- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Ez lett a vége:
Vissza térek a gyári alap ROM-ra. Semmi módosítás, csak root és kipucolom a sok sz*r alkalmazást. Megnézem mit tud úgy.
Sajnos a JB alatt a hangzás teljesen kifakult. A hangerőt kevesebb lépésben lehet állítani, így van ahol nekem még halk, de a következő lépcső már bántja a fülem.
Hangzásvilág is ócska lett. Sony Xperia S+ Ac!d audio jobban szólt. Csúnyán hangzik, de én Mp3 lejátszónak használom a Wifi 5.0-t és pont ez a rész aminél nem igazán tűrök meg kompromisszumot. -
-
válasz
#73029888 #2253 üzenetére
Na de ennyivel tovább is bírja emiatt?
Amikor torrentezek, netezek rajta, akkor is 2-3 napig kibírja.Volt fehérem is, de az is sokáig bírta. A fehéren ráadásul kevésbé látszódtak a karcok.
makoj20: Nem vészesen! A nyamvadt Facebook ami megfekteti, de az az Xperia S-en is problémás.
-
válasz
#73029888 #2237 üzenetére
Nekem 6. napja megy, igaz, kétszer kapott USB-n töltést, de az csak pár percet.
Én néha ránézek a FB-ra, Időképre és napi 2-2,5 órát hallgatok rajta zenét. Ezen kívül minden ki van lőve.
Pénteken még ráindítottam a GPS-re, hogy leszedje WiFi-n a műhold adatokat, hátha valamikor kell használjam.
Képernyőre raktam egy matt fóliát, azóta kb 1/4-en van a fényerő, mert így még kültéren is olvasható a fólia jóvoltából. -
válasz
kerekfej #2157 üzenetére
Csomagelemzési hibát ír ki, viszont az Epic Citadel szépen lefut.
-
-
Kell valakinek matt & fényes fólia (egy csomagban a kettő), vagy esetleg TPU tok?
Esetleg a bátrabbaknak tudok ajánlani gyári akkumulátort. -
-
válasz
marko99 #1858 üzenetére
Benne van a leírásban amit linkeltem.
Installing:
Odin:
Download kernel from site.
Get your device in download mode (device turned off, press vol down key, plug the usb cable.
Open Odin3.
Select kernel file in PDA section.
Keep the rest Odin settings untouched (make sure re-partition, phone bootloader update and EFS clear aren't checked).
Start.
CWM:
Download kernel from site.
Place .zip file in /sdcard/external_sd/.
Reboot in recovery mode.
Choose install zip from sdcard.
Reboot.Én a CWM módszert javaslom.
Szerintem semmi baj a RAM kezelésével. Csak sok sz*r fut alapból, azért tud szűkös lenni.
Ki kell gyomlálni a fölös appokat és akkor teszi a dolgát. -
válasz
marko99 #1856 üzenetére
Én 200Mhz-re emeltem az alap órajelet és az segített. így ha zenét hallgatok, nem akad meg.
Root: [link]
Kernel: [link]
Ha valami balul ütne ki: [link]
Nekem megérte. Ha valami gebasz lenne, akkor vissza rakom a gyári SW-t és csókolom. Nyilván ez a te felelősséged, senki nem fogja megtéríteni, ha kinyírod.
Esetleg akkor marad a gyengeáramú megoldás, ha minden kötél szakad...
Nem tudom mi a baja a RAM kezeléssel. Nekem teszi a dolgát. -
válasz
marko99 #1854 üzenetére
Mindegyik végén ott virít a bugreport:
1.
Not Working:
Camera
Hardware Acceleration2.
-Bluetooth
-Camera
-Hardware acc3.
No camera (yet)
App manager causes a reboot if any apps are installed on your sd card
Wallpaper chooser FC when setting wallpaper for Lock Screen or Home and lock screen. However when the home screen wallpaper is changed, the lockscreen wallpaper changes to match.4.
- Camera
- Bluetooth
- Hardware Accelation
- Theme Engine
- USB (NS Port Version Work, GN Port Version doesn't work)Egyébként minek neked ICS?
A gyári teljesen korrektül megy custom kernellel. -
-
Nem tudok róla. Nekem alfabetikusan rendezi a Launcher PRO, ami meg nem kell, azt elrejtem.
Még HTC-n is ezt használom, nem kell a gyári fos.
-
-
válasz
kerekfej #1663 üzenetére
Csak segíteni próbálok.
Ha a bootloadert nem csinálta ki, akkor simán újra indul és kész.
HA kinyírta, akkor újra telepíted a gyári bootloadert és menni fog. Ha a szoftvert csinálta ki és bootloop-ol, akkor csak szoftvert kell rajta cserélni. HA mind a kettő, akkor is menthető.
De ha beviszed egy Samsung szervizbe, akkor frissítik ingyen (ha jól tudom).Ha van vállalkozó szellem benned, akkor ODIN-al megcsinálod 10 perc alatt.
-
Főképernyő elforgatás, pl megoldható egy Launcher Pro -val.
És még gyorsabb is a gyárinál.
-
válasz
DoItYourself #1631 üzenetére
Látható a difi. Ahol dolgozom, volt egy demo 2.2.2-es SW-el és fájdalmasan lomha.
-
válasz
DoItYourself #1629 üzenetére
Viszont határozottan lassabb.
-
Nekem az első WiFi 5.0-nál problémamentes volt a root + recovery telepítése, a másodiknál kinyírtam a bootloadert, szóval csak óvatosan!
Mondjuk nem kell nagyon megijedni, ha megjelenik bármi is a képernyőn, mert akkor menthető szerviz nélkül is a cucc.Cimbi kinyírta a felesége Galaxy Gio-ját, mert root után recovery-t egyből megküldte egy backup parancsal, azt meg nem szerette a gyári bootloader.
sekép, se hang, JIG kábelre sem reagált (hard brick).
Tehát csak okosan a rootolással. Minden lépést kétszer kell meggondolni! -
Volt szerencsém egy SGS WiFi 4.2-höz. Hááááááááát....
Más CPU van benne mint az 5.0-ban. A pontos típusát nem tudtam meg, de az biztos, hogy PowerVR SGX530 a GPU. Kb fele akkor a GPU teljesítménye és kb. 10%-al gyengébb a processzor.
Hangja tiszta, élvezhető, de gyengébb az 5.0-nál.Azt reméltem, hogy jobb lesz valamivel az 5.0-nál, de legalább ugyan olyan.
-
válasz
vadászcsiga #1589 üzenetére
Nekem az első WiFi 5.0 kijelzője belülről megnyomódott és ha fehér képnél egy foltos volt. Ezért is cseréltem le.
-
HTC Hero-ra, Tattoo-ra is azt mondták, hogy 2.1-nél újabb nem fog futni rajta. Ahoz képest 2.3.7-el is hibátlanul mennek.
-
USB OTG kábelt próbált már valaki? Valahol olvastam, hogy működik.
-
Hogy tudom telepíteni a CWM recoveryt? Az előző WiFi-n (meg jó pár android készüléken) simán ment.
-
Üdv ismét mindenkinek!
Ismét csatlakoztam a WiFi 5.0 tulajok táborába.
Most egy új 8Gb-os fekete masinát sikerült szereznem. -
Szombaton én még az R10-es kernellel tettem fel és hozzá frissítettem az R13-at.
Nekem a PowerAMP rosszalkodik az új kernellel.
Gyorsabb lett, viszont melegszik is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest