- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
foxymaxy #47361 üzenetére
Én is a napokban kapcsoltam ki az energiatakarékos módot, mit mondjak jobban jártam. Sokkal szebb is az egész kijelző, és mintha nem fogná vissza a telefon működését.
Így próba után én sem ajánlom. És ami még érdekessé tettem a dolgot, hogy napfényben is jobban látható a kijelző automatikus fényerőnél.
-
stonerzsebi
tag
válasz
foxymaxy #46317 üzenetére
Köszönöm szépen! Piwinek is!
Én is ettől tartok, bár mondjuk ez még mindig jobb, mint ha a telefonnal lenne baj...
1 hete van meg, de nagyon megszerettem.
Viszont ha kézbe veszem, és van nem olvasott akármilyen üzenetem (mail, sms, facebook, bármi), akkor nem rezeg.
Nyilván nem állítottam be valamit, de mit?
-
apaszka
veterán
válasz
foxymaxy #43704 üzenetére
Nem tudom, hogy fér bele ekkora kapacitás? Persze a szitázás elbír sokat!
Nekem van másfél éve egy napelemes töltőm. Az is nulla! van benne egy nagy aksi is, de semmit nem ér! Max egy órányi energiát tud adni készenléti időre!
Beszéltem egy elektro zsenivel, és állítja ez ebben a cuccban soha nem lesz így jó megoldás ! Egy ekkora napelem nem tud ilyen hatásfokot biztosítani! Tehát nulla!Viszont marha jól néz ki! Viszont a horgászt nem rántja ki a pácból!
-
Gizmo94
veterán
válasz
foxymaxy #43704 üzenetére
Miért ne lenne valós? Fent van az amazonon is, igaz még unavailable. De amekkora nagy dög, simán tudhatja azt, amit írtak róla.. Note2 -hoz pedig már van, akciós is.
w333 Ez a hsz. hasznos volt részedről így, hogy kipróbáltad, tesztelted. Nem, ez már szemre sem az a szemét kategória.. Hogy nézzen ki egy ekkora kapacitású külső akkumulátor? Itt nem a csilivili dizájn, hanem a működési idő a lényeg. Ahhoz képest még normálisan néz ki. De tényleg inkább tényleg a kardba invesztálj..
-
Varszegig
veterán
válasz
foxymaxy #41863 üzenetére
Jó, akkor tedd oda a telefonod, és fizess vele. Szerinted sikerül?
Nem az a bajom, hogy nem lesz egy NFC adó, vagy vevő sehol. Hanem kell egy program, ami összekapcsolja a számláddal a telefonodon. Linkeld már be a playről légyszi, melyik az?
Pl. ilyesmi Csak ez szlovák.
-
Varszegig
veterán
válasz
foxymaxy #41718 üzenetére
Szerintem te paypassos fizetőhelyet láttál, az meg már nem ritka. NFC fizetéshez nem kell extra elfogadóhely, ugyanis ugyanaz az elfogadója, mint a paypassnak. Ellenben a telefonodra kell egy szoftver, ami összekapcsolja a kártyáddal, bankszámláddal. Gondold el ha ez nincs, hogyan fizetsz a telefonoddal??
-
-
maxim01
aktív tag
válasz
foxymaxy #33236 üzenetére
Nekem is a pro verzió van meg csak kipróbálni linkeltem az ingyenes verziót. Én mindent úgy vettem a play-en semmi mókolt cucc nincs a telefonon (valóban megérdemlik a fejlesztők azt a pár forintot, ha már annyit dolgoznak egy adott programon). Amúgy van egy olyan beállítási lehetőség, hogy ezt a bevillogást javítja be kell pipálni.
-
-
-
apaszka
veterán
-
balazs1022
őstag
válasz
foxymaxy #26124 üzenetére
Ezt a telót néztem ki.
Régen elég nagy téma volt a nokiánál hogy : made in finnland v. made in china
(nekem utóbbiból volt n82-esem semmi gond nem volt vele)
Nyilván a kínaiból a legkönnyebb egyet kifogni..A lényeg: h mostanában nem hallok e-felől, hogy probléma lenn-e, hogy hol gyártják..
Ezért kérdeztem rá..
-
Zol77
aktív tag
válasz
foxymaxy #25727 üzenetére
ezt beírtam én is kíváncsiságból,viszont nem találom a kapott eredményt ebben a listában
Nekem ez jött ki :
CSC : I9300XFDLJ2A telefon akkor frissített wifin keresztül,amikor kijött mindenkinek a 4.1.1 , előtte 4.0.4 volt azt hiszem.
-
Peat76
őstag
válasz
foxymaxy #25567 üzenetére
Ime a cikk...!
http://techcorner.hu/nonstopmobil/gond-lehet-egyes-galaxy-s-iii-ak-alaplapjaival.html
UPDATE: After reading through all the posts I think we can safely say that software isn't to blame here. This is most definitely a hardware issue, the most likely being corrupt NAND, faulty batch of main boards or faulty charger.
Obviously we can't say for certain and Samsung are staying very quiet about the issue.
Let's hope this issue has been addressed by Samsung and that the devices are being repaired with a revised price of hardware. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest