- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
highness
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, remélem tudtok segíteni. Gyári rom van a telefonon, és az alap óra nem hajlandó átállni a nyári időszámításra. A lezárt képernyőn jól mutatja a telefon az időt, sőt az értesítési sávban is, de az nyavalyás óra/időjárás widget nem hajlandó.
Van esetleg valami eldugott állítási opció erre?
Előre is köszönöm a segítséget! -
highness
tag
Srácok! SD formázásánál, mitől függ melyik változatot válassza az ember az ExFat file-rendszeren belül? Értem ezalatt 128, 256, 512 stb. Ezeket felajánlja, de nem tudom melyik lenne a legjobb.
-
highness
tag
-
highness
tag
Valóban a XDA-n megtalálható, pontosan ITT kifejezetten 4.1.2 romhoz való finomságokkal együtt.
Pont ma csináltam meg én is átlátszóvá a status bart ezen a lengyel romon. Találsz még színes órát, és a status bat közepére is rakhatod egyszerűen.
Ja, szerintem nem árt előtte Deodex and Zippeling a romon. -
highness
tag
Szerintem maga a telefon nem lesz számottevően nagyobb mint az S III, csak a kijelzőt növelik amennyire tudják. Ha oldalt eltüntetik a 3-3mm kávát, alul-felül is kijjebb húzzák kicsit, és már nagyobb is, mint a jelenlegi "Flagship". Van az a kép amit mindig beraknak amikor az S4 szóba kerül, na azon is így van. Ja és használhatják azt a trükköt is, (mint a nexus) hogy eltüntetik a fizikálisan meglévő középső gombot és berakják virtuálisnak, de ez szerintem nem lenne bölcs megoldás.
Na látom Varszegig kolléga is hasonlóan gondolkodott, amíg én a bepötyögéssel vacakoltam.
-
highness
tag
válasz
Zsolaf #23314 üzenetére
Engem az ilyen "könyves" tokban csak az aggaszt, hogy mivel nem zárt oldalról, így az üveg és a tok közé szoruló esetleges porszemek nagyobb kárt okozhatnak, mintha nem lenne tok a telefonon. Mondjuk a nadrág zsebében akol rányomódik a tok fedőlapja az üvegre.
Ja, meg azt sem tudom, hogy ezek védik a telefon élét a sérüléstől leeséskor? -
-
highness
tag
Srácok! Már nem emlékszem ki ajánlotta először a Samsung Slim Covert itt, de mindenkinek köszönöm aki megtette.
Ma mikor hazaértem melóból már itthon várt a boríték. Gyorsan kibontottam, és felraktam a csíkosat. Olyan jól illeszkedik, és tényleg nagyon jól is mutat a telefonon. Úgy megtetszett, hogy a másikat még ki sem fogom próbálni egy ideig. (A páromnak is ez tetszik jobban.)
A hátlap sem csúszik már annyira a kissé kiálló csíkok miatt.
A legviccesebb az, hogy akkor is belefér a Samsung bőrtokba a telefon, ha rajta van a Slim Cover.
(Az enyém nem annyira szűk mint sokan írtátok, pedig teljesen eredetinek árulták az Ebay-en) Az egyik ismerősömé Slim nélkül feszül annyira, mint nekem most. -
-
highness
tag
válasz
realmadrid #23011 üzenetére
Az valószínűleg a Fejlesztői Beállítások lesz.
-
highness
tag
Igen.
Igen.
Igen.
Kicsit bővebben:
Nincs nagy tapasztalatom fólia ügyben, mert nem túl sok félét használtam. Az olcsó méretben sem volt jó, és még tapadt is.
A Curved Cristal passzos, és üveg szerű a tapintása. Árban sem olyan elrugaszkodott szerintem. (2db 16USD+ szállítás) Láttam rosszabbat GSM boltban drágábban. -
highness
tag
-
highness
tag
-
highness
tag
válasz
lajki7 #22346 üzenetére
Nem hiszem, hogy elbír vele alapból. Nekem úgy van az sd ahogy beraktam. Nem formáztam még. A média cuccok azon vannak, a programok meg a telefon memóriájában.
krungzi: CWM-ből kell formázni exfat-ra? Mert a menüből nincs erre választási lehetőség.
(CF-root 6.4 van nekem) -
highness
tag
válasz
kungzi #22186 üzenetére
Valahol olvastam, hogy év végére a T ki akarja bővíteni az LTE kínálatát. Ezentúl nem csak ipad-re lesz elérhető, hanem mobilra is akarnak 4g-s csomagokat. Ehhez kell telefon is, így lehet hogy nem kamu ez a frissítés. Még az iphone5 megjelenése körül volt erről szó azt hiszem.
-
highness
tag
válasz
brumi1024 #22106 üzenetére
Az Alpha csak Japánban elérhető (hasonló az i9305-höz, de gyorsabb procival). Az i9305 pedig az S3 LTE-s változata 2GB rammal. Itthon is hozzá lehet jutni, de csak bolti garanciával, mert nincs hivatalosan forgalomban nálunk. Én is szemezgettem vele, de végül maradtam a normál i9300-nál, mert LTE még nem mérvadó. A RAM miatt paráztam, hogy az 1GB talán kevés lesz, de eddig semmi problémát nem tapasztaltam. Nekem mindig van néhány száz mega szabad ramom, mikor néha-néha megnézem. A garancia pedig gyári 2 év+ 2 hónap, és a lakásomban megjavítják a telót, ha gondom lenne.
-
highness
tag
válasz
Icetee #22040 üzenetére
Ha magyar gyári garipapírt kapsz, akkor kicserélik. Én azt írtam, hogy amit linkeltél, azok nem biztos hogy gyári garival vannak. Erre írtam, hogy mindenképp kérdezz rá, ha azt szeretnél, nehogy félre értsétek egymást a bolttal.
(#22038) JimBeam007: Milyen színűt vettél?
-
highness
tag
válasz
GrooveHero #21607 üzenetére
Igazi IGO dealer lettél.
-
highness
tag
válasz
poli27 #21599 üzenetére
Na így tényleg más a helyzet, és igazad van.
Gondolom sejted, hogy miért érthettelek félre. Magyarországon a "Bolti garancia" kifejezés 90%-ban majdhogynem bóvli "kapu" garanciát jelent.
Amúgy bolthoz szerintem alacsonyabb értékű telefonoknál jó menni, S3 esetében (mivel prémium termék) érdemesebb a gyártóhoz kopogtatni garancia ügyben, mert lényegesen gyorsabb az átfutás. -
highness
tag
válasz
poli27 #21425 üzenetére
Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Mert ha bolti garanciád van, akkor csak oda viheted a telefonod javíttatni hozzájuk. Ez a szerződési feltételek között olvasható is a GSM boltok online shopjaiban. Miért lenne a
gyártói garanciás telefon a drágább, ha úgy lenne ahogy mondod? Ha plusz szolgálatást vállal a bolt, és foglalkozik a te problémáddal, akkor annak kéne drágábbnak lennie, nem?
A szürke importos telefonokra szoktak csak bolti garanciát adni. (Rosszabb esetben a szolgáltatós kiüttetett telefonokra, de ezt hagyjuk. Legyünk jóhiszeműek, és gondoljuk azt, hogy ilyen itthon nincs. )A gyártó nem fogja neked megjavítani, a telefonod, ha csak a bolt által kiállított ,bolti garancialeveled van. (Kivétel a szolgáltatós készülékek, mert ott nem a Samsung garanciajegyet kapod a készülékhez, mégis elfogadja a Samsung.)
Amúgy ez már ezerszer ki lett itt tárgyalva, de nem árt az ismétlés. -
-
highness
tag
válasz
Roxbury #21280 üzenetére
Letöltöttem a legfrissebb Cseh stock JB-t, root után átfuttattam rajta a Deodexed tool-t, utána cwm-ből felraktam a status bar kiválasztott átlátszóságot és órát. Köszönet mindenkinek az XDA-developers fórumból.
-
highness
tag
válasz
Zsolaf #21258 üzenetére
Nekem sem nagyon tetszik a szürke status bar, ezért változtattam 75%-ban átlátszóvá. Amúgy valljuk be inkább legyen szürkés, minthogy beégjen.
-
highness
tag
válasz
Frozzy #21224 üzenetére
Azt hiszem, bár szinte remegett a kezem az izgalomtól, mikor kibontottam a lezárt csomagot.
Azért nem mernék rá megesküdni. A számlát néztem, meg a imei-t ellenőriztem, meg a garijegyet, meg fizettem is közben. Tisztára kimelegedtem közben. Az akkut én raktam bele, arra emlékszem, meg leszedtem óvatosan az érintetlen fóliát az elejéről. Az elindítás után magyar nyelv volt a felajánlott.
Szóval úgy viselkedtem, mint egy tini az első randiján.Pedig már elmúltam 35.
Ja az akku Made in Korea. (Régebben volt vita itt, hogy van Made by Samsung is.) -
highness
tag
válasz
Anulu79 #21218 üzenetére
Gyári garanciával Magyarországon csak a 16Gb-os változat elérhető tudtommal. Persze GSM boltokban árulnak 32 esetleg 64GB-os változatot is. (Csak a gari ugye nem mindegy)
Biztos van több megbízható bolt is, de itt tényleg többen ajánlják a Nextelt rajtam kívül is.GrooveHero: Persze ha lett volna arra éppen dolgom, vagy több időm lett volna, akkor én is személyesen vettem volna át. Amúgy tényleg 2 nap után vehettem át.
-
highness
tag
válasz
GrooveHero #21210 üzenetére
Nem fogod megbánni, nagyon korrekt bolt szerintem. Áfás számlát kapsz, hivatalosan kitöltött garijeggyel. A kapcsolatot felveszik hamar az ügyféllel. Az is jól jött, hogy pick-pack ponton ingyen átvehettem itt Miskolcon a
magyar XEH PC-s telefont minden tartozékkal. -
highness
tag
válasz
GrooveHero #21186 üzenetére
Én a Nextel-nél vettem 2 év gyártói garanciával, kék színben.
-
highness
tag
válasz
GrooveHero #21081 üzenetére
Nehéz ügy ez a védelem. Én sokat agyalok rajta.
Természetesen tok nélkül a legszebb ez a készülék. A karcok ellen jó a csere hátlap, az általad linkelt film réteg, és a tok is . Viszont engem leginkább az aggaszt, hogy egyszer önállósítja magát a telefon, és kiugrik a kezemből. Ha az élére esik, akkor akár fél méterről is elég mély nyomot hagyhat benne az ütközés.
Azt már nem is merem elképzelni, mi lesz vele, ha a kijelzővel lefele landol.
Ezért kéne nekem valami nagyon slim cover, ami azért az ütéstől is véd valamennyit. -
highness
tag
válasz
GrooveHero #21061 üzenetére
Eléggé sima a hátulja, és lekerekített a formája a telefonnak. Szerinted?
(Amúgy egy tok nem árt rá szerintem.)
-
highness
tag
válasz
GrooveHero #21048 üzenetére
Te is S2-ről váltanál. Egymásra rakva a két telefon között nincs is nagy különbség. Én nem bántam meg a váltást, bár nekem akkora a kezem mint a szívlapát.
-
highness
tag
Igen látja.
Nekem is ez van. Csak beraktam a telefonba és egyből felismerte. 59,45Gb felhasználható hely lesz az Micro SD kártyán. A csomagoláson volt egy android droid is.
GrooveHero: Micro sim kell bele.
1 - becserélteted a régit a szolgáltatóddal.
2 - levágod magadnak.
3 - gsm boltok, szervizek max 500Ft-ért levágják neked micro sim csippantóval. -
highness
tag
35, még 3hónapig.
-
highness
tag
válasz
Peti N95 #20602 üzenetére
Nem biztos, hogy kell neked ez a cwm-es móka. Ha megnézed az emailek között lehet hogy megtalálod a Dropbox emailt, hogy növelheted a tárhelyed 48GB+ tárhellyel. Ráböksz a linkre, végigcsinálod a lépéseket PC-n, és kész. Nekem az ismerős invitálása segített. (amúgy nem kell minden pontot teljesíteni szerintem. )
A linkelés, a másik PC, és az invite nem volt kipipálva, de miután invitáltam megjelent az értesítés a gépemen, hogy 50+GB elérhető. -
highness
tag
válasz
GrooveHero #20550 üzenetére
Sikerült!
Feltettem amit linkeltél, de az nem volt neki elég. Végigmentem a lépéseken amit akart, aztán küldrtem egy invite-ot egy ismerősnek, és csak utána aktiválta a + tárhelyet. Így most 50,75GB a Dropboxom.Hogy ez hogy jött ki nem tudom.
Minden esetre köszönöm a segítséget. -
highness
tag
Ez a Dropbox egy kicsit megviccelt. Laptopról regisztráltam, és ahhoz csatoltam a telefon fiókját mikor megvettem. Akkor a 2GB tárhelyet megtoldotta 48GB-tal. Mert a telefonhoz jár 50GB.
Viszont most túl vagyok pár ROM cserén, és csatlakozáskor nem kaptam vissza a 48GB-ot, csak 500MB-tal emelte meg a 2GB tárhelyet amit a pc-n kaptam.
Hogy aktiválhatom az 50GB-ot? -
highness
tag
válasz
HoReSz1975 #19955 üzenetére
Nekem hasonló esetben az SD leválasztása, és újracsatolása segített. (Azaz pontosan csak az újracsatolást kellett végrehajtanom, mert a kártya magától csatolódott le. )
-
-
highness
tag
válasz
róland #19875 üzenetére
Biztos igazad van. Még nem használtam torrent klienst telefonon.
Alta: Ezt próbáld ki. youtube-on találsz róla videót hogy kell beállítani. csak írd be a nevét a youtube keresőjébe.
Én is ki akarom próbálni, de ma nem volt rá időm. ( Most is melóhelyről írok)
-
highness
tag
válasz
allein #19866 üzenetére
Más is írta régebben, hogy beragadt neki valami program, és leszívta az akksit. Ha feltöltött és elindul próbáld meg kiszürni mi volt a ludas. Sokan panaszkodtak a Viber-re, meg a gyári Facebook programra. Ha nem derül ki, akkor meg egy factory reset után egyesével rakd vissza a programokat amit használsz. Hátha úgy kiderül.
-
highness
tag
+1 a Steinheil mellett, én tegnap áradoztam itt róla.
más:
Néhány napja kértem tanácsot tőletek micro sd kártya ügyben. Akkor Samsungot akartam, de az nem volt a srácnak akit ajánlottatok, így tovább keresgéltem. Végül egy Sandisk 64Gb-os micro sdxc mobil ultra lett a vége. Ma jött meg és eddig b@szott jól teljesít. 25/14 a sebessége fat32 -re formázva. ext fat-ra elérné a 30Mb-ot is. Egyből felismeri a telefon, és 59,4Gb a szabad terület. Nem mertem ebay-ről rendelni, így a hardverker-ből van garancialevéllel hivatalosan.
Azért írom ezt ide, mert nekem jól jött volna pár hete ha véleményt olvashattam volna róla. Így talán másnak is segíthettem. -
highness
tag
válasz
FuRiONight #19554 üzenetére
15,99 USD + talán 2 USD szállítás. [link] Kis dobozkában volt a gyári lilás doboz, rajta kis hologramos matrica az eredetiségről. 2 fólia van a csomagban+ törlőkendő+ nyomkodó gumi+ 4db por szemcse leszedő levonó. (hasznos)
2 hét alatt jött meg.
A felrakásával elszöszmötöltem vagy 10 percet, de sikerült. Először kicsit ferde lett, de néhány cifra káromkodás közepette leszedtem, és megigazítottam. (Azt a 2 fület használtam ami a 2 oldalt segít leválasztani) 1-2 porszemcse alá került ezért vettem hasznát a porleszedő matricának.(#19556) Varszegig: Mondjuk egy ajándék szettet felajánlhatnának. Futnék pár kört, aztán nagyduzzogva biztos elfogadnám.
-
highness
tag
Na megjött végre az ebay-ről a Steinheil Curved Crystal fólia. Nagyon jól illeszkedik, mert görbített a széle, és a tapintása is olyan mint a kijelző GG üvege.
Nincs részvényem a cégben, (sajnos) nem azért reklámozom.Csak egyszerűen örülök, és meg akartam osztani veletek.
-
highness
tag
válasz
Zsolaf #19359 üzenetére
Remélem valamelyik következő frissítésbe beteszik ezt a funkciót. Nem is értem, hogy miért nincs benne alapból ami az s2-ben benne volt. Ott a menüben ki is lehetett kapcsolni.
Na mindegy. Így is szuper ez a telefon. Mikor megvettem be voltam sz@rva a ram miatt, de eddig nem volt vele gondom. Nem sok, de elég ez az 1Gb is.
Azért köszi a választ! -
highness
tag
Feltettem az Indiai DLJ5-ös JB ROM deodexed változatát. Sikerült módosítani a Status Bar átlátszóságát, és zöld órát raktam a közepére. Viszont szeretném valahogy megoldani a háttérképek görgetését. Jó lenne, ha nem kéne élő háttérképes app segítségével (LandscapeWallpaper) megoldani ezt a problémát.
Van esetleg olyan program ami CWM-ből installálva hozza elő ezt a funkciót? -
highness
tag
Használ valamelyikőtök Perseus kernelt? Xda-n lépten nyomon belebotlok. Most éppen egy majdnem stock JB
romot kerestem, és erre bukkantam. Szemezgetek vele, mert hosszú üzemidőt írnak, és sok ram is marad elvileg szabadon.
A kommentek között 6 óránál is hosszabb kijelző időről linkeltek képet.Állítólag perseus kernellel. ??
-
highness
tag
Rendelt már valaki közületek SanDisk 64GB MicroSDXC, Mobile Ultra, Class 10, UHS-I-t valahonnan a telefonjába? Mert erősen gondolkodom a beszerzésén. Viszont nem tudom hol árulnak eredetit, ami tényleg tudja a 30Mb/sec sebességet, és nem egy FAKE noname class 4-es kártyát fognak elküldeni szép piros/szürke festéssel.
Szóval tutibiztos, (kipróbált!) viszonylag olcsó helyet keresek. (Extreme Dig.... -tól olcsóbban.)
A segítségeteket előre is köszönöm! -
highness
tag
Hidd el én is ebben a dilemmában voltam. Várjak amíg egyáltalán elérhető lesz a 2Gb-os, vagy maradjak a simánál?
A legfontosabb érv a sima S3 mellett, hogy gyártói 24+2 hónap Samsung garanciával lehet hozzájutni. Az i9305 pedig pár hónapon belül lesz csak elérhető, persze csak gsm bolti garanciával. Ez óriási különbség! -
highness
tag
Az a verzió alapból Jelly Bean-nel jön ki. A frissítés menete lényegében ugyanaz. A romok tekintetében különbözik kicsit a sima S3-tól. Nem tudsz rérakni i9300-hoz való romot, csak külön i9305-re készültet, átportoltat. Ez vonatkozik sajnos a root kernelekre is. Pl sima Siyah vagy Speedmod kernel nem jó hozzá. A terjedésével többen fognak vele foglalkozni, de eddig elég korlátozott a felhozatal. Az appok, témák többsége viszont működik vele. Erre vonatkozott a kérdésed?
-
highness
tag
Elérhetőek a Nexus 4 átportolt android 4.2-es újdonságai Galaxy S3-ra.
Kamera+keyboard+Google Play 4.2 -
highness
tag
A páromnak Samsung i900 Omniája van. Hihetetlen milyen jól összerakott telefon. (5 éves kb. a készülék) Sehol egy karc rajta, pedig évekig tok nélkül hordta a kistáskájában. (Ahol sminkkészlet, rúzs, kulcs és ki tudja mi minden szokott még lenni )
Ja, mellesleg a telefon kijelzővédő fóliát sem látott még. A körmét használja a Drága, a hozzá adott ceruza helyett, mégsem találok a kijelzőn egy hajszálkarcot sem. Nem pattog a fémkeretről a zománc, sem a szálcsiszolt fekete fémhatású műanyag nem sérült. Semmi. Hihetetlen!
-
highness
tag
válasz
Pro!Petya #13710 üzenetére
Hiába a bivaly hardver, a Note 2 azért réteg telefon marad. Viszonylag sokat fognak belőle eladni, (akár 10 millót) akkor is sok embernek ez a már túl nagy napi mobil használati cikknek. Az ára is arányos a méretével, így többen válasszák majd a sima, vagy az LTE S III-at szerintem.
-
highness
tag
válasz
GeneraL_XTX #13227 üzenetére
Arra gondolsz, hogy a mobilszolgáltatók a 4G lefedettség hiánya miatt nem fogják erőltetni a forgalmazást? Remélem azért függetlenül elérhető lesz magyar gyári garanciával.
-
highness
tag
Akiknek megremeg a keze az ollós vágdosástól, van elegánsabb módszer. Leginkább azoknak ajánlott akiknek több kártyát kell átalakítaniuk.[Micro Sim Card Cutter]
-
highness
tag
Már néhány helyen külföldön már előrendelhető a 2Gb rammal, 4 magos procival az LTE verziós Samsung Galaxy S III GT-i9305. T Mobile.de Vodafone.de
Arra leszek kíváncsi, hogy itthon mikortól lesz elérhető. Leginkább a 2Gb RAM ami nagyon vonzó. Ja, és a magyar ára is érdekelne.
(Mert itt olyan jó az élet, hogy gyakran magasabbak az új telefon árak, mint kicsit nyugatabbra. )
-
highness
tag
válasz
fRooStzzZ #12248 üzenetére
Sajnos csak dombornyomott kártyát fogad el sok külföldi központú céghez hasonlóan. Esetleg internetkártyát igényelhetsz a bankodnál, ha nincs szükséged amúgy domború kártyára.
Nekem is végig kellett járni ezt a procedúrát az ebay, paypal, zavvi, stb. miatt. Azóta mindenhol elsőre pikk-pakk megy a regisztrálás és a vásárlás.) -
highness
tag
-
highness
tag
Srácok!
Lassan foglalkoztat a váltás lehetősége, ezért felmerült bennem pár kérdés.
Az s3 alsó csatlakozója kompatibilis az s2-höz vásárolt HDMI átalakítóval? Ja, és ez a kérdés az USB átalakítóra is érvényes.
A volt s2 tulajoktól még megkérdezném, hogy milyen a benyomásuk a váltás után az új telefonnal kapcsolatban. Megérte váltani? Sokkal jobb-e? stb. (Tudom, hogy ez szubjektív, de mégis.)
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest