- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy elő kellett szedjem régi, de annál szeretettebb S3-am egy rövid időre. Ezer éve nem pakoltam fel már rá rom-ot stb. kissé megkoptak már az emlékeim ezzel kapcsolatban. Jelenleg egy XXUGNG3 build számú Omega V59-es 4.3 van rajta, BUUGNF1 alapsávval és 3.0.31 kernellel. Az lenne a kérdésem, hogy létezik valami olyan ROM amit kiherélt és gyors, valamint ha felpakolom recovery-ből még telefonálni is tudok - nem veszik el az imei vagy nem csesződik el valami. Sajnos az első hozzászólás már törlésre került. Előre is
köszönöm! -
pcsabat
őstag
Köszi! Két aksim van/volt. Amit gyárilag adtak hozzá az már régen megpurcant. Utólag vettem még egy gyárit hozzá, azzal megy most. Ha feltölti nincs vele gond, elmegy egy napot, csak ugyanennyi ideig tölti. A töltő jó, 3 másik telefont is szabályosan tölt. Ezt a jelenséget kb. 3-4 napja csinálja.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Olyankor mi a teendő, hogyha a telefon kb. 2 óra alatt olyan 4%-ot tölt fel (egy egész éjszaka alatt nem töltődik fel), a töltés során az akkumulátor adatoknál, a töltés módjára azt írja, hogy AC és a töltő más telefonokat teljesen normálisan tölt?
-
pcsabat
őstag
gyári T-mobil 4.3-t mivel érdemes rootolni? Épp azon gondolkodom, hogy fenn hagyom. Eddig elég szimpi, csak kitakarítanám és használok néhány app-ot amihez root kellene.
-
pcsabat
őstag
Skacok! A mai utolsó kérdésem! Az Omega V54 alá fel tudom pakolni a googy max 2.1.4 kernelt (ill. az aktuális legfrissebbet)? Vagy csak azokkal a romokkal próbálkozzak amik fel vannak sorolva ITT?
-
pcsabat
őstag
válasz
balazs1022 #76596 üzenetére
Igen, vissza jött a térerő. Haladok lassan
-
pcsabat
őstag
válasz
balazs1022 #76588 üzenetére
jövök egy sörrel! Amúgy a fémes színű keret is teljesen lekopott. Már ezért is kijönne, szóval nem jön feleslegesen.
Most meg az imei ment el.... Nincs térerő. Omega V49 volt fenn korábban... Ilyenkor mi a teendő?
EFS mentésem van.
-
pcsabat
őstag
válasz
kelzsoca #76580 üzenetére
no igen. De ugye most a full gyári cucc van rajta. Gondolom így kilőve az USB debugging, nem is tudok mit kezdeni az adb-vel
. Köszönöm mindenkinek a segítőkész hozzáállást. Még próbálkozok, de a fel gomb már vagy két hónapja teljesen halott. Holnap reflektálok mi volt a helyszíni szerviz eredménye.
balazs1022: nem hiszem el! Addig fújkáltam, hogy megjavult a gomb!
-
pcsabat
őstag
válasz
kelzsoca #76574 üzenetére
a lényeg, hogy vissza akartam állítani a gyári rom-ot, odinban fel is ment a 4.0.4-es t-mobil. Minden tökéletes lett volna, ha nincs a bootloop. Én voltam a hülye mert repart-ossal kellett volna... De nem gondoltam, hogy belefutok ebbe a hibába (pedig már többször megtörtént). A gyári rom-ban alapból az USB debug ki van kapcsolva. Szóval ezt is buktam :/
Elcsesztem, ennyi. Már holnapra le van fixálva a helyszíni javítás. Elmondom a srácnak aki kijön, hogy szoftvert akartam frissíteni (gyári megoldással), nem wipe-oltam majd restart után bootloop lett amit már a gomb nélkül nem tudok megoldani. Remélem nem fog szőrözni és megcsinálja. Ha a gomb oké, onnantól már nem lesz gondom. Azt sem bánom ha ugrik a gari róla, csak csinálja meg.
-
pcsabat
őstag
válasz
balazs1022 #76568 üzenetére
most már nem érzékeli sajnos. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Először befagyott. Akkor jött a hibaüzenet, hogy sérült a rom, de ekkor még felismerte az odin. Most pedig csak szimplán bootloop, odin nélkül. Nem tudok mit tenni sajnos.... :/
Ha van valami ötlet szívesen meghallgatom.
Mindegy, holnap jön a helyszíni szerviz, elmondom mi a szitu. Legrosszabb esetben szombaton megcsináltatom a gombot egy sufniban, onnantól nem lesz gond...
-
-
pcsabat
őstag
válasz
laci0530 #76559 üzenetére
köszi! KIES-el elindítottam egy szoftverfrissítést, hátha utána hajlandó lesz bebootolni. A számlálót meg lesz...om, csak holnap csinálják meg. A hivatalunkba jön a szervizes, nem hinném, hogy ott fog elkezdeni kekeckedni, hogy 3-on áll a számláló... Tetves gomb, hogy ilyen bajt tud csinálni....
-
pcsabat
őstag
válasz
laci0530 #76550 üzenetére
á, semmi. Mindegy, majd holnap beadom a szerviznek, hogy tegnap halt el szoftverfrissítés közben és a gomb hiányában nem tudtam mit tenni. Ha az a tetű gomb jó lesz akkor megoldom se-perc alatt, de így....
nggabi: jig? Ezt nem értem
Közben felment a gyári rom, érzékelte a telefont az odin valahogy. De most meg nem bootol a készülék mert igényelne egy wipe-t, amit megint ugye gomb nélkül nem tudok megtenni, mert nincs recovery. Vicc, megcsináltatom lecserélem ezt a telefont az biztos...
-
pcsabat
őstag
Bajban vagyok uraim, kellene egy kis segítség. A problémám, hogy gyárira visszaállítás során odinban flash-kor lefagyott a telefon. Rom hibát ír ki, nem tudok bootolni. Ezt még megoldanám egy újra flash-eléssel, ámde épp azért állítom vissza a telefont mert a felhangosító gomb behalt a készüléken. Első alkalommal rom-ból mentem bele a download módba (lehet ezért is fagyott be). Szóval most ott állok, hogy se download mód, se működő telefon, se recovery. Odinból sem tudok flash-elni. Létezik valami olyan megoldás, hogy tudjak mondjuk odinból telepíteni és ne kelljen hozzá volume up gomb? Iszonyat szar szitu...
Holnap jön a szervizes csóka, ha a gomb már működni fog megoldom, csak nem így szeretném neki odaadni a telefont...
-
pcsabat
őstag
válasz
Frozzy #76517 üzenetére
És tényleg! Eddig mindig csak futárt küldtek érte. Nagyon felpörgött a samsung. Reggel 9-kor rendeltem meg a helyszíni javítást, 11-kor hívtak, hogy már itt is lesz holnap a kolléga és megcsinálja (itt ez Budapesttől 230km-t jelent). Jár nekik a
Ja igen! Ez ugye azt is jelenti, hogy vissza kell állítsam gyárira a készüléket. Szerviz után raknék vissza rá Omega rom-ot (nekem ez vált be), a 4.3-as Omega V54-ről mik a vélemények? Aksi idő? sebesség? Van olyan mint a 4.1.2-es verzióknál?
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Fémes keret kopása és felfele hangosító gomb tökéletes meghibásodása miatt kijönnek házhoz és javítják vagy csak a futáros megoldás fog működni? Szeretem ezt a telefont, csak ne kellene 3-4 havonta szervizeltetni.
-
pcsabat
őstag
válasz
Lacko84 #66420 üzenetére
rugalmasak. Felhívnak. Garancián kívül kérték tőlem a számlát is. Az, hogy mikorra igényelted meg teljesen mindegy. Nekem konkrétan egy hónap után jöttek házhoz és kijelző cserére is elvitték a telefont (nem csinálták meg háznál).
Persze mikor betörtem a kijelzőt (ami ugye fix áras javítás), akkor az igénylés után két nappal már itt voltak érte és se számla, se garancia se semmi nem kellett hozzá...
-
pcsabat
őstag
Kedves Fórumtársak! Melyik kernelt ildomos mostanság ajánlani 4.1.2 alá? Siyah már elég régóta nem frissült ahogy nézem. Boeffla esetleg? Vagy létezik már valami jobb ezeknél?
-
pcsabat
őstag
azt valaki meg tudja mondani, hogy Omega ROM-ból melyik volt az utolsó (v47 vagy v48) ahol még nem volt variálás az új modemmel és az EFS partícióval? A 49-t nem merem felrakni, nem vagyok annyira power user, mint az urak zöme itt, de omega-ra pár fícsör miatt lenne szükségem.
-
pcsabat
őstag
Sziasztok!
Jelenleg gyári rom van fenn a telefonon (most jött vissza szervizből), szeretném felrakni a legújabb Omega rom-ot. Korábban egy olyan verzió volt fenn mikor még nem volt variálás a modemmel. Esetleg van létezik leírás - angol is jó -, mit hogyan kell tennem, hogy megmaradjon IMEI-m is (vagy az új rom felrakása után mit kell tennem, hogy működjön minden)? EFS mappa mentése meg volt. Sajnos részletesebb leírást nem találtam hozzá.
Előre is köszönöm!
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Melyik 4.2.2-t a legérdemesebb felrakni a telefonra? Régen nem fórumoztam már, szervizben a telefon (így persze mindent visszaraktam gyárira), de ha visszajön tennék rá egy 4.2.2-t vagy akár egy ajánlottabb 4.1.2-t. Előre is köszi!
-
pcsabat
őstag
sikerült teljesen "bepókálózni" a gorilla glass-t a telefonomon. A telefon többi részének semmi baja, a kijelző is hibátlan maradt, viszont az üveget cserélni kell rajta. A kérdésem, hogy ez kb. mennyibe kerül? Hol érdemes megcsináltatni? Garancia van még rá, biztosítás viszont nincs. De ha jól sejtem, ez nem lesz garanciális ok...
-
pcsabat
őstag
szerintetek létezik, hogy ez eredeti gyári akku legyen?
-
pcsabat
őstag
válasz
mgTerminator #48101 üzenetére
igazából lesz a nyáron 1-2 hosszabb utam. Csak ezek miatt kellene, nem gyakori használatra, inkább vésztartalékra. NFC meg nem érdekel.
-
pcsabat
őstag
létezik valami megbízható utángyártott aksi a telefonhoz? Melyiket érdemes megvenni hozzá, ha esetleg valakinek van ilyen irányú tapasztalata.
-
pcsabat
őstag
válasz
cassius.clay #42769 üzenetére
egyértelműen a samsung. Ez nem is lehet kérdés szerintem.
-
pcsabat
őstag
válasz
mondomén #40174 üzenetére
nem mindig működik tökéletesen, van amikor kamerából galériába ugorva kifagy stb. A képminőséggel viszont nincs gond. De a 4.1.2-ből fenn van a kamera és a galéria app is, ami ugyanúgy tökéletesen használható mint a korábbi verziókban. Az új kamera app és galéria használata mellőzhető (telepítésnél ki is hagyható, de én kíváncsiságból teszteltem és egyébként nagyon jó lesz, ha készen lesz).
-
pcsabat
őstag
ha annyira kell a frissesség tele vagyunk már egész jól használható 4.2.1 alapú romokkal (Omega, Revolution HD...). Én tegnap óta nyúzom az Omega 44.3-t (nyomkodtam vele a telefont vagy 5 órán át) és eddig egy-két kisebb bug-on kívül (ami az új kamerát érinti) egész jól használhatónak találom.
-
pcsabat
őstag
van-e valami ajánlatos kernel ami megy omega 44.3 (4.2.1) alatt? A Siyah 1.8.9 az meggyilkolta. Úgyhogy valami másra vadásznék.
-
pcsabat
őstag
most jött vissza a szervizből a telefonom, minden oké vele viszont a rajta lévő fóliát buktam. Kérdésem az lenne, hogy melyik típusú fólia jött be a legjobban S3-ra? Melyiket rendeljem rá? Anno t-mobil-nál vettem hozzá, így a neten rendelhetőekhez nem nagyon konyítok.
(végre nem foltos a kijelző, de hogy semmi se legyen tökéletes, azért a rózsaszínes színtónus megmaradt a kijelző alján
)
-
pcsabat
őstag
a 4.2.1 alapú omega 44.3-t valaki tesztelte már? Megéri felrakni? Aksi idő milyen? Vagy maradjak inkább még a 4.1.2 alapú 43.1-nél?
-
pcsabat
őstag
kezd visszatérni a hitem a samsung-ba! Tegnap délután vitte el a gari futár a telefonomat, most hívtak, hogy elkészült (teljes kijelző és érintőpanel csere) a foltosodás és a képernyő aljának elszíneződése miatt. Kár, hogy ezt helyben nem csinálták meg, de azért így is öröm-boldogság van
- reméljük nem lesz foltosabb az új kijelző mint a régi volt
-
(#39933) apaszka: sajnos nem tudom, de amit nggabi kolléga linkelt valami hasonló eredményt produkál
-
pcsabat
őstag
válasz
Bailey #39795 üzenetére
regisztrálsz a samsung oldalán a készüléked adataival + gyári számával, igényelsz helyszíni szervizt és kijönnek megcsinálják helyben (feltéve ha köcsögölnek veled mint velem is tették). Nálam is ugyanez a gond + van rajta két nagy sötét alapon látszó folt és gari futárt küldenek érte.
-
pcsabat
őstag
én ma így csináltam 4.1.2 custom rom-ról és minden tökéletesen sikerült, korábban írta itt egy fórumtárs (elnézést, már nem emlékszem ki volt, de ismételt köszönet érte):
Ez az aksi Kivevős jó!
MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE CSINÁLAZ ITT LEíRTAKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!!!LOK!
Tegyük fel, hogy egy XXEMA1-es verziószámú, XEH-től eltérő CSC kódú ROOT-olt romot szeretnénk visszaállítani az aktuális legújabb, független magyarországi 4.2.1 XELL4 ROM-ra úgy, hogy a számlálót is nullázzuk.
1. A Sammobile oldaláról töltsük le a magyar régióba szánt XEH product code-al rendelkező 4.0.4 -es I9300XXBLH1 verziószámú romot.
2. A telefonunkon csináljunk egy full wipet, tehát egy teljes gyári visszaállítást.
3. ODIN-nal feltesszük az I9300XXBLH1 verziójú romot amit az 1. lépésben említettem.
4. Leszedjük a CF-Root 6.4-et és ezzel rootoljuk a készüléket.
5. Hagyjuk, hogy a készülék bootoljon be, majd szedjük le a TriangleAway V2.37 -et és installáljuk. FIGYLEM! Az újabb verziószámú NEM fog működni, tehát csak ez jó! ( Ezzel nullázzuk a számlálót amit a download módban találunk. )
6. Az triangleaway feltétele után, még mielőtt elindítanánk vagy bármit tennénk indítsuk újra a telefont download módban és jegyezzük meg mennyin áll a számlálónk.
7. Indítsuk újra a telefont, bootoljon be rendesen. Most indíthatjuk a TriangleAwayt. A telefon magától újra fog indulni és ott a számláló AMENNYIBEN AZOKAT AZ ÉRTÉKEKET MUTATJA amit a download módban is láttunk, volume UP gombbal nullázni tudjuk a számlálót.
FIGYELEM!!!!!!!! Itt amikor végzett és bejön a SAMSUNG GT-I9300 Felirat AZONNAL VEGYÜK KI AZ AKKUT!! Ne hagyjuk bebootolni, mert akkor a számláló újra 1-et fog mutatni, mintha nem törültünk volna semmit.
8. Akku visszahelyez és download módba betesz. Újra flasheljük ODIN-nal a I9300XXBLH1 verziószámú romot amit az 1. pontban említettem.
9. Amikor végzett hagyjuk bebootolni a telefont. Most a számláló 0-n fog állni és a download módban levő dolgoknak mindennek a gyári értékeket kell mutatnia! (Official, Samsung Official) A beállítások-> telefon tulajdonságai alatt azonban az állapot továbbra is módosított lesz!!
10. Semmi ok a pánikra csináljunk egy Factory Reset-et és az is szépen vissza fog állni NORMAL-ra.
11. CSC selectorral kiválasztjuk a XEH product code-ot amennyiben eddig nem ez volt, és már mehetnek is a frissítések OTA-n, vagy ráhúzhatunk ODIN-nal egy gyári XXELL4 magyar független ROM-ot.
Remélem nem túl komplikált, ez így biztosan működik. Csak saját felelősségre -
pcsabat
őstag
válasz
dancsuri #39631 üzenetére
lehet, hogy lementette, meg Siyah kernel is volt fenn és az is elvileg lementi ha jól tudom, de nem nagyon foglalkoztam vele. Most viszont ha visszakapom és nekiállok újból berhelni szeretnék mindent a "papírforma" szerint csinálni. Annyira nem is volt vészes 4.1.2-ről flash countert nullázni, úgyhogy felbátorodtam a további ROM-oláshoz.
Egyébként a Revolution HD rom-okról van valakinek valami tapasztalata? Azzal szemezek most.
-
pcsabat
őstag
valaki próbált már a EFS Pro v2.0.26-val EFS mappát menteni? Nekem mikor elindítom azt dobja ki, hogy nincs a telefon csatlakoztatva, pedig igen. USB debug bekapcsolva, adattárként csatlakoztatva. Teljesen gyári állapotú T-s ICS-vel. Mi lehet a gond?
-
pcsabat
őstag
skacok! Holnap elvileg jön a szervizes a telefonomért. Állítanám vissza a gyári dolgokat. Korábban omega V40 volt rajta. Nyomtam egy wipe data/factory reset-et, majd odin-al felraktam az első hsz-ben található T-mobil-os ICS-t. Most ott állt meg a tudomány, hogy a telefon a samsung logo-nál tovább nem tölt be. Ilyenkor mi van?
Az ODIN szerint hiba nélkül felment a rom.
-
pcsabat
őstag
válasz
Beca1990 #39265 üzenetére
igazából az elszíneződéssel én is együtt tudok élni, annyira nem vészes. Az viszont annál jobban, hogy van rajta két darab ujjnyi ragasztó folt és még szürke/sötét kék alapon is látszik.
Arról van valakinek infója, hogy a szerviz futárnak mennyi idő az átfutási ideje általában? Arra is egy hónapot kell majd várni, hogy visszakapjam a készüléket?
-
pcsabat
őstag
válasz
mondomén #39247 üzenetére
Nokia 1610-re. Hihetetlen a vásárlók ilyen szintű szívatása. Ha az apple hajlandó lesz végre nem az iphone 4-et száznyolcvanhatodik rókabőrben kiadni akkor átváltok rá, de félek, hogy addig várnom kell kb. egy 6S-re
tapaizo: ezzel a support-tal engem nem győztek meg. Akkor írják ki, hogy vidékre csak egy hónap múlva jönnek ki és Budapesten egy hét alatt elintézik a dolgokat... Már égen visszakaptam volna a telefont ha vissza viszem a T-hez.
Igazából az is fájó, hogy másoknak lazán cseréltek kijelzőt mindenféle gyártói sz@rakodás nélkül helyszínen, engem meg egy hónap múlva is pofátlanul szívatnak, hogy elbírálás stb...A képemről lesült volna a bőr, a telefonáló helyében, nem hogy még akadékoskodjak. Ha én ezt csinálom az ügyfelekkel akkor engem lazán kirúgnak. De hát ez van, ebben az országban kussolsz és elfogadod a szolgáltatók és a gyártók "jóindulatát", hogy talán kicserélik azt ami gyárilag is kaki...
-
pcsabat
őstag
helyszíni szerviz ügyben egy kis infó az ügyemben:
2013.02.19-én rendeltem a szolgáltatást meg, kijelző foltosodás, elszíneződés miatt (nem egy-két pöttyről van szó, hanem durva foltokról, amik nem csak feketén látszanak). MA, azaz 2013.03.21-én hívtak, hogy hétfőn jönnének ki, DE ez a hiba gyártói elbírálást igényel ezért szervizfutár lesz belőle csere telefonnal meg egy bocsánatkéréssel, hogy ennyit késtek...
Veszekedni nem akartam velük, de az biztos, hogy ez volt az utolsó Samsung telefonom (így az utolsó androidos is). LG-t és HTC-t már korábban kilőttem. Vicc, hogy ennyi pénzért sem lehet NORMÁLIS (minőségében hibátlan
) telefont és ehhez NORMÁLIS supportot vásárolni.
-
pcsabat
őstag
válasz
oggy71 #36784 üzenetére
Mindegy várok még, tudom használni ettől függetlenül csak így nem szeretném ha maradna hosszú távon. Ha még el is viszik, meg morcos leszek, mert nem azért kértem helyszíni javítást és várok rá ennyit, hogy még el is vigyék... Igazából ROM-olnám stb. csak míg nem csinálják meg addig várok vele, így meg kvázi nem használom ki amiért vettem...
-
pcsabat
őstag
értem, persze mindkét oldalon elő jöhetnek hibák. Igazából az ára miatt lett S3 nem iphone5. Azért az a 60k különbség nem volt elhanyagolható. Csak 2 haveromnak is iphone 5-e van és az ég világon semmi gondjuk vele, míg másik két haverom + én szívunk az S3 egyes hülyeségei miatt (de lehet csak szerencsétlenül fogtuk ki a telefonokat).
-
pcsabat
őstag
Kedves Fórumtársak! Szerintetek kinél kell panaszkodnom, hogyha már 2 hete megrendeltem a helyszíni javítást, a samsung oldalán a státusz még mindig "új igény". Egy darab telefon hívást vagy e-mail-t nem kaptam még tőlük ez ügyben. Az ügyfélszolgálatnak írtam, akik hálásan megköszönték, hogy jeleztem a gondom és írták, hogy továbbítják az illetékesek felé. Ez 1 hete volt, szal b@...ak továbbítani ők is. Már kezdem kicsit unni. Akkor ne írják ki, hogy az egész ország területén igényelhető a szolgáltatás, ha vidékre büdös nekik kijönni.Már lassan készen lenne a készülék ha vissza vittem volna t-mobil-ba.
Már az előző készülékem után is megfogadtam, hogy áttérek iphone-ra, kezdek ott tartani, hogy ez hamarabb be fog következni mint vártam...
-
pcsabat
őstag
válasz
Black Phone #35479 üzenetére
az akku idő is jó ha a ROM nem gyári. Pl. nekem az Omega Siyah kernellel lazán elmegy két napokat, folyamatosan bekapcsolt wifivel/3G-vel, játékkal, netezéssel, 3 óra feletti kijelző idővel.
-
pcsabat
őstag
válasz
Gizmo94 #35446 üzenetére
reméljük, csak zavaró, hogy egy hete igényeltem a szolgáltatást és még mindig semmi és a samsung oldalán új igényként van fenn. Majd látjuk.
Egyébként szerintetek érdemes visszaállítani a gyári ROM-ot és nullázni a számlálót, vagy ebbe nem fognak belekötni kijelző hiba esetén helyszíni javításnál? Nyilván semmi köze nincs ehhez a custom romnak (egyszer root-oltam és egyszer raktam rá rom-ot így 2-n áll a számláló). Ha nem muszáj nem sz......nék vele, se időm, se kedvem hozzá. Ha szervizbe vinném, alap, hogy visszaállítanám, de így?
-
pcsabat
őstag
válasz
spawn21 #35408 üzenetére
éreztem nyugi
- Az egyik, hogy van kettő darab igen nagy folt a kijelzőn, ami nem csak sötétben és fekete alapon látszik (szürkén és kéken is látható)
- A másik meg, hogy kijelző tetején a fehér az már kvázi sötét sárga/barna, az alján pedig világoskékes árnyalatú (zavaróan). Legalább lenne ugyanolyan
-
pcsabat
őstag
válasz
Zsolaf #35405 üzenetére
lehetséges, Magyarországhoz képest is világvégén lakom
. Mondjuk nem bánnám ha előtte hívnának azért, hogy otthon legyek és vissza állítsam a gyári szoftot/számlálót
spawn21: nem "warezolnék" ha nem lenne 2 ordító hibája egy 120k-s készüléknek 1 hónap használat után...
-
pcsabat
őstag
azt nem tudja valaki, hogy a samsung a helyszíni javítás igénylésre mennyi idő után szokott érdemben reagálni? Már egy hete igényeltem, de felém sem bagóztak még...
-
pcsabat
őstag
válasz
balazs1022 #34815 üzenetére
vissza lehet mindent állítani ha gariztatni kell... Ez már 500x volt téma legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest