Új hozzászólás Aktív témák
-
mandiner
csendes tag
A kérdéses USB csatlakozóról már elég sok ROM csere zavartalanul megtörtént.
Ezt most nagyon elrontottam, azóta levettem. de már nem tudom "Down Load"-ba tenni, csak egy telefon és számítógép látszik köztük sárga háromszögben a felkiáltó jel látszik.
Kérdés, hogy a szerviznek vannak-e egyéb lehetőségei, mint a mit mi használunk (ODIN) -
mandiner
csendes tag
Igen. Így pontos, de ha jól tudom azokon sincs VoIP támogatás
Más: Segítséget kérek!
Odinnal akartam ROM-ot cserélni és az alábbi helyen elakadt a folyamat:Előtte G70ZCKPA 2.3.6 volt de újabban gyakran újraindult és csináltam egy gyári visszaállítást és próbáltam a ROM cserét.
Van-e még valamilyen lehetőségem -
agabe
addikt
Az ujjal persze nem nagyon lehet problema (vagy ha igen cserelik, javitjak), de pont a hardverapro az egyik hely ahol meg lehet nemi bizalommal lenni eladok irant.
Persze be kell tartani bizonyos szabalyokat, es legfokepp regi, folyamatosan jelen levo taggal (akinek csak jo ettekelesei vannak) erdemes uzletet kotni, de meg abban az esetben is kell szerzodes, kell a cucc szamlaja, es garipapirja.Persze most mar mindegy, de en eddig par ev alatt nem csalodtam...igaz messzirol kerulom a legkisebb mertekben is bizonytalannak tuno eseteket.
-
agabe
addikt
Nemtom mennyiért vennék meg..én 33-ért feltettem, ha elviszik, akkor annyiért odaadom.
Nem nagyon elromlós...valószínűleg a nagyobb helyen normálisabban tudták elhelyezni a gaxay s hardverét ami miatt kisebb a hiba esélye is, ráadásul a kijelző sem amoled, így a beéégés veszélye sem fenyeget ami szerintem a garanciális propblémák szintén nagy százalékát adják sgs-nél.
Volt egy olcsón árusított fehér széria a MediaMarkt-ban amivel voltak gondok, de az alapból volt, és nem utólag jött elő.
Ha garipapír megvan, akkor hiba esetén javítják...nem kell hozzá számla, de ha nincs meg, akkor hiába garis "elvileg" 2013 decemberig ... nem szériaszám alapján nyomja a samsung a garit, legalábbis megkövetelik a garipapírt.
(Ebből a szempontból HTC, Asus jobb, mert ott garipapír sem kell)Használtan (főleg ha garis) akkor csak papírokkal érdemes venni .. majd legközelebb... no és persze akitől vetted azt kerüld. Ha itt van a HA -n, akkor akár ki is írhatod a nickjét, vagy jelentheted a kivel nem érdemes üzletet kötni részen (asszem valahol van ilyen)
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
no igen...ha csak naviként használod, már az sem lenne olcsóbb ekkora méretben, és amiket leírtál azokra is használható elég jól, így tényleg nem rossz vétel lenne annak aki tőled megvenné, csak most nyár van erőteljesen, és ha nem is épp nyaral valaki, akkor.is vagy még előtte van és nem költ ilyenekre, vagy utána, és nincs pénze ... akinek van az újat vesz (esetleg nagyobbat, drágábbat). én majd talán ősszel megpróbálom eladni, mert már csak dobozában pihen.
az ipod touch kijelzőben tényleg szép...csak kicsi. az sgs2-esem is nagyobb, bár zenei téren is a touch jobb el kell ismerni, viszont megvannak a saját korlátai más területeken ahol alulmarad. kinek mi fontosabb aszerint érdemes választani ,nomeg van aki sznobságból vesz touchot, mert menő az alma(nem gond ez majd kinövi...ha meg nem, akkor sem baj... mindenkinek vannak hibái. Kinek ez kinek az
)
-
menyoronc
aktív tag
Sztem ez az aksi idő tökre rendben van, mondom ezt 2 hét tapaszzalatábol:-) a kijelző zabálja lejgobban az aksit. Nekem ezért majdnem levan véve minimumra a fényerő. Nem zavaró, ennyi is épp elég, persze mondjuk film alatt biztos szebb a kép ha fentebb van véve. Én a monitoromból indulok ki, ott is így használom. Filmnézésre bevan állítva egy magas fényerejű profil, minden egyébb másnál meg megy az eco mód. Így alig fogyaszt vagy 20w-ot plussz a szemet is kíméli.
Na kicsit eltértem a témától:-) szóval a fényerőt érdemes sztem levenni aksi spóroláshoz, kikapcsolni a google-s szinkronizációt(legalábbis ezt írja a beépített súgó), kilőni a feleslegesen futó alkalmazásokat és a ram-ot kitakarítani. Én ezekre figyelek és így kb 10-pp11 órát bír az aksi. Ebben kb 60% wifi, 30% játék, 10% zene.
Amúgy én nagyon megvagyok vele elégedve, ezt is erről írom:-)
Remélem tudtam vmi újat mondani, ha meg esetleg hülyeséget írtam volna javítsatok ki nyugodtan:-) -
agabe
addikt
lehet latni a pontos kijelzohasznalati idot, ha a battery stat-ban a kijelzo ikonra kapcsolsz...a kb ido sokszor becsapos, es lehet akar 1ora elteres is mint amit gondolsz...ha erdekel jo-e az ido, akkor ezt erdemes megnezni.
wifit kikapcsolni folosleges sztem..kijelzohoz kepest elhanyagolhato a fogyasztasa ha epp nincs adatcsere.a +10perc ratoltesben nem tolt szinte semmit...csak valami bug miatt akkor jut el a szoftver "tudataig", hogy tulajdonkeppen 100%-on van. uj akksival is ugyanezt tapasztalnad szerintem, de.ha.biztosra akarsz menni, akkor vizsgaltasd meg szervizzel mi az ok, es ha tenyleg kell csereljek az akksit.
-
agabe
addikt
nekem is 80-rol kezd el...pedig egy 2.3.5-os (asszem orosz) rom van fenn...az tuti, hogy magyar nyelvet nelkulozi, szoval tok mas verzio, es megis ugyanaz elojon nalam is, de nem izgat. igaz, hogy nagyon keveset hasznaltam a heten:
3,5ora kijelzovel tobb mint 7napja volt lehuzva a toltorol, es most all 40%-on (bar a vegen mindig gyorsabban merul, de majd meglatom)
80%-rol indult..na es. nem befojasolja a tenyleges teljesitmenyt, ez csak egy nem tokeletes visszajelzes amivel boven lehet kulonosebb problema nelkul hasznalni. -
agabe
addikt
nem tunik sehova...rossz az aksi kijelzese (ahogy mas is irta)...meg megprobalhatod, hogy lehuzas utan visszadugod, mert mintha valaki irta volna, hogy akkor felmegy 100-ig.
ez a kijelzes dolog romhiba, nem akksi.(#1540) DoItYourself:
ezt azert ne surun tedd, mert ez nyirja ki az akksit...a li-poly akksik nem szeretnek lemerulni. legjobb ha mar 20% alatt toltore rakod, de full feltoltve sem jo allandoan ...azt pl szereti ha 80-30% kozott van, akkor sokaig nem lesz vele gond. -
Vyndree
őstag
Feltöltöttem teljesen, feltettem közben a battery programot is amit mondtál és 5 perce készenlétben 100%-on áll. Nekem 5%-os felosztásban van, ahogy a program is mutatja, szerintem le is szedem, ennek semmi értelme.
A helyedben nem foglalkoznék vele, a gyári ROM 20%-os felosztású, szerintem valami mérési hiba lesz, az akkudnak semmi baja. Ha szervizbe viszed arra figyelj, hogy bár a készülékre 2 év gari van (ha dobozos) az akkura viszont csak egy év. Megjegyzem, ezért nem fogják neked cserélni, főleg ha a készenléti ideje ott van ahol lennie kell. -
kerekfej
őstag
Feltöltés után 100%-os, de később csökken, Nem értelek, miért akarsz benne akksit cseréltetni, ráadásul olyan drágán. Ha szétszedeted az már soha nem lesz olyan, mint volt. Azért fizetnéd ki a készülék 30%-os árát újra, hogy kicsit jobb legyen az akksi és belekontárkodjanak
-
Vyndree
őstag
Jelenleg Eryigit ROM-ot használok és nálam nem jelentkezett az általad említett akksi gond. A root adta lehetőségeket nem használom, illetve csak annyira, hogy a google reklámokat szoktam kiszedni a free programokból
.
Ez a G70XXKPH_XET ROM amit feltettél tud magyarul? Még mindig nincs 2.3.6-os magyar "gyári" ROM? -
Gaabbaa
aktív tag
-
tome.jr
addikt
A Voda kapcsán se úgy csináltad a dolgokat ahogy kellett volna.
Mikor kiderült, hogy amiatt a 4k miatt nem engedik felbontani a szerződést ami nem is járt volna jogosan, akkor kellett volna egy felmondó levelet írni és az ügyfélszolgálaton pedig átvetetni a sim kártyát jegyzőkönyvvel. A felmondás miatt és a sim kártya hiányában nem tudod tovább használni a szolgáltatást, tehát nem számlázhatnak ki újabb havidíjat. Ha mégis megteszik akkor nem fizeted be, ha akarnak menjenek bíróságra, ott úgyis kiderül, hogy egy kamu tartozás miatt nem engedték meg a felmondást.
Alapvetően az a probléma, hogy a jogot és ezáltal a saját lehetőségeiket nem ismerő embereket mindenhol próbálják megvezetni, sajnos ez sok esetben sikerül is.
-
tome.jr
addikt
Ilyen esetben alap, hogy tértivevényesen adod fel a csomagot, hogy igazolni tudd még gar időn belül átvették. Hát persze, hogy arra hivatkoznak, hogy az ügy lezárva, így nem került nekik semmibe a dolog. Tájékoztatni kellett volna őket, hogy rendben akkor a fogyasztóvédelemnél folytatjuk. Ez szokott működni, főleg úgy neked van igazad. Ne haragudj, de elég amatőr módon jártál el ha ezt benyelted
-
tome.jr
addikt
Ha garidőben leadtad a hibával és nem javították, hiába telt le a garancia, kötelesek lettek volna megcsinálni hiszen a bejelentés és leadás még határidőn belül megvolt. Lényegében gusztustalan módon átb@sztak. Én biztos nem hagytam volna annyiba, irány a fogyasztóvédelem.
-
agabe
addikt
nohat azt wave-t at sem kellett volna venni, mikor odaadtak kiprobalod, es ha nem jo nem irod ala a papirt, hogy javitva atvetted. meg kellett volna csinalniuk, es sajna szervizpont fuggo is a dolog gondolom, de persze ez akkor is szemet huzas volt...en nem vettem volna at.
a tobbi meg...minden elromlik elobb-utobb, es sajnos mostanaban az elobb a a jellezobb. tervezett avulasban nagyon jok manapsag a gyartok.
-
agabe
addikt
ha a triangle away-re gondolsz, akkor az nincs, mert csak ics-n mukodik.
meg a sok mas dolog sincs (rootolt kernelek, fozott romok hegyekben)
mellesleg az, hogy nem jelzi ki a kutyu, hogy a rom nem az itthon elerheto 2.3.4-es , azt a szervizben meg latjak, igy ezzel nem vagy elorebb. szerviz elott fel kell tenni a hivatalosat. -
tome.jr
addikt
-
-
agabe
addikt
tegla nem nagyon lehet, de a rom szarmzasa azrz nem art ha ismert.
majd megnezem en is valamelyik asztali gepemen lehet hogy van gyari 2.2-es de nem biztos...nagyon reg piszkaltam mar.
gtalk biztos rateheto ha most nincs benne...egy galaxy s deodexed rombol ki kell szedni es mukodni fog (persze nem art olyan verzioju rombol ami a wifi5.0-an is van ) ha megvan nekem kulon az is, akkor majd feltoltom.
romolni ezt is egyszeru, Odinnal, es csak el kell olvasni a galaxy s ezernyi leirasat a romolasrol, vagy a forumat, esetleg a forumaban kerdezni, mert tok ugyanaz ennel is.
minden androidos keszulek romolasa egyszeru ha megszokod, mert mindegyikhez mas kulso progik kellenek, de maga a menet, a romokba nyulkalas torolgetes hasonlo, mivel ugyanaz az android. -
kali8n
aktív tag
-
Vyndree
őstag
A "szőrös" betű ellen nem próbáltál még másik betűtípust választani? Nem hiszem hogy minden betű csúnya lenne rajta. Netezni (22") asztali gépen szoktam, ilyen pár colos tamagocsin meg se próbálom.
Ha Mo-n élsz és ide vagy beregisztrálva, akkor ha ide nem postázzák meg sem tudod venni. Mondhatni "hülyebiztos". Semmit nem kell tenned, csak kinézed a terméket, ha tetszik a termék és az ár akkor megveszed.
Sokszor volt már nekem olyan, hogy nem jött meg időben a termék, írtam az eladónak és visszaküldte az árát, majd később megkaptam valahonnan.Legutóbb vettem egy 256GB-os USB pendrive-ot, másnap az eladó törölve lett, 7 nap múlva visszakaptam az ebay-től a termék árát (€15) és egy hétre rá megjött az áru is. A hátránya, hogy 1-2 hét a posta (volt hogy 3 munkanap alatt megjött), ha sürgős vedd meg boltban.
Teljesen biztonságos, sokkal biztonságosabb mint a Vatera, efelől ne legyen kétséged. Ott már húztak le 18eFt-tal, nem küldte el az árut és polgári peren is elbuktam. -
Vyndree
őstag
Nekem semmi bajom a felbontásával. Mellé tettem egy Galaxy S2-t, pedig annak "Super AMOLED Plus" kijelzője van mégse vettem észre egetverő különbséget. Sem kontrasztra, sem felbontása, nem pedig fényerőre.
Mondjuk az ára a háromszorosa, valamivel kisebb, telefonom meg van... nagyon olyan érzésem van, hogy valamiből Samsungéknak is meg kell gazdagodni (SGS2). -
Vyndree
őstag
Így van, nem hivatalos és mindenki csak saját felelősségére csinálja meg. Az, hogy miben jobb le van írva az oldalon, korábban ide is be volt linkelve. Ha a linkre kattintasz láthatod hogy kell feltenni, le van írva minden lépésről lépésre. Ez egy custom ROM, nem gyári, ha valami baja lesz a készülékednek a későbbiekben, akkor vissza kell tenni a gyárit, máskülönben elméletileg ugrik a garija.
-
Vyndree
őstag
Van hozzá magyar főzött ROM (2.3.6 és 2.3.7) én is ilyennel használom. Nem fagy, nem akad és a töltöttséget is másképp jelöli. Rendesen ugrál lefele 5%-onként és a színe is változik 25%-onként.
Ha csak hívásra és SMS-re használod, akkor minek a drága HTC HD2? Nekem valami akármilyen Nokiám van, 8-9 napot bír az akkuja és 8eFt-ért vettem újonnan. Színes, fotóz (vakuval), rádió+mp3, mindent tud amit egy telefonnak tudni kell.
-
kali8n
aktív tag
Helló!
Nem kell bocsánatot kérni, ha valakit ezzel megsértettél akkor nála már komoly gondok vannak.
Mindenkinek lehet saját véleménye és azért van a fórum, hogy ezt másokkal is tudassuk.
Ha közelről nézed a kijelzőt akkor valóban látszanak a pixelek, de ez érthető, mert 5"-on már kevéske ez a felbontás, mondjuk engem egyáltalán nem zavar, ha nem keresed, hanem csak használod akkor észre sem veszed a pixeleket.
A gyári akku kijelző az szerintem is csak dísz, ezért használok battery widget-et. 80%-ig a gyári meg sem mozdul, olyan mintha tele lenne, szóval nem olyan pontos. Igen, 5%-onként változik a kijelzés, ezzel meg kell barátkozni, xda-n van/volt topic róla, de nem jutottak sok mindenre, itt is van.
Mondtad, hogy könnyűnek érzed a készüléket, hát a maga 182 grammjával szerintem annyira nem pehelykönnyű. A műanyagról meg annyit, hogy amíg nem recseg-ropog addig nekem nincs vele semmi bajom, ez pedig nagyon egyben van, mivel nem levehető a hátlapja.
Hát röviden ennyi lenne. -
agabe
addikt
nincsenek itt fanok (vagy ha igen sorry)...mi csak használjuk épp most ezt a kütyüt (is), és csak azért vagyunk itt, hogy megdumáljuk amire magunktól nem jövünk rá, megosszuk a tapasztalatokat infókat szerezzünk.
Mindent a saját kategóriájában kell nézni, 40ezres cucctól ne várj el 80-100ezres teljesítményt.
Az árárért jó cucc, de egy alap VW golftól sem várja el senki, hogy lekőrözzön egy ferrarit -
Vyndree
őstag
Nem igazán értem a kérdésed, hiszen a 35 és a 15 is osztható 5-tel, mind a kettőt ki tudja jelezni a 20-as felbontású kijelzés. Nem tudom mennyire arányos a kijelzése, de nem hiszem hogy a mostani 35%-ot jelez, akkor majd a százalékos 15%-on fog állni.
Próbáld ki azt az alkalmazást amit linkeltek, hátha megoldja a problémád. -
Vyndree
őstag
Ezek mind olyan indokok, amik első kézbevételkor kiderülnek. Akkor nem vetted észre, hogy pehelysúlyú, vagy hogy műanyag? Ha ez nem tetszett, akkor miért vetted meg? Gondolom bekapcsoltad vásárlás előtt, akkor nem tűnt fel, hogy szerinted gyenge a felbontása?
A másik észrevételem, hogy ha 1%-ban írja ki az akku állapotát, sem kapsz reális értéket. Kezeld úgy, ahogy az autó üzemanyag tankját. Ott se látod hány százalékon áll, ha látnád se lenne reális. Nem mindegy, hogy 30 vagy 70%, de az hogy 75% vagy 73% oly mindegy, kár bele energiát fektetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest