- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
highness #10335 üzenetére
Pénteken lesz egy hete, hogy bő egy év S2 használat után váltottam.
- Sokkal gyorsabbra ne számíts, hasonló a sebessége, mint ott az utolsó hivatalos ROM-nak
- az akkumulátor kb hozza az S2-t üzemidőben
- a kijelző nagyobb, így kicsivel nehezebb kezelni, de így is megy az egykezes használat, csak a bal felső sarok elérhetetlen hüvelykujjal- cserébe a kijelző gyönyörű, a pentile ellenére sem látok egy "recét" sem a böngészőben egy betűn sem, maximális nagyítás mellett
- olvasni - e-book - és böngészni sokkal jobb, a nagyobb felbontás miatt
- az elsők között lesz rá JB, ami jelentősen meg fogja dobni a felhasználói élményt, kényelmet -
Zsolaf
addikt
válasz
Szia! Nekem S2-m volt, én nem saját szándékomból váltottam, mert meghalt az S2-m és S3-re cserélhettem le. A HDMI kábel úgy tudom nem jó nekem nincs, de itt írták h nem megy vele más a bekötése. Én nagyon szeretem, az S2-t is szerettem de ezt jobban, nekem pl. jobban bejön a formája mint az S2-nek, annó az S2 topokban sokan azt mondták hogy ronda meg nem éri meg váltani, de szerintem azok vannak így akiknek nincs módjukban váltani. Én csak rábeszélni tudlak, ha váltani szeretnél az S2 után mást ne is nézzél. Kiváló készülék és szerintem jobb az S2-nél és szebb is.
-
-
DaviD202
aktív tag
válasz
Nekem volt S2-m kb. 4 hónapig, (utána GNexus, onrX és S3) és ha nem zavar h innentől kétkezes lesz a telefonod akkor határozottan megéri váltani. Kijelző jóval szebb/nagyobb, proci erősebb, akksi is elmegy 2 napot ha normálisan használja az ember és baromi smooth már ICS rommal is, JB-el pedig már-már ios-t megközelítő (jailbreakelt ipad3-am jobban beakad néha) sebességű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Linux Mint
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black - Makulátlan - 88 % Eredeti Akkuval
- Huawei p20 lite Sakura Pink gyönyörű állapotban eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G,12/256GB
- Eladó iPhone 12 Black 64 GB-os modell. 2026. február 3-ig érvényes Apple Korlátozott garanciával
- Huawei p20 Midnight Blue 128gb szép állapotban eladó!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest