- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Ha felrakok egy CustomROM-ot és nem tetszik, hogyan tudom vissza rakni a gyárit?
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
válasz
DoItYourself #1030 üzenetére
Most Nokia E52-vel, ezelőtt E72-vel osztottam rá simán ad-hoc WIFIT.
ROOT mindenképp kell hozzá + a Joikuspot a Nokiára.
Ezzel a módszerrel:
[link] -
zebede
őstag
Amit linkeltél oldalról a legelső .srt fájlt simán letöltöttem Opera Mobile böngészővel.
Csak ugye amikor végez a letöltéssel és rányomsz a megnyitásra, akkor kiírja, hogy nem tudja hozzá renddelni egy programhoz sem, de fájl kezelővel megnyitva a Download mappát ott van benne az srt file.
Aztán már csak be kell másolni a film mellé, lényeg hogy a filmnek és a felirat fájlnak pontosan egyezzen a neve. -
zebede
őstag
válasz
DoItYourself #734 üzenetére
File meosztásra a tableten a TotalCommandert használom a LAN Pluginjával.
Ha olyan filmet alarok nézni ami a PC-n van akkor pedig ES FileExplorert, szintén LAN-on csatlakozva rányomok a filmre és szêpen kiadja a Media lejátszókat, az MX VideoPlayert szoktam kiválasztani.
Természetesen mindkét esetben a PC-n engedélyezni kell a File megosztást és egy hállózaton kell lennie a két eszköznek.
Hogy a te hállózatodat látja-e a tablet, akkor fogod megtudni, ha kipróbálod pl. a TotalCommanderrel+LAN Plugin a Samsungról.
-
zebede
őstag
válasz
kerekfej #720 üzenetére
Hagyd már ezt az olvass vissza szöveget
Így is elég halott ez a topic.Nem kell ahhoz fülhallgatót beledugni, hogy elnémítsd az exponációs hangot, elég ha rezgőre állítod a készüléket.
Az automata vakunak nem éppen az a lényege, hogy csak akkor villanjon amikor a fényviszonyok megkövetelik?
-
zebede
őstag
-Volt már jó pár WIFIs kütyüm, semmivel sem érzem ezt sem erősebbnek sem gyengébbnek a többinél. Egy szinttel és négy-öt válaszfallal arrébb bőven jól megy.
-GPS szintén kifogástalan én Sygic Mobile Maps 10-el használom, gond nélkül. Ez az a méret amin már kényelmes navigálni, ugyanakkor nem gond hozzá autóstartót találni és jól el fér pl. belsőzsebben.
-Amoled kijelzős Omni2 volt eddig nekem a csúcs kijelzőben, nagy különbséget az én szemem nem lát.
-Pixel hiba nincs.
-
zebede
őstag
Pólusban vettem én is, csak az első nap amikor indult az akció. Nem volt kipakolva sem az eladó ment el érte valahová.
DivX-et biztos, hogy nem kell konvertálni, HD-t meg biztos nem 5colon nézek.
Ennek éáppen az az előnye, hogy nem kell a konvertálással vacakolni. 16GB-os kártyára felnyomsz 8-10 filmet nehogy már ne legyen elég egyszerre.
-
zebede
őstag
válasz
HorviGabi #708 üzenetére
1. Teszteld másik eszközzel az otthoni WIFI-det.
2. Töltsd le ezt [WIFI Analyser] telepítsd fel a tabletedre, ezzel is ellenőrizheted az otthoni hállózatod.
3. Keress valahol egy nyílt HotSpot-ot és próbálj arra csatlakozni.
-
zebede
őstag
válasz
DoItYourself #705 üzenetére
Igen, ilyen a garancia levelem csak még van rajta egy kis csili-vili hologrammos matrica is.
-
zebede
őstag
válasz
DoItYourself #693 üzenetére
Én mindig Brando fóliát vettem, még a rezistiv kijelzős kütyüjeimen amiket stylus-sal birizgáltam, is kibírt egy-egy évet.
-
zebede
őstag
válasz
DoItYourself #698 üzenetére
Szerintem neked nagyon elkevertek valamit a gépeddel... talán másikat kellett volna kérned.
Én is a MM-ben vettem nov. 9.-én. 40k volt.
-A RightPhone matrica félig takarta el az alatta lévő Origi matricát, egyik sem volt megbontva a pénztáros csaj kérdezte meg, hogy megnézem-e és ő vágta fel a szemem láttára.
-Eredeti hologrammos Samsung gari levelem van hozzá.
-Dobozon, készüléken, garilevélen ugyan az a gyáriszám szerepel.Egyedüli furcsaság annyi volt, hogy amikor rákérdeztem, hogy van-e feketében az eladó azt mondta, van de az nem akciós és 60.000Ft.
Én is azt a véleményt osztom, hogy ezt a tipust kisöpörték... jön a Note.
-
zebede
őstag
Ha valaki esetleg nem ismerné és otthon WIFI-s Router-en keresztül netezik, ajánlom a KIES Air-t.
Igaz Firmware frissítésre nem lehet használni, de minden másban kiváltja a PC-re telepített KIES-t és az USB kábelt is.Letölteni a Samsung Apps-on keresztül lehet.
Leírás a programról itt: [link] -
zebede
őstag
Nem tudom nekem nem volt fent sokáig a Froyo.
Egyébként nem értem más készülékek fórumain állandóan azon sírnak, hogy mikor lesz már Gingerbread update. Itt meg vacilálnak: feltegyem-ne tegyem?Szerintem fel kell tenni, semmivel nem lassabb mint a Froyo, PowerAMP-ben pedig annyira van EQ, hogy sok is.
fattyu666 - Ezer hála és köszönet
Végre megy a net megosztás Nokiáról!!!!aramis00 - Privátban küldök neked Money.
+ egy másik appot ami szerintem jobb is + Magyar nyelvű.
-
zebede
őstag
Nos, kaptam választ a kérdésemre.
Azért nem tudok a Nokia E72-őm által létrehozott WIFI-HotSpot-hoz csatlakozni, mert az Android nem támogatja az AD-HOC típusú wifi hálózatokat (egyszerűen nem látja őket).Most áll meg az eszem!!!...
Csak arra lennék kiváncsi, hogy akkor aki azt írta, hogy neki megy, hogyan lehetséges?
-
zebede
őstag
Hello!
Valaki netezett már telefonon keresztül, úgy hogy WIFI HotSpot-nak használja a telot?
Nekem Nokia E72-vel nem jön össze. -
zebede
őstag
Sziasztok!
Hátha valakinek nagyon hiányzik a 3G és kicsinek érzi a kijelzőt.
Huawei Ideos S7 Slimet cserélnék Galaxy 5.0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest