- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
Megjött a tré frissítés
..,
-
bigdigit
addikt
29 Aug 09:12:45 Hungary (T-mobile) GT-I9300 I9300XXBLH1 I9300TMHBLH1
-
lafaty80
addikt
Nagy a csönd, nagy a csönd JB terén
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
rankesz
veterán
válasz Psytech #8389 üzenetére
Stock alapú szerintem Criskelo, wanam, omega... de a feature lista és a screenshotok alapján a Dragon romok is nagyon ott lehetnek, fura hogy innen nem nagyon hallani róluk tapasztalatot.
AOSP, MIUI fronton nem vagyok képbe, nem nézelődtem mert az S3 gyári funkciói nekem hiányoznának.
Mondjuk tőled azért egy kicsit hosszabb tetszik/nem tetszik listára lettem volna kíváncsi, de akkor az jöhet privibe/talkon
-
kelzsoca
félisten
Érdekesség:
Hazai termés a mobilról vezérelhető villanykörte
A vezérlésükért egy Bluetooth 4.0-s modullal felvértezett szabályzó felel. Sajnos ennek a szabványnak egyelőre még kevés eszköz felel meg, így az irányításukhoz egy új iPad, Mac Mini, Macbook Air, Samsung Galaxy S III vagy Motorola Droid RAZR szükséges például.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sztrogoff19
tag
válasz #74266624 #8362 üzenetére
zozyk: köszönöm a linket
Fec1975: hogy a viharba ne kellene váltanod
Igaz, nekem nincs fent nagyok sok program, de az a kevés hibátlanul működik. A kijelző álomszép, a GPS magasan jobb mint az 1-ben és a 2-ben (tudom, mert mindkettő volt), a telefon zenehallgatáshoz is tökéletes
[warez törölve]
Ha nem váltasz, akkor az nagy hiba lesz, szerintem ...
Én sokat hezitáltam, mert a t*köm se akarta fizetni megint a részletet, illetve nem tetszett a színe, de most hogy használom pár napja, abszolút nem bántam meg, sőt kijelentem, hogy ez az eddigi legjobb S, plusz még a színe is megtetszett (kék).
[ Módosította: #65675776 ]
Morituri Te Salutant
-
Injun
senior tag
Köszönöm a zene lejátszós kérdésemre a válaszokat.
Ha valakinek túl buzis lenne a telefonjának a színe akkor ajánlom őket:
-
julius75
aktív tag
válasz Joe_Muad_Dib #8352 üzenetére
Majd a JB megoldja, reméljük. Nem csak neked van hasonló gondod, nyugi.
-
Joe_Muad_Dib
tag
erre valaki? nem rootoolt telefon normális ingyenes vagy fizetős progikkal eddig nem csinálta, ma csinálja
-
Pro!Petya
addikt
Szasztok! Ma délutántól olyat csinál a tella itt melletem az asztalon hogy néha bekapcsol a kijelző de aztán elalszik magától pár percenként! Eddig nem csinálta és eléggé idegesít !!! PLS Help
-
okoska74
senior tag
Ma végre sikerült kipróbálnom a s beam -ot, mert az egyik főnököm is vett egy sgs3 -at.
Nagyon szépen működik. Bár arról a közel 20 másodperces kapcsolódási időről ami előtte van nem szólt egy youtube videó ill. leírás sem, de utána minden simán ment.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
törölt tag
Ez jó hír, akkor ettől nem tartok.
Ami fontos még nekem a zenehallgatás, mp3 és fm rádió, de ezekben tudom, hogy jobb az S3, mint az S2. Illetve a jobb üzemidő, wifi, gps és a nagyobb felbontású kijelző is tetszik nagyon.
Ami picit még visszatart, az a ram kezelés és multitask zűrök, meg a sérülékenyebbnek tűnő készülékház. Ja és a telefon mérete.
Összeségében a teló váltás felé dől a mérleg
-
Ceko
senior tag
válasz Varszegig #8328 üzenetére
Így van lapozzunk... De azt senki nem mondta hogy, akinek kék telefonja van az buzi lenne sem azt hogy ,akinek meg fehér az nő. Csak a véleményemet írtam és ezzel senkit nem akartam megbántani, megsérteni.Ízlések és pofonok...
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
törölt tag
Jelenleg S2-t használok, de nem tudom a bogarat a fülemből eltüntetni, hogy váltani kéne
Hadd kérdezzem meg, hogy a play áruházban levő progik még nem nagyon támogatják a hd felbontást?! Pl. a háttérkép progik tudnak 1440 x 1280-as felbontást?! Vagy az élő hátterek?!
Félek attól, hogy nagyrészt még 480 x 800 a max és csak lassan állnak át hd-ra, így sok esetben csalódnék.
Köszi
-
veterán
az ebay-en meg szabad venni az olcsó 1-2 dolláros hdmi mhl kábeleket? vagy esetleg tudnátok ajánlani elfogadható árban valami jó minőséget?
( holnap lesz az s3 vásárlása, piszkosul várom , már a kicsikét. Készüljetek ,mert lesz pár kérdésem)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
Bár nincs S3-am, de korábban olvastam erről itt a fórumban. Azt hiszem ez egy bug és csak úgy tudod eltüntetni, ha a feladatkezelőben a ram fülen nyomsz egy memória törlése gombot.
Bár ha újraindítottad, annak meg kellett volna szerintem oldania.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Ahogy nézem tele raktad mindenféle progival a telefont, én arra gondolok hogy valamelyik bekavart
[ Szerkesztve ]
-
Psytech
őstag
Sziasztok, mai nappal én is beléptem a klubba, holnap 1.hsz olvasás és xda bújás
-
zozyk
addikt
válasz sztrogoff19 #8338 üzenetére
-
oyko
tag
Sziasztok!
Cseréltetett már közületek valaki garanciában hátlapot repedés miatt!
Led, vagy kamera körüli burkolaton lévő repedésre gondolok!Üdv
Márk -
rankesz
veterán
válasz zeroo5ux #8342 üzenetére
Itt még elérhető az apk, én lementettem hogy 4.1.1 alatt is meglegyen, szerintem te is raktározd el mielőtt innen is eltűnik
-
Dr. X
aktív tag
Van már valami hír, hogy melyik szolgáltatónál mikor lesz Jelly Bean?
Terjed egy hoax, hogy a Samsung ma 30 kamiont küldött tele 5 centesekkel az Apple székházához. Kamu de nagy ötlet lenne, mondjuk 50 centesekkel abból kevesebb kellene. -
zeroo5ux
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #8343 üzenetére
zabálhat erőforrást addig amíg nincs helyette más alternatíva, persze lehet erőltetni a html5-t ha sehol nincs és 100ezer oldalból 10 ha használja, (böngésző támogatottságról meg ne is beszéljünk), majd 2-3 év múlva de addig én még szeretném használni főleg úgy hogy 4.0-ig semmi baj nem volt vele.
i4-et meg társait ne is hozzuk szóba, mert csak felhúzom magam. (felesleges? 3.5 colon azzal a teljesítménnyel tényleg az maradjunk annyiba )
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
jb alatt az opera mobile már nem támogatja a flasht valakinek van erre megoldása?
mert enélkül részemről felejtős az update
-
Piwi
veterán
válasz GeneraL_XTX #8339 üzenetére
mivel LEAK igy nem végleges,kiszivárgott rom csak.
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
GeneraL_XTX
veterán
Ez az új LH8 már a végleges JB lehet? Ha jól látom a Hungary is szerepel a listában, ez ami telóinkra is jó?
-
sztrogoff19
tag
zozyk dobj már kérlek egy linket, hogy honnan vetted, köszi
Nekem még csak az az S2-höz való van, igaz nem próbáltam még a 3-sal, de ha jó akkor marad, ha nem akkor egy ilyen jobb lenne, mert zavar, hogy a zsinór ott bóklászik ...
Igaz, csak céges kocsit vezetek és nem is kell sűrűn navigáció, de hát ennyi pénzért megérné. Mivel ki akartam próbálni már egy ideje, egy ilyen szellőzőre való verziót, de tartottam tőle, viszont ha azt mondod bevált, akkor beszerzek én is
Gabbana: nekem az igo primo van, nagyon tuti, de át kell írni a txt-ben a felbontást, akkor működik megfelelően, ha szükséged van rá jelezd és elküldöm, hogy mi alapján írtam át.
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
csabicska
senior tag
válasz torrente777_ #8335 üzenetére
[link]
Ez nem Odinos .
Mindkettőnknek igaza van ,de elbeszélünk egymás mellett .
Ugynarról beszélünk,de mégsem.....-Galaxy S20 - The best-
-
csabicska
senior tag
válasz torrente777_ #8335 üzenetére
Nálam okés,de köszi hogy megosztottad velünk.
Letöltöm,mert az én Ota-s letöltésem 286mb és mint írtam a wifi direkt jel nem tünik el.
Hátha ezt felteszem megoldódik.-Galaxy S20 - The best-
-
torrente777_
aktív tag
válasz csabicska #8333 üzenetére
Faryaab
I9300XXDLH8 ODIN Flashable firmware for the #GalaxyS3 is now available on @SamMobiles - Grab it from here: sammobile.com/firmware/?page…
4:46 PM Aug 28th via TweetDeck
http://twitter.com/Faryaab/status/24046046932697907216 :46 az nem délelőtt volt.
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
csabicska
senior tag
válasz torrente777_ #8331 üzenetére
Igaz is 10óra 01 perckor.
Az már délelőtt
[link][ Szerkesztve ]
-Galaxy S20 - The best-
-
Gold_fish
tag
válasz torrente777_ #8331 üzenetére
Ez most függetlenre már jön OTA? UK-val együtt vagyunk kezelve? Hűha
-
csabicska
senior tag
válasz torrente777_ #8326 üzenetére
Én már reggel feltettem,de a wifi direkt jel nem tűnik el.
Xda-n is írták.
Lehet vhogyan el lehet ,de még nem jöttem rá.
Egyébbként nagyon szépen megy ,eddig a legjobb,de biztos nem a végleges.-Galaxy S20 - The best-
-
torrente777_
aktív tag
Elérhető az LH8 as rom: http://hotfile.com/dl/169494158/92973e4/I9300XXDLH8_I9300OXADLH8_I9300XXLH8_BTU.zip.html
Rommer.
-
No.01
őstag
Fene megegye! A barnat en is like-olom... tudom mindjart jonnek a kommentek, h olyan sz*r szin az
[ Szerkesztve ]
-
lalakov
senior tag
És mikor várhatóak végre ezek a színek? Engem főleg a fekete érdekelne.
-
Luissimo
veterán
Szerintem az az ACÉLKÉK, ami most van, az teljesen rendben van .
jobban néz ki a férfiember kezében, mint egy "húsvágódeszka" jellegű és méretű , telefonnakláccó tárgy, aminek mindegy milyen a színe, akkora, hogy eltakarja a fél arcodat amikor telefonálsz vele, olyan, mintha a fájós fogad vagy füled borogatnád valami jégakku szerű cuccal....
-
Varszegig
veterán
válasz GeneraL_XTX #8312 üzenetére
A piros meg a nők kedvence lesz, én már látom
-
CHIPman
nagyúr
-
Ceko
senior tag
válasz GeneraL_XTX #8312 üzenetére
Inkább női ,mint buzis kék.
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Varszegig
veterán
Volt már?
GS3 4 új színben -
Zsolaf
addikt
Hát igen, de körbe jártam már mindent és kintről megtudnám most is venni csak a garancia kezelés Magyarországon más mint a többi országban, állítólag nem szervizelik (már a garanciában gondolom) az USA-ból de még arra sincs válsz hogy az angliai behozatalt szervizelik e. Ezért nem mertem rendelni kintről.
-
p06
senior tag
Szerintem igen, de az első szerintem csak zárolás, vagy mi.. de ha jól emlékszem akkor nekem csak az első vásárlásnál csinálta ezt. Sőt tuti mert csak 1 sms szokott jönni.
Max veszel egy 100-200Ft-s alkalmazást és ott kiderűl, de én szerintem ténlyleg csak az első vásárlás miatt volt.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Aki vásárolt már a Play-en azoktól kérdezném, ma kipróbáltam és két összeget von le a számlámról, ez így OK?
(#8302) p06 SMS nem jött csak mail a gmail-emre 220ft volt az alkalmazás és még 210-et levont de nem írja mire csak azt h google. Most nem próbálom ki h másnál már nem von e le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest