Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bruti01
őstag
válasz
premete #29855 üzenetére
azzal nincs semmi gond hogy a cégeteknék ez lett rendszeresitve. sőt örülj neki mert nálunk nokia 1016 szintü ganyé. akarsz cserélni? ha meg nem tetszik tedd le és vcegyél másikat! de az hogy oda vissza sirod a forumot hogy a samunál minden jobb szerintem ez nem a legjobb hozzáállás! nem gondolod?
-
bruti01
őstag
na én bucsuzok tölletek. az s3-amat eldtam
-
bruti01
őstag
1 szó: unom.
-
bruti01
őstag
szerintem én is bucsuzok a topictol. ugyanis eladom a vasamat ugy néz ki....
-
bruti01
őstag
Elég erdekes bugra lettem figyelmes. Ha az lj4 ben rádiót halgatsz nem gyári fülessel és utána hìvnak vagy te akarsz hivni valakit nem hallod a másikat de ö hall téged csak reboot segit.. Ez nálatok is ilyen?
-
bruti01
őstag
válasz
GeneraL_XTX #16461 üzenetére
a gyáriak az odexek. azokat nem nagyon lehet módositani ( kinézet stb. rendszermódositás)
a fözelékek a deodex-ek. azoknál minden meg van engedve.nagyon alapszinten ennyi.
-
bruti01
őstag
válasz
Caaabi #16408 üzenetére
nos. akkor mégegyszer. a menü / Stweaks alatt megtalálod ezeket a dolgokat.
az első oldalom a cpu-s rész alatt van. al első ahogy lefelé lapozol az az undervolting. ez arra jó hogy ezzel tudod szabályozni hogy mennyivel kevesebb kaját kapjon a proci a szabványhoz vagy siyah programozó által betáplált értékekhez képest. -25,-50,-75,-100 van. max 75 ig érdemes menni de a tapasztalatok szerint -50 nél feljebb nem érdemes menni.
a mások a grovenor az meg a processzor vezérlése. én a pegasusq-t részesitem elönybe mert azzal nekem jobbnak tünik. hogy pontosan melyik mire képes azt nem tudom.
remélem ennyi segitség elég lessz.
-
bruti01
őstag
amikor a teló magátol ébred és atomgyorsan merül:
Valami mindig felébreszti a képernyőt akkor is ha nem nyúlok hozzá? Mi okozza?
Tipikus android hiba. Egy telepített program okozza. Ha az utóbbi időben nem telepítettél új progit akkor az egyikbe egy frissítés útján kerülhetett be a bug. A hibás alkalmazást kétféle módon találhatod meg. Beállítások/energia/akkumulátor használat itt megnézheted melyik app fogyasztott gyanúsan sokat.
Avagy, töltsd le Google PLAY-ről az S2 Permission Checker nevű appot. Nyisd meg, várd meg míg betölt, majd válaszd a Premission list opciót, keresd meg a „Wake lock” engedélyt, nézd meg mely alkalmazások jogosultak erre, azaz a lezárás ébren tartására/felébresztésére. Ha egy app itt és a magas fogyasztók közt is szerepel, nagy eséllyel megtaláltad a ludast. -
bruti01
őstag
válasz
slloyd #16098 üzenetére
mehet. és utána siyah ics-s kernele is mehet! de a proci beállitásokat az istennek se piszkáld. nem kell setcpu. mert amugy a tweaks-ben is lehet álingatni a dolgokat. de ne álingasd mert most hivtam fel a samu-s barátomat és 20 k egy alaplap s3-ba
muveszur: jobb helyet keresve sem találhatott volna! és nagy elönye hogy ingyenes!
-
bruti01
őstag
válasz
slloyd #16043 üzenetére
jaja! annyi külömbséggel hogy ha az odinba nem lenne egy kis védelem akkor most kb gondolkozhatnál egy alaplapcserén. ami nem olcsó mulatság!!!! itt általában nincs pardon! most szerencséd volt hogy nem nyelte be a teló de nem mindig lessz ilyen szerencséd!
Gizmo94:
ja!
bár a laptopomat ezek után nem vinném el neki megcsináltatni
-
bruti01
őstag
válasz
rankesz #16035 üzenetére
???? nem linkelt pontos kernelt.
vagy igen? telorol netezek aztán nem nyitogatom meg a linkeket ! tudod ha már valaki oc-t akar csinálni akkor nem tartottam fontosnak leellenőrizni hogy mit töltött le.
jééé
tényleg! na de most erre mit mondjak? ha egy ember ugy akar romolni hogy nincs tisztába vele milyen cuccot tölt le a telójára. miközben a a letöltött kernel nevében benne van hogy mire készült de ezt nem veszi észre akkor ez van
juzer error one more brick
-
bruti01
őstag
válasz
slloyd #15993 üzenetére
nos: a teló miatt tuti nem mert a shadowgun szerintem ugyanaz a kategória ha nem strapásabb a gépnek és 1,4-en full akadásmentesen megy. konkluzió: szar a játék.
siyah nagyon jó kernel.
pda részbe kell betallozni.
ahelyett hogy átalakitod a gyári t-set inkább toljál fel egy függetlent és kész.
titanium.asszem mindent megválaszoltam
ja a gpu-t nem érdemes bacogatni. a gonkhanamoral csapat mert nem egy mókusos asszem nagyon értik a dolgukat. nagyon jol belövik.
1,6 még elmegy a prociba azt még simán szereti de többet nem.
15998#: kungzi ez egy baromság. amikor kijött az s3 akkor még a note2-öt nem gyártották. ergo nem tesztelhették.
-
bruti01
őstag
válasz
slloyd #15987 üzenetére
azzal hogy a procit ilyen magas órajelen járatod csak magaddal babrálsz ki.
1:
a processzorvezérlés a gyári állapotban tökéletes. mindenre elég nem laggol. ahol meg igen ott aztán huzigálhatod mert akkor is laggolni fog. + ilyen magasra meg aztán totál értelmetlen. max 1,6-ra van értelme.
melegedni fog mint az állat és baromi gyorsan merülni.2. nem vagyok meggyözödve róla hogy ilyen mértékü overlock-nak van e létjogosultsága ugyanis mire a vezérlés a sok lépcsőn átverekszi magát kb ugyanott tartassz mindha nem csináltál volna semmit.
-
bruti01
őstag
csak szolnék hogy az angol jb ( független) nagyon király. atom jó. smooth és nagyon szereti a siyah kernelt. hangzásban is nagyon ott van
-
bruti01
őstag
note 2 appot csak deodex romra lehet felrakni.
-
bruti01
őstag
érdekes nálam van egy rakat csc....
nem csak sima közlés hogy nekem van egy rakat csc-m bár igaz én nem gyári romon vagyok
-
bruti01
őstag
official romnál nem száll el. viszont csc akkor nincs ha ugynevezett elektromos zavar miatt nem települ 100%-osan a rom. olyankor wipe nélkül (semmilyen wipe sem kell) simán egyszerüen újra kell tolni odin-nal az épp aktuális (ami a telón van) romot. és egyböl megjön a csc
-
bruti01
őstag
siyah dual boot használata
-
bruti01
őstag
És hogy egy kicsit szakmaizzak is swéd DLID-m van siyah kernellel. 16-ra húzva -25ma-val és brutálisan jol eszik! hihetetlen. kerdek siyah fan lenni
-
bruti01
őstag
steinmacher:
nincs mit.jaa de azért figyelted hogy bolti gari helyett gyári 2 évest kaptál
-
bruti01
őstag
lezongoráztam a boltal. kapsz egy újjat ami jó
-
bruti01
őstag
válasz
zragon18 #14601 üzenetére
néé vesztödne el? nem romot cserélsz! egyáltalán tudod mi is ez pontosan?
amugy a kernel takaritó scriptet nagyon erösen ajánlom lefuttatni telepités elött!váóóó: ulyan faszályosan sikerült belőni a hangot hogy tisztára izgalomba vagyok:
összetevők: csiribú (s3+siyah kernel) csiribá (tweaks piszkálása+ playerpro)= nyúúúzik denször forevőj -
bruti01
őstag
ez van fent. atombrutál gyors +200 mhz -25 alulfeszezéssel! melesleg a hangot is brutál modon be lehet lőni. fogyasztani eszik de nem vészes. nekem megér ennyit!
-
bruti01
őstag
Visszatértem a swéd gyári romra. oda is feltoltam a siyah-ot. nagyon brutál jó. csak az adatkomunikáció, nem nagyon megy. mármint a kábeles.
-
bruti01
őstag
az utolsó asszem lh8 tol már semmilyen ics nem volt a telón. csak jb. sokkal jobb.
-
bruti01
őstag
például én is támogattam mert ami itt megy az kész vicc. ne haragudjatok de baromira irritál ha egy szakmai forumon azon nyavajognak a népek hogy matt vagy fényes papirra nyomtatták e a garijegyet. a product kodoktol már totál hülyét kapok!
meg az se hogy mennyibe kerül hol milyen feltételekkel! éppen ezért más sok társammal már csak legjobb esetben is read only vagyunk csak.
-
bruti01
őstag
Szkrínshotot kérek majd róla
-
bruti01
őstag
válasz
GeneraL_XTX #13410 üzenetére
azt nem tudom de nekem megvan azóta hogy kitolták. idáig hibátlanul fut. egy egy töltési probléma volt vele ezért töltés elött restartolok. azota nincs gond. nálam hibátlanul megy.
Dani82: enyém fehér. semmi gond sincs vele de buliba nem ajánlom.
-
bruti01
őstag
nos a lengyel már nem leaked hanem normál jb frissités.
-
bruti01
őstag
én baromi jol elvagyok a lengyelen! gyors stabil bár a tw hajlamos fc-zni
de alapbol nagyon zsííír
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest