- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
dionaea #57524 üzenetére
Szerintem iszonyatosan fejlődnek. Nálam otthon a google home jól működik, nincs rá panaszom. Csak a telefonra, mert az valamiért alvóba küldi szerintem az assistantot, és nem birom letiltani.
Haver apple okosóráján bemondja a sirinek amit üzenni akar messengeren, és a másik fél általában hiba nélkül megkapja a szöveget.
Szerintem a készülék nem számít, nálam a 10e ft-os google home mini tökéletesen műxik, elvileg ugyanazt tudja mint a drágább verziók. Inkább magával a programmal lehetnek még bugok, hogyha vannak, sztem. -
trebrona
nagyúr
-
francz'70
senior tag
válasz
dionaea #57312 üzenetére
Ugy gondolom s8 még mindig felső kategória szinten van tehát mondjuk amiben felső kategória most egy samu abban megállja a helyét.
Hááát........
Féléve váltottam S8+ ról Note10+ ra.(az S8+ is megvan, mert 2.5 éve tökéletesen teszi a dolgát, és patika állapotú!)
A Note10+ úgy pörög, hogy az S8+ hozzá képest egyhelyben áll
De.....az S8+ t még csak most frissítettem 9 -es droidra (nem éreztem szükségét, + nem tetszett a felület, stb.) azt kell, hogy mondjam, egy új telóm lett
Gyorsabb, pörgősebb, a SOC is jobb lett és valamiért úgyérzem, még a kijelző is szebb(lehet csak optikai...)
A lényeg, hogy kisebb lett a különbség a Note10+ hoz képest
(ami azért is nagy szó, mert a Note10+ szerintem egy etalon, brutál jó teló!!)......és mostanában már két telót használok
-
Predatorr
őstag
válasz
dionaea #57219 üzenetére
Nyugodtan utánanézhetsz, elég bő a szakirodalom, az adatgyűjtést nyíltan vállaló (a kémkedés önmagában nem törvénytelen, ugye) Google-lal az élen (lásd még: felhőszolgáltatások). Nem az fontos, milyen hátrányom volt, hanem, hogy mi lehet. Én jókat nevetek azon, egyesek mennyire nem értékelik személyes adataikat. Csak hiszed, hogy nem volt hátrányod belőle, de nem kezdem itt sorolni, a napi hírek mögé kéne nézni, ill. javaslom US fogyasztóvédelmi szervezetek követését, roppant érdekes dolgokat derítenek ki.
Informatikusként amúgy eleve abból indulok ki, hogy ha biztonsági rések vannak egy hardverben, szoftverben, azok céllal kerültek oda, ahogy szintén nem értékelem olyan programok netre kívánkozását (windowstól a mi fit-ig), amelyeknek semmi keresnivalójuk ott (netán még bujkálnak is), tehát nyilván azt is céllal teszik. A célt nem nehéz kitalálni, hiszen adatokat küldenek, ha pedig nem használnák fel ellened (saját hasznukra), miért gyűjtenék? Elemi logika.Legföljebb nem jössz rá, mikor és mire használják, vagy hogy az neked miért nem jó.
trebrona: Szent naivitás! Nyilván nem a karkötő, hanem a szoftvere. Kis kínai programocska (Xiaomi appokon kívül), amely csak memóriapucoláskor jelent meg, telepített appok között vagy máshol semmi nyoma. Vajon mit keres ott, hogy a mezei felhasználó nem tudhat róla?
dionaea: Nekem sem volt a törékenységen kívül az idei frissítésekig (vegyél S20-at). Te biztos nagyon óvatosan használod, vagy nem izzadsz (esetleg kicsi a kezed), de nekem pár perc után már csúszik ki a kezemből, vagy a fogás helyén random billentyű érintést érzékel a fasza kanyarképernyőn, mert hol is foghatná az ember. Sokunknál tokban is tört, mert tervezetten pont oda pattan, ha nem direkt lapjára dobod le, mint kamu tesztekben. A szolgáltatások tényleg jók lennének, de a samu erősen kezdi alulmúlni ezeket az idei frissítésekkel. én meg a hajlított képernyőt örökre kerülni fogom. Valami jó kis kávás kell, épeszű tervezéssel. Még jobb lenne sarkos képernyővel, de nem sok gyártónál vagyok célcsoportban.
-
MM
őstag
válasz
dionaea #47407 üzenetére
2017-es Megane IV-el használom, a gondom az AA-val, hogy "ráül" a telefonra. Amíg fut, csak egy spéci felületen használható a telefon, vagy az autó érintőképernyőjén keresztül. Így mind a Waze kezelhetősége, mind a hívás indítasok eközben nehézkesek, az esetleges üzenetek / emailek kezeléséről nem is beszélve.
Mindaddig, mig pl. A Waze futtatása az autó képernyőjén nem lesz leválasztható, és eközben a telefon teljes mértékben használható, számomra felejtős. Plusz jó lenne, ha mindez BT-on keresztül működne, nem csak kábelen, ha már a vezeték nélküli autós töltés is megoldott.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dionaea #45870 üzenetére
Nincs olyan rettenetesen nagy eltérés a két telefon mérete között, valamivel kompaktabb az S9 az S8+-nál. Picit magasabb így a PPI a kijelzőn, gépelésnél sem zavaró egyáltalán a kisebb méret, viszont jobban befér az ember zsebébe az S9, némileg faragtak a kávákon is. Nyilván akkuban valamelyest gyengébb a nagyobb tesóhoz képest.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
dionaea #45833 üzenetére
Igen vannak.
Pl. Ööö...
Mr.Silkó?😁😁😁Olvasgatom a Not9 topikot, ott nagy gond a fényszivárgás. Érdekes egy prémium készüléknél.
Ja prémium!
Szerintem sokan kicsit keverik a dolgot, mert csúcs samunak veszik a Not9-et.A csúcs készüléke a Samunak az S széria!
A Not a prémium kategória! Két különböző teló és kategória szerintem!
Hogy hasonlóságok vannak, persze, mert mind a kettő Samu! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
dionaea #43113 üzenetére
Ha villog a töltőpad és nem egyenletesen világít – legalábbis a Samsung padoknál biztosan –, akkor nem találja a pad a telefont és így nem is tölti értelemszerűen.
A legvalószínűbb lehetőség valóban az, hogy nem jól van rátéve a töltőpadra a mobil, kicsit mozgasd arrébb; az S8-on középtájt van a töltőtekercs belül.
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
dionaea #42410 üzenetére
Miért lenne hájp.EZ a telefon tetszik,ilyet akartam,nem Lenovo p2-t meg redmi 4x-et.Nincs óriás elvárásom,az elején az 5óra sot-al teljesen jól elvoltam,itt most nem 8-10órák lennének az elvárások.De!Elindulok reggel 7kor otthonról,1órát utazok-->mire beérek a melóba már csak 75% maradt.Melóhelyen 2es térerő van 4g-n,mire első szünetem van 11kor addigra 60%.Szünetben van 2 lyukas orám,kicsi yt meg net...máris 40% és még csak délután 1 van.Mire végzek 20%al indulok haza és már nem bírja ki és még csak délután 5 van,3 órát használtam😑
-
enginev3.0
félisten
válasz
dionaea #42410 üzenetére
Kapni bizony
Sokszor napi 5-6 órát utazok, esélytelen hogy legalább a felét kibírja, ugyanis elég magas fényerőn van az autofényerő miatt, és szolgáltatói tornyokat is sűrűn vált, így nekem napi talán 3 óra SOT ha megvan
Jobb esetben ha itthon vagyok wifin, vagy a cégnél ülünk akkor esetleg 4-5 óra körülire ugrik
Gyenge
-
icemad
nagyúr
válasz
dionaea #42399 üzenetére
Kb normál. 3 óra netezés., email szinkron megy, játék nagyon ritkán, néha 10-20 perc youtube. Emellett reggel és délután is töltöm a kocsiban, utána éjszaka töltőn van. 4 óra felé nem megy a sot. Talán otthon wifin tudna többet, de wifit nem használok, ha ott a korlátlan mobilnet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dionaea #41547 üzenetére
Én a biztonság kedvéért – meg megszokásból is – utánvételes fizetési módot választottam, hátha menet közben rájönnek, mennyire nagy az árkülönbség az S8-hoz kiadott verzióhoz képest..
Kicsit azon aggódom csak, amire az egyik tesztvideóban pár szóban kitértek, hogy elvileg csak a gyári billentyűzettel működik (ez logikus is egyébként), míg én jelenleg a Gboardot nyúzom, de majd meglátom.
-
Divinity
őstag
válasz
dionaea #39832 üzenetére
Ha a védelem és design a cél akkor én a Rhinoshield Crushguard Bumpert ajánlom.
Sose voltam nagy tok barát pont azért mert rontja a telefon esztétikai megjelenését. Viszont a Rhinoshield nagyon jól védi és a telefont se rondítja el valamint a hátlap teljesen látható.
Akkor lehet baja ha egyenesen hátlappal vagy elolappal egy sziklára esik, egyébként jól véd. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
dionaea #39832 üzenetére
Nézd, nem nagyon jár együtt a kettő elvárás: ha vékony és dizájnos a tok, akkor nem védi igazán a telefont az ütésektől, ha viszont ütésálló a tok, akkor általában bumszli is lesz egyben.
Nekem 10-12 tokom van az S8+-hoz, van köztük egész vékony és van brutál strapabíró is, de a biztosítás miatt nyugodtan alszom és legtöbbször a papírvékony Clear Coverben pihen a telefon.
Esetleg azt tudnám javasolni, hogy nézz szét a Spigen tokjai között, azok általában gumírozott kialakítással és kevésbé bumfordi kivitellel rendelkeznek, elég pofásak, de azért védenek az eséstől is, nagy valószínűséggel. Itt egy YouTube videó segítségnek hozzá – elég részletesen végigpróbálja a hapsi benne szinte az összes Spigen tokot az S8-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged