- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
#73029888 #1901 üzenetére
Köszi, így már bátrabban állok neki.
Azt esetleg tudja valaki, hogy sorozatszám alapján van e esélyem, hogy garanciában javítják ha tönkre megy? Eleve nem lehet még 2 éves mert akkor még nem is gyártották. Számlát nem kaptam az előző tulajtól, mert céges számlára vette és gar papír sincs kitöltve.
-
-
pcnet
addikt
válasz
mandiner #1846 üzenetére
Nekem is egy USB-re van dugva egy kábel és azon frissítek badát, HD2-re ment már fel róla android, WP7, de Odinnak valamiért nem teccett. Én csak simán lehúztam, igaz paráztam, hogy itt van vége Galaxynak, de power gomb hosszan nyomásával kikapcsolt, majd újra download módba tudtam tenni. Esetleg recoveryben egy factory reset? Odin nem nyult a készülékhez, mert létre sem tudta hozni a kapcsolatot. 99.9% hogy nem nyírtad ki a készüléket.
Esetleg CWM-ből egy ROM telepítés SD-ről? Csak tipp! De úgy rémlik SDnek az internal SD-t kezeli arra meg ugye most nem tudsz másolni mert nem éred el. Vagy ha van backupod.... -
pcnet
addikt
Ne etessük a trollokat Úraim!
-
pcnet
addikt
Nem jelentem, az én hülyeségem volt, hogy legalább egy adásvételit nem írtunk, vagy nem adta írásban, hogy vállalja a szervizeltetést. Céges számlára vette, de csődbe ment a cég... Így számla sincs, de megígérte, ha gond van vissza küldhetem és intézi. Csak ha fél év alatt nem sikerült számlát szerezni, akkor ha tönkre megy és vissza küldöm neki hipp-hopp lesz számla? Tegnap megkerestem mert jövő hétre megbeszéltem a leendő vevővel hogy hol és mikor találkozunk, bele is ment hogy ír papírt garról, aztán írt, hogy magánszemélyként nem vállalhat gart. Ezt nem is kértem, hogy zsebből fizessen ha baj van, csak azt, hogy ő küldi szervizbe. Ezek után ha tönkremegy se küldöm neki, mert lehet a készüléket se kapom vissza. Van egy 1000 éves MIO C250em ami sokszor átküldene falon vagy boltba kirakaton keresztül. Ahelyett jó lesz, veszek egy tartót és kész. Hardveraprózást meg végleg befejezem. 1$os akku töltő 3000ft-ért ami eldurranik és lenyomja az autómatát, gar elöl menekülő emberek, kijelzőhibás telefon... Ennyi elég is volt! Inkább gyűjtök 2 hónappal tovább és veszek újat.
-
pcnet
addikt
Ma néztem Tescoban egy GSM boltban tartót, 3500ft. Stabilnak tűnik, csak nem volt nálam a tab. 3500ft-ot szerintem megér. Garancia már enyémre se lesz, bár akitől vettem vállalta ha vissza küldöm nála érvényesíthető a gar, de most szépen kibújt a felelősség alol. Mindegy, ez volt a tanulópénz, hogy többet nem veszel használt cuccot. De én voltam a hülye, hogy úgy megvettem, hogy legalább papír nem készült róla. Gar nélkül mennyiért lehet eladni? Remélem nem megy tönkre, nem olvastam még, hogy bárkinek bajja lett volna vele. Elvileg 2013 decemberig garos. Csak ugye számla nincs róla.
-
pcnet
addikt
No, levettem a hírdetést, marad a készülék navinak... Nem vagyok ajándékozó kevemben, messze van még a karácsony!
Autós vagy bringás tartót használ valaki? Tapasztalat? Tudnátok ajánlani valamit?
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1777 üzenetére
Ja látom költői kérdés volt. Bocs! Mindegy! Maradjunk annyiban, mindkettő jó, de Galaxy jobb vétel. És akkor senki nem sértődik meg. Egyébként ha vissza olvasol, láthatod, hogy írom Galaxy mennyivel sokoldalubb és lehet megmarad navinak, mert 38ért nem pazarlom el. Azt hittem ebből lejött, hogy szeretem Galaxyt. És nem sznobságból vettem touchot. Tényleg mindegy. Látom tényleg android topicban nem lehet írni Apple-ről, Apple topicban meg androidról. Én nem állok egyik pártján sem. Mindkét eszközt szeretem és használom. Csak mindegyiket másra. Részemről itt tényleg vége. Nem kívánok vitát nyitni. Ha valakinek kérdése lenne, írjon privátot, szívesen válaszolok bármire.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1777 üzenetére
Szebb a képe, nem pixeles. 960x640 pixel 3.5"on sokkal szebb mint Galaxynak 480x800 5"on. De félre értetek, mert én épp azt mondom Galaxy jobb vétel, nem estem hanyadt touchtól. Csak kiváncsi voltam mi ez a nagy hype az Apple körül, és már minden OP rendszerrel volt dolgom iOS kivételével. Ezért szerettem volna megismerni azt is és iPod touch volt a "legolcsóbb" megoldás erre, ugyanis nem vagyok olyan tollas gyerek, hogy megengedhessek magamnak egy iPhone 4et 150e ft-ért. 3GS jöhetett volna még szóba, de szempont volt a garancia és touch 4G erősebb hardveresen. Szóval nekem nem jött át az Apple feeling, azt hiszem nem én leszek az aki sorban fog állni alma bolt előtt, hogy elsők közt vegye meg az új almafont. Nem rossz, de nem értem mi ez a nagy hype. Na de ezt már nem írom le, mert erre téved egy fanboy és átalakítja az arcom. Meg nem akarok vitát szítani. Egyébként szerintem zenében sem jobb. Memóriája meg nem bővíthető, hogy kérdésedre is feleljek. Képeket nem valami szépeket csinál. 0.7mpx. Videóban 720p. Nekem a kijelző teccik és, hogy vékony a készülék. Meg minőség értet, egyben van, szép, jó kézben tartani. De iTunes szinkron idegesítő, Galaxy sokkal hasnálhatóbb, nem kötött ennyire az egész és nem ennyire zárt a rendszer.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1774 üzenetére
Hm, hát én egy hete vettem iPod touch 4G 8GB-ot, így azt hiszem van összehasonlítási alapom. Szóval touch kijelzője oda-vissza bucira veri Galaxy kijelzőjét... De minden másban... Hát... Nem tudom! iOS-t szerettem volna mindenkép kipróbálni és touch jöhetett szóba vagy iPhone 3GS. Touch lett. Hírdetem a Galaxy-t, de még csak érdeklődő sem volt... Illetve egy emberke, aki azt hitte Galaxy S. Amint felhívtam a figyelmét, hogy ez "tablet", máris "ja, akkor bocs" volt a reakció. 38e ft alá nem fogok menni. Ha nem viszik, megmarad navinak autóba. Egy valamire való navit sem kapok az áráért, és Galaxyval fényképezhetek, videózhatok, zenét hallgathatok rajt, netezhetek... Szóval úgy néz ki marad.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Eladóvá vált a Galaxy S WIFI 5.0-ám. Ha valakit érdekel esetleg: itt.
-
pcnet
addikt
válasz
vadászcsiga #1576 üzenetére
Hegesztik már rá az ICS-et.
-
pcnet
addikt
válasz
DoItYourself #1556 üzenetére
No, ez engem is érdekelne. Egyszer próbáltam HD2 töltőjével tölteni, az 1A-es, ez 0.7. Nem tudom mennyit számít, de az már +30%. Nem melegedett jobban töltés közben, de azért nem erőltetem a dolgot. Csak töltő hibára gyanakodtam mikor a 80%os mizéria elkezdődött. Most Wave töltőjével töltök mindent. Dettó ugyan az a töltő mint Galaxyé.
-
pcnet
addikt
Ok, köszi mindenkinek a segítséget/infót. Akkor nyugodalom van!
4óra 18 perc a kijelző használat 45%os akutöltöttségnél.
-
pcnet
addikt
válasz
menyoronc #1546 üzenetére
Szia!
11 óra 20 perc használatot ír és most van 45%on. De gondolom ez bekapcsolás óta eltelt idő. Ma reggel húztam le töltőről, emaileztem, Logoutot olvastam 2-3 órát és itt a fórumot. Szóval akkor kb 4 óra használattal jutottam el 45%ig. Az jó? Ehhez hozzá tartozik, hogy amíg Logouton olvasom a cikkekhez tartozó fórumot, kikapcsolom a wifit, hogy ne zabálja az aksit. Úgy sincs rá szükség, 200 hsz/oldalra állítom be a fórumot. Fényerő minimumon.
agabe: Ok, akkor az én akkuidőm kb reális. Nem az zavar, hogy xar a kijelzés, csak az, hogy ha újra töltőre dugom, akkor felmegy 100ra, de automatikusan nem. Illetve felmegy de vissza is esik. ÉS ha újra rá töltök akkor 100on marad. És nem értetem miért. Hogy az android íhy kezeli, az oké, volt már több androidos kütyüm. Mondjuk Galaxy Tabbal nem volt semmi bajom, egyenletesen merül. HD2 20%ig szinte 2%onként esik ki a töltöttség, 10%ig szinte nem is akar merülni akármit csinálok, majd 10-től pillanatok alatt 1%ra és 1%on még elvan 40 percet wifi nettel. Szóval értem én, hogy nem reális amit menet közben mutat, csak azt nem értettem 10 órát van töltőn és 80%ról indít kapásból. 10 perc rátöltéssel meg 100ról. Ha 10 óra alatt 80%ig jut, akkor nem értettem 10 perc alatt hogy tölthet 20%ot. Mindegy, hagyjuk. ha másnak is van, akkor nem az aksi döglődik. Csak azért rugóztam a témán, mert még garanciális és ingyen cserélnék, nem akarom gar után egy héttel meg csütörtököt mondjon és 15e+szerviz munkadíjért saját zsebből kelljen cseréltetni.
-
pcnet
addikt
Én írtam, ha vissza dugom töltőre akkor megy csak fel 100ra különben 80ról indul a merülés. Csak azt nem értem ha ROM probléma, akkor másnál miért nem jelentkezik. Illetve nálam miért jelentkezik stock ROMmal is? Tegnap épp ezért tettem fel Odinnal G70XXKPH_G70XXKPH_XET ROMot. Az ok, hogy nem reálisat mutat, de 100%nál ha Ti le húzzátok a töltőt, 100%ról kezd merülni nem 80ról. Bocsi, de nem értem ezen mit nem értetek.
Olyan mintha 80%nál lekapcsolná a töltést és soha nem töltene fel teljesen. Ergo az aksi 80%át használja ki. Mint Lumia 800nál amire Nokia kiadta a javító csomagot.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1536 üzenetére
Ok, köszi, hogy kipróbáltad. Akkor bele nyugszom, hogy ez ilyen.
Bár továbbra sem értem, hogy a másodperc töredéke alatt hova tűnik az a 20% és miért megint én fogtam ki a selejtet. Wave kijelzővel is csak én szívtam, szervizes még hasonlót sem látott. HD2 meg memória kártya terén válogatós. Számítógépem meg az USB-s eszközöket dobálja el. Másolok pendrivera és egyszercsak eltűnik a pendrive a rendszerből. Van egy 3310esem T-s kártyával az meg naponta 2x-3x kikapcsol. Szóval....
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1534 üzenetére
Az ok, hogy használat közben csökken az aksi töltöttsége. Nem is ezzel van a bajom. Egy zseblámpában is kimerül az elem ha használod. Pfff! Nem erre gondolok. Az a gáz, hogy amint kihúzom a töltő kábelt, abban a pillanatban -20%. Tehát 80%ról kezdem el használni az aksit. Nem akarok 15e ft-ért aksit cseréltetni, épp ezért akarom most szervizbe vinni amíg garanciális és ingyen cserélik. Totál félre értesz.
-
pcnet
addikt
No, srácok, nálam aksi gond lesz.
Valaki próbálja meg legyen szíves, tegye fel a Battery indicator-t és töltse fullra az aksit. Mikor már kiírja, hogy aksi feltöltve, húzza ki a töltőt, nézze meg hány százalékot mutat a Battery indicator (vagy bármilyen battery widget). Nálam gyári ROMmal is 80%ig tölt Battery indikátor szerint, újra töltőre dugom, kiírja, hogy fullra töltve húzzam ki a töltőt, ekkor Battery indicator 95%ot mutat. Magyarul soha nem tölti fullra az aksit. Gyári ROMnál ha csak a gyári indikátorra hagyatkozok, akkor maximumot mutat. Eryigit-nél a kör alakú indikátornál derült fény a turpisságra. Valaki próbálja ki legyen szíves, mert ha egyedi hiba, akkor el vinném szervizbe. 15e ft egy aksi, nincs kedvem saját szakállamra cseréltetni a későbbiekben. Szeretném garanciában letudni a dolgot. Köszönöm!
Vyndree: Nem tud magyarul.
Akkor én megint kifogtam egy hibás példányt?! Jó érzékem van hozzá.
-
pcnet
addikt
2.3.6-os stock ROM-ot lehet ROOTolni valahogy? XDA-n kérdezte valaki, de a Eryigit ROMot ajánlották neki mondván az már alapból ROOtolva van.
Eryigit ROMmal is előjött az aksi gondom, nagyon zavar, szeretném kideríteni aksi rossz vagy a ROM. Sanszos, hogy aksi, mert egyikőtök sem tapasztalt hasonló hibát. Feltettem G70XXKPH_G70XXKPH_XET (2.3.6) ROMot, de nem tudom ROOTolni.
Esetleg olyan programot tudtok amivel Eryigit ROM-ról át tudnék cuccolni pl játék mentéseket, Opera Mini könyvjelzőket stock ROM-ra? Akkor nem is lenne szükségem a ROOT-ra.
-
pcnet
addikt
válasz
DoItYourself #1522 üzenetére
Esetleg Hamis helyek nincs bekapcsolva a Fejlesztéseknél? Pár program finnyás rá. Bocsi nem tudom megnézni, nincs nálam a kütyü.
-
pcnet
addikt
No, lefuttattam két tesztet, csak screenshottal bénáztam egy sort. Én abszolút nem vettem észre gyorsulást, sőt! Főképernyő és menü közt váltogatva, kimondottan lassúcskának érzem. Menüben az oldalak közti lapozás sem olyan mint mondjuk Wave-en. Nem azt mondom, hogy akad, de nem olyan folyamatos. Nem tudom előző verzió milyen volt, soha nem rángattam meg a menü oldalakat.
HD2-n is vissza fogom a procit 576 mhz-re a jobb akkuidő érdekében. Szóval nincs sas szemem az ilyesmihez. Tudom tesztekre sem lehet 100%ban hagyatkozni, de azért egy összehasonlítási alapnak mégis jók.
-
pcnet
addikt
Első tapasztalatok:
- Néhol nincs rendesen magyarra fordítva. Pl némelyik widget, vagy dock-on Aplications és Home, menüben Contacts, Downloads...
- Eddig stabil, nem volt FC, fagyás, újraindulás.
- Nálam aksi töltöttség kijelzést is megoldotta. (Előző verzióban 100%ra töltött aksival ha lehúztam a töltőről 80%ra esett, majd 10 perces ismételt rátöltéssel 100%on maradt.)
- 2 zenelejátszó van, egy Music névre hallgató MIUI lejátszó és egy Zene a Samsung megoldása.
-
pcnet
addikt
Most kúszott fel Eryigit ROM, pakolgatom vissza a programokat.
Xperia és Touch Wiz launcher is van benne. Egész jól néz ki! Hamarosan írok tapasztalatokat.
-
pcnet
addikt
válasz
trobi28 #1495 üzenetére
Hivatalos magyar sajnos nincs.
Szervizben 3.500ft-ért rá rakják. A legfrissebb magyarul is tudó custom ROM az általam pár hozzászólással feljebb linkelt.
Felrakáshoz Vyndree kolléga Logoutos írását ajánlom.
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
Akkor elnézést kívánok!
Én eddig csak egy HD2 ROMban találkoztam ezzel a fényerő állítási móddal. Lehet többi is tudja, csak abban volt feltüntetve menüben ilyen opció és akkor figyeltem fel rá. Majd kipróbálom HD2-n is csak most WP7 ROM van rajt.
menyoronc: Füles kérdésben én Wave-emmel voltam így mikor megvettem. Ott is pár millimétert kilógott, gondoltam, hogy ez így nem oké, de erőltetni sem akartam, hogy haza vágjam a csatlakozót. Felhívtam egy haveromat aki pár héttel előbb vett szintén egy Wave-et, ő mondta nyomjam erősen, ne féljek nem lesz baja. A helyére pattant, most már nincs is ellenállása simán be lehet dugni.
-
pcnet
addikt
Tudtátok, hogy Eryigit-GB-2.3.6 ROMban a status bar-on balról jobbra végig húzva az ujjatokat tudjátok a fényerőt növelni, vissza felé pedig csökkenteni? Bocsi ha felfedeztem a spanyol viaszt, de minap jöttem rá véletlenül.
Számomra a fényérzékelő szenzor hiányában ez baromi hasznos dolog.
Nálam wifi szórakozik, 2-3 naponta újra kell indítani. Kapcsolódik a hálózatra, de nincs net.
-
pcnet
addikt
Bocs az új hozzászólásért de lejárt a szerkesztési idő... tokkal kapcsolatban még annyi, hogy az én fülesem csatlakozója nem csatlakozik rendesen ha tokban van a készülék. Kicsit féloldalas a tokon kivágás.Másnál is van ilyen vagy megint csak én vagyok speciális eset?
-
pcnet
addikt
ROM frissítéshez szeretnék hozzá szólni: Akinél kiakad frissítés közben az viheti nyugodtan hivatalos Samsung szervizbe, megcsinálják. Mikor Wave-em volt szervizben, mondta srác, hogy sok Wave-et vittek vissza mert KIES elcseszte a frissítést. Tudom, ez nem Bada, de gondolom ugyan azok a garanciális feltételek vonatkoznak rá mivel Samsung-Samsung.
Ha nem hivatalos ROM volt rajt és kellene a magyar nyelv, akkor legcélszerűbb egy hivatalos Samu szervizt felkeresni ahol garancián túli szervizeléssel foglalkoznak. Ők nem kérnek se számlát se gar levelet, mivel nem garos a javítás így nem kell félni, hogy a nem hivatalos ROM miatt ugrik a garancia. 3.500ft-ért tesznek rá gyári ROMot és újra él a gar. Tapasztalatból írom, pár hete ugyan ebben a cipőben jártam.ICS ROM... Hmmm, fincsi!
Tegnap megérkezett a szilikon tok és a kijelző védő fólia Hong Kongból.
Tokban még kicsit fura, amúgy is nagy volt a Galaxy az én kéz méretemhez, tokban még nehezebben fogom stabilan egy kézben. Fólia 3 rétegű, középen van a "valódi" fólia ami a kijelzőre kerül. Eddig csak 2 rétegű fóliával volt dolgom, így sikerült el is csesznem egyet. Mindegy, már nem szedem le. Lég buborékos lett. A következőt már majd több gyakorlattal teszem fel.
-
pcnet
addikt
válasz
tome.jr #1407 üzenetére
Természetesen elsőbbségi ajánlott levélként adtam fel. Egy 35-40e ft-os cuccot nem fogok sima levélként/csomagként feladni. Abban igazad van, hogy fogyasztóvédelemmel kellett volna fenyegetőzni. De sok esetben ők sem tudnak mit tenni. Nyomtam már fel Vodát is, mert olyan opció volt kártyámon aktív ami az adott tarifacsomaghoz nem is választható. Végül elengedtek négy havidíjamat (4x1e ft) aztán mikor lejárt a szerződés egyből mentem be, hogy bontani szeretném a szerződést. Közölték velem, nem lehet, amíg számla tartozásom van. 5ezer pár száz forint hátralékom volt. Kiderült a 4e ft-ot amit elengedtek most kamatostul követelik vissza. Gondoltam a fogyasztóvédelemre, de akkor sem tudtak segíteni. Egy jogász ismerősömmel beszéltem aki azt ajánlotta fizessem inkább be azt a "pár" ezer forintot, mert csak polgári peres útra tudom vinni a dolgot, de ott egy Vodafone méretű céggel szemben esélyem nincs. Fizethetem a perköltséget és a hátralékot. Szóval ennyit fogyasztó védelemről is. Látszólag elengedték a havidíjat, utána meg kamatostul követelik.
Vodánál egyébként többször is eljátszottuk ezt a fogyasztóvédelem dolgot, volt, hogy 38e ft-os számlát küldtek ki, mert szerintük túlléptem az 1 GB mobil adatforgalmat és akkor maz még 17e ft volt és GPRS alapon. Jó vicc! Erre azt válaszolták, hogy nem tudják naprakészen tartani a rendszerüket, ha lekérdezem az adatforgalmam az akár lehet több napot megelőző állapot is. És különben is a ConnectMe szoftver egy tájékoztató jellegű adatot közöl. Köszi! Telefonom adatforgalom számlálója 700 valahány megán állt. Ha ConnectMe téved pár %ot, ok, van egy bizonyos hibatűrés. De +30% az már kicsit meredek. És Vodának volt igaza. -
pcnet
addikt
válasz
Roliiii #1405 üzenetére
tome.jr: Igen, én is pontosan erre hivatkoztam, de azt mondták már lezárták a a garanciát, nem tudnak vele mit kezdeni.
Roliiii: Nem, mert 2 hét volt még vissza a garból mikor postára adtam. Fel is hívtam őket, hogy megérkezett e és mondták hogy igen. Tehát gar időn belül kezdték meg a javítást. Telefonban nekem azt mondták, hogy már bevizsgálták, valószínűleg kijelző csatlakozó lazult fel, vagy kijelző csere lesz. Erre megoldották egy szoftverfrissítéssel. Ha lejárt volna a gar, akkor a szoftverfrissítést is fizetnem kellett volna.
-
pcnet
addikt
Nálam sajnos postán ment a dolog. 65 km-re volt a legközelebbi szerviz és 260km-t nem akartam autózni. Postaköltség olcsóbb volt. :/ Mire vissza kaptam, nem volt rá gaz. Felhívtam a szervizt, hogy arra tekintettel, hogy még volt gar mikor a hibát bejelentettem és a hiba most is fennáll nem javítanák e meg? Azt mondták garanciával már nem. Ha állom az anyag költséget és a szerviz költséget akkor minden további nélkül. Azt már meg sem kérdeztem mennyi lett volna, de ha 32e ft csak a kijelző, akkor gondolom 40ből nem úsztam volna meg a dolgot. 40e ft-ért meg nem javíttatok egy 35e ft-os telefont. Most másodtelónak használom. Meg MP3 lejátszónak mert pici és szépen szól.
-
pcnet
addikt
Nekem eddig Samsung szervizzel egyszer volt dolgom. Wave-em kijelzője el kezdett feloldaskor elszineződni. Volt még 2 hét garancia, beküldtem szervizbe. Mikor vissza kaptam ugyan úgy elszineződött. Pipa voltam, hogy egy egyértelműen hardveres hiba miatt miért szoftver frissítést toltak? Nézegettem neten egy kijelző 32e ft, maga a telefon 35e használtan. Újonan 85e ft-ért vettem. Hát így jártam.
Euronicsban még 2006 körül vettem egy LG TFT monitort amiben volt TV tuner. 2.5 év után a bal felső sarokban megfolyt picit a kijelző. Alig észrevehető, pont az ablak fejlecnél, csak fehér hattérnél volt zavaró. Tudtam ha vissza viszem min egy hónapig nem lesz monitorom. Aztán mégis vissza vittem. Hosszú heteket ültek rajt aztán egszercsak hívtak, hogy az adott típust már nem gyártják, le kellene vásárolni. Az asztali gépem már 9 éves volt, gondoltam merész lenne hozzá már új monitort venni, inkabb fizettem a monitorra és vettem egy Fujitsu laptopot. Ami 13 hónapos korában tönkrement. De a monitort legalább vétel árba (75e ft) be számolták.
Mondjuk azóta Euronicsban nem vásárolok, egy megfolyt kijelzős monitor és egy alaplap hibás laptop elég volt, hogy elvegyék a kedvem tőle.
-
pcnet
addikt
"Samsung testvérünk úgy gondolta, hogy számolja hány alkalommal volt a telefonon nem gyári szoftver és azt is megmutatja, ha éppen nem gyári van rajta. Na, ezt mi nem szeretjük. Nehogy már hardveres javítást ne végezzenek el garanciában, mert a szoftverhez hozzányúlt az ember..."
Ilyen van vajon a mi készülékeinken is? Forrás
-
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
Passzolok, direkt az akadások elkerülése végett csináltam gyári visszaállítást.
És az is fura, hogy minden ROMnál.
Ma délelőtt tudtam kicsit tesztelni, várakozás közben neteztem, Wave-el osztottam neki a netet, piszok stabil és gyors volt, hazafelé iGO, az is nagyon patent volt. Kereszteződésekben, kanyarokban tényleg akkor volt a kis háromszög a kereszteződés közepén vagy a kanyar közepén mikor az autó is. Megfelelően hangos a hangszórója navihoz. HD2-nél max hangerőn is elég harmatos volt a teljesítmény. Villám gyorsan talál műholdat... Az első hozzászólásaimnak ellent mondva, azt kell mondanom nagyon patent kis gép! Most rendelek hozzá szilikon tokot és kijelző védő fóliát ebay-ről. Azt hiszem megtartom.
Még ha sikerülne 2.2 gyári ROMot feltenni és KIES-szel frissíteni 2.3.5-re, az maga lenne a tökély! Jó ez a 2.3.6 custom is, de azért gari miatt csak szeretném ha gyári ROM lenne rajt. -
pcnet
addikt
Köszi! Feltettem, sajnos ez sem jó. Nem tudom mi lehet nálam a hiba. Csináltam gyári visszaállítást, nem e valamelyik programmal ütközik. Szűz rendszeren annyit csináltam, hogy belőttem a wifi-t, bejelentkeztem az email címemmel a csevegőbe. Direkt nem telepítettem semmit. Megpróbáltam a másik gmail címemmel is amit kifejezetten Facebook miatt regisztráltam és anyám email címével is. Mindegyikkel ugyan ezt csinálja. Videó hívásnál pedig ki írja, hogy Bocsánat Sajnáljuk a com.google.android.talk folyamat váratlanul leállt. Kényszerbezárás/várakozás. Agyam nincs hozzá, hogy miért csinálja ezt nálam minden ROMmal.
Gépen, HD2-n, Wave-en tökéletesen működik. Mindegy, feladom, használom a Slick-et, GTalkot pedig jegeltem. Azért köszönöm szépen még egyszer, hogy feltöltötted.
-
pcnet
addikt
Sikerült feltenni a 2.3.5öt ami elvileg gyári és van benne magyar nyelv. Hát nem volt.
Most 2.3.6 custom van rajt, de ha találsz 2.2 stock ROMot, azt nagyon megköszönném.
GTalk 2.3.6 alatt sem jó, de itt már legalább van alternatíva Marketról.Köszönöm szépen Neked és mindenkinek aki segített/segíteni próbált!
-
pcnet
addikt
Ha ez a Stock nem jó, akkor max téglát csinálok a gépemből? Vagy csak nem indul el és próbálkozhatok még 2.2-vel Esetleg 2.2est próbálni frissíteni KIESsel.
-
pcnet
addikt
Undelete is csak SD-t és External SD-t nézi. A ROM meg nem ott van. : (
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1302 üzenetére
Nem volt jól működő rendszer hisz épp azért álltam neki matatni Titaniumban. Nem értek hozzá? Ok! HD2-n nem így ment. Ott ki gyomláltam ami nem kellett. Soha nem volt belőle gond. Fél éve heti szinten 3-4 ROM megfordul rajt, de így még soha nem jártam.
Root explorerrel megpróbáltam HD2ről átvinni de nem működik.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1295 üzenetére
ROMhoz a Titanium Backuppal fértem hozzá. Miért mertem törölni? Mert HD2-n alap, hogy amint felteszünk egy ROMot, ki gyomláljuk. Csak ott bármikor újra húzom 5 perc alatt a ROMot. Azt hittem gyári visszaállítással vissza kerül a törölt fájl is.
Formattal mire megyek? Az csak SDt takarítja le.
2.3.5 van rajt, KIES nem talál újabbat. -
pcnet
addikt
Nincs gyári ROM. 2.3.6os custom-ot kaptam.
Marad szerviz.
-
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1289 üzenetére
2A-es hálózati töltőt itt láttam hozzá.
Battery Calibration-t érdemes egyébként használni? Sokan istenítik, sokan hülyeségnek tartják. HD2-n próbáltam, én az ég világon semmit nem vettem észre utána.
Megcsináltam a belső tár formázását 4096 bájt blokk mérettel. Big thanks!!! Hasít 6 megával. Eddig nálam 0.7el másolt 350 megás sorozat epizódot.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1287 üzenetére
Aksi dolog user error volt, bocsánat!
Csak rá pillantottam a kijelzőre, 100%on volt és kihúztam töltőt. Vissza dugva még kb 10 percet töltött majd zörgött és kiírta, hogy húzzam ki a töltőt. Wave töltőjével töltöm, detto ugyan az a két töltő. Azon gondolkoztam HD2 töltőjével kipróbáljam e? 1A-es, a gyári 0,7A. Neten láttam hozzá gyáriban 2A-est is. Akkor elvileg 1A-től sem lehet semmi baja, de azért inkább nem próbálom ki.
GTalkra Slicket használom most, egyenlőte úgy néz ki jó. Anno symbianon használtam még.
Néztem neten egy PPI kalkulátort is. 186.59 PPI a kijelzője. -
pcnet
addikt
Nekem most olyan problémáim lennének, hogy:
1. A fentebb említett GTalk. Nektek is ilyen hülyén jeleníti meg a beszélgetéseket? Mindig scrollozni kell, mert amit a partner ír, a beszélgetés elejére teszi, én viszont csak a végére tudok írni új hozzászólást.
Már megpróbáltam HD2-n Titaniummal biztonsági mentést csinálni GTalkról és azt vissza állítani a Galaxyn, de semmi. Próbáltam másik gmail címmel, próbáltam gyári visszaállítást...2. Gyári visszaállítás után 1%os lépcsőben mutatta az aksi töltöttséget, örültem is neki mint majom annak a bizonyos testrészének. De éjszakára töltőre dugtam, reggel 100%on volt, ahogy lehúztam töltőről 80%ra esett és újra 5%os lépcsőkben jelzi ki a töltöttséget.
3. Tettem fel IM+ Pro-t GTalk probléma miatt, az tökéletesen működik, de nem tudok kijelentkezni. Hiába nyomok a Disconnect-re, ugyan úgy elérhetőnek látnak és rám írnak.
Aki tud kérem segítsen! HD2-vel ezred ennyi nyűgöm nem volt.
Szerk: Most meg gondolt egyet és 80ről 90%ra ugrott a töltöttség.
Szerk 2: Ahogy töltőre dugtam egyből 95%. Akkor most 80, 90 vagy 95%os az aksi töltöttségem???
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1277 üzenetére
Ok, akkor ezt rendelem! Köszi!
Egyébként mennyire hajlamos a karcolódásra a kijelző? Ha itthon használom mindig hátlapra letéve (szilikon tokban) ha hurcolom akkor pedig kabát zsebben, akkor mennyire kell félnem, hogy karcolódik? Fóliával milyen? Nem érzéketlenebb a kijelző, vagy a fóliára tapadt újlenyomat nem töri jobban a fényt?
Fólia egyébként tényleg nagyon lutri, vettem 1500ft-ért "márkásat" és 1,5 hét után leesett a kijelzőről, a 150ft-os (méretre vágós) nonamenek 2 év után most kezd felpördülni a sarka.
-
pcnet
addikt
No, úgy döntöttem marad a kütyü és rendelek hozzá szilikon tokot ebayről. Kijelzőre érdemes fóliát tenni? Mennyire sérülékeny? Kabátzsebben hurcolnám. Ezt néztem ebayen, elég olcsó, nem hiszem, hogy nagy minőség lenne. 3-4e ft-os Brandora viszont sajnos nincs pénzem.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1274 üzenetére
"Tamagocsi" ez teccett.
Én meg pont gépen nem szeretek olvasgatni. Nem túl jó a szemem sajnos és gép eőőtt görnyedve, monitorba bújva nem olyan kényelmes az olvasás mint egy 4.3-5"os kütyüről 30-40 centiről. Meg sokat várok sajnos orvosi várókban, ott is jól jön pl Mobilaréna/Logout olvasgatás. Hamarabb elmegy az a néhány óra. Tokot közben egy ismerős segítségével megrendelem. Ő regisztrálva van ebayen és vágja a rendszer használatát és az angolt is. Betűtípus váltásra nem is gondoltam. Köszi!
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1270 üzenetére
E-bayhez hülye vagyok.
Logouton olvastam leírást de még így sem mernék neki állni. Sehol nem tüntetik fel, hogy hozzánk postáznak, írni kell nekik, de ilyen szinten megint nem vágom az angolt. Azt is olvastam, hogy van, hogy eltűnik a csomag, nem érkezik meg. Már most is mindig vigyáznom kell, hogy puha felületre tegyem, nem akarom megkarcolni, 3 hét posta is hosszú idő. Lehet Vaterás vásárlás lesz belőle.
Kijelző felbontást én böngészés közben veszem észre. "Szőrösek" a betűk és mintha a betűket körbe venné valami "árnyék". Ha sokat olvasol ez zavaró lehet. Farm frenzy 2-t nyomom rajt, ott tényleg penge a kép és film nézésnél is. Csak én 95%ban netre használom és ott zavaró számomra.
Még egy jelenség amit csak a Galaxynál tapasztaltam: GTalk-ban csevegéskor nem úgy jelenik meg a beszélgetés mint gépen vagy HD2-n. Valahogy így néz ki:
Partner 1. üzenete
Partner 2. üzenete
Partner 3. üzenete
Partner 4. üzeneteÉn 1. üzenetem
Én 2. üzenetem
Én 3. üzenetemGépen és HD2-n pedig a normál módon megy:
Partner 1. üzenete
Én 1. üzenetem
Partner 2. üzenete
Én 2. üzenetem
.
.
.Ez mitől lehet? 5 képernyőnyi csevegés után már elég gáz mindig vissza scrollozni, hogy írt e választ és mit.
-
pcnet
addikt
Úgy rémlik valaki régebben kérdezte itt, hogy mennyibe fáj egy aksi. Jelentem szilikon tok vadászat közben véletlenül rá leltem. 15.300ft+pk+csere szervízdíja. Magyarul SOK(K)!!!!
Ha valaki esetleg tud olcsón szilikon tokot, kérem szóljon. Köszönöm!
Szerk: itt még kapható a kütyü, ráadásul elég baráti áron.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1263 üzenetére
Jah, igen a hozzászólásokban, bocsánat. Figyelmetlen voltam. Azt hiszem maradok a 2.3.5-nél. TW teccik, kijelző felbontásán kívül nem tudok belekötni a masinába. Kezdem megkedvelni.
És, hogy ne csak rosszat írjak róla: az aksi bitang jól bírja és a hangszórók is elég szépen szólnak. Fagyás, akadás, röccenés eddig nem volt.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1259 üzenetére
2.3.6 miben jobb? Azt olvastam valahol 2.3.6-ban csak a hangvezértlést javították, 2.3.7-be pedig csak az NFC támogatás ami bekerült pluszba.
ROM frissítés menete annyi amit a fentebb linkelt blogban leírtál? Letöltöm a 2.3.6-ost, betallózom Odinban PDA-hoz a ROMot és ennyi? Repartition ha ext4 volt. Ezt hol tudom megnézni? Én nem babráltam vele, esetleg előző tulaj, bár nem hinném.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1252 üzenetére
Netre is használom és 4.3" ideális már netezni. Ezen kívül szana szét lehet ROMolni, van rá WM 6.5, WP7 Mango, rengeteg android ROM, Ubuntu, portolják rá MeeGo-t, jönnek az ICS ROMok... És érdekelt az android... Előtte badás telefonom volt, de azon képtelenség volt netezni. Most úgy gondoltam Wave elég lesz hívásra és SMS-re, Galaxy pedig netre és esetleg filmet nézni, HD2-t eladom, még marad is pénzem.
-
pcnet
addikt
No, azért még lőttem egy screenshotot. Aki azt mondja pusztán a gyári töltöttségjelzőre hagyatkozik, annak mutatnék valamit. A gyárin a felhasznált arányát nézve kb 90%ra saccolnám a töltöttséget (mert kb 1/10e esett ki) ennek ellenére 65% a valós töltöttség. Azért ez a 25% difi már nem fér bele a +- X%os hibatűrésbe sem. De ez megint csak az én szubjektív véleményem.
kali8n: Köszönöm szépen a válaszod.
-
pcnet
addikt
Nem várok tőle többet szerintem, csak a kijelzőt meglátva kicsit furi volt. Nem xaroztam le, ez ilyen, ahogy írod is 40 ezres cucctól nem várhat csodákat az ember. Nem is vagyok egy nagy geek, nem érdekel, hogy 1 vagy 1.2 GHz-en fut, nem tuningolom stb... HD2-t is inkább vissza állítom 575 mhz-re mert böngészni, hívást és SMS fogadni az is elég és cserébe kb 20% aksi időt kapok. A %os kijelzés nélkül is meg tudok lenni, csak fel dobtam a kérdést ha meg lehet oldani akkor hogyan. Nem fogom magam fejbe lőni ha 5%onkánt merül az aksi. Épp ma néztem 75%ig full töltöttséget jelöl, utána is csak egy apró kis csík esik ki a gyáriból. Ezzel csak azt akarom mondani, számomra nem egyértelmű a gyári kijelzés, mert 75%nál ugye 3/4éig kellene lenni az aksinak, de a gyári csak egy vékony csíkot vesz le, nem az indikátor 1/4-e tűnik el. Na de jó, én le zártam, nekem olyan mindegy, csak rá kérdeztem ha meg lehet oldani akkor hogy. Úgy ahogy mások is megkérdezték, hogy frissítés után miért 9 képkockával vesz videót, miért nincs főképernyő elforgatás vagy épp rezgő visszajelzés. Csak érdekelt. Ennyi! Részemről lezárva. Nem akartam ebből vitát. A gépet sem volt célom lexarozni (szerintem nem is tettem) csak megjegyeztem nekem nem jött be, DE barátkozunk és még bármi lehet. Lehet egy hét használat után már el sem adnám még dupla áron sem. Nem írtam le úgy hogy ki sem próbltam. Csak az első tapasztalataimat/észrevételeimet írtam meg. Bocs ha ezzel valakinek bele gyalogoltam a lelki világába. Egyáltalán nem volt szándékomban.
Vyndree: Kipróbáltam a widgetet, köszi. Az is 5%os lépcsőkben jelzi ki. Ebből gondolom, hogy ROM függő a dolog.
-
pcnet
addikt
Jól van na, értem én! Kipróbálni nem tudtam mivel a legközelebbi (és úgy tudom egyetlen) Samu márkabolt Pesten van ami tőlem 180km. 360 km-t nem utazok, hogy meg tudjam tapizni. Annál még az is olcsóbb ha 2-3e ft-al olcsóbban eladom. Most jöhettek, hogy MM-ban is ki lehet próbálni, de az sincs kb 80km-es körzetben.
Nekem mindegy, hogy 72 vagy 75%, nem erről van szó. De mikor a gyári még fullon van akkor %os kijelzés már 80on. Még ez is mindegy, de az már nem hogy 40 vagy 18%. Mikor 15%nál jelez akkor gyári aksi töltöttség jelzőre pillantva még simán saccoltam volna 30-35%ot ami ugye már nem mindegy. Tudom, hogy a %os kijelzés sem pontos mert HD2-n sem az. Csak jó lenne tudni hogy 35 vagy 15% az aksi töltöttsége. -
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1239 üzenetére
Igen, ezt a Logout cikket olvastam már. Nem akarok most még az Apple fanokkal is újat húzni, elég rosszul sikerült így is a belépőm, de akkor már inkább a Samu.
Battery Widget ugyan úgy 5%os lépcsőben jelzi ki. Szerény véleményem szerint ha a ROM vagy inkább kernel így tudja, akkor bármit teszek fel 5%os lépcsőben fogja kijelezni.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1237 üzenetére
Köszi a linket, meglesem. Bocsi még egyszer, nem leszólni akartam, csak HD2 mellett nem sok értelmét látom. Ami mellette szól csak a nagyobb kijelző. Ok, ezt tudtam mielőtt megvettem, de most HD2nek vagy Galaxynak menni kell. És valahogy a nagy kijelző ellenére mégis a HD2 mellett teszem le a voksom még a sok bugos ROM ellenére is. Lehet csak én vártam túl sokat. Nem azt mondom nem jó kis gép, csak számomra nem a legjobb választás volt.
-
pcnet
addikt
válasz
makimakom #1235 üzenetére
Pont tegnap vettem egyet, annyi, hogy az enyém egy hónappal fiatalabb.
Szóval sziasztok, én is belépnék a klubba!
Elsőre kicsit csalódás volt a cucc Wave és HTC HD2 után. Azt tudtam, hogy műanyag, ezzel nincs is gond, de baromi pehelysúlyúnak tűnik. Ami még kicsit csalódás volt, az a kijelző minősége. 5"on már kicsit harmatos ez a 800X480as felbontás. Persze ez az én szubjektív véleményem, nem fikázni szeretném a gépet. Egyenlőre haverkodunk és majd elválik marad e vagy tovább adom.
Első körben azt szeretném kérdezni, hogy lehet megoldani, hogy a töltöttség kijelzése 1%os lépcsőben változzon? Most 5%onkét változik. Csak ROM vagy kernel csere? Jelenleg gyári 2.3.5ös android van rajt.Előre is köszönöm!
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek lenne eladó Galaxy S wifi 5.0, dobjon egy privátot. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest