- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
stalix
csendes tag
A feszültséghez nem tudtam hozzányúlni mert az csak a Tegrak ultimate változatában lehetséges, azt meg nem találom sehol. Vagyis nem találtam olyan frisset ami támogatta volna a Galaxy s wifi-t. Szintén xda-n olvastam, hogy még az 1.6-ot is bírja úgyhogy szívesen tesztelném
Igazad van nem kell rá vigyázni, szerintem addig sem lesz meg, amíg a gari lejár ahogy magam ismerem.
A skálázással lehet, hogy hülyeséget mondtam és alapból benne van az androidban, még tesztelgetem, hogy is megy ez. A cpy spy elvileg megmondja, hogy melyik frekvenciatartományban mennyi idő tölt a proci, akit érdekel lehet próbálgatni.
-
stalix
csendes tag
Fagyás még nem tapasztaltam, és a programok sem rosszalkodtak, igaz én beállítottam, hogy terheléstől függően 100MHz és 1300MHz között skálázza az órajelet. Így akku idő is rendben van, nem vettem észre jelentősebb változást.
-
stalix
csendes tag
Igen, 1,3ghz-ig húztam, nagyon remélem nem lesz tőle semmit baja. Ezenkívül felraktam mellé egy gta 3 settings nevű app-ot amivel a felbontást és egy két grafikai finomságot csökkentettem minimális szintre. Tény, hogy így már élvezhető a játék, csak kisebb röccenések fordulnak elő a forgalmasabb helyeken.
-
stalix
csendes tag
válasz
kerekfej #1026 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408312
A végefelé írja a fejlesztő, hogy majdnem kész van, csak valamilyen hibánál elakadt.A teljesítménnyel mindennapi használatnál én is elégedett vagyok, de a gta 3-hoz már nem volt elég, bár ezt a játékot nem is erre a gépre szánták.
-
stalix
csendes tag
Xda-n olvasgattam a napokban egy fórumot és állítólag lassan elkészül az ics wifi 5.0-ra is. Ha érdekel valakit akkor megkeresem. Apropó próbálkozott már valaki overclock-al? A Tegrak nevű app-al nagyon szépen lehet állítgatni az orajelet
-
stalix
csendes tag
Nekem egyszer sikerült screenshot-ot készíteni de nem tudom, hogy hogy csináltam
Azóta sem sikerült ezt megismételni, valaki nem tudja véletlenül, hogyan működik a dolog?
-
stalix
csendes tag
Én rajta hagytam az eredeti fóliát, a színeset
Tokban tartom, és még várnom kell a fólia érkezésére, ezért nem mertem levenni.
De tényleg drága, 1600Ft-ért rendeltem, remélem legalább a minősége megfelelő lesz.
-
stalix
csendes tag
Én a kijelző karcállóságára vagyok kíváncsi: mindennapi tapogatást, fólia nélkül, hogy bírja, nagyon karcosodik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest