Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
megabe
üzenetére
Hali!
Nekem még hibátlan, pedig már azért jó párszor levettem, meg felraktam. Olyannyira illeszkedik hozzá amúgy, hogy levételnél jön vele a hátlap is általában. Puha anyagból van amúgy. Ha valakinek megkopott a keret, az szerintem gyártási hiba, vagy valami más miatt lehetett, nem hinném, hogy a tok miatt.
Eddig akárkinek mutattam, azt mondták, hogy marha jól néz ki vele. Amúgy megy a kékhez nagyon (igen az van). A mintázat viszont nem látszik, annak ellenére sem ugyebár, hogy átlátszó a tok.
Annyi, hogy hátul a jobb felső sarokban, ahol ki van hagyva két kis lyuk a nyakba akasztónak, ott érdemes valamivel (nekem egy minimális cellux, alig látszik) betömni, mert hajlamos bemenni a por. 1 hét után már látszik szépen, hogy szétterjedt a lyuk környékén a por, így viszont semmi.
Szerintem ez a legjobb tok hozzá.
-
-
törölt tag
Az IMEIm nem egyezik, am nemtudom ugy megcsinaéni h nekeljen szervizbe vinni megint hanem en egyedul? fontos lenne köszönöm
-
Bilux
veterán
Na, a kíváncsiság addig hajtott, hogy sgs3 tulaj lettem.
Asphalt 7 nem lehet ingyen beszerezni mar? Mert csak a fizetoset dobja fel nekem. A promos Mc3 mar lent van. -
agabe
addikt
válasz
üzenetére
Ha nincs efs mappa mentesed (alapbol azzal kell kezdeni ha mar rootolva van) akkor lehet, hogy vissza kell vinned ahol root-jogot tettek ra (bar alapbol ez lenne az elso)
Ha meg probalkozni szeretnel, akkor talan van valami repair nevu app a google play-en, de amit ismerek csak s2-esen es csak rootolt keszulekkel mukodik....hatha van mar valami s3-ra is, viszont en visszavinnem a boltba....az is lehet, hogy nem a sajat keszulekedet kaptad vissza.
Imei, es gyari szam az akksi alatti matrican a teloban egyezik azzal ami korabban volt? -
törölt tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy szervízbe volt a telóm sufni gsmesnél mert külső burkot cseréltek rajta visszakaptam kirootoltan.... de nekem nem,kell root visszatettem odinnal a gyari romot ahogy xdan mutatja a tutorial minden oke minden mukodik gyari rom rajta viszont nem lehet telefonalni es fogadni mert no servicet jelez ( kivettem simkartyat betettem semmi előtte sose volt ilyen gond) a rom amit feltettem az xxblh1et tettem rá samfirmwaren azt jelzi h hungary is beletartozik. Légyszi segitsetek surgos lenne köszönöm!

-
törölt tag
Sziasztok mindenki! :-)
Megtudná mondani valaki,hogy mit kell tennem ahhoz,hogy megismerjen az S 3 mondjuk egy pendrive-t? mert én hiába dugom össze a megfelelő kábel használatával,semmi nem történik,holott különböző videókon nézve itt a neten,rendben működik.Köszi ha tud valaki valamit :-)
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Ennél a fóliánál van egy összesítőkép Na most az Anti-Glare azt jelenti, hogy ne tükröződjön a napon - ultra kristal pedig pont tükröződik?
Mert nekem ilyen van S2-re és nem tükröződik. . .Ti melyiket ajánlanátok?

-
Roxbury
őstag
iPhone 5 fail: kopó burkolat és buborékos képernyő
Ez sem bírja jobban mint az S3 úgy néz ki.
Mondjuk minden épeszű ember tokban hordja mindegyiket szerintem.
Nekem a gyári szilikon tokban van az S3 + fólia a képernyőn.
Tegnap mentett meg valószínűsíthetően egy kijelzőcserétől. Mentem kicsit illuminált állapotban, aztán vettem elő, erre repült ki a kezemből, csak úgy csattant fejjel lefelé az aszfalton. A szilikon tok éle fogta fel az ütést, de látszik a tokon rendesen a nyoma. Ha nem lett volna rajta, szerintem törött volna az üveg. Áldom az eget, hogy felszereltem ezeket a védőket 1 !! nappal előtte. Most tuti törött kijelző, plusz odabaszott keret lenne az eredmény.
Úgyhogy ajánlom mindenkinek. Samsung Galaxy SIII Protective cover
-
No.01
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Lehet teszek egy probat...Ez az ugye?
-
bruti01
őstag
apropó! gyári sima mezei ics-re hogy lehet rátolni az note2 galériáját?
-
bruti01
őstag
nagyon zsír! holnap kiprobálom!
-
spawn21
veterán
Aki T-től vette. Csak a T-s garancia levél van hozzá? Vagy kell legyen Samsung warranty is?
-
Zsolaf
addikt
Aki használ gtalkot azoktól kérdezném, hogy sokan mondják h nem vagyok elérhető jb-vel nem volt gond de LH1-et mióta vissza tettem ezt csinálja.
mobil net megy állandóan és még is. -
fRooStzzZ
senior tag
-
muveszur
addikt
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Találtam neked egy ilyet: MediaMania S
Most megnéztem, teljesen korrekt, csak írd át a sajátodra!

Én még az enyémbe találtam egy kis hibát, a lebeszélhető keretet elfelejtettem!

-
bruti01
őstag
válasz
lajki7
üzenetére
én megmondom öszintén mélyen elvböl nem szeretem az iphone-t meg a mögötte álló céget. ugyhogy nem érdekel miböl van összerakva meg semmi más sem ami almás. én nekem tökéletes igy is az s3! eleinte a note melett csak második teló volt de nagyon megkedveltem amiota egyetlen telom csak.
-
lajki7
senior tag
válasz
styxcsabi
üzenetére
Szerintem szereld be a telo hatujaba! Akkor ott is tudod kezelni,nem kell bajlodni melyik oldalan fogod meg. Egyik ismerosomnek igy van!! Samsung szereli be es nem vesztesz garit :-)
muveszur: ne haragudj a faszlama kerdesert,de mi az a callmeter?:-) mire jo akarom kerdezni:-) koszi
-
muveszur
addikt
Na lenne nekem is egy szép kérdésem. Tudja-e valaki, hogy hol tárolja a telefon a névjegycsatolásokat? Tegyük fel, hogy Google címtárban vannak a névjegyeim, hozzá akarom még adni hozzájuk a facebook állapotjelentéseket. Ehhez viszont csatolni kell őket. Na ezeket a csatolásokat keresem, mert frissítés után nem szeretném többet ezzel tölteni az időt.
Előre is köszönöm!
fRooStzzZ:
Mindjárt nekilátok
-
-
muveszur
addikt
Unatkoztam kicsit, beállítottam magamnak a Call meter-t. T-mobile Like + RelexNet M díjcsomagot állítottam be, minden tökéletes! Ha valakinek esetleg erre lenne szüksége, szóljon!
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
bruti01
üzenetére

Vannak, akik nem szeretik az iPhone-t
-
Caaabi
senior tag
-
válasz
kontrabass
üzenetére
Hát nézd, én még valamikor június középén vettem, s azóta használom. Nap mint nap. Eredeti rom van rajta, csak egy 64Gb-os kártyát vettem bele. Tok, fólia nincs rajta.
-
kontrabass
csendes tag
válasz
Paladin1492
üzenetére
Igen lényegében erre hogy ha pl:plüss tokban hordom akkor nem kopik e a minden napi használat során de amiket írtál annak nagyon örülök..

-
Valakinek valami az aláírásomból?

-
Waze
csendes tag
válasz
róland
üzenetére
Ahogy haladunk az idoben a felhasznaloi programok egyre tobb es tobb ramot foglalnak. Ez reszben a hanyagul megirt memoriakezeles masreszt pedig az egyre csicsasabb felhasznaloi felulet miatt van, es ezert nem art a minel tobb ram. Ez az 1 giga szvsz. kb 1,5 evig lesz meg eleg, utana mar kompromisszumokat kell kotni (ne legyen igazam), viszont egy ilyen telefont nem all szandekomban 3 evig lecserelni.
Varszegig: hol szerezted be azt a foliat es mennyiert?
-
Zsolaf
addikt
válasz
CsiguszBaba
üzenetére
Előre le lehet tölteni nem tudom hová mész de ha a térképet megnyitod ott ha menü gombot nyomsz ott látod majd hogy legyen elérhető offline-ban és a kék kereten belül lévö térképet lementi, én nem próbáltam de biztos jó, magyar térképet nem engedi asszem.
-
válasz
kontrabass
üzenetére
Nekem kék van, s nem látok rajta semmilyen kopást, vagy karcot. Pedig zsebben hordom. Eléggé nyüstölve van, de semmi baja. Erre voltál kiváncsi?
-
válasz
CsiguszBaba
üzenetére
sygic nevű navi programhoz nem szükséges net!
-
CsiguszBaba
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a GPS-t hogy tudom használni külföldön NET NÉLKÜL? Lehet, hogy hülye kérdés,de ugye van korlátlan netem, meg GPS használat, de csak belföldön. Ezt hogy tudom megoldani? Előre is köszönöm a gyors választ, mert pár óra és indulok.
-
kontrabass
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdéssel fordulnék valakihez akinek kék színű s3-sa van, hogy az is kopik mint a fehér színű vagy az nem, fontos lenne valaki segítségét kérem ebben...
-
fuximaxi
senior tag
Hasonló tapasztalatim vannak, ráadásul nekem Google I/O-s N7-em van, ami ugyebár az első példányok közül való.
bruti01 (10920): Hidd el, hogy az sem ér sokat. Dolgoztam ilyen boltban szervizesként. Ha valamit egyszerű volt megcsinálni, akkor az meg lett oldva, de ha kicsit is kellett volna foglalkozni az ügyféllel akkor mindig hülyét csináltak belőle. Zsebben van a fogyasztóvédelem is

-
muveszur
addikt
válasz
Richard
üzenetére
Bocs....egyszer az életben 2 óra alvás után én is elnézhetek valamit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nekem ilyen jellegű problémám nincs. ICS alatt viszont a vége felé úgy megzakkant a rendszer, hogy egy youtube videót nem volt hajlandó lejátszani, anélkül, hogy ki ne dobjon a főképernyőre. Úgyhogy feltettem a JB-t, azóta nincs baj.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
A JB-n (LI8) nekem nem működik a 1.95 ös verzió Triangle Away ami a legfrissebb. Nektek működik? Ha nem, mi van valami más amivel lehet törölni a számlálót?
A CWM en a mentés-visszaállítás se működik nekem. Erre tudtok megoldást?
Köszi. -
No.01
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
18 dodo + szallitas
Nem sok az egy foliaert? Bar ha tenyleg jo akkor lehet en is rendelek egyet mert mar a 3.-at veszem es mind szar... Marmint nem rossz csak a gorbulet vegett nem fekszik fol rendesen. Volt ami felrakasnal meg jo volt majd masnap reggel mar latszott, h nem illeszkedik jol es volt olyan aminel ez ezonnal tapasztalhato volt. (nem nem kukorodik fol csak eppenseggel nem fekszik fel 100% es ranezve lathato a folia "kerete") -
mycso
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Azért ezek még erősen béta állapotú/teszt romok.
pl. a nexus 7-em belakva, rommá pakolva widgetekkel, illetve a belső tár is csurig rakva, nem tapasztalok lassulást, akadozást. (persze másabb hardver, itt csak a JB miatt emlegettem fel) -
muveszur
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nekem általában mindig marad 100-150 MB ROM, ez alá nem nagyon szokott menni. Igazából nekem nincs problémám ezzel, meg vagyok elégedve vele.
De egyébként elfért volna, nem kétséges. -
muveszur
addikt
LTE témához... tegnap olvastam, hogy az i5 nem fog kommunikálni egyenlőre a T-mobile LTE hálózatával, mert a T-mobile nem szeretné, hogy az LTE hálózata összeomoljon, illetve színvonalbeli csökkenést szenvedjen el a nagy érdeklődés miatt.
Ebben az esetben nincs miről beszélni, nem hinném, hogy a SGS III international verzió LTE-s lett volna, nem ugyanez a helyzet lenne.Sőt, volt erről hír is régebben, hogy a mobilszolgáltatók érdekeit nézve nem lett még az SGS III LTE-s, mert még Németországban sincs olyan hálózat, ami ki bírni ekkora érdeklődés növekedést. Nem hogy Európa más részében.
És itt a példa, beigazolódni látszik, bár nem tudom, hogy más országokban tiltják-e az Iphone LTE képességét. Szerintem sanszos, hogy igen.
-
-
zzola
titán
válasz
Psytech
üzenetére
Sajnos sokan bedőlnek a sufni gsm boltoknak. Itt sem győzik elégszer mondani, hogy csak biztos forrásból érdemes vásárolni.
1x én is beleszaladtam egy átb@szásba, szürkeimportos készüléket adtak el HUN garanciálisként, a GSM Home nevű társaságnál...
Ezt 1x megtanulja az ember a saját bőrén, utána nem fog beleesni ugyanabba a hibába.
Sajnos becsaptak-sajnálom! -
san72
csendes tag
Köszi
-
Psytech
őstag
A készülék amit megvettél, az konkrétan egy tmobil függő darab volt, amit a gsm bolt függetlenként adott el neked, de frissítés után visszazárt függőnek. Konkrétan azzal ne is csináljanak semmit, mert ez nem szerviz probléma, hanem átb@sztak téged sajna
be kell menni és vagy a pénzed vagy egy tényleg független készüléket követelni.Bruti: na azt én is
ezért is gondolkozom note2-n, ott ezt megkapom és 4,8/5,5 már nem olyan nagy ugrás 
-
-
san72
csendes tag
Sziasztok!
Szeptember 1- én lejött egy frissités ,telenoros vagyok, ujrainditás után hálózati kódot kér a telo, visszavittem abba a gsm boltba ahol vettem , 3 hete van náluk ,állitolag szervizröl szervizre küldik de semmi eredmény,T- mobilos kártyával müködik,kiprobáltuk telenorral nem, látom más is járt igy tölük kérdezném hogy sikerült megoldani a problémát.Elöre is köszi a választ
-
Psytech
őstag
válasz
bruti01
üzenetére
Figyelj, ha lenne mondjuk egy jó 80%-os LTE lefedettség itthon, akkor biztos lehetsz benne, hogy elsőként hozzánk jönne.. De amíg Budapest területén van olyan hely ahol a trémobilnak csak gprs van, addig felejtsük el az ilyesmit. Egy 100%-s 3,5G lefedettségnek én sokkal jobban örülnék mint egy kezdődő LTE-nek. Bőven elég a H+ mobilon, persze csak ha atomstabil.. De ez is csak álom..

-
Psytech
őstag
válasz
bruti01
üzenetére
Zászlóshajónak mindig az international változat számít, ezek az amerika/canada only változatok mindig is eltérőek voltak, már S2-ből is vagy 10 változat volt. Ezek azért kaptak S4-t mert az is kellően izmos és magában foglalja az LTE modemet is. Kárpótlásként kaptak 2 GB ramot mellé, plusz az LTE-nek sem árt.
Egyébként amiről beszéltek itt páran, a 4 magos, 2 giga rammal szerelt változat az az EU-s LTE képes példány lesz. Ugyan azt tervezik behozni ide is amit július környékén Koreában piacra dobtak.
De itthonra hivatalosan nem hiszem, hogy kerülni fog - a samsung sem hülye -, az LTE lefedettségünk egy vicc.Szerk: erről beszélek, ez jön majd az eu-ba is.
-
bruti01
őstag
válasz
styxcsabi
üzenetére
ha nem lenne törött akkor ki tudnám cseréltetni neked 20.000 ért! de igy sajna nem!

Rankesz:samu g s3 zászlóshajó snapdragon s4 krait procival!
-
Valaki, aki elégedett az akkuidejével, és nem gyári kernelt használ, elmondaná, hogy milyen kernele van? Siyah 1.5.2-vel merül mint a titanic, idle-ben kb jobban, mintha használnám...
-
mzsf
csendes tag
válasz
lajki7
üzenetére
Néhány napja írtam, hogy elromlott a rezgőmotorom. Futár megrendelve, nem akar jönni, veszekedés a Samuval, erre megjavult, emailban lemondtam. Ma hívnak, hogy hétfőn jönnek, mondom nem kell (emailről nem tudtak). 8 órával később megint rossz.
Biztos, hogy nem telepített alkalmazás csinálja, mindent gyalultam, gyári rom Odinnal újra felrak, de ugyanúgy szar. Most van egy nem rezgő telefonom, amire telepíthetek vissza mindent, és könyöröghetek a szervizeseknek.Egyébként miskolci vagyok, és sok munkára hivatkozva először több, mint két hétre vállaltak volna helyszíni javítást.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
róland
üzenetére
mert itt eléggé sz*rul lett optimalizálva a ram használat, jb alatt meg néha már csak a restart segít. (megnövelt ram ide vagy oda)
remélem a véglegesbe jobb lesz de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
valamint mindenki odáig volt hogy a jb mennyire smooth, persze mind addig amíg benem lakod, utána már más a helyzet.
viszont valahol azt olvastam hogy a project butter és hasonló hardveres dolgok még nem elérhetőek a kikerült test romokba, ez igaz? (mert ha igen lehet még reménykedni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert nekem ilyen van S2-re és nem tükröződik. . .

Ezt részleteznéd ,hogy mi ez és mire jó és hogyan kell? Köszi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem sok az egy foliaert? Bar ha tenyleg jo akkor lehet en is rendelek egyet mert mar a 3.-at veszem es mind szar... Marmint nem rossz csak a gorbulet vegett nem fekszik fol rendesen. Volt ami felrakasnal meg jo volt majd masnap reggel mar latszott, h nem illeszkedik jol es volt olyan aminel ez ezonnal tapasztalhato volt. (nem nem kukorodik fol csak eppenseggel nem fekszik fel 100% es ranezve lathato a folia "kerete")