- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
spawn21 #46096 üzenetére
Üdv! Olvasom egy ideje a beszélgetéseteket, és gondoltam beszállok. Az Xperia Z jó telefon, ez tény. A Galaxy S3 is. Nekem az S3 előtt Xperia Ion-om volt. Vak aki nem látja,hogy a Z kijelzője milyen fakó. Mellétettük az Ion-t, annak szebbek, teltebbek voltak a színei. És sajnos ez nem csak akkor látszik ha mellé van téve egy másik telefon. Voltunk a Veletech rendezvényen, a Sony-s standnál elmondtam a véleményemet. Látszott a srácon,hogy igazat adna nekem,de csak hümmögött meg mormogott.. Nem akarom leszólni a mobilodat, nagyszerű készülék. Csak rakhattak volna bele egy teltebb színvilágú kijelzőt. Ha az S-be vagy az Ion-ba tudtak akkor nem értem,hogy egy 160ezres zászlóshajóba miért nem.. (Ha meg vissza akarsz vágni a S3 tulajoknak,akkor hozd fel a két telefon anyaghasználatát, abban nyer a Z kompromisszum nélkül)
-
Frozzy
őstag
válasz
spawn21 #42817 üzenetére
az a baj, hogy nekem a zárt bl volt mindig is a bajom.. nyitott BL-re mindig jó romok voltak. de szenvedés az egész így. S3-ban ez a jó, hogy teljesen szabad kezet kapok mindenhez!
plusz az, hogy szarásig vannak a kiegészítők
elég olcsón amik még jól is néznek ki
"meg hát azért az eshárom azért csak egy eshárom"
-
Frozzy
őstag
válasz
spawn21 #42808 üzenetére
mondjuk úgy
volt egy ARC S-em elátkoztam mint a ****-t
aztán lett bnőmnek egy Xperia P-je.. na ő is elátkozta mint a ****-t
szóval úgy lettem vele, hogy soha többet sony. inkább megveszem majd a samu zászlós hajóját.
de pl volt olyan akinek tök tökéletes volt mind 2 telefon.. nem értem, hogy-hogy de az volt.. arc S-nek a GB buildja volt istenesen fostosan szar.. aztán jött az ICS megváltást vártunk.. de nem, hogy megváltás volt még szarabb lett mint a GB
xperia P-n szintén így volt. GB-vel megvettük végig akad a rendszer fps laggok hada. kijött az ICS feltoltuk és az is kb full szar teli van fps laggal meg ilyenek. HOLOTT.. az s3 mininek ugyan ez a hardwareja és tök "smooth"
-
Gizmo94
veterán
válasz
spawn21 #42800 üzenetére
Ment a hűtlen, nehéz kernel..
Sony kellett , de mosmá' nem kell..
Érzi hálátlan lett sorsa, ixpériát elátkozza...De az ixpéria övé marad, látja szállni a robotokat,
Hosszú-hosszú ideje már, visszasírja a pentilet már,
De amíg él, el nem felejti, hogy a Samut ki nem tépheti szivébőőőől..LOL
-
Yeffy
veterán
válasz
spawn21 #39630 üzenetére
így van,. ahogy mondták, jössz még te vissza sírva a topikba, mikor 10.5 lesz nekünk, a Z-n meg még semmi...
és most már tetkót se csináltatok veled, míg vissza nem térsz...
amúgy miért kell egyre több gyártónak többfajta kijelzőpanellel szerelni a telefont, aztán meg sakkozhat a user, h melyik melyik? ha egyáltalán tud róla, ugye...
-
apaszka
veterán
válasz
spawn21 #39526 üzenetére
Dobd bele a win7 lemezt,és a rendszer javítására klikkelj! Ez egy jó oldal ahol sok hasznos dolgot találsz! De ha nem lemezt adtak,hozzá,hanem egy külön parton van a renszer,akkor is él a helyreállítás! De ha linuxos volt a gép,akkor rántsd újra !
-
-
bencze
senior tag
válasz
spawn21 #38532 üzenetére
És melyiket használod? Én ilyen rápattintóst vettem, van vagy 3, de végül nem használom őket mert mindegyik legalább kicsit ronda és vastagabb lesz tőle a telefon is. Azt vettem észre, ha leveszem a tokot mindjárt jobban esik tapogatni a készüléket, nem tűnik olyan otrombának.
Egy Zagg kifelző + hátlap fóliám van rajta, persze az oldala kopni fog a zsebben tartástól de azt hiszem ezzel inkább együttélek. Így utólag, talán a hátlapfólia is felesleges volt, hisz azt lehet cserélni.
A bőr belecsúsztatós, vagy a nyitogatós már jobban néz ki de szerintem nem tudnám használni, nem praktikusak nadrágzsebben tartáshoz + extra meló elővenni a telefont...Egyszóval jó ötletnek gondoltam a tokokat de perpill egyet sem használok... ez sem ideális helyzet de evvan.
-
mycso
veterán
válasz
spawn21 #37927 üzenetére
Szerintem az a telefon még az első szériából való.
Ott volt vagy egy hétig, hogy a t független készüléket adott.Volt ott valami a romokkal is, az első szériájukon valami koreai rom volt.
mod.: ja vagy ha nem akarok jóindulatú lenni, akkor az a helyzet, amit előttem írtak.
-
Ceko
senior tag
válasz
spawn21 #35769 üzenetére
Sziasztok!
Van egy kis problémám az aksival.
Azt vettem észre ez múlt 1-2 hétben ,hogy baromira merül, 2 óra alatt 30-35 %-ot esik úgy,hogy nincs root, gps kikapcsolva, fényerő automatikus csak wifin megy a net. Gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást hátha valami "beragadt" és felraktam odinnal a legfrissebb 4.1.2-t.Most 4 napja használom a szinte a full alap rendszert egyedül a swiftkey és a viber van telepítve,de például ma reggel 8 óra óta úgy, hogy szinte alig használtam 100%-ról 68%-ra esett a töltöttségi szint
.
Valakinek netán van valami ötlete, hogy mitől van a fenti probléma?Ezzel fordulhatok garanciális problémával a Samsunghoz??Köszönöm
-
pcsabat
őstag
válasz
spawn21 #35408 üzenetére
éreztem nyugi
- Az egyik, hogy van kettő darab igen nagy folt a kijelzőn, ami nem csak sötétben és fekete alapon látszik (szürkén és kéken is látható)
- A másik meg, hogy kijelző tetején a fehér az már kvázi sötét sárga/barna, az alján pedig világoskékes árnyalatú (zavaróan). Legalább lenne ugyanolyan
-
rjg
őstag
válasz
spawn21 #34923 üzenetére
Azért ne legyél már ennyire elfogult. Egy aktuális csúcskészüléktől bőven elvárható, hogy ne kelljen attól félni, hogy túl sok alkalmazást teszel fel. Engem speciel zavar, ha egy böngésző vagy az e-book olvasó újratölt, miután használtam egy-két másik alkalmazást. Sajnos a sima S3-ban kevés az 1 GB RAM, alapban 2-vel kellett volna kiadni. Nézz rá az xda-ra, nem kevés topik foglalkozik azzal, hogy szar a multitasking / RAM kezelés és mindenféle hack-el próbálnak javítani ezen a hibán.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
spawn21 #34691 üzenetére
Remélem nálam se fog jelentkezni akkor
Gizmo94: Külön írtam ? Pedig nem szoktam ilyen hibát elkövetni
Én poénnak szántam,mind1 lépjünk túl rajta.Van aki nevet rajta és nem langyi
Érdekes módon papíron többet adnak meg standby-ba meg talktime-ba is mint a Razr Maxx-nak,pedig azon kisebb a kijelző és nagyobb az akku.Már kíváncsi vagyok rá,mit tud ez az S3(S2 leszerepelt előttem akku-ban)
-
mobilefan
aktív tag
-
Reibek
senior tag
válasz
spawn21 #34629 üzenetére
Végül sikerült
Köszönöm a többieknek isJó így is a hangzás és igen PowerAmp-ot használok meg is vásároltam viszont nemrég pár napra nálam volt egy I9000 amin volt Voodoo és ég és föld a különbség jó lenne valami hasonlót az SIII-n is elérni Senheiser fülessel észrevenni a változást sokkal teltebb volt a mély metrón utazva se hallottam mást mint a zenét az SIII-al hallom a metró hangját...
-
-
törölt tag
válasz
spawn21 #33876 üzenetére
Miért riasztod el a modder csírákat? Inkább kérdezzen, mert így megtudja, mi a jó. Engem is a macera tart vissza, örülök, hogy az Apex végre úgy müxik, ahogy akarom. De ha majd ezt is meguntam, jó lesz hasznosítani a sok okosságot
meg a marhaságokat is, amiket itt olvastam.
-
válasz
spawn21 #33375 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást!
Az éjjel kb. 3 órán át olvastam a különböző fórumokon erről a fagyási problémáról -- bizony, sok készüléket érint és a HR senkinek nem segített. Érdekes módon azonban többeknek magától elmúlni látszik, de még közösen se jöttek rá, hogy mitől, csak az a közös, hogy a probléma az OTA-frissítés után jelentkezett -- akárcsak nálunk.
Este megpróbálkozom az odinos downgrade-del -- bár ettől tartok egy kicsit. A régebbi FuSi-kon, HTC-ken simán cserélgettem a rendszereket, a Samsung megoldásaitól valamiért tartok.
Üdv: MaCS
-
Yeffy
veterán
válasz
spawn21 #33400 üzenetére
na, jó neked, h van melód.
mennék már én is, csak hát kess kéne rá...meg ki is kéne találni, h mik legyenek.
meg ugye gondolom emlékszel, h a kijelzőm is várja a cseréjét... egy jó ideig még várhatja is...hát most komolyan, a rohadékok... viszik a pénzt neked, de h mi a tökömnek?
-
Yeffy
veterán
válasz
spawn21 #33397 üzenetére
hát kb...tudom, tudom, én vagyok kőbunkó, meg ratyi, meg minden egyéb, de h ezeknek mi értelme, h mi hány pontot ér el bencsben, v 30 felett hány fps-el vesz fel, ha a hétköznapokban maximálisan kielégíti az igényeket...
nem értem...
mindegy, biztos bennem van a hiba...amúgy mi van veled, Tetkóman? rég láttalak errefelé...
-
-
Digital
addikt
válasz
spawn21 #29046 üzenetére
Nagyon tanácstalan vagyok!
Barátnőm szerint szép telefon az S3, főleg szürkében tetszik Neki!
Eredetileg a Sony Xperia T-t néztem, de azt sok pénzért mérik!
Az N8 kamerája, és navigációja nagyon tetszik. Nem tudok dönteni!
Régebben volt egy Samsung V200-as telefonom, nagyon nem szerettem!
Az akkuja alig bírta! -
Zsolaf
addikt
válasz
spawn21 #28466 üzenetére
Nyolcmagos mobilprocesszort mutatott be a Samsung Ennek van esélye
-
Gizmo94
veterán
válasz
spawn21 #28400 üzenetére
Szőnyegre, és eltört a kijelzőkeret?? Ez már tényleg a vicc kategória. Miből van ez bakker?
petike2014:
Volt már BMW-d? Csak mert lehet,hogy a tulajnak nem érte meg kibaszni a gyári rádiót, ha éppen a nagy kijelzőpaneles egy E39-ben emiatt...
PS: X5-ben sincs aux... semelyik gyári soundsystemben sem..
-
South Velen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest