- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kali8n
aktív tag
Én AnySoftKeyboard-ot használok és ott beállítható, hogy rezegjen gombnyomásra úgyhogy ha csak ez zavar, akkor nem muszáj egy komplett új romot felrakni.
Menteni úgy lehet, hogy fel kell rakni egy olyan kernelt ami CWM-es és ott van ilyen, hogy nandroid backup és ez lementi az egész mostani romodat minden beállítással együtt. Asszem xda-n van ilyen kernel, annyi hogy ha vissza akarod tölteni a mentést akkor ahhoz megint kell cwm. (egyébként aki nem ismerné cwm=ClockWorkMod recovery)
-
-
general
addikt
például innen bármelyiket... pontosabban egyiket sem sikerült. és más feliratos oldalakról sem sikerült olyat, ami "srt" fájl, és nem "zip"-ben van feltöltve, mint már írtam!
-
tatort
csendes tag
sziasztok..
te melyik médiában vetted?mert én is most vettem,de a polusban az összes doboz ami ki volt rakva fel volt vágva..
én is fehéret vettem 40e -ért a fekete 60e volt pár napja..
amugy kb 2hete megrendeltem metro netshopban 43e-ért hétfőre igazolták vissza a várhato szállitást de csütörtök lett belőle igy 2 nappal csüt előtt médiában megvettem..
a metroba 8napig mehetnék a masináért persze már nem megyek,,,nem tudjátok ilyenkor remélem nincs semmi gond ha nem veszem át tőlük ami már nem kell??
bocs ha kicsit off voltam...
amugy most hogy pár napos a gép megvagyok elégedve persze a telom voda 845 igy annál minden szebb képet ad és gyorsabb,de az 5 collért nem akartam 100-150e kifizetni telora..
de annak az volt az előnye hogy egy egy gigás film 200-300mega körül volt konvertálva..
a wifi 5.0-nál ti konvertáltok (van értelme?) a divix szépen megy de gyorsan telnek a memoriák a gigákkal200film és betelik a laptopom
-
DoItYourself
addikt
"Eredeti hologrammos Samsung gari levelem van hozzá."
Az milyen? Olyan amit linkeltem fentebb?
Nekem egy Warranty Card feliratú többnyelvű füzet hátoldalára nyomtak egy MM pecsétet, és ide ragasztották fel nagy műgonddal a készülék hátoldaláról lefejtett xxxxB szériaszámot tartalmazó kis matricát. De a sikeres online regisztráció (gari hosszabbítás) megnyugtatott ez ügyben. -
agabe
addikt
Mert nekem ez (ami szerintem szintén gyári csak más lokalizáció) jobban bejön használat közben, és az ad-hoc ra nincs szükségem.
Ha az ad-hoc is kelleni fog, akkor lehet, hogy átpártolok, de addig ezt jobban kedvelem, és mivel jól működik (nem fagy ez sem, nem csinál különleges bugokat), és nincs újabb verzió (mondjuk 2.3.6, vagy 2.3.7...az ICS szerintem erre nem lesz meg sajna) sem, ezért az " ami működik ahhoz ne nyúlj" elvet követem.
Persze azért próbálkozok valamennyire amivel lehet, mert ha bekrepál valami, akkor is újra tudom rakni -
agabe
addikt
Arra gondolok, hogy turkálni a systemben kockázatos lehet, ezért aki nem biztos magában az inkább felejtse el (nehogy valamit véletlenül kitöröljön pl.).
Nálam valamiért nem működük, bár nem is a KIES-es gingerbreadet használom... lehet ez az oka, de sajna ezen a rendes eddig működő wifi kapcsolatokat sem képes kiépíteni a készülék, így marad a régi file. -
DoItYourself
addikt
Nekem Nokia E52 van, és azt vettem észre, hogy a WiFi hotspot üzemmód (JoikuSpot szoftverrel) piszkosul gyorsan meríti a teló akksiját, azóta ha ilyenre van szükségem inkább Bluetooth-on osztom meg a teló net elérését.
Tegnap vettem egy ilyen Galaxy bigyót a Media Markt-ban, de csak a régi igazmondást tudom ismételni: olcsó húsnak híg a leve. Ez nem a készüléknek szól, hanem a MM-nak. Másodosztályú terméket mindenféle tájékoztatás nélkül újként sütnek el. Remélem egyszer eljutnak (vagy kipusztulnak) ezek a kereskedők is oda, ami nyugaton természetes: a terméket eredeti, BONTATLAN csomagolásban adják el a vevőnek. Kicsit későn kapcsoltam, és csak otthon esett le, hogy az eladó egy kulcsra zárt szekrényből (nem a vitrinből) vette elő, és már fel volt bontva a doboz, át volt vágva a gyári Samsung matrica, és a második, erre ragasztott ezüstös (rightphone.hu-s) matrica is. A Samsung oldalán próbáltam regisztrálni a gyári számával plusz garanciáért, de visszautasított, hogy ezzel a számmal már regisztráltak... ott láttam, hogy néz ki a magyar gyári Samsung gariijegy is, nem olyan mint amit ehhez adtak.
A készülék a német ebay-en 200+ euró áron vásárolható meg, így a magyar ár csak ezen az áron lehet ilyen alacsony, amitől még lehet jó vétel, de nem árt figyelni.
Az enyém pl. pixelhibás... -
zebede
őstag
Nos, kaptam választ a kérdésemre.
Azért nem tudok a Nokia E72-őm által létrehozott WIFI-HotSpot-hoz csatlakozni, mert az Android nem támogatja az AD-HOC típusú wifi hálózatokat (egyszerűen nem látja őket).Most áll meg az eszem!!!...
Csak arra lennék kiváncsi, hogy akkor aki azt írta, hogy neki megy, hogyan lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Revolut
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adobe Photoshop
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest