- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziu
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BandiHUN #83983 üzenetére
majdnem minden, szamomra annyira nem fontos app-ot fagyasztok a greenify-vel.
nekem nincsenek nagy elvarasok a multitaskkal kapcsolatban csak, hogy memoriaban tartsa az exdialer, gmailt illetve az operaban 2-3 fulet. Ez olyan nagy keres egy majdnem felso kategorias telefontol?? vicc..Csak egészség legyen, meg térerő!
-
szunyi777
őstag
válasz kiss8671 #83996 üzenetére
Gizmo94 irta hogyan tudod rendbetenni...
Én 00 as imeivel nem vinnem vissza.. De Te tudod..
Nem is kell vinned szervizbe ahogy Gizmo94 irta, hívd a futárt, helyben megcsinalja.
Javítsatok ki ha tévedek.
A csc-d akkor VDH?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Gizmo94
veterán
válasz k.dofi #83990 üzenetére
Odinnal tudod frissíteni, a kies amúgy is szar. Nem vesztetted el a garanciát a f....gg.....sel, a kutyát nem érdekli.
Semmi nem fog történni, mert nem szúrják ki, másrészről mint írtam, senkit sem érdekel. Azt az albán csc-t viszont nem árt csc changerrel rendberakni, ha telenoros akkor PAN-ra a gyári Telenor rom felrakása után, ha nem írná vissza, mert azért szólhatnak, ha olyan kedvük van. Szervizbe hurcolás helyett érdemes háznál javítást kérni, ha gyári Samsung prémium garanciás. Jobb. Minden téren.[ Szerkesztve ]
-
k.dofi
újonc
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem/problémám: 2013 Szeptemberében kiüttettem az s3-omat működött rendben aztán belassult jöttek a kisebb problémák, kb 2 hónapja észre vettem hogy a kies azt írja hogy nem támogatott eszköz vagy volt amikor azt hogy ez a legújabb szoftver pedig 4.1.2. van rajta! Az imei számom nem változott a download módba offical (eredetit) ír. Telenoros alapjáraton de vodás a kártyám ezért kellett kütni.
Az előző mobilom (S2) is kivolt ütve mégis egy kukkot sem szóltak a samsung szervízben pedig 3-szor is volt bennt.
A kérdésem az lenne hogy hogyan tudom frissíteni? A garanciát elvesztettem-e? Ha beviszem a Samsung szervizbe akkor mi fog történni ha kiszúrják? A csc verzióm: ALB ---> AlbánKöszi a segítséget előre is
-
Gergosz2
veterán
Egyébként akkor pedig mi van az LTE-vel?Hisz megkapod 2gigásban is ezt,nem?
Még árban se több különösebben...mégse látom,hogy ott akkora élet lenne,és annyira élvezné mindenki a 2 giga "szabadságát".Azért nem pörög az a topik mert egyrészt jóval kevesebb S3 LTE-t adtak el idehaza aminek az az oka szerintem hogy csak a T forgalmazza. Másrészt nem megy a sírás , hogy elfogyott a RAM meg stb.
A fő téma ott , hogy ez meg az beragad, mikor lesz frissítés, garanciális ügyek és akad egy két vállalkozóbb fórumtárs aki romokkal is próbálkozik, több kevesebb sikerrel.Mint ahogy ott is írták,hogy ott,ha a sima hármason 350 megám volt üresen,hogy ott akkor 1350 lenne...
Nope . Alapból a telefon kb 7-800 megát megeszik , innen szokott feljebb kúszni de ahogy havri1 is mondta ez erősen felhasználófüggő.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
BandiHUN
veterán
válasz havri1 #83985 üzenetére
Egyébként tudod,mi a vicces?
Hogy hiába címezted Nekem a memó-dolgot,nem is Én kifogásoltam,csak válasznak írtam másnak,hogy néha kell kilőni,bezárni,restartolni,és lehet élni ezzel a telóval békességben.
Gondolj bele,én egy Xperia Mini-ről "jöttem",ami 512-es,és még nem is az volt a fő gondom,hogy a durvább appokból 1-től lehal(megtanított takarékos,jó appokat keresni...),hanem hogy a kijelzője csak 320x480...sok minden már nem is megy jól ezen,és netezni sem volt öröm
Szóval szent a BékaÉn korábban azt hoztam fel gondnak,hogy 1.a telót állandóan felébresztik a helyszolgáltatások,ez végülis most Xposed alatt irtva lett...
...a nagyobb bajom az,hogy van ugye a Minihez LiveView-em...ami megy is ezzel is,DE a telót is ébren tartja az appja eléggé,ami nagyobb gond,hogy az óra olyan szinten túlkommunikál,hogy langyosodik,és 4 nap helyett felet se megy.
Ráadásul ez csatlakoztatott óra ugye,nincs saját memó,bár ha ki van kapcsolva a telefon,az értesítések megjönnek...DE nem tudom pl.a régebbi üzeneteimet böngészni.Szóval furán megy a BT kapcsolat...
Tudom,kell egy Gear Fit
De addigis használnám a régi holmit is,nem tudom,ez lehet-e valami bug.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
VegyesTamás
senior tag
-
havri1
félisten
Alapvetően az a baj, hogy a TW nincs rendesen - szerintem (1x) - optimalizálva, és a TW-re alapuló alkalmazások.
Ha nem így lenne, akkor másik - szintén 1GB rammal rendelkező - készülékekre sem adták volna ki a 4.4-et.
Ezzel - szerintem (2x) - elismerte a Samsung, hogy az S3 esetében vastagon memória optimalizálási problémák vannak, amiket nem tudtak megoldani. (Ugyanis arra hivatkoznak, hogy a sima S3 azért nem kapta meg a 4.4-et, mert csak 1 GB ram van a gépben)Alapban mint mondottam, nekem az a problémám, hogy sok olyan eset van, amikor a droid bezárogatja a futó - és használatba lévő - alkalmazásaimat, mert pl érkezik egy viber üzenet, vagy hasonló.
Tehát pl kilövi memórából a tárcsázót, mert jön egy üzenet. És ilyenkor a következő hívásindításkor lassan nyílik meg a tárcsázó.Sokaknak ez fel sem tűnik, engem zavar.
Használható a készülék, semmi gond ilyen téren, csak vannak dolgok, amiket - szerintem (3x)- egy jól összerakott 4.3 esetén orvosolható lett volna. Inkább legyen egy két verziószámmal kisebb a kiadott android, de az jól működjön. Kapkodás az egész..
Nexus7-nél, S3 mininél, S2-nél miért nem merült fel bennem sose ez a kérdés?
Pontosan ugyanilyen környezetben van használva.Ha sértő voltam, elnézést, nem szándékoztalak megbántani, csak sokszor már fáj, hogy ugyanazt a témát próbáljuk megoldani itt a "szakmai" fórumon, amiről már sokszor kiderült, nem fogjuk tudni megoldani.
havri
-
Gizmo94
veterán
válasz szunyi777 #83976 üzenetére
Nem kell kiejtenie, az Odint, és nem kell szervizbe sem mennie rögtön, elég, ha megpróbál egy négyfájlost rátolni, utána meg egy megfelelő csc-s gyári romot a megfelelő bootloaderrel vagy modemmel. Ezektől is repülhet az imei, ha pl. régebbi romot rakott fel... Ha ez nem hozott eredményt, akkor vannak bajok. Ahivatalos frissíttés vagy a beépített, vagy a kies, ami egy rakás szar úgy, ahogy van. Minden romomat Odinnal raktam6rakom mindegyik telefonomra és mind prémium garis, annak keretén belül gariztattam is. A jól használt Odinnak nincs semmiféle nyoma, semmilyen. Egyébként a szervizesek is Odinnal dolgoznak, azt ne hidd már, hogy majd nekiállnak kiessel szívni. Nem kell reklámozni az Odint, ne legyen a telefon rootolt, counter legyen nullán, gyári csc legyen rajta és marad a garancia. Szerintem itt rossz bl vagy modem verzióval lett repítve az imei. Elsőnek is vissza kéne rakni azt ami volt rajta és megnézni, hogy mi lesz. Gyakran attól helyrejön az elszart imei.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz havri1 #83981 üzenetére
Akkor TE minek jössz ide?Én 1 hete vettem telót,olvasok rendületlenül,nem csak itt,de hidd el,azért kérdezek,mert azért van ez...És ÉN se most kezdtem a fórumot,mindenhol,minden országban ez van.Ha már rutinos vagyok,DE nincs kedvem segíteni,nem járok vissza "hülyézni",ha eladom a holmit,végképp csak segíteni járok vissza,stbstb...
ÉN lehet hülyeséget írok...
Egyébként nekem van egy vacak 5ezres LiveView-em,ami mutatja az sms-t.A kód 30 percig érvényes asszem'
Ha rendszeres/várhatóan még kellő utalás,akkor elsőre mentés,és többet nem kell kód.
Én csak arra mondom,hogy HA fontos dologba kezdesz,akkor menj ki szépen a Home-dra,és bökj rá valamilyen formában az appbecsukósdira,ha sokat szociáltál.Tapasztalatom alapján a teló eleve nem bántja a nyitott appokat,ha váltás előtt jobbra kihúzogatod ami nem kell az appmanagerben.Én is használok 6-7 félét egyszerre néha,még a fórumra is jövök fel este,"lazábban" véve ezt,de még nem éreztem semmi gondot.
Egyébként akkor pedig mi van az LTE-vel?Hisz megkapod 2gigásban is ezt,nem?
Még árban se több különösebben...mégse látom,hogy ott akkora élet lenne,és annyira élvezné mindenki a 2 giga "szabadságát".
Mint ahogy ott is írták,hogy ott,ha a sima hármason 350 megám volt üresen,hogy ott akkor 1350 lenne...
De kár vitázni.Te meg ha érdemben nem tudsz már előrelépni,segíteni,akkor már ne is fáradj válaszolni,Nekünk jó ez,megoldjuk a gondjainkat valahogy.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
sb
veterán
Rég jártam erre, köszi, ezt kipróbálom majd, mert egyre szarabb az egész, jó pár app-ban ugyanez a helyzet.
Szóval ott tartok, hogy a scroll miatt már visszasírom a 4.1.2-őt.Ha nem változik semmi akkor visszamegy a 4.1.2. Igazából akkuidőben sem látok sok különbséget a 4.3 javára. Az akksi kijelzésben van különbség, mert a 4.1-ben a rendszer/idle sokkal többet elvitt %-osan, de időben nem érzem, hogy most jobb lenne a helyzet.
Vagy érdemes más 4.3-al is próbálkozni?
Gondolom a scroll ugyanaz mindegyikben... -
havri1
félisten
válasz BandiHUN #83980 üzenetére
Nem akarok vitát nyitni, hülyeség amit írsz
Milyen szociál ketyeg előtérben? Travian, mert 10 percenként megnézem? Nem zárom be. FB? Kell, nem zárom be. A tárcsázó, mert éppen beszéltem előtte? Nem, nem fogom bezárni. SMS? Nem zárom be, mert oda érkezik a belépő kód.
Kismillió helyzetet tudnék neked példaként felhozni, de nem fogok.
Kevés az 1gb ram nekem az S3-ba, és sok másnak is.
Ha neked megfelelő, használd egészséggel.Havonta cserélődik az S3 topicja, és minden egyes hónapban a szokásos kérdések forognak, már baromira unom.
- Nem tölt
- Nincs hálózat
- Lassan ébred
- Nincs elég memória - Haggyad má, hülye vagy, android ilyen
- törött kijelzőt cserélnek gariban?
- Milyen custom kernelt, nem olvasok 3k hsz-t.[ Szerkesztve ]
havri
-
BandiHUN
veterán
válasz havri1 #83977 üzenetére
Hát aki bankolni is úgy áll neki,hogy az összes szociál előtérben ketyeg,meg is érdemli.Főlegha képes pl.egy appból beírt,de el nem küldött dumával átlépni...
Szerintem PC-n se 15 böngészőlap mellé,torrenttel leszopott netsebességgel,stb.áll neki az ember bankolni.
A szociált meg ki kell lőni.Írtam?Lássam akkor újra,ha az appban jön valami.Nem kell aktívan tartani.
Ez teljesen hasonló,mint az emlegetett pl.kollégáim,akik nap mint nap csak indítgatnak dolgokat a lapin,nem számít,hogy intézőből is van 25 ablak,de 1/3-a ugyanaz,mert arra is lusta,mindennek új böngészőlapot nyit,együtt fut a végén már a Firefox,IE,Chrome...
És jön rinyálni,hogy kevés a 16 giga ram az I5-tel,mert hetente kifagy,kékhalál,belassul.
sima user error...telefonnál is.
Jaa hogy nem tökély a telefon?Gyári cuccokkal megy.Telepakolva mindenféle idegenséggel ki vállalna erre garanciát?
Ez olyan,mintha az asztali gépeden elindítanád az ÖSSZES programodat,és nem bírja,jajj de sz@r.
Ménemtudok' egyszerre Csézni,CoD-ozni,WoW-ozni +fórumozni úgy,hogy alt-tab,és csak átvillan a másik cucc?
Kinek a hibája,hogy nem megy?
Ez van a telóval is.Csak nagy a beidegződés,hogy a 3310-en minden akkor történt,amikor gombot nyomtam.Multitask meg a fasorba se.NEM olyan régi az se a sima telóknál,hogy pl.menjen a zenelejátszó a háttérben.Egyébként ahogy olvastam az SP topikot,van ennél lejjebb,ahol a 4.1 alatt bezárt a zenelejátszó,ha böngésztél...így is lehet...1 giga ram mindkettő,a miénk még egy Istenes készülék.Először olyat akartam venni...hát mondhatni "élvezet" olvasni,mit szívnak azok.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
laci0530
senior tag
válasz ImpersonatoR #83968 üzenetére
Ha a fórum keresőjébe beírod ezt a problémát, több tucatnyi eredményt hoz. Általában csak az adatkábel fárad el, a töltőfej nem. Próbáld ki másik kábellel is.
-
Laraxior
titán
Kellene nekem egy link egy jo lehetoleg egyfajlos gyari romrol es egy Odinrol. Sajna a masik winyomon van a motyo igy nullarol inditok. A 4.3 mostani rom nagyon keveset bir akksiugyileg. A 4.2 sokkal jobb volt. Vissza lehet tenni anelkul h elvesznenek az adataim?
[ Szerkesztve ]
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
havri1
félisten
válasz BandiHUN #83967 üzenetére
Ne haragudj, de nem írom le minden hónapban újra és újra.
Mindenki másképp használja a telefonját.
Mások a programok, mások a memória igények.
Aki combosabban használja, tudja mi a probléma, aki nem az valószínűleg sose fogja megtudni, mert neki pont olyan a telefonhasználata, amivel még pont jó..Viber, whatsapp, SwiftKey, hangouts, exdialer.
Emellett gyári böngésző 3 fül nyitva. Belépnék a netbankba, jön az SMS. Megnézem, vagolapra masolom, vissza a böngésző, és máris ujratölti a banki belepooldalt, cseszgetem az SMSt a vagolapon...És ez csak egy a sok közül sajnos.
havri
-
szunyi777
őstag
válasz Gizmo94 #83975 üzenetére
Az igaz, hogy nincs nyoma ha vissza tudja állitani (Ha vissza tudja ez után)
Szerintem ha kiejti a száján az ODIN-T a szervizben, elhajtják...
És ha elmegy az Imei, ott valami akkor nem kerek..borsodika Én is igy tudom
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz kiss8671 #83972 üzenetére
"hisz garancia időszakában romlott el és piszkálva nem volt"
Hogy ne lett volna ?!
Odinból toltál rá egy firmware-t.
Szerinted ez akkor nem volt piszkálva?!Gariba ezt már nemhiszem, hogy javitják !
A telefon szoftver frissitője az hivatalos, Odin nem!
Ha jól tudom, szoftver frissitési hibákra nincs garancia.Miért odinból frissitetted?
Nem jelzett a készülék 4.3-as frissitést ?Az imei szám hivatalos frissitéskor nem szabad, hogy elmenjen.
De én azt gyanitom, hogy ez módositott telefon.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
-
kiss8671
tag
rendszer frissítés után ha telefonunk imei száma megváltozik de még garanciás akkor megjavítják garanciába?
-
addikt
Van egy tombilnal vasarolt s3 mam. De van egy olyan gondom vele hogy a gyari toltovel nem tolt vagy csak minimalis mertekben szoval orak alatt + 1 %. Eddig jo volt illetve kiprobaltam egy nokia toltovel azzan gond nelkul feltoltodott. Szoval igazabol az lenne a kerdesem hogy a gyari adapter is elromolhat ? Eloszor az aksira gyanakodtam de ezek szerint nem azzal van a gond
Tartozekra csak 1 ev garancia van igaz ? :/ mert 1 eves mult mar a keszulek sajnos. -
BandiHUN
veterán
A memória elfogyás csak azokat sújtja,akik sose zárnak be semmit.Sőt app se kell a gyáriban is van all close,vagy csak simán jobbrahúzom a taskmanban.
1-2 naponta kell restart,érdemes egy cache cleaner progit feltenni,hogy ne legyen szemét...és annyi.
Aki memória és tárhelygondokkal küzd...az tipikusan az a fajta ember,aki a windowsát is hibernálja a nap végén,stb.És csodálkozik,hogy a laptop hetente összeomlik a sok szeméttől...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
renee7
tag
válasz havri1 #83964 üzenetére
Nagyon jól tudom mi az a memória elfogyás, lekötelezel, hogy erre felhívod a figyelmemet, de az én több éve kipróbált alkalmazásaimmal nem fogy el. Aztán lehet, hogy felteszek holnap valami gány appot és az megeszi a ramot. De eddig semmiféle kompromisszumot nem kell viselnem, 90+ alkalmazás mellett.
-
renee7
tag
Azt még csendesen hozzátenném, az előző kollégának igazat adva, hogy a romfőzők az esetek túlnyomó részében fele olyan jó munkát SEM végeznek, mint azt hiszik magukról. Tapasztalat, hogy ha egy hibát kijavítanak egy gyári romban, helyette "belefejlesztenek" hármat... És akkor jön az óvodás magyarázat, hogy az ő munkájukat tisztelni kell(ene), mert szabadidejükben, ellenszolgáltatás elvárása nélkül akarnak jót tenni...
-
renee7
tag
válasz zho-lee #83959 üzenetére
"minden tiszteletem, azé, aki a gyárit kialakítja magának, hogy az tudja is azt, amit papíron leírnak az s3-ról.."
Ezt hogy is érted? 2010-ben kezdtem nagyon aktívan androidozni, aztán volt egy közel két éves kihagyásom, míg két hete beneveztem egy S3-ra, (nem LTE-s,) Kb.:90 feltelepített alkalmazással, rootolt gyári 4.3 -as rendszerrel, amiből semmit nem gyomláltam ki, az Antutu (nem vagyok bencsmark hívő, csak az összehasonlítás miatt) 19000+ os értékeket ad. Kell ennél jobb? Az S3, és a 4.3-as gyári rom az első olyan párosítás, amibe sem teljesítmény, sem sebesség, sem megbízhatóság szempontjából nem tudok belekötni. Játszani nem játszom, az tény, ezzel együtt professzionális üzleti felhasználónak tartom magam, titkosított digitális adóvevő/diszpécser programoktól kezdve a CompLex jogtáron át a navigációs programokig mindenfélét használok.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz zho-lee #83959 üzenetére
Látom még mindig ez a téma.
Minden vélemény elfogadható, de sajnos azon a tényen semmi sem változtat, hogy a 4.4.2-es Android rendszer már alapjaiban is problémás, ezt a Google is elismerte, és kiadta a 4.4.3 verziószámú javítást, igaz ez még szinte senkinek nem elérhető.
Tehát van egy problémás alap, amire mindenki építkezik, több kevesebb sikerrel, manapság divat lett moddernek lenni, így mindenki tehetségnek gondolja magát, ez főleg igaz a felhígult xda közösségre, sokan el vannak tévedve mikor azt gondolják valaki már jó modder azért mert eleve angolul beszél, és az xda-ra pakolja ki a romokat, erről ez jut eszembe:
Ha a szart felteszed a polcra, már lekvárnak képzeli magát.
Miért nem lehet teljes értékű egy olyan ember, aki a customból, azaz a szarból csinál aranyat...
Szerintem itt volt egy félreértés, nem azokkal van baj, akik használják ezeket a szoftvereket, hiszen az egész topic szinte csak erről szó, az lett megjegyezve hogy egy hibás alapra épít mindenki romot, így mindegy minek hívják, abból megbízható szoftver nem lesz, ezek a tények, de ettől még van akinek ez is elég, vagy eggyütt tud élni a hibákkal-problémákkal.
Én azért ajánlok már gyári romot, mert ott biztos hogy minden működik, és a felhasználók nagy százalékának bőségesen elegendőek alapból is vagy rootolva-kipucolva. -
veterán
milyen alkalmazassal tudom a multiwindows alkalmazasokat boviteni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #83954 üzenetére
+1
Nem erős a példa szerintem, vagy én is függő lettem -hála neked, nem is bántam meg.
A szájkaratéről meg csak annyit, hogy én úgy gondolom, hogy vannak itt hangadók a fórumon (nem véletlen ), és vannak, akik az ők véleményét szajkózzák..
Az egyik ért hozzá, a másik megpróbálta.
Apám mondta mindig, hogy próbálkozni a kiskutya szokott..
Miért nem lehet teljes értékű egy olyan ember, aki a customból, azaz a szarból csinál aranyat...
(talán több is, mint aki kipucolja a gyárit )Mint írtam, minden tiszteletem, azé, aki a gyárit kialakítja magának, hogy az tudja is azt, amit papíron leírnak az s3-ról..
De hagyjanak már békén, ha egyszer én a custom romot rakom rendbe, és nekem tökéletesebbnek tűnik a telefonom, mint gyári rommal, és többet tud. Az általuk szajkózott hibákat meg nem is láttam még..Peace helyesen, az orosz tudásommal, de férjünk már meg itt együtt a fórumban, elvégre egy istent imádunk/ használunk..
nem lehet 50-50%, mert kelzsoca a gyárira, weeman a miuira, szunyi77 meg amire én esküszünk. 33.3333333333333333333333333333333333%
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Medve81 #83931 üzenetére
Szia,
Én nemrég ebayról vettem ilyet: [link] ha nem eredeti, akkor nagyon jó koppintás:-) Hologrammos matricás, kinőségi csomagolásban volt, fasza méretpontos, nem egészen egy hét alatt itthon volt.
Nézz körül, hátha van nekik olyan ami neked kell.
Holnap majd jól beletépünk...
-
szunyi777
őstag
válasz foxymaxy #83953 üzenetére
"topik motorja"
Stock VS. AOSP
Ezt a kört már lefutottam egy jó pár topikban, és nem is merülök bele ilyen témákba már.
Belefáradtam a 2 tábor hasonlítgatása, véleményezése, Fik@zasa, Stb..
Eddig szinte minden Topikban volt Stock és Aosp "Harc, vita, kemény beszólás”, ami tök értelmetlen Szvsz!Kinek a pap, kinek a papné, vagy a paplan.
A másik, amiért nem megyek bele az ilyenekbe, mert nem is ismerem a Samu rendszerét, így nincs teljes értékű összehasonlítási alapom, és a szájkarate nem az én világom.
Sokkal többen vannak azok az Userek, akik még a ROOT-ról sem hallottak, és azt sem tudják mi az a Custom rom. Nekik sincs összehasonlítási alapjuk, és boldogan használják a Stock Samu rendszert teljes megelégedettséggel.
Nekem az AOSP romok, olyan, mint a DROG, aki egyszer kipróbálja, és beüt elsőre nehezen szabadul meg tőle. (Lehet erős példa)
Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz Gizmo94 #83951 üzenetére
Drivereket újraraktam de a kiest és a regsitryt még nem piszkáltam, megpróbálom, köszi!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Erre mi a megoldás?
"A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)" S3 természetesen.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
szunyi777
őstag
válasz Gizmo94 #83947 üzenetére
Hirtelen csak ezt láttam "This listing was ended by the seller because there was an error in the listing."
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #83942 üzenetére
Áhh.. mázlista, én ugyanazt néztem ki, de akkor sold out volt
Ezt vettem, a fekete-fehéret.
Amúgy ugyanaz, nagyon pontos puha szilikon, és kemény héj."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szunyi777
őstag
válasz Poca141 #83937 üzenetére
Ha S5-re nem is, de kinézetileg hasonlóra van számtalan lehetőség Custom rom formájában.
ITT találsz jó pár Módositott Romot, amik alapból S5 Témázva vannak.
Van már jó pár 4.4.2-es N7100-es készülékről Portolt rom is, amik "Állitólag" jól üzemelnek.
Számithatsz szinte mindegyikben kissebb-nagyobb hibára, bugra! Ezek tudatában telepitsd fel...
Készitettek a Stock 4.3-as rendszerből is S5 Témázott romot, és azt is felleled ott.
Én nem próbáltam semelyiket, nem az én világom...[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Medve81 #83931 üzenetére
Ha már toknál tartunk, nekem épp ma jött EZ a szépség..
Meglepően pontosan passzol a készülékre, puha a gumi, és a keménytok része valóban kemény.
Ennyiért szerintem nem volt sok...Kb 5mm-re távolabb került igy a képernyő ha pofával lefele leteszem pl. asztalra.
Tesztelni nem teszteltemSamsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
kiss8671
tag
Valaki nem tudna nekem egy működő letöltő linket adni egy samsung galaxy s3 android 4.0.4 es vodafonos romról?
Előre is hálás köszönetem! -
Poca141
csendes tag
Valaki tud jó ROM-ot ami S5-tté varázsolja az S3-amat?
-
zho-lee
addikt
válasz foxymaxy #83928 üzenetére
Akkor te is elértetted.
Nem fagy le a telefon.apk, a kamera.apk sem.
Immáron a 4-ik csokis romon sem.
Reggel óta c rommal tengődöm, és arról álmodom, hogy egyszer elfogyhatna már a ramom is, hogy tudjam mi az..
Ami meg a legfontosabb, itt van egy pár ember, köztük pl weeman, szunyi777, nggabi, és főleg kelzsoca, akiknek igenis adok a véleményükre, tisztelem őket.
Ha ők írtak volna ilyet, nem reagálok rá.
Légyszi ezt ne húzd rá a dialektusunkra."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kelzsoca
félisten
-
Medve81
tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni az S3 telefonomra egy Otterbox Commuter Series tokot.
Itthon sajnos feketét nem lehet találni, így a hivatalos honlapjukról rendelnék, ahol jelenleg 50%-is leárazás is van, így most 17,47$
Sajnos cca. 50-60$ a szállítási költség, ezért társakat keresnék, akik szeretnének még rendelni ettől a minőségi gyártótól!!!http://www.otterbox.com/samsung-galaxy-s3-cases/samsung-galaxy-s3-cases,default,sc.html
Ahogy leírásokban olvastam ez az egyik legmegbízhatóbb márka a telefontokoknál és a videók meggyőztek engem arról, hogy egy esetleges leejtést is kibírhat ebben a teló, amit azért nem szívesen próbálnék ki!
Privát üzenetben várnék visszajelzéseket, hogy valakinek rendeljek-e még tokot!
Medve
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz zho-lee #83906 üzenetére
valamit nagyon elértettél
nem szarozom le a főzött romokat sőt minden tiszteletem azoknak akik kotyvasztanak romokat,
mint írtam sok főzött romot használtam, és mindig tiszta telepítésből dolgozok
de ha pl: befagy a kamera, vagy nem tudok telefonálni mert néma a vonal stb. akkor az a rom nálam elbukott
és most úgymond visszatértem a "tűzhöz" de azért keresgéleke pluribus unum
-
veterán
van valami kedvenc betutipusotok ami olvashato is?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
snow2014
aktív tag
-
-
arnd
senior tag
válasz zho-lee #83906 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de ez a TI meg MI számomra vicces.
Szerintem senki sem minősítette a különböző ROM használókat. Csak a ROMokat.
Nekem speciel kelzsoca véleménye sokat nyom a latban. Az eddigi munkássága, tapasztalata. Anno naponta cserélgettem a ROMokat a blademen, meg a streakemen is. Egyik jobb volt a másik kevésbé, de összességében jobbak voltak, mint amiket hallok a s3 romjairól.
Szerintem is lassú a gyári ROM, egy MTKs procis gépemhez képest is, ami pedig a szintetikus teszteken rosszabbul teljesít. Persze nekem nem a pontszám a lényeg hanem az érzés. Hiába nagymellű a csajom, ha rossz a sex vele
No meg mások az igényeink is. Nekem pl. Elegem van abból, hogy nem mindegyik böngésző fut jól az adott vason/ROMon. Vagy a néha ez meg ez a hiba ugrik be stb. Egy stabilabb ROM számomra többet ér mint egy kis gyorsulás. A szépség meg nagyon relatív… -
szunyi777
őstag
válasz kiss8671 #83915 üzenetére
Downgradelted? Vagy mitől szállt el, mit Flashaltél fel?
EFS mentésed gondolom nem volt?!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a lenémított telefon SMS hatására vissza hangosodik???
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #83912 üzenetére
Xbalst-tools Xposed modullal van a háttér cserélve, és a betű, stb színek.
A holo háttérnek beállított képeket használja egyes alkalmazások hátterének.
De egyébként a jelly bean xtreme téma van mellette.
Akkor hanyagolom azt a kiegészítőt :'(Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #83879 üzenetére
Szia!
Jól emlékszem?
Ez a JB Extreme cm11 theme?szerk: Igen, e-bayos, bár ez a kép a fasttech-ről van. Bizonyos keretek közt igen, annyira nem egyszerű, hogy csak felcsatolom, azt kész..
Nem jó a folyamatos és auto fókusz, a vaku (este) belecsillan, mert van egy kis rés.. még nem volt rá lelki erőm, hogy takarót tegyek rá.
Épp mentek, és jön le ac-rom madzsarszkij..[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #83910 üzenetére
Az ebay es cucc? Ér valamit? Én is nézegettem ezeket, de nem igazán hiszek benne..
Neked bevalt?Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Ricsxx
tag
Valami ötlet arra,hogy mitől lehet az,hogy teljesen lefagy a telefon nem reagál semmire csak akksi ki vagy újraindítás a power+menü+hangerő gombbal.Volt már itt a szervíz software-t frísitett.Teljesen gyári :S Rendszertelen időközönként.Volt,hogy kétszer egymás után lehalt.Alig van telepítve valami.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz foxymaxy #83905 üzenetére
Sőt, azt kell mondjam, én is belepiszkálok a kijelző felbontásába.
A Titanic meg csak a végén merült.Nem értem, miért nem fogadható el az én (meg más) véleménye is, hogy ez nem így van
A problémák ismeretlenek nekem, és mindig is azok voltak, amíg nem tiszta telepítéssel használom a 4.3 feletti, portolt stb romokat.
Ha meg van adva neki minden, ami kell, felejtheted ezeket a problémákat.Minden tiszteletem azoké, akik gyári romot használnak, mert a Samsungnál ez is egy kisebb kihívás, kell hozzá érteni.
De van, aki ezt unja, és máshoz nyúl, nem értem ennek miért nem lehet annyi létjogosulsága, hogy ne szarozzák le folyton. Ugyanúgy megszereljük a romot, mi ti a gyárit, és lesz egy másfajta, igenis használható katymazunk a mindennapokra. Mert ezt olvasom folyton, pedig én megelégedve használom már a harmadik féle kitkatot, de holnap a negyedikre térek át, mert az frissebb.Csupán azt szeretném, ahogyan én tisztelem a gyári romosokat, valami hasonlót kapjak én is.
Ez csak ebben a topicban nincs így, minden más készülék topicjában összefogtunk, és egy csapat voltunk, mindegy, hogy gyári, vagy custom volt rajta, törekedtünk egymás segítésén, és nem szaroztuk egymás dolgait.
-
foxymaxy
senior tag
válasz zho-lee #83903 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de azt kell mondanom hogy 4.4 romok nem teljesen megbízhatóak
sokat kipróbáltam de mindben volt kisebb-nagyobb bug, sajnos
A kijelző felbontásába belepiszkáltak, ezért merül mint a Titanic, és néha kifagy az egész, a ram anomáliákról nem is beszélve :-/
Gyári 4.3 van fent és tutie pluribus unum
-
BandiHUN
veterán
Lenne kérdés... mitől lehet,hogy a BT szivja az akksit? Van egy LiveView órám...sony telefonon ment rendesen, de itt a jelenség,hogy a managere ébresztgeti a telefont,merülök,de a mégrosszabb,hogy az óra pár óra alatt lemerül ettől!Közben kikapcsolt telónál nem akar kapcsolatot találni,viszont az események rendben megjönnek.Energiatakarékosság aktiv,de anélkül se jobb semmi...minden megy,de az óra úgy kapja az érzést,hogy langyosodik...kénytelen vagyok szinkron után bt off,hogy az óra legalább időt mutasson,és a telefon is birja!Gear Fit-et terveztem,de nem kényszerből!Lehet erre megoldás?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
zho-lee
addikt
válasz Frozzy #83891 üzenetére
Tudom, hogy kár erre reagálni, de azért megteszem, remélem, nem lesz háború.
Én ezeket a semmire kellő romokat használom, napi használatban (mint szunyi777 is pl.).
Normális használat mellett (ami egy picit több zene hallgatás, mint az átlag, állandóan a neten van -vagy wifi, vagy mobilnet, napi kb 1 óra játék) estére lemegy a kis szemét 60% közelébe.
Ebbe még az is belefér, hogy ha lenne időm , akkor dobnék egy cwm backupot + egy új romot kipróbálnék, ami szintén 4.4.2 custom...El kell még mondjam, hogy a custom (tudom az is szar) kernelt úgy konfig-olom, ahogyan csak szeretném.
Azt is, hogy olyan kamera apk-m van, hogy a Canon digi gépem elő sem veszem mostanság.
Annyit még, hogy ez a szar rom, gyorsaságban, esztétikában, kezelhetőségben magasan veri a gyárit, még ha csak egy bughalmaz is. Igaz, mindennapi használatra teljesen jó, stabilan tudom használni az sms, a telefon, a médiás alkalmazásokat. Egyetlen egy gondom van vele, az OTG használata, valamiért nem akarja a jót, de ez a mai privát levelezésem alapján kiderült a saját készülékem fícsörje, egy másik ugyanilyen rom alatt megy.
(SOKP Milestone 1)Ezt csak azért írtam le, mert nem értem, miért kell szégyelnem a custom romom, és miért kell ilyeneket olvasgatnom róla.
Nem érzem a vállalkozó szellemem miatt magam többnek -de kevesebbnek sem attól,mint aki rendbe teszi magának a gyári romot (amire én nem fogom ugyanazt a jelzőt használni, csak kerülöm), hogy használhassa rendesen.Köszönöm, ha nem zavartok el innen a véleményem miatt, és elnézést, ha megbántottam valakit -tőlem úgysem fog senki ugyanezt kérni.
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy zenehallgatás közben sokszor beszaggat, vagy egy pillanatra megáll a zene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest