- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
-
snow2014
aktív tag
azt szeretnem kerdezni hogy mitol lehet hogy kb 2 napja egy meghatarozott ido utan lekapcsolja a wifit vagyis lejelentkezik a ruterrol a telo. 4.3 gyari van telepitve. eddig remekul ment. be van allitva hogy soha ne kapcsolja le a wifit de megis megteszi. valami otlet ?
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
dbius
veterán
válasz royalka #84594 üzenetére
Volt olyasmiről szó, hogy bizonyos színű készülékek jobban "kopnak", de ránézésre az a készülék többször lett leejtve és a "kopások" egy részét én inkább annak tulajdonítanám. Nekem kék színű a készülékem, igaz, hogy mindig tokban van, de nem kopik, csak a hátlapon pattogzott le a hátlap tetején a lakk egy kicsi helyen.
-
szunyi777
őstag
SlimKat Rendszerre épitett, és kiegészitve jópár extra beállitási lehetőséggel, személyreszabhatóbb mint egy sima CM, vagy SlimKat...
Sok beállitási lehetőség elérhető már Xposed modulokkal is .[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Én se hittem el, mert azért ekkora esztétikai hibát ejteni, hogy oldalt illeszteni.. ... Hát így felejtős, hazudós eladótól nem veszünk semmit. Aki ennyire hülyének nézi a másikat.
Ennyire kopós amúgy a készülék oldala?
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
szunyi777
őstag
AOSB 4.4.3 alatt jó volt a 2.3 Omni Beta6, ezt még nem tudom, most jött le!
4.4.3-as GAPPS kell alá, arra figyelj.. Javaslom a BANKS GAPPS-otHa ebben is sz@r a tárcsázó (Sötét témánál), akkor
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Létezik hogy az csík "illesztési hiba", ott középen
kép[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Próbáltam, de valamiért nem jött be...
Mai 4.4.3 : ** L-Droid v2.1.0 **[AOSP][4.4.3] Remélem ez jobb mint az AOSB
teo77 A Kamera hibás FC, de FIx-el javitható, hirt más nem jut eszembe, rég volt fent...
L-Droid van 2 hete a készüléken, azzal meg vagyok elégedve, és épp most frissült...[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Advance telómat le szeretném cserélni egy ilyen-re LTE verzióba. Olyan 50-60 közt vennék, szín nem számít. Lenne pár kérdésem hozzátok:
-Vannak valami örökletes bajai?
-Használt vásárlása esetén érdemes valamire különösen figyelni?
-CM romok mennyire stabilak?
-Hot-spot, NFC,OTG hol mennek rendesen, alapromon vagy CM-n?
-USB háttértár mód megy vagy csak MPT-be lehet rendesen rá másolni? (rossz tapasztalat Advance-nél. )Érdemes ilyet venni vagy van valami más ajánlatok?
Általában alap dolgokra használom a telót, de szeretnék már egy olyan készüléket ami nem lassulgat be a kevés memória miatt.Előre is köszönöm még ha 1-1 kérdésre is tudtok válaszolni. Nagy segítség így is.
-
dbius
veterán
válasz szunyi777 #84576 üzenetére
Archidroidot próbáltad? Ha igen, mi volt a tapasztalat?
-
szunyi777
őstag
válasz tome0001 #84579 üzenetére
Én a Boeffla kernel V2.3 Omni Teszt6 használom minden 4.4.x-es romhoz, úgy állitod, ahogy csak akarod.
Igencsak sokféle Governor, undervolt lehetőség, egyéb...
Profilokat tudsz létrehozni parancsikon formájában, és egy klikkel váltogathatsz közöttük pl. a kezdő képernyőn.[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
SOKP RC3-hoz keresek energiatakarékos-akksikímélő kernelt. Mit ajánlotok? Köszi
-
csaabz
őstag
Hello!
Ha érdekel valakit chest mount a telefonhoz, itt talál.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
szunyi777
őstag
Vannak vele gondok rendesen.. Délután nyuztam 1 kicsit.
Bluetooth nem próbáltam. Próbáld ki a Boeffla kernel legközelebb, ha nem azt használod..
A tárcsázóban téma csere után nem látszanak a számok.
Én tiszta telepitessel tettem fel, és a Philz új rom előtti Factory resetet nyomtam.
Volt Fc nálam is, de egy idő után beáll, nem FC-ik.
Random reboot is volt sajna, és leakadt többször 1400 MHz 4 mag és merült..
A SwiftKey billentyűzettel nem volt semmi gondom, azt be állítottam és az indult el.De erre lehetett is számítani... Első 4.4.3.
A Sokp jött be eddig a legjobban.. Abban is vannak ugyebár hibák, de közel sem ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz szunyi777 #84570 üzenetére
Úgy látom, hogy a tárcsázóval problémád volt (xda). Nálam az alábbiak merültek fel: (sokp milestone 1 volt fent előtte, amiről recoveryben ment format cache, dalvik cache, majd factory reset, ezt követően ment fel aosb 1.3.4 és gapps, majd reboot után a magyarosítás):
- beállítások - kijelző és fények - villogó értesítő fény - egyéni érték használatát bekapcsolom, majd próbálom állítani a színt, folyamatosan FC-zik a beállítás menü. Minden alkalommal.
- akkumulátor - alacsony akkumulátor figyelmeztetés - ha alap beállításról (popup és hang) bármire állítom, FC-zik, nem tudom kikapcsolni ezt az opciót
- nyelv és bevitel - folyamatosan visszaáll android billentyűzetre Swiftkeyről. ugyanez volt a gondom sokp alatt is.
- be van kapcsolva az értesítési sávon dupla klikkre az alvás. Ez egészen addig működött, amíg az értesítési sávon rá nem koppintottam az óra melletti dátumra és kiválasztottam, hogy a digical+-t indítsa el mindig. Azóta hiába koppintok bárhol az értesítési sávra, megjelenik az értesítési sáv, de nem megy alvó módba a telefon
- volt 3 vagy 4 restart, egy sms érkezése után, amikor meg akartam nézni, illetve csak nyomkodás közben.Végül a bluetooth. Talán ez a legbosszantóbb - legalábbis számomra - Ez már SOKP alatt előjött, korábban aosb 1.3.2-ig viszont nem. Van egy Plantronics M55 bluetooth fülesem, amit gyakran használok, főként vezetés közben. Az a problémám SOKP és most már AOSB 1.3.4 alatt is, hogy gyakorlatilag használhatatlan hívásoknál. Kapcsolódik a telefon a bluetooth eszközhöz, de híváskor csak egy búgó, bántó, torz zörejt hallok és engem sem hallanak. Ha ekkor még hívás közben visszaváltok a készülékre, akkor már érthető minden és engem is hallanak. Ha hívás közben kikapcsolom a bluetooth-t, majd ismét be, akkor ugye ismét kapcsolódik a füleshez és ekkor már jól megy, hallok mindent és engem is hallanak. Így gyakorlatilag nem tudom a bluetooth eszközömet használni híváskor, 10-ből legalább 8 esetben csak ez a búgó hang jön be...
Már gondoltam arra, hogy a legújabb modem a ludas (sokp telepítése előtt felraktam a repartos mk6-ot, majd ota-n frissített a legújabbra), ezért visszaraktam az mg4-es modemet, ami aosb 1.3.2 alatt is volt, de a probléma nem szűnt meg.
Nem tudom, hogy mit csináljak, lehet visszarakom a repartos mg4 gyári romot (mivel amikor erre raktam rá az aosb-ot, addig hibátlanul ment a bluetooth) és arra rá megint az aosb-ot.
Nálad ezek közül nem jelentkezik valamelyik?
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Ez a Videó Nem gyenge...
Nem egy elegáns megoldás, de akkor sem 30.000 péz csak az alkatrész, lassan a telót nem lehet annyiért eladni..A hozzá való üveg sem pénz.. nincs 1000 Ft. A szerszámokat nem lehet annyiért itthon beszerezni .
Tuti gázos lesz utána a teló, mert porosodik, stb...De azért mégis csak kicsivel több mint egy ezresből az ember megjavitja otthon egy hőlégfúvóval..
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Gondolom a kis fájlmérte vonatkozott a kérdése, hogy miért csak ~200 mb, pontositva : 205.47 MB, De nem a méret a lényeg !
dbius Nincs mit! Enjoy
Megj.: Még a tárcsázó hiányosságait kell pótolni (Pár sor), de kezdek fáradni... Alszom 1 kicsit
Estére fent lesz az is, és a csomag frissitésre kerül...[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
Itt, a forumon van olyan beallitasi lehetoseg, ami lehetove teszi azt, hogy ha valaki ir nekem hozzaszolast vagy emliti a nickemet, akkor kapjak ertesito e-mailt? Koszi, Urak!...es Holgyek, mar ha vannak.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
teo77
őstag
válasz sadboj #84552 üzenetére
Hali! Nem 207 mb a az AOSB 4.4.3 merete, SGS III-ra? En nem latom 240 megasat!
Szunyi:
Köszi! Felteszem, ege es fold egy ilyen CM es a gyari kozotti kulonbseg! Ocsemnek keszulok feltenni a telojara, kozeledik a 2 szulinapjahoz a telo, es kezd vacakolni. Tervezett elavulas?% Csak nem! Gondoltam, felteszek neki agy faja CM-et;remelem, jol fog szolgalni az AOSB!
(Defy-n MIUI párti voltam, foleg a feher tema, a felhasznalo barat felulet miatt)
[ Szerkesztve ]
-
laabom
tag
Sziasztok. Gondolom sokan gondban vagytok az üzemidővel. Lassan 2 éves lesz az S III-mam és néha már átlagos használat mellett is alíg bírja ki az estét vagy már a késő délutánt se. Érdemes venni egy 3000mah akkut igazából nem tudom még mikor cserélek telót de karácsony elött biztos nem. Várom a válaszokat. Köszi
-
szunyi777
őstag
Akksi időt nem tudom... Folyamatosan Flashaltam a magyaritást, (Már tölthető, de lesz frissitve még..) ...
Simán érintve átkapcsol, hosszan nyomva hivja meg a funkció menüjét.[ Szerkesztve ]
-
teo77
őstag
válasz szunyi777 #84560 üzenetére
Szia, Szunyi es a többiek! Szunyi! Az AOSB jól banik az akkkuval? Nem rosszabbul, mint a gyari, 4.2.2? Meg annyit szeretenk tudni, hogy: ha lehuzod az AOSb felso paneljét, a kapcsolok kapcsolhatoak egy koppintassal on/off allasba anelkul, hogy a koppintas hatasara belemenne az adott funkcio menujébe? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Alapból, a telepitőben már majdnem full magyar.
Anno elküldtem az általam forditott magyar nyelvi sorokat a fejlesztőnek, és beletette. Az új menük azok nem magyarok, ami az előző verzióban nem voltak, de ezeket a sorokat is nemrég küldtem el neki, igy lehet, hogy a következő full magyar lesz... Persze ha nem tesz bele megint friss sort.
Nemsokára a Blogomon elérhető lesz a frissitő csomag, amivel magyar az egész menü, stb...
A SOKP magyar sorait is elküldtem, de le sem sz@rták! Igy marad az update-t.Még jó, hogy szinte ugyan azokat a Ficsőröket, sorokat pakolják bele ezekbe a romokba, igy nem kell állandóan forditani, csak Ctrl+C és Ctrl+V. Szinte 2-3 Ficsőrben térnek csak el egymástól. Az egyik több a másik kevesebb..
De ahogy olvasgatom, szinte mindegyik 4.4.3-al fog kijönni.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz sadboj #84559 üzenetére
Én csak ilyen romokat használok. Annyit tudok mondani, hogy ki kell próbálni. Ha nem tettszik visszateszed a Nandroid mentésed.
-
sadboj
csendes tag
Köszönöm !!! Mit gondolsz meg érti felrakni az ujj romot ?
-
szunyi777
őstag
válasz sadboj #84556 üzenetére
boeffla-kernel-2.3-beta6-Omnirom-i9300.CWM.zip Csak flashald fel Recovery-ből.
És a Hozzá tartozó alkalmazás : 2.1.41_boeffla-config-v2.apk Csak telepitsd fel mint egy sima App.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
sadboj
csendes tag
Patched_XXUGMK6_kernel ! Ere gondoltam !!! Sajnos az én telom átírt imei vel fut !! És macerás a hálózat ..
-
sadboj
csendes tag
Nem találom a letöltési linket !! Elnézést ha ki akasztalak buta vagyok
-
-
sadboj
csendes tag
Köszönöm !! Rendben nem emelem ki , nekem így jobban tetszett ! Már csak a kernelt , kell meg keresnem hozzá! Az Mk6 kernel nem jó hozzá ? Annyit , hogy a jó kernelt be linkelnéd még ?
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz sadboj #84552 üzenetére
Igen annyi a ROM mérete. Ezek nem tartalmaznak az alap rendszeren felül semmi plusz alkalmazást, 1-2 alkalmazás kivételével. Kell telepitened mellé a GAPPS csomagot is +ban, hogy legyen pl.Google Play áruház, egyéb.
Én a legfrissebb PhilZ Recovery-t használom.Megj.: Nem fontos kiemelned a bejegyzéseid, igy is látjuk.
[ Szerkesztve ]
-
sadboj
csendes tag
Meg van köszönöm ! Létezik hogy 240 mb ? Il melyik revocery kell hozzá ?
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz sadboj #84549 üzenetére
Nah megtaláltad igy ez alapján:
"Szerk: Bal oldalon ott van a készülék lista, csak válaszd ki a saját készüléked : I-9300 !
Tádáámm "Csak, hogy ne legyen olyan egyszerű, ne legyünk ennyire elkényelmesedve....
-
sadboj
csendes tag
Az addig okés de melyiket a sok közül ?
-
szunyi777
őstag
válasz sadboj #84547 üzenetére
Nagybetükkel oda van irva : Download now !!
Szerk: Bal oldalon ott van a készülék lista, csak válaszd ki a saját készüléked : I-9300 !
Tádáámm[ Szerkesztve ]
-
sadboj
csendes tag
A Kár , hogy nézem nem találom a letöltési linket azon az oldalon ! Kérhetek , valami közvetlen linket a letöltéshez?
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
kéne tanács van az s3-ban hdmi vagy tv launcher opció valahol elrejtve a beállításokban gyári 4.3 van rajta.
Csak mert ezzel az adapterrel nem müködik együtt.
Gyártói infó szerint nincs semmi extra adat feltüntetve, xperia z-vel 4.4 root viszont megy az adapter tökéletesen mi lehet a baj ? -
szunyi777
őstag
válasz sadboj #84544 üzenetére
Igen, Igen, Passz ennyi idő alatt nem lehet megmondani, Nem volt gondom eddig sem a rammal.
[ Szerkesztve ]
-
sadboj
csendes tag
Menü átlátszó ? Mozgások működnek ? Aksi jobban birja ? Ramot kevésbé eszi ?
-
szunyi777
őstag
válasz sadboj #84542 üzenetére
Rövid videó az AOSB 4.4.3-ról.
Boeffla kernel V2.3 Beta6 megy vele.[ Szerkesztve ]
-
sadboj
csendes tag
Raknál fel képeket ? A menü átlátszó , nem szeretnék egybefüggő fekete menüt stb ..Illetve gyorsabb ? kevesebb ramot eszik ? Akku idő jobb ?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
szunyi777
őstag
Megszületett az első 4.4.3-as Custom Rom
AOSB Project - Run Over The Limit 4.4.3 !
Kiváncsi vagyok használható e napi szinten....Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
vati182
aktív tag
sziasztok
régen frissítések előtt mikor még csak kijott az s3 akkor valami gyors töltés volt neki beallitva amit aztán a sok csepegtetos toltos ember miatt atirtak lassú töltésre, olyan gyors töltést h lehet beallitani? root meg minden probléma nélkül? 4.3 alatt ami ugye jelenleg hivatalosan van az s3 - ra... -
nagyúr
válasz VegyesTamás #84527 üzenetére
Dobsz erről egy linket vagy leírást?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
törölt tag
Még egyszer megkérdezem, látom ti profik vagytok benne.
S3 LTE vagy S4 LTE mini?
Semmi extra dologra nem használom, csak ha pl. frissít valamit a háttérben,és közben böngészek a neten, ne fagyjon le, ha netán közben befut egy telefonhívás.
Köszi -
VegyesTamás
senior tag
válasz Shkiz0 #84525 üzenetére
én is gyári 4.3-at akartam...aztán mondom, hát egy próbát megér az sokp ...és nagyon nem bántam meg, sokkal kezelhetőbb, és rengeteg tárhely marad az appoknak, minden ugyanúgy mükszik..és azért mégis csak egy 4.4.2
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
baloghbalint
tag
Sziasztok!
Aki tett már cm-et s3-ra legyen szíves írjon egy privátot lenne pár kérdésemBalogh Bálint
-
nagyúr
válasz VegyesTamás #84524 üzenetére
Régen még mikor a Spica-m volt akkor én is állandóan főzött os-t tettem fel.
S3 nekem gyári rendszerrel is kellően gyors volt (eddig) így nem vesződtem ezzel.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Shkiz0 #84523 üzenetére
az appokat is berántja a fiókból, csak a beállításokat nem. Komolyabb appoknáll van backup lehetőség. Playen meg van SMS backupok, a többit meg kábelen vagy my phone explorer clienttel wifin...én is így akartam csinálni, aztán inkább microsd-re pakoltam mindent, aztán szépen ~49 GB repült egy halott format miatt...
Am nekem is telenoros volt és kb 200 appot dédelgetett tavaly augusztus óta, és kb 2 hete jutottam el arra a szintre, hogy elég a samu stock rendszerből, és boldog tulajdonosa lettem egy SOKP 4.4.2 nek
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
nagyúr
Sziasztok.
Utóbbi napokban szinte használhatatlanná vált a teló, olyanokat laggol. Gyári rendszert használtam eddig is (telenor) és nem volt gond. Mióta megvan másfél éve még nem lett "újrarakva", de most elérkezett az idő.
Van e olyan program vagy alkalmazás amivel megtudnám azt csinálni, hogy factory reset után a fontosabb dolgok (képek, alkalmazások, sms/mms) könnyen visszarakhatók legyenek, viszont a teló egyéb mocskait ne mentse le?
Neveket direkt nem írtam mert azt ugye a google fiókból lerántja.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
wdx
őstag
Én meg már nem hibernálok semmit. Feltettem egy gyári alapú custom romot. Kicsupaszítva teszi fel magát.
Így zsír. Viber semmit se fogyaszt, facebook-ot böngészőből használom, és boldog vagyok.
Van 200+ memória, gyors, stabil, keveset eszik, és alapból xposed...[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
szunyi777
őstag
válasz norbichek #84516 üzenetére
Boccs, későn vettem észre....
Cf auto root-al rootoltad? Az működik
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz gyuri81 #84517 üzenetére
Igen, nekem szépen ébreszti a messenger-t, vibert, FB-ot, és közben meg a Greenefyben ha megnyitom jegelve van!
Sok minden mást is lehet még állitani a Donate kisérleti funkciókban.
Greenify kötelező darab Szvsz. Én a kezdetektől használom, Hibátlan[ Szerkesztve ]
-
norbichek
tag
abban segitsen valaki miért nem sikerül a rootolás....
Minden lefut rendesen és nincs root jogosultság.... valószinű az efs mentés is ezért nem sikerül....Samsung Galaxy SIII, Alcatel OT 995
-
szunyi777
őstag
Ha minden igaz, ma elérhető lesz az első 4.4.3-as Custom rom az AOSB Project jóvoltából!
-
kelzsoca
félisten
válasz norbichek #84511 üzenetére
Itt, ha megnyitod a második képet, akkor tisztán látszik, vagy előtted a készülék és megnyitod az alkalmazást, ott van a leírásban.
A belső tárhely gyökérbe létrehoz egy mappát, efsbackup néven abban vannak a mentések.
A gyári fájlkezelőt megnyitva, és a telefon belső tárhelyét választva látnod kell.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz VegyesTamás #84509 üzenetére
Ez igy van, azért is irtam, hogy hiába van jegelve, a Push-t attól függetlenül tudja fogadni, és teljes értékű marad az app. Arra az időre ébreszti fel az appot.
[ Szerkesztve ]
-
-
teo77
őstag
Valaki használ csupaszitott, gyári romot? , Vagy nagyon faja CM-et, jó akkuidővel? A kettő közül az egyikre, de főleg az utóbbira lenne szükségem. Öcsém teloja kezd erősen vacakolni.
-
szunyi777
őstag
válasz VegyesTamás #84506 üzenetére
Ott a Greenify. Szépen jegeli ezeket az appokat is, és be lehet állítani hogy fogadja vagy ne a push okat.
-
-
törölt tag
válasz VegyesTamás #84501 üzenetére
2-3 óra kijelzőhasználat+szinkrom meg mindem ami lehet, max 4-5 órát bír. Úgy tűnik, hogy a napi 2-3 töltési ciklus eléggé megviselte.
Szerintem is... -
teo77
őstag
Sziasztok! Van SGS3-ra igazán stabil, az akkuval a gyári romhoz képest jól bánó, főzött rom? Köszönöm!
-
VegyesTamás
senior tag
válasz #01696768 #84499 üzenetére
Hát mondjuk net nélkul az enyém nem tudom mit vinne...de mostanába megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy elhasználódott-e az akkum...nem foglalkozok vele, hogy mennyi az üzemidőm, mert ha merül fellógatom a powerbankra...de 2-3 óra kijelzőhasználat+szinkrom meg mindem ami lehet, max 4-5 órát bír. Úgy tűnik, hogy a napi 2-3 töltési ciklus eléggé megviselte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest