- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pcnet
addikt
válasz
mandiner #1846 üzenetére
Nekem is egy USB-re van dugva egy kábel és azon frissítek badát, HD2-re ment már fel róla android, WP7, de Odinnak valamiért nem teccett. Én csak simán lehúztam, igaz paráztam, hogy itt van vége Galaxynak, de power gomb hosszan nyomásával kikapcsolt, majd újra download módba tudtam tenni. Esetleg recoveryben egy factory reset? Odin nem nyult a készülékhez, mert létre sem tudta hozni a kapcsolatot. 99.9% hogy nem nyírtad ki a készüléket.
Esetleg CWM-ből egy ROM telepítés SD-ről? Csak tipp! De úgy rémlik SDnek az internal SD-t kezeli arra meg ugye most nem tudsz másolni mert nem éred el. Vagy ha van backupod.... -
agabe
addikt
válasz
mandiner #1836 üzenetére
Miutan ahhoz nem kell gsm modul, csak a visszaigazolo sms-t kell tudnod elolvasni (ami telorol egyszeru) ezert termeszetesen mukodik. Nem a programban, hanem a google playben van beallitva, hogy melyik keszulekhez lehet valamit letollteni , es melyikhez nem. Ba a keszek product kodjat irnad at egy telefonera, akkor arrol is letoltheto lenne...persze az fontos, hogy ugyanarra a telefonszamra csak egy helyen tud mukodni a viber, ezert ha a wifi 5.0-an bejelentkezel, akkor a telodon inaktiv lesz, es viszont. Erre megoldas ha masik telefonszammal regisztralsz pl.. csak akkor az ismeroseid azt a masik (szamukra esetleg ismeretlen) szamot fogjak latni ha viberen keresztul hivod oket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Netflix
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest