- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz chemand #91036 üzenetére
Bocsánat, nem vagyok itt túl sűrűn, illetve a hangvétel miatt is, csak mivel többször tapasztaltam, hogy nem a rendszer hibás (gyári xxugnd1 esetén), és sok embert ez nem érdekel, cserélgeti feleslegesen, utána rájön, hogy kár volt... Mindegy.
Tedd fel a gsambattery monitort, vagy a wakelock detector, vagy system panel app. Az utóbbi egyből mutatja, hogy épp most mi lassítja a telefont.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
VegyesTamás
senior tag
válasz chemand #91039 üzenetére
Annak ellenére, hogy nekem nyüglődik (nekem tényleg tele van cseszve 175 appal) picit a LiquidSmooth KitKat-et tudom ajánlani, van sokféle ikonpakk hozzá, én nova launcherrel használom, igazából az állapotsávon kívül kevés eltérés van a gyári 4.3-as képest.
A 4.3 -at egyszerűen el kell felejteni, mindenféle rosszindulat nélkül. Feltettem egy custrom után, hogy na majd most nem lesz semmi bja, mert nem lesz bugos..hát de. Félelmetesen vacak.
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
wdx
őstag
válasz chemand #91034 üzenetére
Ezt szeretem... Ezt a gondolkodásmódot. Ha valami eddig jó volt, most valamiért belassult, nem kell ám megnézni, hogy mitől tette ezt, rögtön egy másik, ki tudja mennyire megbízható cuccot kell rátenni. Aztán összeomlik 1-2 alkalommal, mert nem jó, akkor szar a telefon, ki kell dobni. Holott az egészet meg lehet előzni, és ki kell deríteni, hogy mi lassítja a telefont. Erre több program is képes, és utána likvidálni kell a rossz programot. Nincsenek kompromisszumok. Sajnos még nincsenek. Vagy normális marad a telefon egy adott programtól, vagy törölni kell, és alternatívát keresni.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest