Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
pcsabat #76589 üzenetére
Nah sikerült megoldani?Akkor örülök neki!sok szerencsét! Majd írj h h ment a javítás!
(#76591) KovyBoy: Próbáltad több fájlos re-partos rommal?
(#76592) anti1966: E szerint csináltad?
-
balazs1022
őstag
válasz
pcsabat #76584 üzenetére
Akkor innen mar laza kor lesz feltenni! Csak vigyazz hnap mert nem biztos h igy kijavitja a telot mert azt mondja rá h ezen minden muxik
Akkor tegyel fel egy egyel ujjabb romot. haladj sorba az ujabbakkal amig helyre nem all. Mar eleg lesz neki egy egy fajlos is.kovyboy: sztem neked is re-partos rommal kene probalkoznod. Az minden sz.rt letorol meg újraformazza az egészet.
-
balazs1022
őstag
válasz
pcsabat #76579 üzenetére
Esetleg vedd ki az akksit majd jo erosen belefujsz a gomb moge tobbszor egymas utan. Aztan downliad mode de mjad jo erosen nyomda a hangero fel gombot. Gondolom a download elotti menube gond nelkul eljutsz (ami utan a folfele gomvot kell nyomni)
vagy probald a headsettel. Azon is vannak gombok
-
kelzsoca
félisten
válasz
pcsabat #76571 üzenetére
Jól értem, hogy be kellene hozni a recovery-t de nem tudod fizikailag gombkombinációval indítani a hibás microkapcsoló miatt, a rendszert indítva bootloop-ot kapsz?
Arra esetleg nem emlékszel, hogy az USB hibakeresés be volt -e kapcsolva?
(#76573) gery14
Ilyen nincs kéznél véletlenül?
ui: nem kell 5 percenként beküldeni a hozzászólást...
-
laci0530
senior tag
-
laci0530
senior tag
válasz
pcsabat #76555 üzenetére
Az xda-n írnak több módot, itt a negyedikhez nem kell hangerő gomb, ha jól látom, bár hogy S III-on ez így kivitelezhető-e, az kérdés. A jig, ha jól olvastam, egy eszköz, amit rendelni lehet, pl. az e-bay-ről, be kell dugni az usb portba és a hardveres gombok nélkül elvégzi a belépést.
Mindenesetre akiknek az xda-n ilyen problémája volt, csak fizikai behatással tudta orvosolni.
-
laci0530
senior tag
válasz
pcsabat #76546 üzenetére
Részvétem, nekem amikor az usb csatlakozás hibája miatt se töltés nem volt, se a gép nem ismerte fel, és már csak néhány % volt az akkuban, hasonlóan kétségbe voltam esve, romot cseréltem éppen, hátha az okkzza a bajt..
Semmilyen jellegű (oldalról irányuló,vagy más szögből, erővel kifejtett) nyomásra nem reagál a gomb? Bár gondolom, már mindent megpróbáltál, hátha valami csoda folytán éppen elkapja egy elegendő pillanatra az érintkezést.
-
kelzsoca
félisten
válasz
pcsabat #63686 üzenetére
Szinte senki nem vállalja a csak touch panel cserét, mivel az lcd és a touch ragasztva van egymáshoz, ennek szétválasztása sok esetben nem megoldható sérülés nélkül, persze vannak youtube videók, meg lehet csak üveget is rendelgetni innen-onnan, de abból nem sok minden jó fog kisülni.
-
blt.62
őstag
válasz
pcsabat #51803 üzenetére
Ha nincs meg a garancia papírja, mert bolti garis volt és ha jól tudom T-s volt, de most független. Az imei szám alapján nincs garancia rá? A samsung betudná azonosítani. Igazság szerint ha tudnánk szerezni rá egy sötét hátterű Témát, akkor megmaradna. A marketon létezhet?
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
pcsabat #42749 üzenetére
Én ezt teljes mértékben aláírom . De volt már egy pár telefonom ,de nem igazán változtattam rajtuk. Szeretem a gyári frissítővel frissíteni, vagy OTA.n és nem igazán akarom mókolni
Engem így is kiszolgál maximálisan nem csalódtam benne
Talán azt szúrtam el , hogy nem az LTE változatot vettem. De így is jól jártam ebben az árban.
-
Joshi
titán
válasz
pcsabat #42680 üzenetére
Ha te lennél egy mobil szolgáltató vezére akkor a büdzsét hova összpontosítanád? Mondjuk Győrbe vagy valami kis faluba? A hálózat kiépítése nagyon sokba kerül ám. Nem vagyok egyik szolgáltató embere sem de azért azzal is tisztába kell lenni hogy a mobil hálózat kiépítése nagyon sokba kerül aminek meg kell térülnie bizonyos időn belül különben bukta van.
-
apaszka
veterán
válasz
pcsabat #41016 üzenetére
Most csináltam! Nekem jó,és nincs húzva a procim sem! OMEGA / Perseus
Mozzarella
Igen és a JKay Deluxe is fenn van! ! Még szép !
-
laci0530
senior tag
válasz
pcsabat #39642 üzenetére
Nekem az AndroidRevolution rom-ok bizonyultak a leginkább testhezállónak. Gyári kinézet, de optimalizáltabb működés, tweakek, yank kernellel is tökéletes szerintem (nekem az a boeffla sound engine miatt fontos). Egy próbát mindenképpen megér, a fogyasztása is megfelelő (éjjel, nem alvó módban, kikapcsolt wifi-vel, de folyamatos adatforgalom rendelkezésre állással 2g-n 8 óra alatt kb. 3%-ot esik csak a töltöttség szintje). Szóval megvagyok vele.
-
dancsuri
veterán
-
migabi24
nagyúr
válasz
pcsabat #39249 üzenetére
sajnálom, hogy így jártál, én igazat adok neked, ez tényleg érdekes, hogy a szerencsére van bízva vásárló, míg az eggyiknek szó nélkül kicserélnek mindent, veled meg itt kötöszködnek, sajnos nem tudsz mást csinálni oda adod a futárnak, ha jogos a panasz, biztos kicserélik, de ez nem prémium szervíz szolgáltatás :-(
-
mondomén
őstag
válasz
pcsabat #39249 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert hirtelen nem ugrott be olyan gyártó aminek jobbakat olvastam volna a supportjáról.
Tulajdonképp az apple garanciális ügyintézésével szerintem nincs gond, korrektek ilyen szempontból. Viszont az az 1 év nagyon karcsú, ha a telefon árát is nézzük, akkor még karcsúbb.
-
oggy71
tag
válasz
pcsabat #36748 üzenetére
Nekem majdnem 1 hónap telt el a hibabejelentéstől mire elvitték a telot, pedig helyszíni javítást kértem!
Telefonon is csesztettem a Samsungot meg a TeleMax szervízt, de tök fölösleges volt.
Mondjuk az ügyem talán azért nyúlott hosszúra mert ünnepek után jeleztem a "hibát".Gizmo94 : Na ne szerénykedj! Nagyon kellenek ide a jó szakemberek! Minnél több van annál jobb!
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
pcsabat #36754 üzenetére
igen, azt pártolom én is. ne felejtsük el hogy, emberek rakták össze, és minden ember hibázik..
De amúgy lenne egy kérdésem a "nagy közönség"-hez!
Galaxy SIII vs Galaxy SIII LTE..Mi a különbség a kettő között? Ilyen írást nem találtam a fórumon, csak "találgatósat".
Ha esetleg van valakinek már LTE és használt sima SIII-mat, meg tudja e különböztetni?
Vagy van e benne un. "látható különbség"?
Olvastam 1Gb Ram helyett 2Gb Ram van benne..
De szerintem az az LTE miatt kell, és nem azért mert a sima SIII-ban kicsi lenne.
Vagy tévedek?Meg éri e váltani simáról LTE verzióra? Árban még nem nagyon néztem hogy, mennyi köztük a különbség, de ha nem éri meg nem is nézem.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
pcsabat #36751 üzenetére
Szerinted? Avval is vittek már vissza, tanúja voltam.
Én azzal vittem vissza hogy, nem hallott a másik fél ha telefonáltam, és alkalmanként csinálta.Azzal is sokat szívtam hogy, akkor produkálja mikor ott vagyok, de össze jött, csak időbe tellett!
Tehát, ugyan az. Te döntöd el, de nem lesz "jobb dolgod". Mert én mind a két tábort gyarapítom, és ugyan az.
Oké, "vidék". De ha azt gondolod hogy, ha átmész hát, ne fogd vissza magad, én csak a saját nézőpontomat osztottam meg. -
-
-
rjg
őstag
válasz
pcsabat #34304 üzenetére
Szerintem a legfrissebb gyári.
Abból is fagyasztva vagy eltávolítva a bloatware. Ha van root, akkor All-In-One Toolbox-szal kiszedve a feleslegesen induló alkalmazásokat az autoboot-nál. A Pimp my ROM-mal High-ra állítva a Multitasking-ot és a Greenify-al, ahol indokolt csökkentve egyes app-ok prioritásait.
-
BenHans
addikt
válasz
pcsabat #32710 üzenetére
Remélem ez így is marad S4-en is, bár jobban belegondolva szerintem csak kipróbálnám hogy főzött rommal milyen aztán vissza gyárira... Note3 esetében meg felesleges szvsz.
Most már nem lenne ésszerű döntés az X-et GS3ra majd csak 4re vagy note3ra....remélem ott is találok majd ismerős arcokat! -
Zsolaf
addikt
-
Muki94
aktív tag
válasz
pcsabat #32376 üzenetére
Lényegében ha felraksz egy Siyah vagy Perseus kernelt, azokba már implementálva van ez a fix, például így említi a Siyah: "based on i9300 update7 sources"
Plusz, a recoverykbe is lehet tenni védelmet, ebben van: TWRP
Nagyjából ennyivel meg is van oldva a probléma.
---
Az előzőekre:
Valóban, a telefon sokszor tűnik lassúnak, LG 4X után frusztrálóan sokat kell várni alapműveletek esetén. Névjegyzék, sms, beállítások, kamerából galéria megnyitás... Engem a névjgyezék és az sms app zavar a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest