- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz highness #10335 üzenetére
Pénteken lesz egy hete, hogy bő egy év S2 használat után váltottam.
- Sokkal gyorsabbra ne számíts, hasonló a sebessége, mint ott az utolsó hivatalos ROM-nak
- az akkumulátor kb hozza az S2-t üzemidőben
- a kijelző nagyobb, így kicsivel nehezebb kezelni, de így is megy az egykezes használat, csak a bal felső sarok elérhetetlen hüvelykujjal- cserébe a kijelző gyönyörű, a pentile ellenére sem látok egy "recét" sem a böngészőben egy betűn sem, maximális nagyítás mellett
- olvasni - e-book - és böngészni sokkal jobb, a nagyobb felbontás miatt
- az elsők között lesz rá JB, ami jelentősen meg fogja dobni a felhasználói élményt, kényelmetMacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Zsolaf
addikt
Szia! Nekem S2-m volt, én nem saját szándékomból váltottam, mert meghalt az S2-m és S3-re cserélhettem le. A HDMI kábel úgy tudom nem jó nekem nincs, de itt írták h nem megy vele más a bekötése. Én nagyon szeretem, az S2-t is szerettem de ezt jobban, nekem pl. jobban bejön a formája mint az S2-nek, annó az S2 topokban sokan azt mondták hogy ronda meg nem éri meg váltani, de szerintem azok vannak így akiknek nincs módjukban váltani. Én csak rábeszélni tudlak, ha váltani szeretnél az S2 után mást ne is nézzél. Kiváló készülék és szerintem jobb az S2-nél és szebb is.
[ Szerkesztve ]
-
-
DaviD202
aktív tag
Nekem volt S2-m kb. 4 hónapig, (utána GNexus, onrX és S3) és ha nem zavar h innentől kétkezes lesz a telefonod akkor határozottan megéri váltani. Kijelző jóval szebb/nagyobb, proci erősebb, akksi is elmegy 2 napot ha normálisan használja az ember és baromi smooth már ICS rommal is, JB-el pedig már-már ios-t megközelítő (jailbreakelt ipad3-am jobban beakad néha) sebességű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest