- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
manokaki #33522 üzenetére
Nem tudom te hogy csinálod, nekem unpacking során az üvegasztalon megvolt az első karc a hátlapon.
Azóta ez csak romlott.Mondjuk , mivel akkor berágtam rá, azóta sem használok semmilyen tokot, inkább majd kap egy új hátlapot, ha eladásra kerül.
viktorhmv ha azonnal pattintod rá a tokot, vehetsz feketét is,ha az tetszik..
lajki7: Hát neked akkor mákod van, bár igazából annyira nem is szoktam foglalkozni ezzel a cserénél, eleve belekalkulálom a veszteséget.
-
kutyaxx
csendes tag
válasz
manokaki #27080 üzenetére
na ez az,most keresem én is, mindig véletlenül van meg.de így reinstall előtt nekem is kéne...keresem
megvan: dugd rá usb-re,és akkor kiírja,hogy connected as a media device,vagy hogy camera device.megnyitod fentről az értesítési ablakot,és ott ráböksz erre az értesítésre,és onnan beadja a választási lehetőséget.camera device legyen.
-
lajki7
senior tag
válasz
manokaki #17567 üzenetére
Hatja nekem mst azon van,regebben kicsit lejebb volt mint a fele a csuszka de ha kint fenyes nap sutes volt szart sem lattam:-D este hajnalba ha megneztem az idot akkor meg kiesett a szemem olyan erosnek tunt...mst ez jo igy automatan! Bar a harvomnak az ocska iphonjan az automata nem veszi olyan sotetre le a fenyerot ha sotetben ulsz bent a szobaban...ez minimumra leveszi...ez zavar egy kicsit,egyebkent tok jo! Ergo ebben lehetne egy kicsit javitani
-
lajki7
senior tag
válasz
manokaki #17497 üzenetére
Voltak aprosagok is ami nm tetszett:-) 1.kijelzo be eges 2.usb csatlakozo beszart,merult a telo mint a titanic es nm toltott rendesen ezert egesz alaplap csere ''elvileg el kellet volnah vigye es csak az usb csereltek volna ki forrasztassal de itt is jo fej volt.Jah es adott egy uj aksit:-)'' 3. Hatlap meg volt repedve ami szeria hiba ezert kicsertuk azt is es jo fej volt ismet es kicsereltuk a kamera reszot es a gombokat oldalt! Szoval uj az egesz telo,max masfel honapos vagy 1:-D
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
manokaki #3904 üzenetére
Igen, ebben nagyon nagy a különbség, bár amíg nem volt S3-am, addig sem hittem el, hogy a HTC kamerája felveszi a versenyt, de ma kicsit teszteltem. Azért van különbség a kettő kép között, mert HTC widescreenben fotózott (nem vettem észre sajnos), nem állítottam át 4/3-ra, igaz sok mindent nem befolyásol. A különbség nem ebből adódik. HTC-nek nincs normális makrója.
-
mycso
veterán
válasz
manokaki #3614 üzenetére
A fényezése sem jó, a hátlap sokkal sötétebb a telefon összes részéhez képest.
Más, kint van az XXALF5 Magyar rom: [link]
GT-I9300 - Hungary
PDA: I9300XXALF5
CSC: I9300OXFALF1
Version: 4.0.4
Date: 2012-06-13
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom -
GS3
csendes tag
válasz
manokaki #3261 üzenetére
Sziasztok,
LF5 update nekem is felment ma. Ti milyen változást érzékeltek?
-Az update óta nem megy nekem a Samsung Application Monitor, újratelepítés sem segített rajta. Hasonló negatív tapasztalat? Esetleg vmi hasonló jól bevált widget-et tudtok?
-Mintha sötétült volna a kijelző (auto beállítás mellett)
-Viszont növekedett a szabad memória (gyári kondíciók mellett szabad a RAM fele)
-Nem érzékelem, hogy tovább gyorsult volna, Quadrant ugyanúgy 5400-5500 között.Aliknek volt memória elfogyásos probléma, annak megoldódott?
Köszi.
-
Sógi
addikt
válasz
manokaki #3240 üzenetére
Működik, viszont nem tudom, hogy mikor zárja le a jelzést, pl. próbálgattam, hívogattam a telefont, szépen ment a jelzés nemfogadottnál, beléptem ex dialerbe (van missed call patch-em is), tehát megnéztem, h ki hívott + eltünt a statusbarról is a jelzés, lezártam a kijelzőt és villogott tovább, képernyő felold, status bar lehúz, ekkor abbahagyja a jelzést..
Hiányzik belőle a clear method...(#3244) bordi10: Lecsúsztál róla, holnap kicsit korábban kelj
-
Sógi
addikt
válasz
manokaki #2906 üzenetére
Értem, de az S2-ön 4.0.3 ICS volt, S3 meg 800 megás a 4.0.4 pack sammobilon
S2-re is feltennénk a 4.0.4-et, akkor ott is csak 100-200 maradna...valószínűleg...(#2907) adamho: Amit én rendeltem, az tuti rá fog simulni, legalábbis remélem, de ha nem akkor meg visszakérem az árát...Azért bízok benne annyira, mert koreában már csak nem csinálnak ekkora bakit egy fóliával
Amit samsungba tettek fel rá, az milyen márka ill. gyártmány volt?Milyen lagról is van szó? Home gomb megnyomásakor, vagy app menüből visszatérve a főképernyőre? Mert nekem ez egyiknél sincs apex-el...
-
Robertoq
őstag
válasz
manokaki #2785 üzenetére
Köszi, ezt jól eldugták. Nagyokat néztem 1-2 opciónál:
- Zajcsökkentés: Az ön oldalán keletkező háttérzaj elnyomása hívás közben
- Hívás közbeni ekvalizer: Bal fülhöz optimalizálva, Jobb fülhöz optimalizálva...
- Többlethangerő hívásokhoz
- Hangerő növelése zsebben: Csengőhang erősödése zsebben vagy táskában tartott eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest