- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
bocs a trollkodásért, de 10.000-ik hsz
szóval max. másfél hónap elméletileg, míg megjön.. de akkor betonstabil legyen nekem!
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
csabicska
senior tag
Tárhely írásvédett.
Hogyan tudok törölni?
Eddig jó volt.Foxhound LI5 rom felrakása után lett ilyen.
Segitsetek.-Galaxy S20 - The best-
-
siofok00
tag
GT-I9300 Trinidad and Tobago 12 Sep 2012 4.1.1 I9300UBBLG2 I9300UBDLI1
Ez vajon elírás??????
https://www.flickr.com/photos/130124779@N02/sets/
-
Luser2000
addikt
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz FragMaster #9988 üzenetére
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
csabicska
senior tag
Tárhely írásvédett.
Hogyan tudok törölni?
Eddig jó volt.Foxhound LI5 rom felrakása után lett ilyen.
Segitsetek.-Galaxy S20 - The best-
-
kalapaacs
tag
Azt mi okozza, hogy S3-on nem megy a Better Terminal Emulator Pro? Vagyis elindul, de amit írnék valamit, azonnal leáll... Elméletileg root-olt a készülék, de még a programmal nem is járok ott hogy root jogot kérne. A program legfrisebb verziója.
S2n ment rendesenVannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
lajki7
senior tag
Neked jo az akku időd ezzel a Criskeloval ??
Ha esetleg más is tud valami pozitivumot vagy negativumot az akku idöröl jöhet.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
FragMaster
addikt
EE confirms Jelly Bean update for Samsung Galaxy S3, and exclusive titanium grey edition
Rohadt jó ez a szín kár, hogy exkluzív. Viszont arról nem találok nagyon infót, hogy az LTE változatban hány gb ram van, kettő lesz a végén?"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
lajki7
senior tag
Nektek mit ir ha rámentek az Update Me-re es ott a ROM-ra ???? nekem version 10.0 :/ elvileg ez 11 nem ?
iPhone 11 Pro
-
siofok00
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valakai PayPal ügyben segíteni? Nem tudem beregisztrálni a dombornyomott kártyám (Unicredit) és szeretnék csak venni SRS Serverhez S3 miatt egy 15EUR logot. Nagyon szívesen ráteszem előtte a 15EUR-t a bankszámlára, csak kéne vki akinek van PayPal Accountja, mivel csak úgy lehet fizetni. Privátban vagy email várnék jelentkezőt: csizmaziaoliver@gmail.com 30/30-555-33
Köszi a segítségetek!https://www.flickr.com/photos/130124779@N02/sets/
-
R2D20208
addikt
-
-
lajki7
senior tag
azt a szart kitchent h tudom elohozni megint ? :S valami temat valasszak
iPhone 11 Pro
-
veterán
nova launchernel hogy tudom elocsalgatni a gyari naptar widgetbol a havi nezetet? mindig a mai napot hozza be...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kalapaacs
tag
Van JKay S3-hoz?
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
lajki7
senior tag
Nah sikerült ! Kibasztam vele és felraktam ezt a v6.4-et
Az új LH1-re szerintem nem volt jo már a régi v6.0 :/ mst 6.4 teljesen jó volt. MSt raktam fel a Criskelo-t is
Varszegi: Mert gondoltam jo lesz a régebbi is
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
spawn21
veterán
Ne kövezzetek meg, de Odinnal olyan felrakni egy romot, mint mondjuk Sonyra flashtoolal?
s24U+15p
-
Psytech
őstag
Nincs mit, de ha ezt csináltad és minden lefutott rendesen, akkor van CWM-d. Pont.
Az app-ban például próbáltál már a szöveg alatti OK gombra nyomni? Segíthet, mert akkor bejutsz az alkalmazásba és rá tudsz bökni a reboot to recovery szövegre például...
Persze ha nem futott le rendesen, az más tészta...(#9968) spawn21 nagyjából igen, talán még könnyebb is..
[ Szerkesztve ]
-
lajki7
senior tag
válasz R2D20208 #9965 üzenetére
Peeersze,de nincs lófasz se csak rootjog CWM sehol nincs
Miért te h gondoltad ??
Egyébként ezt irja ha belépek a CWM-be telorol --> This version of CWM Manager should be used with CF-CWM v1.1 or never. It appears you are running a different recovery.Various features have been disabled. PontPsytech: Ezt csináltam,és nekem kevesebb volt mint 30sec... azért köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
-
Psytech
őstag
Chainfire telepítési útmutatója:
How to install using: (desktop) ODIN
Short: unpack the ZIP download, you will end up with a TAR, flash this in ODIN as PDA, and optionally install and run Triangle Away afterwards to reset the flash counter. Beware that this should boot your device into recovery mode (for a few seconds to install SuperSU and CWM Manager) after flashing. Sometimes it doesn't, just flash it again in that case.
Long:
- Follow these instructions to the letter. Do not touch any buttons or checkboxes that are not listed below to touch!
- Unzip the attached Odin3-vX.X.zip file
- Download and unzip the CF-Root-SGS3-vX.X.zip file (see posts below this one)
- If you end up with a recovery.img and cache.img file, you've extracted twice. You need to end up with a .tar file - don't extract that one
- (USB) Disconnect your phone from your computer
- Start Odin3-vX.X.exe
- Click the PDA button, and select CF-Root-SGS3-vX.X.tar
- Put your phone in download mode (turn off phone, then hold volume-down + home + power to boot - if it asks you to press a button to continue, press the listed button, or run adb reboot download command)
- (USB) Connect the phone to your computer
- Make sure Repartition is NOT checked
- Click the Start button
- Wait for Android to boot
- Done (if it took you more than 30 seconds, you need practise!)Ezt kell követni, hogy rootolva legyen a teló...
De ez az 1.hsz-ben is benne van magyarul csak röviden. -
lajki7
senior tag
válasz R2D20208 #9955 üzenetére
Melyik kernelt rakjam fel ?? LH1 gyári foss van rajta
Nem tudom felrakni a CWM-t,mert: There is an auto recovery restore system on stock roms that will reflash the Stock Recovery on a Stock Rom. If the restore files are renamed then CWM Recovery should not be overwritten after a reboot.You need to be rooted and then delete or rename the following files:
Quote:
/system/recovery-from-boot.p
/system/etc/install-recovery.shSzóval ilyen kurva okosak az S3 telefonok ....kurva életbe
iPhone 11 Pro
-
arsenix
tag
Srácok egy quick kérdés!
LI5-ről (JB) ha vissza akarok térni stock LH1-re (ICS) akkor simán felrakhatom ODIN-ból az LH1-et, vagy mit kell még mókolni?
(nincs root-olva meg semmi)
-
lajki7
senior tag
Srácok kötelezo felraknom egy recoveryt ?? Tudni kell nekem még szüzm a gépem LH1 rommal,nem elég az ha wipolok és utána apply update from external storage ? :S Vagy onnan nem fogja engedni felrakni a Criskelo-t ? :S
Mst ahogy látom kell :/ your device need Clock work mode recovery before installing.
Honnan tudok leszedni egyet??[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
kalapaacs
tag
Hogy lehet módosítani a tárcsahangot ebben a kramancban??! Engem idegesít hogy pluttyog amikor a számokat pötyögöm...
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
spawn21
veterán
Illetve segítsetek.
Szeretnék valamilyen hasonló akár fizetős programot rá, ami photoshop ként is üzemel.
Sok rétűt keresnék, ami valóban tud is valamit. Nézelődtem, de 5 perc után elment a kedvem[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Piwi
veterán
Nah rászántam magam és felraktam az új Criskelo v11-et. Nem vagyok elájulva tőle eddig...wifi jelerősségen valamit biztosan állítottak mert erősebbnek mutatja a jelet. Egyébként semmi extra, gyorsnak gyors volt az előző is. Akksira kíváncsi leszek
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
spawn21
veterán
Most látom, hogy a hivatalos frissítés most LH3-nál jár, akkor a t-sek megint jól le lesznek maradva? (nálam LH1 van)
s24U+15p
-
adamho
tag
LI5 ROM alatt hogy lehet azt beállítani, hogy a hosszú SMS-eket ne alakítsa át MMS-sé?
-
rankesz
veterán
válasz arsenix #9931 üzenetére
Nem jól működik. Nekem az kellene, hogy ugyanugy mint az opera mobile eseteben, ha 2 ujjas gesztussal bármennyire is belenagyitok az oldalba akkor azt rogton atrendezze oldalszelessegu sorokra. Amugy iszonyat gyors es kenyelmes, de ezt. Agyon megszoktam opera alatt es nagyon hianyzik.
-
eM'82
addikt
eddig a CriskeloRom-okat azért nem próbáltam ki, mert gagyi hatást keltett a sok különféle színekben pompázó "buborékos" tükröződött bevel-effektes ikonjaival, de látom van már egy egy normális téma is hozzá, így lehet teszek vele egy próbát.
Aki feltette, az nyilatkozhatna az akkuidőről, esetleg a hibáiról is. -
Piwi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
SamFirmware
October for s3 November for s2 #JellyBeankorpicschess: aztán ki tudja mi igaz belőle,mert ahogy néztem már most elégedettek a JB-el akik felrakták,olyan sok munka csak nincs rajta
[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
valaki írjon ide egy új hszt: 1-3 kösz http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_9901-9950.html#msg9919You can only die once, make sure it is worth it...
-
bordi10
senior tag
köszbameg...még jó, hogy rögzítem a meccset, mert melóhelyen vagyok, erre benyögöd az állást egy S3 szakmai topikba
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Rengete
aktív tag
Hááát.....!!!! Kipróbáltam ezt a NOVA launchert és nagyon állat! Olyan gyors, hogy az nem igaz!!! GO Launcher elbújhat!!!! Li5-el
-
Jocky
tag
Nagyon megszűnt a pörgés srácok! Mindenki meccset néz? Eddig alig győztem elolvasni a sok hsz.-t!
-
Laraxior
titán
válasz ForRedGlory #9864 üzenetére
A HD9.0.0 milyen? 4.1.1? Megfelelő? Problémamentes? Elég gyors? Akku?
Már a telon van, telepítésre készen""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
A LI5-ön időnként magától elindul a MusicHub program, ami csatlakozási kísérlet után hibával leáll: a szolgáltatás Mo-ról nem elérhető. Hogy a rákba tudnám erről a szokásáról leszoktatni?
(Nem babrált / főzött LI5, nincs root, stb).
Köszi,
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
balika333
tag
Sziasztok! Aki Omega 13.1-et használ nem vette észre, hogyha felkelti a telefont, először egy pillanatra bevillan az alapképernyő, pár tized másodpercre, s csak utána jön be a lock screen? Nagyon idegesítő 13-as ROM-nál nincs ilyen hiba. Valaki tapasztalt ilyet rajtam kívül?
Samsung S22 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest