Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
-
bruti01
őstag
ez igy igaz! ugy látszik xeo a befutó!
na miután én magamtol mindenféle kérdezősködés nélkül feltettem a jb-t azt kell mondjam oltári király. minden opció megy. a telefonkönyvben van egy pici lagg de elmegy szódával. amugy oltári király gyors sima! és valszeg fogyasztásban sem lessz tul durva mert gyilkolom és nem fogy annyira az aksi! -
7
addikt
Legyetek szivesek az offal az off topicba atfaradni, ne a szakmai topicot szemeteljetek tele vele!
-
Nikla
tag
Köszi mindenkinek!

-
arsenix
tag
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Li5-öm van fenn és nekem már ez sem rossz! Jobb ettől ez a polka fw?
Illetve T-s a telefonom de amikor felraktam az li5-öt átállítottam xeh-re. De nem azért mert tudtam mi az, ha nem mert itt azt írták, hogy kell!
Leírná valaki, hogy ezek a 3 betüs rövidítések pontosan mit jelentenek és mire valók? OTA XEH XEO stb...
Nagyon köszönöm előre is! -
Bilux
veterán
Akik felrakták már ezt a lengyel JB-t nézze már meg ha home screen-en töröl lapot illetve hozzáad nem e FC-zik?!
-
Laraxior
titán
-
arsenix
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Jaja. Nem kell parazni.
Nekem a T-s S2-m XEH rommal volt eloszor T-mobile, aztan Samu szervizben es nem szoltak erte
-
Nikla
tag
sziasztok
holnap kell választom sgs3 vagy o4xhd. de túl egyforma a leírások alapján..
pls mutassatok utat
danke előre is!
-
nggabi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
az h lengyel romot raksz a xeh-es telódra teljesen hivatalos?

-
-
lajki7
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Szerintem az a legtutibb
ha jön update akkor tuti a XEO kapja meg elöbb mint a XEH ! Te mire állítodtad ? -
lajki7
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Az én készülékem az gyári Trémobilos ! LH1 :/ Nem fogom kivárni a hivatalos JB-t mert nekünk T illetve Vodafonosoknak csomo idö még szerintem...söt nem lesz rajta az a csomo fölösleges cucc

Ezért irtam h bent hagyom a XEO-t !!! Elvileg az elöbb kapja az updatet
-
Oberthur
tag
Lehet nincs összefüggés, de az almák pár napja frissítettek iO6-ra, meg pár napja került a polcokra az i5, szerintem Samsungék ezt várták a JB-vel!
-
bruti01
őstag
első benyomások: a leaked-töl is gyorsabb! sima egyenletes járása van! almát megszégyenitő!
-
lajki7
senior tag
nekem ez a CSC SELECT csak a TMH mutatja nem tudok váltani :S Azt irja MUST BE THREE CHARS ! Gondolom fel kell akkor mst h rakjam ODIN-bol a Lengyel JB-t és utána váltani XEH-re ezzel a progival. Ugye ?

-
lajki7
senior tag
válasz
Zsolaf
üzenetére
Szerintem fixxen igaza van arsenix kollégának ! Más szerverre kell h felrakják ugyan ezt a ROM-ot és utána tudjuk tölteni mi is
Egy az egyben ugyan ezt fogjuk kapni !! 90%-ra meg merem kockáztatni. Van benne logika,sőt... Én szerintem egy ODIN-al bátran fel lehet rakni és át állítani XEH-re ! -
arsenix
tag
Na felraktam a cumót, ami érdekes hogy alapból XEH-re rakta magától, video HUB az nincs, szóval szerintem ugyanez lesz a magyar release is pár nap múlva.
Az LI8 nem tudom milyen volt, legutóbb az LI5-t próbáltam, de az egyáltalán nem győzött meg, ez most viszont annál inkább. Oké, még szűz a rendszer, de vmi eszméletlenül smooth, simán iOS szint. Kiváncsi vagyok, hogy ha megtömöm appokkal, akkor mennyit változik.

-
p06
senior tag
Ha valakit érdekel: Országonkénti JB S3 ki jött e körkép

Remélem valósak/valósak lesznek az oldalon lévő infók. -
agabe
addikt
válasz
bruti01
üzenetére
meg par napig...aztan ha tenyleg ugyanez lesz xeh is, akkor tokmindegy.
valami egbekialto javulas...pl ramkezelesben? pb csak egy dolog...nexus 7-en tetszett is, de s3-as ics-vel is eleg vajasnak tunt.
kivancsi leszek s2-esre mikor jon ki, ha erre is hamarabb sikerult mint elorejelzes szerint varhato lett volna.
akkuidorol majd nehany feltoltes utan lehet tobbet tudni ugyis, ezert az meg nem tema. -
arsenix
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
sammobile-on ez van a lengyel rom leírásában:
PDA: I9300XXDLIB
CSC: I9300OXFDLI1
Version: 4.1.1
Date: 2012-09-22
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United KingdomTehát az, hogy a HUB-ot berakja vagy nem, szerintem a beállított CSC-től függ, na de túl van tárgyalva a téma, én most feldobom a cuccot, aztán ha kijön a magyar és byte-ra pontosan ekkora lesz a mérete, akkor hagyom rajta.
-
agabe
addikt
válasz
bruti01
üzenetére
es abban van XEH product kod is? (nemtom irta-e mar valaki, de hirtelen nem talaltam)
(#11241) GeneraL_XTX:
Hasznalhatok azok, csak proxy, vagy vpn kell nekik.
Akkor azt hiszik a progik, hogy pl. uk-ban, vagy usa-ban vannak, es vigan futnak.(#11243) amuba:
hmm..ha benne van, akkor meg odin sem kell annak aki ugy akarja kiprobalni, hogy utana is megfelelo (azaz XEH ) maradjon a pc. -
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
a hub stb az minden romon fenn van az gyári samsung program

(#11244) agabe benne van!
-
agabe
addikt
válasz
Zsolaf
üzenetére
de ettol fuggetlenul ez nem oromteli...meg ha alma hozzaallasa a dolgokhoz nem is szimpatikus (bar tobben gondoljak, hogy egy jo marketingnek is hasznalhato fogas a sok pereskedes), a tulajoknak azert ez szomoru dolog...mas gyartoval is elofordult mar, volt az iphone-nal is jopar dolog (utoljara talan az antenna gate), aki viszont megveszi az szomoruan konstatal egy ilyen peldanyt, ezert ha erre orommel hivatkozik barki arra jogosan lesz merges, es itt kezdodnek a veres hitvitak is. tudni tud rola akit erdekel ugyis, es itt is lehet hir, csak ne oruljunk neki.
-
bruti01
őstag
felraktam a lengyel jb-t zsearrrr
-
arsenix
tag
válasz
Zsolaf
üzenetére
Szerintem tök ugyanaz a lengyel és a magyar ROM.
Mikor felraktam a független LH1-et, akkor is XEO-n indult el először a teló, utána kellett átállítani. (és ez megmagyarázza Oberthur esetét is)
Gondolom csak amiatt van külön lengyel meg magyar release, hogy külön szerverre rakják a terhelés elkerülése miatt.
-
Zsolaf
addikt
iPhone 5: kopott és karcos mobilok a dobozokban

(#11236) arsenix v jó a kérdés, az még is csak magyar?!
-
zole55
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a képernyő szélénél látszik a ragasztónak a nyoma.
Szerintetek kicserélnék a telefont ha elvinném szervizbe, vagy mit csinálnának vele?
Megérné ennyiért bevinni egyáltalán? -
arsenix
tag
Akkor a lengyel ROM-ban biztos hogy nincsen benne a XEH?
Mert a mostani itthonra szánt LH1-ben is benne van ugyanúgy a XEO és a XEH is.
-
Bilux
veterán
válasz
Oberthur
üzenetére
Szerintem ez így is lenne rendjén, hogy sorozatszámok alapján gariztassanak bármit is.
Ne kelljen számlákat meg garancia lapokat meg blokkokat gyűjtenem otthon.
Ha elromlik és bizonyíthatóan nem olyan meghibás következett be ami a garanciális javítást kizárja, akkor nem mindegy, hogy van papír vagy nincs papír?
Szerintem ez is csak Magyarországon módi... -
Bilux
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Rég láttam már olyat, hogy ennyi szarral telepakoljanak egy szolgáltatós telefont. T-mobile
És még levakarni sem lehet azt a sok szennyet. Még szerencse az ikonokat eltüntetthettem. -
Oberthur
tag
válasz
Zsolaf
üzenetére
Én számítástechnikában dolgozom és hetente 2x 3x járok a Samsunghoz garanciáztatni! Tőlem már semmit nem érnek annyira ismernek! Nem hordok se garancialevelet se számlát semmihez! Ők mondták, hogy ne szennyezzem a környezetet a sok papírral!
Samsung
LG
Dell
HP
LenovoA sorozatszám alapján van a garancia!
A gyárból való kikerüléstől van a garancia mindegyik így csinálja! Az adott garancia 1-2-3 év + 3-4-5 hónap ennyit szoktak még ráhúzni mert ennyit áll kb. nagyker bolt stb. helyen!A nygkerek új szokása, hogy lejelentik a sorozatszámokat. hogy mikor adták el a kiskereskedőnek! A mai világban kevesen visznek raktárra, inkább rendelésre viszik így biztosan kikerül a boltból max 1 héten belül!
-
Zsolaf
addikt
válasz
bruti01
üzenetére
És azt szerinted minden egyes alkalommal megnézik, hogy minek kell lennie rajta, ha gyári és nem főzött mibe köt bele? Én vittem már az S2-m anno Samsung szervizbe és német romot rakott fel a csóka a T-s telefonomra! teljesen más produkt kódút. Otthon néztem nagyot mikor csináltam a factoryt és német lett a telefon.
Az tény hogy ha működik a telefon én is vissza tenném az eredetit, de ha nem megy.
-
Oberthur
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Így vettem itthon Magyarországon és nem hiszed el Samsung hivatalos disztribútornál!
-
pusihusi
addikt
[link] jb
-
vidobali
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
recovery menüből wipe data/factory reset , Minden adatot töröl. Ha van CWM-ed (rootolt a teló) akkor onnan indíthatod (reboot recovery) ha nincs root, nincs CWM, akkor hangerő fel + Home gomb + Bekapcs gomb együttes nyomására éred el.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Oberthur
üzenetére
Nézd már meg ezzel a product kódod!!
(#11211) GeneraL_XTX már elég régóta itt vagy és sokszor elhangzott, hogy mindent töröl amit az előző rom otthagyott, tehát programok sms h.napló minden és ilyenkor 0-ról indul az új rendszer, jobb így mert lehet különbség a két rendszer között és hibát okozhat (ICS-JB)
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Én Player Pro-t használok, és lehet benne mappánként keresni, ahol ugyanúgy látszik a mappa tartalma, ahogy feltettem. Csak a lejátszón belül meg kell keresni, és csak azt a mappát lejátszatni vele.
-
bruti01
őstag
Én mindig full wipe vel tolom fel az új romot. Nagyon fontos mert beakadhat plussz amikor elöször felált a rendszer akkor is full wipe.
-
Ceko
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Itt tudsz lejátszani zenéket mappák szerint.Tehát , ha az Sd kártyára egy mappán belül raksz 100 féle előadót akkor is úgy játsza le ahogy a mappában van.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(szerintem abban lesznek ilyen aproság javitások,pl amit irtál Névjegyzék) XEO hagyod akkor elvileg te is megkapod hamarabb mint valamelyik kolleg. Irta hogy neki XEO volt alapbol

nem flamet