- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bruti01
őstag
Nos ha egy ember már ph addikt annak szerintem már járatosnak kellene lennie az xda.n de ez az én véleményem.
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Roxbury
őstag
Navigon.
-
csabika69
tag
Nem tudtok vmi olyan GPS-t amihez nem kell net?
-
Oberthur
tag
http://www.hotfile.com/dl/172305680/1f7ca3f/GT-I9300_I9300XXDLI8-OTA-I9300XXBLG8_BTU_297718496.zip.html
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
rankesz
veterán
DLI8
changelist=178140 -
Rengete
aktív tag
-
csabika69
tag
Sziasztok!
LEA-ról érdemes LH1-re frissíteni? -
-
Rengete
aktív tag
válasz Laraxior #10382 üzenetére
"talán mert valoszinüsiti hogy tudják hogy az xda-n van fent!" ????
Ha ezt gondolja akkor minek ad csak simán XDA linket?
Az XDA-n belül elég sokat el lehet még bogarászni mire az ember rátalál!
Pláne ha az ember nem is járatos az XDA-n csak a létezéséről tud.
Nem hiszem, hogy nagyobb meló a konkrét frissítéssel foglakozó fórumot belinkelni, mint az XDA-t! Pláne ha már ott jár az ember. -
Laraxior
titán
válasz bruti01 #10381 üzenetére
és aki nem jár oda, csak a linkeket nézi? Fogalma sincsen hogy mit hol talál, ezért kellene linket betenni, nem csak beugatni hogy jött újabb rom. Jó bonyolult dolog lenne...
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Rengete #10376 üzenetére
Sose ad linket, tipikus fórumozásra való... menne inkább kapálni
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rankesz
veterán
-
Jocky
tag
Srácok, tegnap én is megvettem a Sárkányt! Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet beállítani, hogy milyen sűrűn ellenőrizze az email-eket? Sehol nem találom.
-
Piwi
veterán
mai LI8 is már tölthető
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
koxminator
senior tag
Power Skin GS3-hoz 80$, ha 19-ig megrendeli valaki, pluszba kap egy 40 dollár értékű hordozható speakert is. Magyarországra is szállítanak, 20$ a költsége, tehát összesen 100 dállörsz
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Zsolaf
addikt
Én ma egy ilyet veszek ha kapok.[link]
ha ezeket külön kellene megvenni sokkal drágább lenne.[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Bocs lejárt az időm:
És erre rakom otthon ha hazaérek:
[link]iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
-
Peat76
őstag
Melyik a legjobb tok, esetleg gyári átlátszó szilikon???
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Peat76 #10355 üzenetére
Hopp.. most jutott eszembe amit még az S2-nek lehet pozitívumként felróni, az pedig a töltője. Külön van mellé hálózati töltő és egy adatkábel. S3hoz viszont ilyen 2in1 cucc van. Így mindig itthon kell töltenem, nem mindig tudom megvárni, hogy teljesen lemerüljön, mert vagy itthon van a töltő, vagy a munkahelyemen. S2nél szépen elosztottam. Tehát venni kell plusz egy adatkábelt.
-
Laraxior
titán
válasz Peat76 #10355 üzenetére
Mindenképpen
-
Peat76
őstag
válasz Laraxior #10352 üzenetére
Thanks? Elégedett vagy minden téren vele?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Laraxior
titán
Megérkezett a konkurencia is. iPhoneFive
De vajon tényleg az?""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rankesz
veterán
Omega v25 DL7 másnál is O2 bootanim-al jön be?
-
Laraxior
titán
válasz Peat76 #10351 üzenetére
Olvasd el az ezelőtti hszem.
-
Peat76
őstag
Hello!
Jövő héttől én is S3 hófehér edition tulaj leszek Lenne pár kérdésem....
Gyárilag van a kijelzőn fólia? A GG2 jól birja a starpát és nem is kell??,
Néztem ezt a gyári szilikon tokot,átlátszó, ahogy néztem egész jól védi a hátlapot,ha jól láttam egészen feljön körbe a kijelzőig? Milyet ajánlotok,tapasztalat ??
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat...Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
rjg
őstag
Igen, külsőre (és kijelző technológiában) nálam is az LG nyert, de a Samsung mellett szól a nyílt bootloader és a hivatalos, illetve közösségi - samfirmware és xda - támogatás. Az LG ezekben jelenleg reménytelenül le van maradva, pedig csak ezekkel találhatna fogást a konkurencián.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Giovanny
őstag
Nekem is volt S2 de most elgondolkodtam S3 -on,de közben olvastam/néztem Nokia Lumia 920 és valahogy bizonytalanná vált a döntésem
Zero Defect.No Compromise !
-
Laraxior
titán
Bár nem a tiédre válasz de azért ide is bemásolom ha már egyszer leírtam privátban.
Miben volt jobb az S2?
-Kijelzőben. Sajna napfénynél láthatóbb képet ad az S2, ezt meg is néztem személyesen, ugyanis munkatársamnak adtam el, és így volt időm összehasonlítani. Ennyit tudok körülbelül az S2 javára írni
-Nah meg a crash teszt... jobban bírja a gyűrődést az S2, ha lepottyan, mivel ott a kijelző körül van egy vékony káva, S3nál az egész eleje a kijelző. (mert senki ne mondja nekem, hogy nem esik le a telefon, bármikor előfordulhat... )S3 javára sok minden írható akárki akármit mond.
-Gyorsabb, főleg a böngésző része.
-Aztán nézzük a hátulját. Az S2n eléggé meglátszik ha állandóan asztalra téve tárolja az ember a balfasz kialakítása miatt. Kilóg ugye a kamera és az alsó része, ergo csak ezen van a telefon, az alja karcolódik nagyon.
-Akkuidő nagyon jól el van osztva a százalékoknál. Úgyértem hogy 100-50%ig ugyanannyi idő alatt merül, mint 50-0%ig. S2vel azért kicsit rosszabb ez a mérce.
-Aztán ott a ledes visszajelző, és a fényképezőgép része is sokkal szebb képet készít.
- és úgy vettem észre hogy ez a kijelző jobban bírja a "karcolódást" ugyanis erre még nem vettem fóliát és nem látszik rajta semmiféle nyom. Az S2n egy hét után olyan karcnyomok voltak mint a szántóföld, természetesen a fólián, de oda kellett is. Ide nem érzem szükségét.[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Szerintem ez most a Samsung saját dizájnja az S2 erősen iphon-ra hajazott és ez lesz az új vonal, nekem jobban tetszik és elhiszem neked akkor hogy sokaknak nem tetszik, de azt biztosra veszem hogy a következő már ezt a forma világot követi majd, már csak a perek miatt is. Én ezért is döntöttem az S3 mellett és nagyon nem bántam meg. Az S2 formát nem fogjuk már több készülékében látni.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz Zsolaf #10342 üzenetére
Jogosan szúrja. Szerintem sok S2 használó van, aki nem azért nem vált, mert nincs rá pénze, hanem mert nem kap akkora pluszt, mit az S1 - S2 váltásnál / vagy nem tetszik neki az S3. Én is erősen gondolkoztam és csak most vettem meg, pedig ha továbbvitte volna az S2 design-ját, már a megjelenéstől használnám. Amiért mégis váltottam, az a felbontás és a jobb támogatás, közelebbi JB.
-
rjg
őstag
válasz highness #10335 üzenetére
Pénteken lesz egy hete, hogy bő egy év S2 használat után váltottam.
- Sokkal gyorsabbra ne számíts, hasonló a sebessége, mint ott az utolsó hivatalos ROM-nak
- az akkumulátor kb hozza az S2-t üzemidőben
- a kijelző nagyobb, így kicsivel nehezebb kezelni, de így is megy az egykezes használat, csak a bal felső sarok elérhetetlen hüvelykujjal- cserébe a kijelző gyönyörű, a pentile ellenére sem látok egy "recét" sem a böngészőben egy betűn sem, maximális nagyítás mellett
- olvasni - e-book - és böngészni sokkal jobb, a nagyobb felbontás miatt
- az elsők között lesz rá JB, ami jelentősen meg fogja dobni a felhasználói élményt, kényelmetMacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Laraxior
titán
válasz Zsolaf #10338 üzenetére
+1
-
highness
tag
-
Zsolaf
addikt
Szia! Nekem S2-m volt, én nem saját szándékomból váltottam, mert meghalt az S2-m és S3-re cserélhettem le. A HDMI kábel úgy tudom nem jó nekem nincs, de itt írták h nem megy vele más a bekötése. Én nagyon szeretem, az S2-t is szerettem de ezt jobban, nekem pl. jobban bejön a formája mint az S2-nek, annó az S2 topokban sokan azt mondták hogy ronda meg nem éri meg váltani, de szerintem azok vannak így akiknek nincs módjukban váltani. Én csak rábeszélni tudlak, ha váltani szeretnél az S2 után mást ne is nézzél. Kiváló készülék és szerintem jobb az S2-nél és szebb is.
[ Szerkesztve ]
-
-
DaviD202
aktív tag
Nekem volt S2-m kb. 4 hónapig, (utána GNexus, onrX és S3) és ha nem zavar h innentől kétkezes lesz a telefonod akkor határozottan megéri váltani. Kijelző jóval szebb/nagyobb, proci erősebb, akksi is elmegy 2 napot ha normálisan használja az ember és baromi smooth már ICS rommal is, JB-el pedig már-már ios-t megközelítő (jailbreakelt ipad3-am jobban beakad néha) sebességű.
-
highness
tag
Srácok!
Lassan foglalkoztat a váltás lehetősége, ezért felmerült bennem pár kérdés.
Az s3 alsó csatlakozója kompatibilis az s2-höz vásárolt HDMI átalakítóval? Ja, és ez a kérdés az USB átalakítóra is érvényes.
A volt s2 tulajoktól még megkérdezném, hogy milyen a benyomásuk a váltás után az új telefonnal kapcsolatban. Megérte váltani? Sokkal jobb-e? stb. (Tudom, hogy ez szubjektív, de mégis.)
A segítséget előre is köszönöm! -
bruti01
őstag
válasz CsiguszBaba #10333 üzenetére
azonkivül hogy új tudod miben külömbözik az elöző-töl,
-
CsiguszBaba
csendes tag
válasz bruti01 #10332 üzenetére
köszi a választ. Így nyugodtan mertem felrakni az LI7et, tetszik meg minden, de annyi baj van csak vele, (tudom, hogy piti kis "gond") hogy a Névjegyzéket nem írja ki. Lehet, hogy nevetséges de akkor is. De amúgy nekem tetszik, főleg mert JB
szerk.: Bruti pübe szeretnék még kérdezni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz CsiguszBaba #10331 üzenetére
lesz magyar nyelv benne!
-
CsiguszBaba
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok. Mégpedig, hogy ha felrakok egy új romot, vegyük pl ezt az új LI7et azon lesz ugyanúgy magyar nyelv, vagy pluszba kell még vele okoskodni, hogy legyen? Előre is köszi
-
SN2O
aktív tag
válasz kelzsoca #10328 üzenetére
igen megtenné, de egy bluetooth nillenytűzet + egér szet olyan 15 -20000ft ha jól láttam...annyit nem ér
Míg egy kábel anyagköltsége lehet olyan 1-2000ft és akkor még ráadásként pendrive-ot vagy usb hdd-t is rádughatna az emberPontosan ahogy az előttem szóló mondja
[ Szerkesztve ]
-
SN2O
aktív tag
válasz pappkarcsi #10326 üzenetére
Sziasztok!
Anno már olvastam valahol,hogy a galaxy s3-as 11pin-es usb-je képes egyszerre hdmi képet továbbítani és OTG portként is működni...de most ez a videó nagyon felvillanyozott
Samsung Spider Laptop for Galaxy S3Vajon akkor egy kábellel meg jó sok forrasztással az is megoldható,hogy rákössem a tv-mre és még egy billentyűzetet is rádugjak?
Szerk:
Bocsi, véletlen a válaszra nyomtam, az új helyett[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
DaveNo1
veterán
válasz pappkarcsi #10315 üzenetére
juice defender nevű programmal mindez automatikusan kezelhető
You are not prepared.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz gyuri81 #10311 üzenetére
megvártam ma este(ma hajnalban), hogy 100ra töltsön a telo, lehuztam, sync off, notifications off, wifi off, mobildata off, powersaving on. 7%ot esett reggelre, 1es-2es gsm signal mellett. nekem is volt awake 30 percet, összevissza.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Laraxior
titán
válasz pappkarcsi #10298 üzenetére
Nekem nem tette fel sajna
-
bruti01
őstag
hmm a gyári widgetböl az időjárási nagyon hiányzik nova alatt. mi a toszért nem engedi más launcher alatt????
és apropo valaki nem tudja hogy s2/note idöjárás widget elérhető e s3-ra? nekem az baromira bejött. alapbol átlátható volt![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz GeneraL_XTX #10296 üzenetére
App drawerben mar az s2 2.3-al is olyan gyorsan lapozta az ikonokat mint a 4s. Ha nem folyamatosabban.. Azert nem ugyanaz egy animalatlan ikonsort fix hatterrel mozgatni mint egy widgetekkel teli asztalt live wallpaperrel...
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
válasz bruti01 #10300 üzenetére
Ezt aláírom, ezért használtam fél éven keresztül CM9-et. De a számomra fontos apróságokat az S3-ban alapban beletették. Százalékos akku jelzés, választható alkalmazások lezárt kijelzőnél, kibővített kapcsolók és notifikációs sávról elérhető beállítások. Még a Holo hiányát is el tudom fogadni.
-
GeneraL_XTX
veterán
A független rom verzió egyben azt is jelenti, hogy bármely sim használható a készülékben?
Nem, ettől még nem lesz független a készüléked.
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Nem, a független itt csak azt jelenti, hogy független készülékekre adják ki. Azért a megkülönböztetés, mert vannak szolgáltatói ROM verziók is.
A másik kérdésed valóban reális probléma, a hiba oka szerintem a gyárilag rosszul optimalizált / elcseszett memóriakezelés. Ezen több módon lehet segíteni.
A legbiztonságosabb szerintem, ha a beállítások - alkalmazások - mind fülön belül a letiltással "lefagyasztod" a feleskeges alkalmazásokat, pl Yahoo Finance (ha csak nem tőzsdézel ). Ezzel memóriát nyersz, mert nem fog minden alkalommal betöltődni, teljesen feleslegesen.
Másrészt valamilyen alkalmazással, pl Autorun Manager vagy Autostarts - root esetén - be tudod állítani, hogy mely alkalmazások induljanak el a telefon bekapcsolásakor. Szintén memóriát nyerhetsz.
Harmadrészt - amíg ezt nem orvosolja a Samsung - tudsz játszani a Heap Size-al, legegyszerűbben talán az AutoKiller Memory Optimizer segítségével, bár ez utóbbira már nem volt szükségem két éve; akkor a HTC Hero 192 MB RAM-ja miatt kellett használnom. Egyébként nekem kevés RAM-ról szóló üzenetem még egyszer sem volt, de az oldalak újratöltődése a böngészőben, e-book readerben nálam is előfordul.MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest