- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz #01696768 #82694 üzenetére
Ja ja, nem kell a technika rabjává lenni, de azért lemondani sem róla.
Amikor külföldön dolgoztam nem volt életszerű, hogy 700 HUF-ért telefonáljak haza, a viber/skype nélkül cat szitu lett volna az az év.
Most meg a függőben maradt kinti üzleteim miatt kell. Meg van olyan ismerősöm akit viberen hívok mindig, mert sokat utazik, lehet, hogy éppen külföldön van stb.
A céges mail, meg otrs szintén igényli a folyamatos net kapcsolatot.
És még csak nem is vagyok "fontos ember". -
wdx
őstag
válasz #01696768 #82694 üzenetére
Ilyen is van, aláírom...de a többség facebook függő, stb...
Én még mindig úgy vagyok vele, ha van időm, bekapcsolom a netet, megjönnek az értesítések, megnézem őket, válaszolok, ha tudok.
Most ha nincs időm, hiába jönnek a pittyegések... csak zavarnának. Evidens.
Rohanó világban nagyobb a feszültség, a nyomás...nem kell tetézni.
Ez csak tanács, illetve a saját szubjektív véleményem.
Hozzáteszem, olyan nincs, hogy állandóan elérhető akarok lenni mindenkinek, de elvárható legyen, hogy ne merüljön emiatt az akksi.
Valamit valamiért.
Én, mióta kikapcsolom a telefonom esténként, utolérhetetlen vagyok az ágyban[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
törölt tag
Szerintem picit túlpörgitek ezt a témát. Mindenki másképp szereti, ez egyéni preferencia kérdése. Van, akit idegesítenek a folymatos netes értesítések, én meg csak így tartom a kapcsolatot néhány ismerősömmel (nem, nem lehet akárkit akármikor felhívni, különösen nem országhatárokon át, és minek küldjek fizetős SMS-t, ha a net ingyen van?). Az tény, hogy lehet vele spórolni, nyilván egészségesebb is, de nem mindenkinek a legjobb megoldás.
-
Gizmo94
veterán
válasz Weeman1 #82689 üzenetére
Ez marhára nem jelent sokat, mert erre azért könnyebb volt kidobni. A Sprint zárt rendszer, külön rendeli a telefonjait, CDMA-n megy, nem használ sim kártyát, még sim slotja sincs. Volt néhány agyhalott próbálkozás, hogy átalakítják ( americans are not stupid) és rendeltek bele ebayről sim slotot, csak azt az apró tényt hagyták figyelmen kívül, hogy nincs gsm rádió sem a telefonban, tehát kurvajól belement a kártya, csak nem talált hálózatot, mert ugye nem volt mivel. Ezért a Sprintre kiadott rom egyáltalán nem jelenti, hogy kiadnák ugyanazt az international i9300-ra is, mivel ott azért enyhénszólva egy kicsit nagyobb fejlesztés kellene, na meg memóriaigény is jóval több a romnak a stabil futáshoz..
wdx: Ha amúgy nem mégy sehova és égve hagyod a hajszárítót az eléggé gáz lehet..
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz havri1 #82688 üzenetére
Ezek közül nekem csak a dropbox van fent, és nem fagy...de érezhetően szarabb az új frissítéssel.
Minden téren. De még így is elég jó.
Az előző témához hozzászólva: nekem van, hogy egész nap bekapcsolva marad a Mobilnet HSDPA-val (nem 3g-vel, mert az már elavult technológia), és észrevettem, hogy egy pár százalékot eszik az aksiból... na emiatt nem fogom stresszelni magam. Ettől független ha épp nem használom, kikapcsolok minden netet.
Miért? Mert semmi sem lehet olyan fontos az interneten, hogy azonnal értesülnöm kell róla.
Ha valaki akar valamit, felhív. Eddigis ez volt, nem kell teljesen a technika rabjává válni.
Mellesleg komoly károsodás ér a Mobilnet folyamatos használatával, hiszen majdnem folyamatosan használja a hálózatot, és ha visszaemlékeztek, anno a nokia 3210-esre (példaként) hány országba betiltották, mert erős rádiósugárzása volt, blablabla.
Nekem ebből csak az a lényeg, hogy ha nem használok valamit, akkor kikapcsolom.
Ha elmegyek otthonról, akkor nem hagyom égve a lámpát, vagy a hajszárítót se...Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
havri1
félisten
Stock romnál már többször észrevettem, hogy néha befagy a telefon.
Tök random.
De annyira, hogy 2 perc (!!!) a restart ilyenkor.
Igazából 2 dologra tippelek :- A rom cleaner szed ki valami olyan appot, amit ilyenkor kereshet a rom
- Olyan app van telepítve, ami ezt okozza.MK6 repartos, és most OTA-n jött a frissítés. Factory reset volt utána..
Amik telepítve vannak :
- Dropbox
- Swiftkey
- Buisness Calendar Pro
- Titanium Backup Pro
- eXdialer Pro
- Nova launcherÖtlet?
havri
-
Ricardo
titán
A kapcsolgatásnak én sem látom értelmét. Ha valaki nem használja netezésre csak néha napján akkor talán megéri lekapcsolni a 3G-t és amikor kell bekapcsolni (valóban sokkal jobb a fogyasztás 2Gn), de hogy naponta többször kapcsolgassa az ember, ezzel pár százalékot spórolva, annak szerintem sincs sok értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz gyuri81 #82681 üzenetére
Pedig 3G hálón jóval több a fogyi még készenlétben is. Egy kis info.
Én mondjuk egyetértek veled, használni akarom, nem rekordokat döntögetni. Töltő mindig van a közelben.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
veterán
-
-
apaszka
veterán
válasz kelzsoca #82670 üzenetére
Ugyan azok a hibái.
G2 kistestvére!
Közel azonos hardverrel,csak kisebb kamera,és aksi van benne!
Akkor már G2. .Jó teló csak a mikrofon erősítője gyenge benne. A Kétmikrofonos hang zoomolási ficsőrt cseszték el.
De XDA.ás fiú,Droidmerster pedig a sórumon megoldja nagyrészt a problémákat!
Az enyém hibás volt,de kiadták a csereutalványt rá.Nem rossz hardver,csak a procit a 4.4.2 nem tudja kezelni még rendesen. Túl jó neki,és az LG sincs a helyzet magaslatán!
De főzött ROMok jól futnak rajta! Jobban mint a gyári!
Én viszont csalódtam benne,ezért váltok!
Na de nem offolok !
Igen Kelzsoca!
Szoft jobb N5 ön. Hardver meg a G2 nél. Kijelző is jobb ,és az aksi??? Álom! NOO OFF!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
[P]laci
senior tag
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az appot:
-
szunyi777
őstag
válasz gyuri81 #82673 üzenetére
De van 1.5 Gb előfizetve, de 3G eszi az akksit, szinkronizálni, stb elég a 2G, ha meg böngészek vagy pl.: Youtube átváltom 3G napközben. Otthon meg folyamatos Wifi.
havri1 Nem használok külön app-ot automatizálásra.. Max. a Rom Energiatakarékos üzemmódot, ha pl.: alacsony az akksi, nincs jel 5 percig akkor repülőgépmód, stb..
laci Első ránézésre Win. csempe felület
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz csattila01 #82671 üzenetére
Szia
Bug mindig van (És lesz is) ennek tudatában tedd fel...
Stock-hoz képest nem tudom viszonyitani az akksi időt, mert nem használtam még Stock 4.3-as romot..
Nekem reggeltől estig folyamatos 2g, vagy wifivel, Greenify-vel jegelve jópár app, stb.. 3:30 - 4:00 óra kijelző időt hozott az RC3, Boeffla 2.3 Beta1 kernel.
Ezt még nem tudom... De valszeg ua.
A Kamera app-ot én kapásból cserélni szoktam ERRE, és egyéb finomságok, de utána igencsak jól, stabilan használható..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
csattila01
tag
Sziasztok.
Lattam hogy most jött ki a SOKP m1-es valtozata.
Szerintetek megeri atallni ra gyari 4.3-rol?
Vannak bugok/hibak? Milyen az akkuido a gyarihoz képest?
Köszönöm -
veterán
-
apaszka
veterán
válasz gyuri81 #82666 üzenetére
Mikrofon gond!
2 mikrofon nem jól működik együtt. Videó hangja szar,diktafon használhatatlan,beszélgetés meg néha tök érthetetlen.
Pár srác próbálja javítani a hibákat főzött ROMOKBAN. .Én kicseréltettem ,és bontatlanul ment a piacra!
Holnap jönnek érte Pestről 90 ért! Tegnap hoztam ki,és még nem lett a zsugorfólia sem levéve,és nem lett kibontva.Olcsó teló,és annyit megér miért ma megy.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
szunyi777
őstag
válasz illes0102 #82665 üzenetére
Gondolom stabilabb...
Ott a Changelog mit javitottak, de mindjárt kiderül milyen.A bootanimáció még szebb lett a régihez képest.
Tiszta telepitéssel tettem fel, gyalu minden.. Belső tárhely is.[ Szerkesztve ]
-
-
szunyi777
őstag
Megérkezett !
-
apaszka
veterán
válasz vwpolopg #82657 üzenetére
Most készülök telót venni! (Holnap)
Használjuk. Ajánlom! Bár ne kelljen sűrűn!
Ez mindent megmutat a telefonról! Nincs átverés remélhetőleg.
Az asszonynak ma rakta friss ROMot az S3 asára ,de bücsülettel kiírja,hogy 402x már volt töltőn ,és mindent megmond!Egy srác árul egy nekem bejövős telót,de azt mondja labancoknál melózik,és a főnökétől kapta egy hete! 2 hónapos!
Mondtam neki,akkor linkelje már be miket ír ez róla? De néma csend azóta! Szóval marad egy új azt hiszem. Többet kell alkudnom!
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Azzal az a bajom, hogy baromi lassú... 16 mp alatt tölti be teljesen pl. az indexet, míg a chrome 9 mp. alatt végez, azért az sok... :S Meg nem találtam benne adattömörítő dolgot, a chrome-ban van ugyan, de az meg nem szimpatikus... mondjuk ezzel azt hiszem ki is lőttem a böngészőket, de azért kérdeztem itt rá, hátha valaki tud egyéb, jól működő alternatívát.
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz foxymaxy #82649 üzenetére
Én pár napja pedig azzal állitottam át ALB-ról XEH-re , és nem volt gond.
wdx Firefox és társai iszonyat akksizabálók !!
A multkor tesztelgettem jópárat, és az Opera mini kivételével mind pörgeti a CPU-t mint a bolond!
Az Opera minit használom, nincs vele gond..[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Sziasztok! Ajánlanék egy progit amit a telefonodról tudni kell vásárláshoz is jó! Romolás nem számít neki,.
-
foxymaxy
senior tag
valaki felhomájosítana hogy a Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC progi miért nem műxik gyári t-s 4.3 alatt
azt írja hogy nemtámogatott és a csc sajna most ALB
hogy tudnám vissza varázsolni a TMH csc-t?e pluribus unum
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Ki milyen böngészőt tudna ajánlani Opera Mini helyett, ami tud adattömörítést? Csak mert az S3-am egyre kevésbé szereti, folyamatosan elszáll, hibákat dobál (a böngésző) stb. Az újratelepítése meg nem oldja meg a dolgot, kéne helyette más...
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Tudja valaki hogy a gigawipe az TWRP-vel is működik vagy csak Philz Touch alatt megy?
-
ricsike24
tag
Mit szoltok a sammobilos kitkat hire??
-
mekker
őstag
Nálam is custom 4.4.2 fut az Xperia P-men és 300-400 Mb között foglal a ramból, szóval vígan elszaladgálna rajta.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Zol77
aktív tag
válasz #01696768 #82640 üzenetére
Főleg nem az 1GB rammal rendelkezőknek.
Az elmúlt 1-2 hétben sok helyen megjelent,hogy csak a 2GB -os modellekre jön a 4.4,akinek meg az 1GB -os van az bek@phatja. Én meg úgy vagyok vagyok vele,hogy a szamszung is
Egyedül a camera app érdekelt volna ,abból is a photosphere funkció.
Mindegy,majd ha lejár a gyári garancia,akkor rootolom és lesz az is,mert persze hivatalosan [4.4 kell neki], vagy root ,és xda-s verzió.
(ami meg elérhető root nélküli verzió,az csak kis felbontásban tud ebben a módban fényképezni) -
törölt tag
Elvileg amcsiban már jövő héten jön a 4.4.
[link]
Nem mintha nagyon kéne várni, csak gondoltam, bedobom. -
törölt tag
-
mekker
őstag
A Samsung telefonoknál általánosságban nyitni kell a bootloadert, ha új kernelt+romot akarok rá tenni, vagy csak simán rootolom, rakok rá egy CWM-et, meg felrakom rá amit kell?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
szunyi777
őstag
A SOKP Milestone-1 CHANGE-LOG már kint van!
-
gery14
senior tag
Nekem átlag automata +5 fenyérövél 3óra a kijelző idom a netem mindig megy kikapcsolt kijelzőnél csak 2G(fbmessenger és a viber mindig megy) maga a facebook alkalmazás nincs fent mert egy kaki m.ozok böngészövel ha nagyon fapadot akarok akkor opera minivel) és sose merültem le idő ellőt Repartos ROM van fent kipucolva és semmi gondom sincs vele. Az tegyük hozzá zsir uj akkum van 3hónapos
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
arnd
senior tag
Kicsit már vicces ahogy minden akksi fogyásban a facebook klienseket látjátok.
Az enyémben nincs kártya mert nem használom gyakorlatilag, csak tartalék telefonnak vettem, de sokkal gyorsabban merül mint a BLÜ-m (mondjuk annak nagyobb az akksija, de nagyobb a képernyő mérete is).
Szerintem a samu procijának nem ideális az energia háztartása. Az MTK procis telefonom pontszámokban jóval alatta van az SIII-énak, de érzésre meg gyorsabb.
Nekem állandóan megy a skype, viber, line, whatsapp és a facebook klienseket sem zárogatom be folyamatosan. Sőt egyáltalán nem, a messengernek ugye pont az a lényege, hogy fusson.
Ezek mellett, tök kijelző időtartam függő a fogyasztásom, ha nem használom, akkor egy hétvégét lazán kibír.
Két kártyával, wifi kapcsolattal, bekapcsolt BT-vel.
Az SIII meg csak bekapcsolt wifivel merül mint ha kötelező lenne, mondjuk fel van rá telepítve rengeteg program, lassú is márt mint a bűn, meg ez a 4.3-as frissítés sem tett jót neki fogyasztásilag.
Nyomok neki egy hard resetet, de nem hiszem, hogy sokat fog neki segíteni.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Új MIUI-t ne tegyétek fel, szar benne a modem..
miuiandroid_multi_m0_4.3.21_jb-4.1.zip
havri
-
-
wdx
őstag
Van olyan kikapcsoló gomb widget is, ami érintésre kikapcsolja a telefont (alvó mód) + bezárja az alkalmazásokat. Nekem ezzel jóval könnyebb lett az életem
Ja és ha már ott a Chrome...m.facebook.com beírása után kapunk egy magyar face-t, ami soha nem kér messengert, és soha nem fogja a procit, nem elégíti ki orálisan az akksit.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
veterán
miota van meg a telefonod? a kijelzo fogyaszt mindig a legtobbet
volt mar korabban is androidos telefonod?
tudod, hogy mivel lehet nezni a hatterben futo alkalmazasok fogyasztasat?
a sokat futo alkalmazasokbol ki szoktal lepni?
tisztaban vagy vele, hogy mennyire szivja az akksit a facebook?[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Rocoo
tag
2 óra 12 perc kijelző világitás
-
Rocoo
tag
na ez mi hogy ilyen hamar lemerül ? alig nyomkodtam
-
KeTyos99
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni hogy melyik a legfrisebb magyar rom s3-ra ? Jelenleg ez van fent : http://www.kephost.com/view3.php?
filename=a1_2014_4_30_dngvjekpoa.pnghttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_4_30_aurs63x7bg.png
-
bagly
tag
Ilyen vadi új energizer-es usb kábelt vettem s3-hoz. Az hogy lehet, hogy eshármon ha mozgatom akkor meg-megszakad a töltés, mintha meg lenne törve, de ha másik samuhoz csatlakoztatom, akkor sehogy nem tudom előhozni a hibát akár mit csinálok.. Ez mitől lehet? Ha csak az usbnél mozgatom akkor nem szakad meg a töltés, tehát nem azzal van gond, csak a kábelnél szakad meg. Az meg külön csodálatos, hogy 400-600mah-val tölt csak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Rocoo
tag
most vagyok 81% on ,képernyő idője:50 perc és 29 %
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest