- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
general #2380 üzenetére
Állapottól függően 20-25eFt a 16Gb-osokat. Kollégám vett egy 8GB-os változatot 17e-ért két hete, ki lehet fogni olcsóbban is. Az eladó azt mondta 2 hétig senki nem jelentkezett, még érdeklődő sem volt (aprod, jofogas, vatera).
Főként autós navira használom, ennyiért "gagyi" kínai PNA-t tudnék venni sokkal kisebb tudással és jóval gyengébb kijelzővel 5"-osban, ha használod nem igazán éri meg már eladni. -
agabe
addikt
válasz
general #1021 üzenetére
Most direkt kiprobaltam, nalam fut tehat nem kozponti hiba... esetleg recovery-ben egy wipe cache, wipe davlik cache segithet (data-t ne wipeold!!), mert ha valami beragad ez a pucolgatas segithet.
Ha sehogy mashogy nem megy, akkorprobald meg ujra telepiteni egy letoltott verzioval (ami felulirja) es akkor hathajo lesz. -
jksx
senior tag
Én nem tapasztaltam a zenelejátszójával kapcsolatban semmilyen lassulást, vagy egyéb hanghibát (torzulást, kattogást, mint a nokiáknál).
Igaz, hogy a sound alive miatt az eredeti Froyo-t hagytam meg rajta.
A lejátszó albumok listájánál az első indításkor picit lassan mutatja az album borítókat görgetés közben, de végig görgetés után ez már zökkenőmentes. (73 album 6,9Gbyte). -
zebede
őstag
Amit linkeltél oldalról a legelső .srt fájlt simán letöltöttem Opera Mobile böngészővel.
Csak ugye amikor végez a letöltéssel és rányomsz a megnyitásra, akkor kiírja, hogy nem tudja hozzá renddelni egy programhoz sem, de fájl kezelővel megnyitva a Download mappát ott van benne az srt file.
Aztán már csak be kell másolni a film mellé, lényeg hogy a filmnek és a felirat fájlnak pontosan egyezzen a neve. -
general
addikt
feliratot próbáltam meg letölteni egy oldalról, de nem hajlandó "srt" fájlt letölteni, csak zip-et (amiben sokszor tárolják, sosem értettem miért, de itt most van értelme). a baj csak az, hogy pl most is az a felirat lett volna jó, ami nem volt konténerezve... ismeretlen tartalomnak címzi, és nem tud vele mit kezdeni. ami furcsa, hisz maga a kütyü is használja, értelmezi ugyebár filmeknél, simán illeszti... egyébként meg ne gondolkodjon, csak töltse le..
szóval nem értem, miért nem hajlandó erre.
valaki talált már erre megoldást, esetleg van ötlete?erre valaki?
-
smkb
őstag
Egyébként mivel hw szinten jól gyorsítja a video dekódolást, ha helyet akarsz spórolni célszerű a divx/xvidet (h.263) x264-el átkódolni, fele akkora méretben kapod meg ugyanazt a minőséget. Én pl ha tehetem 720p mkv-kból indulok ki. 800*xxx méretűre leskálázva, 2 menetes 1000mbit/s átlag bitrate-re belőve a videot (baseline, level 3.1) + 128kb sztereo aac hang (ez is kb dupla akkora sávszélességű mp3-nak felel meg). Így egy átlag 1,5 órás film kb 1 giga lesz, de sokkal - sokkal jobb képminőségben, mint bármilyen akár 1 megabites divx/xvid, mégha kisebb felbontás mellé is kap az xvid 1 megabites sávszélt. Mindezt Handbrake nevű ingyenes progival. Amúgy egyébként tényleg az MXVideolplayert édemes használni, nagyon komoly lejátszó rengeteg állítási lehetőséggel (font méret, hely, típusa, időzítése stb.)
Amit még érdemes kipróbálni, ha lakáson belül használod pl, és van bekapcsolt szgép is (azon mondjuk épp a párod ücsörög), az VLC-n keresztül streamelés. VLC-t szerverként elindítva a gépen, a full fájl és folder struktúrát látod a vlc kliensen keresztül a szgépen, és bármilyen filmet le tudsz játszani wifi kacsolattal. Ekkor még másolgatni sem kell. Ezzel el lehet kerülni az all shares dlna-s hókuszpókuszt is.
-
Ha fent van a Quick settings nevű alkalmazás, akkor ott a töltésjelzésre kattintva bejön, de emlékeim szerint a Task managerből is elérhető (hosszan nyomod a Home billentyűt). Ha bejöttek a (grafikon) "csíkok", akkor meg kell őket tapizni, és megjelennek az üzemidők. 2.2.2-nél csak a kijelző-hálózat-idle idő elérhető, 2.3.5-ben alkalmazásra lebontva kapod. (Máshonnan is elérhető, de most nincs nálam, fejből meg nem emlékszem rá.)
-
A MultiLing billentyűzetetn van külön billentyű a vesszőnek, de egyéb szempontból nem tudom ajánlani. (Elvileg tényleg mindent tud, de több órai kísérletezés után sem ismerem ki magam benne, ráadásul, ha túl sokat állítgatom, akkor gépelés közben nem jelennek meg a betűk a szerkesztőablakban, ja és a szerkesztőablak fekvő módban maximum fél sor.
)
Viszont a gyári swipe egész kellemes. Ebben is van külön vessző, ugyanúgy lehet használni, mint az alapértelmezettet (nem kötelező simogatni), és ha angolra állítjuk a layoutot, akkor az ékezetes karakterek sincsenek útban (ha valaki nem szereti). Magyar layouton több ékezetes karakter van alapból, és a maradékot is könnyebb előszedni (szerintem.)
-
smkb
őstag
Bedugtam, van több "agyba" dugós fülesem is, samutól is van másik is... de az is szebben szól, mint amit adtak hozzá sajnos...viszont ez a jobbik eset, hogy az eszköz kimenete jó, és a fülessel lehet variálni igény szerint, fordítva rosszabb lenne. A másik meg, hogy ez is egyéni és fülfüggő... illetve a hallása sem ugyanolyan mindenkinek, van akinek egy high end füles is ugyanúgy szól, mint egy kommersz 1.000-2.000 ftos.
-
-
"... egy kifejezetten médiaplayernek készített kütyübe ..."
Hát, ez hivatalosan egy mobil internetes eszköz (MID). Most éppen előttem a német prospektus, és ilyesmiket hangsúlyoz: érintőképernyő, gyors internet elérés, alkalmazáspiac, videocsevegés, szociális hálózatok, multimédia. Azt, hogy kiváló mp3 lejátszó lenne, nem említik.
-
agabe
addikt
az nagyon jó ár ... önmagában.
Ezt részletekben kell törleszteni, vagy egyösszegben vonják le?
A kártya éves díja 3500 ft + havi 250 Ft számlavezetési + 200 Ft sms szolgáltatás díj, azaz csak a kártyára kifizetsz egy év alatt 8.900 Ft-ot.
Ha még ráadásul nem is lehet egy összegben visszafizetni a havi periódus végén...akkor az baromi magas THM-ekkel fog menni.
Ha levonják egy összegben, akkor nem nagy gáz, de nem is nyersz vele. -
jksx
senior tag
A Samsung oldalról szedted le a Kiest, és a legfrissebb van fent?
Próbáld meg az eszközök > beállítások > frissítés lapon frissítést kérni.
Nekem a 2.0.3.11082_152 verziójú Kies van fent.
Meg az eszközök > A kapcsolódási hiba elhárítása opció kiválasztása után is telepített egy rahedli fájlt a gépre. Ezek után tudtam csak kapcsolódni a kütyüvel a Kieshez.
A felkínált frissítést még nem csináltam meg."Jók" ezek a kliens programok, hogy ilyen vagylagos a működésük... röhej.
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
Még szeptemberben írtak linkeket (pár hozzászólással korábban):
[olcsó fólia], [olcsó tok]
Ha nem szereted az e-bayt, meg 2-3 hetet nem akarsz várni, akkor itthon is kapható :
[fólia], meg [tok]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8300 mAh, maradhat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest