- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
renee7
tag
Egyébként hadd kérdezzem meg: van-e valakinek hosszabb tapasztalata a 4.3-as, CM 10.2-vel kapcsolatban? Stabilitás, és főleg kamera? Legalább 1-2 hetes tapasztalatok érdekelnének, hogy érdemes-e kipróbálni? Vagy azok sem az igaziak, mint a Kit-Kat alapú romok?
[ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
válasz havri1 #83964 üzenetére
Nagyon jól tudom mi az a memória elfogyás, lekötelezel, hogy erre felhívod a figyelmemet, de az én több éve kipróbált alkalmazásaimmal nem fogy el. Aztán lehet, hogy felteszek holnap valami gány appot és az megeszi a ramot. De eddig semmiféle kompromisszumot nem kell viselnem, 90+ alkalmazás mellett.
-
renee7
tag
Azt még csendesen hozzátenném, az előző kollégának igazat adva, hogy a romfőzők az esetek túlnyomó részében fele olyan jó munkát SEM végeznek, mint azt hiszik magukról. Tapasztalat, hogy ha egy hibát kijavítanak egy gyári romban, helyette "belefejlesztenek" hármat... És akkor jön az óvodás magyarázat, hogy az ő munkájukat tisztelni kell(ene), mert szabadidejükben, ellenszolgáltatás elvárása nélkül akarnak jót tenni...
-
renee7
tag
válasz zho-lee #83959 üzenetére
"minden tiszteletem, azé, aki a gyárit kialakítja magának, hogy az tudja is azt, amit papíron leírnak az s3-ról.."
Ezt hogy is érted? 2010-ben kezdtem nagyon aktívan androidozni, aztán volt egy közel két éves kihagyásom, míg két hete beneveztem egy S3-ra, (nem LTE-s,) Kb.:90 feltelepített alkalmazással, rootolt gyári 4.3 -as rendszerrel, amiből semmit nem gyomláltam ki, az Antutu (nem vagyok bencsmark hívő, csak az összehasonlítás miatt) 19000+ os értékeket ad. Kell ennél jobb? Az S3, és a 4.3-as gyári rom az első olyan párosítás, amibe sem teljesítmény, sem sebesség, sem megbízhatóság szempontjából nem tudok belekötni. Játszani nem játszom, az tény, ezzel együtt professzionális üzleti felhasználónak tartom magam, titkosított digitális adóvevő/diszpécser programoktól kezdve a CompLex jogtáron át a navigációs programokig mindenfélét használok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Total Commander
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest