Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
highness #23601 üzenetére
+ Sógi: köszönöm szépen a linket, nem sokára bele is kukkantok, h miket lehet feltennem...
statbar mindenképp érdekel, meg esetleg a középre tehető óra. többire ránézek...zozyk: Szerbiában? az igen.
mint edző? v szurkoló?
nagyon rendes vagy, köszi szépen a felajánlást. lehet, h ezzel megvárlak, mert ilyen modokat még nem telepítgettem, az angolom meg már sajnos annyira nem jó, mint régebben volt. itt meg nem akarok OFFolgatni mások számára egyértelmű kérdésekkel... -
Zsolaf
addikt
válasz
highness #23315 üzenetére
Hát Én nem a sivatagban használom az biztos, por nem karcolja csak a homok esetleg, de hát nem mondtam, hogy mindenki ilyet hordjon, nekem sincs fent mindig, én is ha nyaralunk vagy telelünk és az asszony táskájába teszem akkor szoktam feltenni, mert ott van ám minden, de nem akarom zsebben vinni. Az élét nem védi ez igaz
-
-
realmadrid
aktív tag
válasz
highness #23017 üzenetére
Igen, de semmi nincs elállítva csak frissítettem a gyárira.
Már újraindulásnál is bevillódzott, de akkor azt hittem eltűnik.
Sajnos néha véletlenszerűen felvillan egy piros képernyőkeret rövid időre.
Nem tudom mi okozza, de visszaállítok mindent alapra, aztán kábellel fogok frissíteni, hátha nem jön ez elő csak valami wifi hiba lehetett.
Passz -
Sógi
addikt
válasz
highness #22748 üzenetére
Köszi, átgondolom, talán ideérne gyorsba koreából, onnan 1 hét szokott lenni + kari forgalom növekedés miatt talán lenne az most kettő is..
(#22751) RAID 2: Köszi, a lényeg, hogy akadásmentes legyen a kijelzőn való "kruzolás" jobbra-balra, le és fel
Nem szeretem, ha ragad, akad a fólia miatt. Mennyire gyűjti az ujjlenyomatot?
Amúgy én már új kora óta (már szinte 5 hónapja) fólia nélkül használom, táskám első kis zsebében tartom a telót és sokszor zsebben is, egy hajszál karc sincs rajta (hozzáteszem, h amit éppen találok abban törlöm meg a kijelzőt, csak egy átlátszó, kékes tok van rajta, amit alig észrevenni) Nálam 10 pontos ez a GG...De, mint az tudjuk, az ördög nem alszik
(lásd piwi)
(#22753) Yeffy DJ : jajaja, már láttam, h te is hiányoltad az "öreget"
(#22759) Gizmo94: Vágom, h read onlyban vagy
Ugyan már, itt téged mindenki szeret, még az is aki belédköt
-
törölt tag
válasz
highness #22592 üzenetére
Valami ilyesmire vàrok... Bàr nem tudtam, hogy a 640x360 is valamilyen HD màr
(#22591) Gizmo94 és spawn21 (#22580):
Gonoszok vagytok. Az, hogy nektek nem vàlt be, még nem jelent semmit. (Legalàbbis nem sokat.) Most mondjam, hogy én is elövettem, nézegettem, aztàn zenét hallgattam, filmettöltöttemnéztem, emilt <rtam, MA-t olvastam, MMO-ztam... aztàn megjegyeztem, hogy mellesleg milyen szép is, és visszatettem a tokjàba?(#22596) leslien:
Pàr napja volt valami pletyka, annyi csak. Keress vissza. -
lajki7
senior tag
válasz
highness #22344 üzenetére
Nem formaztam en rajta semmit
nincs telepakolva nekem a telom! Van par programom aztan kesz
jah es nem memoria kartyara toltom a filmet hanem kozvetlen telora. Miert neked nem viszi az ilyen meretu filmet vagy mi?
Ezt neztem meg pontosan
The.Dark.Knight.Rises.2012.1080p.BluRay....
12.3GB.
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
-
-
Zsolaf
addikt
válasz
highness #19361 üzenetére
Szerintem direkt szedték ki az akadások miatt, mert ugye ha a képet is görgeti az plusz erőforrást igényel, a ram-al nem is lenne semmi gond ha alapból nem enne annyit mikor bekapcsolja az ember, de engem egyik sem zavar mindig találni más készüléket ami másban esetleg jobb, de valljuk be összességében rendben van a telefon, régebben én is szórakoztam mindennel mindent cserélgettem, de ma már csak a gyári szoftvert használom alap samu felülettel, és álló háttérrel.
működik!
-
Hitch
senior tag
válasz
highness #18320 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, az info jól jött. Döntés előtt állok, hogy megéri-e a 2gb rammal rendelkező készülék, de az viszont nem tiszta miert nem olyan elterjedt itt a fórumozók között s miert nem esik több szó róla. Gondolom ezt azért, mert sokan velem ellentétben a programrészét teljes mértékben átlátják közületek s a ram ,csekély" mértékét sokszor olvasom mint a VAS gyengepontja , ennek ellenére nem nagyon látom opcióként a bővített memóriával rendelkező változat előfordulását az oldalon. Van valami hátránya az áron kívül?
Köszönöm az előző választ, s elnézést az eddigi laikusságot tükröző kérdések miatt.
( csak gyári szoftvert használok, s ezen a jövőben sem szeretnék változtatni)
-
-
agabe
addikt
válasz
highness #12476 üzenetére
Az itthoni ar engem is erdekelne...igazabol csak a 2giga ram ami miatt erdekes lehet, bar lassan lte is beindulgat itthon, de eddig 3G sem volt tul lassu (mar ahol van...lte meg sokkal kevesebb helyen lesz meg az elejen), szoval memorian kivul mas nem erdekes...de amiatt meg sokkal tobbe nem kerulhet logikusan mint a mostani.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
highness #12249 üzenetére
Esetleg internetkártyát igényelhetsz a bankodnál, ha nincs szükséged amúgy domború kártyára.
Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor lehet nem válaszoltál volna a bejegyzésemre.
De leírom még egyszer.
Van Visa kártyám, van Maestro, és van internetes kártyám is.
3/2 dombornyomott. Eddig nem volt bajom vele, mindig ment a play-en is a vásárlás, ebay-en, utalások mind2 számlára- Azóta csinálja ezt, mióta van a wallet.
Amikor kijött az a hox-os marhaság, amikor lehetett nézni pesti üzleteket, hol lehet nfc-vel? vásárolni.
Na. Azóta "nincs" kártyám a google-n regisztrálva. 2 volt, azóta egyiket sem tudom sem regisztrálni újra, sem használni.Mivel nem frissítette hitelkártyaadatait, ......... eladótól kért megrendelését töröltük. Ha másik megrendelést szeretne elküldeni, először tekintse át és frissítse hitelkártyaadatait Google Pénztárca-fiókjában.
Álladóan ezt az üzenetet kapom.Akkor van ilyen is:
xxxxxxxxxxxxxxx számú megrendelése (xxxxxxxx) jelenleg függőben van. Az Ön MASTERCARD xxx-0756 kártyájának £ 0,50 összeggel való megterhelésére irányuló kísérlet aug. 28 dátummal sikertelen. Ennek oka lehet az, hogy nincs elég pénz a számláján, vagy lehet egy szélhámosság elleni megelőző intézkedés. Az elutasított terhelés számlakimutatása engedélyeztetéseinél jelenik meg. Előfordulhat, hogy a terhelés jóváhagyásra kerül, de a rendelésért felszámított tényleges terhelést elutasítja a rendszer. Keresse fel a(z) MASTERCARD xxx-0756 ügyfélszolgálatot a fizetési probléma megoldásával kapcsolatban.Ha mégis meg szeretné kapni ezt a rendelést, frissítse fizetési adatait Google Pénztárca-fiókjában ahelyett, hogy új megrendelést adna fel. Ha Ön új rendelést ad le frissített fizetési információval, minden függő megrendelés automatikusan folytatódik. Ha nem ad meg érvényes fizetési adatokat 7 napon belül, a rendszer törli a megrendelést. Frissítse fizetési információit itt: .
-
rjg
őstag
válasz
highness #10335 üzenetére
Pénteken lesz egy hete, hogy bő egy év S2 használat után váltottam.
- Sokkal gyorsabbra ne számíts, hasonló a sebessége, mint ott az utolsó hivatalos ROM-nak
- az akkumulátor kb hozza az S2-t üzemidőben
- a kijelző nagyobb, így kicsivel nehezebb kezelni, de így is megy az egykezes használat, csak a bal felső sarok elérhetetlen hüvelykujjal- cserébe a kijelző gyönyörű, a pentile ellenére sem látok egy "recét" sem a böngészőben egy betűn sem, maximális nagyítás mellett
- olvasni - e-book - és böngészni sokkal jobb, a nagyobb felbontás miatt
- az elsők között lesz rá JB, ami jelentősen meg fogja dobni a felhasználói élményt, kényelmet -
Zsolaf
addikt
válasz
Szia! Nekem S2-m volt, én nem saját szándékomból váltottam, mert meghalt az S2-m és S3-re cserélhettem le. A HDMI kábel úgy tudom nem jó nekem nincs, de itt írták h nem megy vele más a bekötése. Én nagyon szeretem, az S2-t is szerettem de ezt jobban, nekem pl. jobban bejön a formája mint az S2-nek, annó az S2 topokban sokan azt mondták hogy ronda meg nem éri meg váltani, de szerintem azok vannak így akiknek nincs módjukban váltani. Én csak rábeszélni tudlak, ha váltani szeretnél az S2 után mást ne is nézzél. Kiváló készülék és szerintem jobb az S2-nél és szebb is.
-
-
DaviD202
aktív tag
válasz
Nekem volt S2-m kb. 4 hónapig, (utána GNexus, onrX és S3) és ha nem zavar h innentől kétkezes lesz a telefonod akkor határozottan megéri váltani. Kijelző jóval szebb/nagyobb, proci erősebb, akksi is elmegy 2 napot ha normálisan használja az ember és baromi smooth már ICS rommal is, JB-el pedig már-már ios-t megközelítő (jailbreakelt ipad3-am jobban beakad néha) sebességű.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Háztartási gépek
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest