy néztem, hogy jelen készüléknél leginkább a számítási teljesítménnyel korrelál (pl. processzor igényes alkalmazásoknál nagyobb arányt mutat pl. a kijelzőhasználathoz képest.) A csökkentésre pedig "repülőgépes" üzemmódot ajánl, amit be is lehet kapcsolni, de láthatólag ettől semmi nem változik (pl. a Wifi ugyanúgy kapcsolható.)
Ami nekem még feltűnt, hogy státusz sorban megjelenő elem ikon több töltést mutat mint amit százalékosan mutatnak az alkalmazások (pl. QuickSettings, CoolReader, stb.) Ja, és 15%-os töltöttségnél figyelmeztetett legutóbb, hogy ideje tölteni (48% volt a 7 óra 15 perc kijelzőhasználat, 2% a WiFi, ha jól emlékszem, 2% standby (kb. 2 és fél nap), a maradék volt a cella készenlét (repülős módban
).
-
Szerintem a hozzá adott headsettel a hangminőség nagyon-nagyon harmatos - főleg egy médialejátszóként is reklámozott készüléktől. (Skype-hoz lehet hogy jó.) Mondjuk sokat nem kísérleteztem vele, mert az in-ear típusú füleseket nem nagyon csípem, az is lehet, hogy egyszerűen nem passzol a fülemhez. Viszont a legtöbb általam olvasott review is javasolja a headset cseréjét, szóval olyan nagyon jó nem lehet. Amúgy az elektronika feltehetően azonos azzal, ami a samsung mp3 lejátszókban is van (amiről nekem szintén nincs tapasztalatom, de hallottam már dicsérni. Ami persze nem garancia semmire.)
A saját jól bevált sima sztereó fül/fejhallgatóimat nem mertem beledugni, mert a készüléknek headset socket-je van (4 osztású a jack), kéne hozzá valami adapter, vagy kellene vennem valami minőségi headset-et, de erre egyelőre nem volt időm.
Egy fél regényt viszont már elolvastam rajta. Sajnos egy meglehetősen bénán formázott RTF-ről van szó, ami ePub konverzió után nem mutat valami szépen, ezért a cool readerben olvasom eredeti formátumban (az Aldiko csak ePub-ot eszik). Az ékezetes karakterek megjelennek, kivéve az ő és ű betűket, amik kalaposan ill. hullámosan jelennek meg. (Hogy ez miért van nem tudom. Van valakinek ötlete?) Amúgy mindkét olvasó gyors, kényelmes, a képernyő pedig elég nagy, hogy ne kelljen mákszemnyi betűket használni. Mindkét olvasónál a fényerő a képernyő bal szélének a simogatásával állítható, ami változó fényviszonyok mellett különösen hasznos (békávézás közben szoktam olvasni, otthon inkább könyvet, ha csak nem nagyon izgalmas a fejezet
).
Szerk:
A google maps is használható off-line (ezt próbáltam), ill. állítólag a google navigációs szoftvere is (ezt viszont nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest