- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pcnet
addikt
válasz
mandiner #1846 üzenetére
Nekem is egy USB-re van dugva egy kábel és azon frissítek badát, HD2-re ment már fel róla android, WP7, de Odinnak valamiért nem teccett. Én csak simán lehúztam, igaz paráztam, hogy itt van vége Galaxynak, de power gomb hosszan nyomásával kikapcsolt, majd újra download módba tudtam tenni. Esetleg recoveryben egy factory reset? Odin nem nyult a készülékhez, mert létre sem tudta hozni a kapcsolatot. 99.9% hogy nem nyírtad ki a készüléket.
Esetleg CWM-ből egy ROM telepítés SD-ről? Csak tipp! De úgy rémlik SDnek az internal SD-t kezeli arra meg ugye most nem tudsz másolni mert nem éred el. Vagy ha van backupod.... -
agabe
addikt
válasz
mandiner #1836 üzenetére
Miutan ahhoz nem kell gsm modul, csak a visszaigazolo sms-t kell tudnod elolvasni (ami telorol egyszeru) ezert termeszetesen mukodik. Nem a programban, hanem a google playben van beallitva, hogy melyik keszulekhez lehet valamit letollteni , es melyikhez nem. Ba a keszek product kodjat irnad at egy telefonera, akkor arrol is letoltheto lenne...persze az fontos, hogy ugyanarra a telefonszamra csak egy helyen tud mukodni a viber, ezert ha a wifi 5.0-an bejelentkezel, akkor a telodon inaktiv lesz, es viszont. Erre megoldas ha masik telefonszammal regisztralsz pl.. csak akkor az ismeroseid azt a masik (szamukra esetleg ismeretlen) szamot fogjak latni ha viberen keresztul hivod oket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest