- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
-
törölt tag
-
apaszka
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
eastone1 #66039 üzenetére
Te így élsz ahogy leírtad?
Tartalmas lehet..
Csak mert az általam írt hsz. -ra válaszként ebben a formában merőben alkalmatlan és értelmetlen volt. De ez az egész egyéni ízlés és igény függvénye. Ha számodra úgyis megfelel a telefon, akkor használd tele gyári szeméttel, taskkillert meg mindig hülyeség volt használni. Már S-S2 óta nem téma, azóta csak a lúzerek szenvedtek vele. Mindenesetre ha megfelel a gyári kinézet valakinek, az az ő dolga, ha pedig gyári alapon használ valaki debloat nélkül S3-at, akkor az is, szintén sok sikert hozzá.
-
-
apaszka
veterán
válasz
eastone1 #65733 üzenetére
Minden jó, ha vége jó!
Gizmo94
Ez tényleg csak csicsa. Kipróbáltam, de nem maradt a telefonon.
Én amennyire kipucolom , hogy ne legyen tele olyan szeméttel amit nem használok?
Adtam esélyt neki, de nem kell.De valaki biztos oda van érte, és örül neki.
Nem vagyunk egyformák. -
Próféta
tag
válasz
eastone1 #65651 üzenetére
Nekem is az iMediashare HD v5.11 van fenn, de nekem nem működik rendesen. Mivel neked u.a az app, u.azon a telefonon tökéletes, akkor tényleg csak a TV lehet a hibás. Mondjuk a Twonky simán megy a TV-vel, szóval az appot is megírhatnák jobban. Amúgy nálam a gyári rom van root nélkül. Eddig jól elvoltam vele.
-
Próféta
tag
válasz
eastone1 #65616 üzenetére
A gyári cuccal nekem sincs problémám, de az csak a telón tárolt tartalmakat osztja meg, a youtube-ról nem működik. Ezért kerestem más lehetőséget, és az iMediashare nagyon megtetszett, mert persze kipróbálásnál minden OK volt, csak a huzamosabb (15 percnél több
) használatnál jöttel elő a gondok. Mindegy a Twonkyval egész jól elleszek.
-
apaszka
veterán
válasz
eastone1 #65055 üzenetére
Vagy hibás a fájl mit flashelni akarsz. Pl ha rossz / nem kompatibilis a kernel amit akarsz felrakni a telódra,akkor csinálja! Vagy akár ROM nál is!
Ha meg nem flash-elsz cuccot ,vagy akár közben is valamelyik verziónál ez a háttér!
De majd az okosak mindjárt jönnek,és segítenek !
Nálam ez volt már , mikor régebbi recovryvel akartam újabb mentését vissza rakni! Vissza fele nem igen kompatibilis a mentett rendszer sem! Erre figyelni kell.
Bár nekem ez a telóm tök szűz ,nincs recoverym ,se Root !
-
balazs1022
őstag
válasz
eastone1 #64940 üzenetére
Picassával szoktam. Nem vagyok az a nagy szerkesztő, csak levágásra és színhőmérséklet beállításra használom.
Egyszer valaki felhozta a vízálló tokot. Meg, hogy olyat keres amitől nem lesz téglanagyságú a telefonja. -> Akkor itt van ez
itt a video is meg az a nedv papír
Én meg most egy ilyet rendeltem. Inkább a porral van bajom, h bemegy mindenhova..
-
balazs1022
őstag
válasz
eastone1 #64933 üzenetére
Általában automatán használom. Mikor kevesebb a fény akkor szoktam inkább állítgatni. ISO-t csak vakuzáskor állítgatom.
Figyelj az EV-re (fény egyensúly). Amit küldtél pl ott én lejjebb vettem volna az EV-t + HDR-be fotóztam vna. Van gyárilag is HDR benne, ilyen esetekben teljesen jól jön, mint amilyet te is küldtél.
A HDR PRO azért jó mert 3 képből rakja össze a gyári meg csak 2-ből, De am hasonló képet tud mind2. Ritkán használom a HDR PRO-t és sokkal többet a gyárit.Most gyors lőttem olyasmi beállítottságú képet mint amilyet te (a gyári kamerával). És ez lesz az eredmény, ha használod a kamera HDR-jét:
alap
HDR-rel -
törölt tag
-
Varszegig
veterán
válasz
eastone1 #61555 üzenetére
Aha, aztán meg jön a sírás, hogy lassan tölt be ez meg az, mert nem maradt a memóriában. Még egyszer: mire jó a sok üres ram? Nem fizetted ki, és bérleti díjat fizetsz érte?
Mellesleg használd légyszi a szerkesztés gombot.
Burgburger: szerintem te is, pláne ilyen szmájlizás külön hszben nagyon nyerő... -
dobobazsy
őstag
-
apaszka
veterán
válasz
eastone1 #60737 üzenetére
Szia!
Nem tudom,melyik filmben láttad ezt?
Már ne haragudj,de szerintem sem kelzsoca,sem xda -s fiúk nem kíváncsiak a gatyámra.Ellenben a google aki az alapot adja az igen,és a facebook banda is szokásaidra vadászik.
Ki ahogy mondod buherált ROMot csinál,szerintem ezt önzetlenül teszi. Persze vannak kik kis pénzmag reményében,de talán néha ez érthető is.
A "buherált" ROM ,és a valódi munka közt is van különbség. Vannak kik sajátjukként hirdetnek egy skinezett ROMot. A valóság pedig,hogy szinte semmi munka nem volt benne,és nem igazán tudnak ők programozni ,nem hogy eltudjanak rejteni egy olyan skriptet amivel megtudjanak engem,vagy bár kit figyelni.
Nekik is csak annyit tesz a java,hogy az óra mellett néha megjelenik egy figyelmeztetés a hiányára,vagy pedig pár dolgot csak annak segítségével tudunk futtatni.És persze az ilyen nagyon hamar ki is derülne,hiszen sokan nézik,és figyelik az ilyen munkát.
Persze ez csak az én véleményemet takarja,a valóságban lehet,hogy igazad van . (nem szeretném)
Sanyi.il
Fehér! A fekete kényes. Kopik,és maszatolódok állítólag. Nekem Kék van. Ja és sima.
-
trobi28
addikt
válasz
eastone1 #60181 üzenetére
Rootold a telót és tedd fel a Titaniumbackup-ot.
Javaslom hogy először csak fagyaszd a számodra szükségtelen dolgohat,ha nem okoz gondot akár törölheted is és akkor nem fog elindulni magátólAydan: Továbbiakban nem reagálok a hsz-edre,nem szeretnék lealacsonyodni a te szintedre
(Nekem kellemetlen)ILoveMyPhone: Szerintem nem gyakrabban mint más készülékeknél, csak itt a nagy számok törvénye értelmében lehet több. Nem is tudom hol áll az eladott példányok száma? 40-50 millió felett?
-
Magga
aktív tag
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
eastone1 #59992 üzenetére
lehet hogy a pc-vel van a baj? Csak mert régen nekem is volt egy haldokló előlapi USP portom , amivel persze nem valami jól mentek a dolgok, és az ember utoljára gondolt rá hogy rossz.
4.3 meg fene tudja mikor jön, remélem még karácsony előtt.(#59989) Jimanszky
T-nél 89 kártyása, ha ez alatt feltöltőkártyát értesz.
A szintetikus teszetek meg szart sem érnek, az alapján baromság telefont venni. -
havri1
félisten
válasz
eastone1 #59671 üzenetére
A kamera körüli króm színű keretet kopás miatt nem cserélik, ezt már megérdeklődtem, mivel nem garanciális hiba a kopás.
Valami 2500 ft körül cserélik állítólag, de ezt csak itt írta valaki. Nekem is kopott, de már leszarom
Ahogy a hátlap karcosodást is, mert kb olyan, mint az 50 -es csiszpapír...Vettem 600 ftért Kínából egy utángyártottat, és kész.
A szürke keret körbe, annak repedése garis, de ha hiányzik belőle darab, az már necces lehet, mert ha olyan szervizest fogsz ki, aki ezért szól, nem fogja kicserélni - szerintem - .Én a helyedben megvárnék még pár hibát (ameddig nem lesz 1 éves), töltés, további repedés a kereten, beégés, foltosodás, hátlap lakk repedés/pattogás, és akkor hívnám ki a futárt.
Mert ha beégés miatt hívod ki a futárt, azt köteles cserélni, és azzal jár a keret is körbe. -
Bastee
tag
válasz
eastone1 #58551 üzenetére
Nem tudom mit nem értesz egyébként, nem az alapfogalmakkal van problémám, nem is azt nem tudom mit hogy kell. Több filmnek voltam már vágója és operatőre is, igazából nekem a GalaxyS3 videóival van gondom. Szerinted miért ebben a topic-ban vagyok??? Kértem, hogy akiknek köze nincs az S3-hoz ne írjanak inkább. Sokan ajánlgattak, bízom abban, hogy valaki nem csak állítja, hogy mekkora Guru, hanem az is.
-
Bastee
tag
válasz
eastone1 #58549 üzenetére
Köszönöm szépen, végül is minden ponton max off amit linkeltél, de azért köszi...
(VirtualDub-ot ismerem, VirtualDubMod-ot is. Amit linkeltél 2003-2010 közötti kommentek, S3 kanyarban sem volt, avi fájlokról megint nem szólt senki, mp4-et kéne összefésülni szal ez nagyon mellé...)
-
roberto211
őstag
válasz
eastone1 #58515 üzenetére
Valaki írta itt nem régiben de szerintem te is olvastad,hogy van benne magyar nyelv (amit másodjára linkeltem) de akkor ezek szerint a tiédben nincs , vagy nem találod. Fogalmam sincs.
Nem lesz 3210 a telódból ne pánikolj akkor szoktak bajok lenni ha pánikolsz.
Odinnal tegyél fel egy gyári 4+1 fájlos romot pipáld be a repartot és kapsz egy szűz rendszert. Persze előtte mentsd le a belső tárhelyről az adatokat amit kell neked .
Innen lebírod tölteni a gyári magyar tmobilos romot. (Sima s3 hoz)
-
Ambavir
aktív tag
válasz
eastone1 #58323 üzenetére
Az botorság részemről, hogy ezt használom hangerő növelésére?Volume zip
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
eastone1 #58333 üzenetére
Valami ott félrement, hangosítod a zenét, majd exportáláskor kiválasztod hogy flac formátum legyen, megadod a mentés helyét, és megcsinálja, a kiterjesztés (.flac) és minden rendben kell legyen.
(#58334) r.zozoka
Ott írja is egyébként, PDA-hoz betallóz és mehet, root elveszik.
-
roberto211
őstag
válasz
eastone1 #58143 üzenetére
8mp-ig nyomod a power gombot és újraindul.. Vagy több ideig. Nem tudom pontosan a lényeg,hogy addig nyomd míg újra nem indul..
(#58145) eastone1: Inkább bölcs maradok most.
Nem baj legalább tanultál a hibádból legközelebb tudni fogod,hogy csak alaplapiba szabad dugni. Mondjuk nekem az előlapi is felismeri azon szoktam általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest