- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Roxbury #21724 üzenetére
persze, nem is azért mondtam, csak én ezeknek az ökörségeknek sose nem vágtam mi lényege.
ok, tesztekben elfér, ugye mint esetleges összehasonlítási alap, de amikor valaki fórumokon/hétköznap erre veri, h a procim/kártyám ennyi meg ennyi pontot ért el ilyen meg olyan bencseken... már csak mosolygok...
ki nem szarja le? hétköznapokban, normál használat közben legyen jó/minél jobb, addig, amíg ez látszik, azt' cső... -
Yeffy
veterán
válasz
Roxbury #21653 üzenetére
biztos én vagyok a hülye, de ezek a bencsmarkok mire jók?
olyan e-pöcs növelő alkalmazások, mint amiket a proci meg vga tesztekben lövöldözgettek régen (manapság nem olvasok már sűrűn ilyen teszteket)?Piwi: woodo"link"hez? akkor kész?
mert értékelném, ha nem kéne "szevasz" kernelt feldobni hozzá, elvagyok bőven gyárival. csak vmi pucolt, stock JB rom kéne mellé, azt viszlát. launchereket meg majd nézegetek...
-
JUmbozorzje
tag
válasz
Roxbury #21529 üzenetére
Szia,
Jelenleg Nova launcher van a telefonomon. Ehhez nem kell root. Van a programban egy olyan lehetoseg, hogy statusbar elrejtese(a hsz-em utan neztem)es igy nem latszik az ora,ambar sem a totles semmi.De mindent lehet widgettel potolni: )
nekem ez igy tokeletes most!
-
highness
tag
válasz
Roxbury #21280 üzenetére
Letöltöttem a legfrissebb Cseh stock JB-t, root után átfuttattam rajta a Deodexed tool-t, utána cwm-ből felraktam a status bar kiválasztott átlátszóságot és órát. Köszönet mindenkinek az XDA-developers fórumból.
-
Icetee
aktív tag
válasz
Roxbury #20929 üzenetére
Én meg most akarok venni egyet
Még egy kérdés az előző után /bár látom eléggé pörög a fórum, a tegnapi hozzászólásom óta 193 hozzászólás érkezett
/ az ezüst rész a telefon oldalán tényleg hamar kopik? Egyik ismerősömtől azt hallottam hogy az még a gyengéje a telefonnak.
-
FuRiONight
addikt
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
Roxbury #20552 üzenetére
Olvasd el a banktól kapott tájékoztatót, számítanak-e fel valamilyen plusz költséget, ha előre letörleszted az összes részletet, mert általában akkor szoktak felszámítani egy kis pluszt, de lehet, hogy az a bank éppen nem számít fel érte semmit, ahonnan te vetted fel a részletet.
-
RedCat
senior tag
válasz
Roxbury #20103 üzenetére
Ha már MX Player. Jelenleg az 1.6j verzió van fent. Simán viszi a 1080p videokat is. Feltettem az 1.7.x verziót mert állítólag javították a hardveres gyorsítást, erre az eddig működő 1080p film is szaggat. Járt más is így, vagy csak én rontok el valamit? Próbálgattam a hardveres gyorsítás ki/be kapcsolását, de nem segített...
Más: Feltettem a nova launchert és nagyon kiányzik az időjárás widget. Ezt valahogy vissza tudom tenni, vagy keresnem kell valamilyen másik programot? Ki mit javasol? (Lehetőleg olyat keresek, ami a vidéket is ismerni, nem csak Budapestet
)
-
Bilux
veterán
válasz
Roxbury #19258 üzenetére
T-Mobile Galaxy S III (SGH-T999) receives official Android 4.1 Jelly Bean Update
Samsung has just started to push Android 4.1 Jelly Bean update to the T-Mobile Samsung Galaxy S III SGH-T999. You can update your Galaxy S III to Jelly Bean now with Kies or via OTA.Firmware: T999UVDLJA
CSC: T999TMBDLJA
Build Date: 2012-10-20Vagy a magyar lenyvállalatnak ehhez nincs köze?
-
Sógi
addikt
válasz
Roxbury #17404 üzenetére
Mondjuk egy karc még nem karc, csak a tudat rossz, ha nem tudod lesz*arni a problémát
Az tuti, h 2-3 zavaró karc után cseréltetni fogom a kijelzőt, bár nem hinném, h szükség lesz rá, S2-est is hibátlan állapotban adtam el 1 év használat után.Erről jutott eszembe, h az egyik haveromnak van UK-ban vásárolt S3-asa és múltkor találkoztunk, kérdi tőlem, h ennek ilyen rossz a GG kijelzője, mármint érintésre(?), mondom nem, mutasd csak...(tudni kell róla, h neki a telefon csak egy használati tárgy és dobálja, simán lerakja kijelzővel lefelé egy asztalra, akárhol, párszor már le is esett neki, volt, h a kocsi tetejéről zuhant
)
Kezembe vettem és besírtam, már a sok ujjlenyomat és dzsuva sztem bele volt égve az üvegbe, mert egy sima ronggyal nem tudtam megtisztítani, először azt hittem, h nem is GG vagy valami selejteset kapott, de üvegtisztítóval kellett vagy háromszor átmenni rajtaMikor kész lett el sem hitte, h ez ilyen jó?
A vicc az egészbe, h hibátlan és karcmentes a kijelzője, a hát 1-2 helyen már horpadt az esésektől..
Sosem tudok ennyire igénytelen lenni egy telefonnal, naponta többször is letörölgetem -
Varszegig
veterán
válasz
Roxbury #17136 üzenetére
Erről a bocsánatkérésről az a régi vicc jut eszembe, hogy G.B. Shaw egyszer megsértette a brit parlamentet, ezért bíróság arra ítélte, hogy térdenállva kell a parlamentben bocsánatot kérnie. Szépen le is térdelt, bocsánatot kért, majd felállt, leporolta a térdét, és azt mondta: "De koszos ez a ház".
-
p06
senior tag
-
-
kircso13
senior tag
válasz
Roxbury #8062 üzenetére
huh, ezek után nem veszek iPhone-t . Ennyi erővel akkor mindenki a Nokiát koppintotta( érintő kijelző, blutusz, stb...) Persze jogdíjat fizetnek érte. Szerintem nem ez dönti el , h ki mit vesz. iPhone egy magasan túlárazott termék. Olcsóbban jobb terméket lehet venni... Mondjuk ez az Én magán véleményem.
Trés LH1 honnan lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest