- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma reggel takaró lerántásának pillanatában hallottam egy csattanást a járólapon és legnagyobb elkeseredésemre az S8-am hátlapja megsérült. Sarka kicsit szilánkos, illetve felfutott a repedés a közepéig.
Mit lehet egy ilyen hibával kezdeni?
Érdemes valami jó boltba elvinni, ahol javítják? Mennyi a javítás?Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Edge lighting nem működik kikapcsolt képernyőnél.
Van erre valami megoldás? Mi okozhatja?
Ha használom a telefont, be van kapcsolva a képernyő, akkor tökéletesen működik.Always On Displayt nem használom. (de elvileg anélkül is működnie kéne...)
Az elején működött, ha jól emlékszem.
Köszi!
-
válasz
icemad #49368 üzenetére
Az ujjlenyomattal meg 3 problémám van. Egyrészt ugye az elhelyezés, de ez a legkevesebb gond vele.
Sztem túl szűk. 4-szer van mindenféle szögben felvéve a mutató ujjam, de még így is simán van, hogy elhibázza...
A másik praktikusság szempontból hiba, hogy ha asztalon van, akkor nem tudom használni. Sokat szoktam asztalon tapicskolni a telefont, szóval ez szempont nálam.De aláírom, hogy az ujjlenyomat egy fokkal jobb, mint az arcfelismerő, de közel sem tökéletes az sem.
Amúgy mielőtt még valaki félreértené. Teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal, meg tetszik nagyon, csak ez a biometrikus azonosítás nem az erőssége.
-
Na nekem pont ilyen volt az 5T.
Kezembe vettem, megnyomtam a gombot és úgy oldott fel, hogy észre sem vettem.
A biometrikus azonosításnak PONT így kéne működnie.
Na hát ezzel szemben S8-on legalább egy fél-1mp-et várni kell, de az esetek 70%-ban 2-3mpbe is telik.
Ja és akkor hozzáteszem, egy J6 közel ugyan olyan sebességgel old fel, mint az S8.Nem hiszem, hogy user error lenne, vagy a telóval lenne gebasz.
Mielőtt megvettem volna, reviewkat olvastam, illetve videókat néztem erről és már ott tudtam, hogy lassabb lesz.
Gondoltam rákérdezek, hátha lehet valami okosságot csinálni, mert ez az egy nagyon hiányzik az 5T-ből. Az félelmetesen gyors volt, illetve ahogy Beri írod, 1 kezemen meg tudom számolni hányszor láttam lockscreent.Logen: Lehet félreérthető voltam. Igazából csak azért írtam, hogy még át is lehet verni, hogy érezzük a különbséget 5T és S8 között ilyen téren, nyomatékosítva, hogy lehetne ez jobb is.
-
Sziasztok!
Arcfelismerést lehet valamivel gyorsítani?
OnePlus 5T után idegesítően lassúnak tűnik, ráadásul azt nem lehetett becsapni fényképpel.
Van esetleg valami szoftver rá?Köszi előre is!
-
-
Sziasztok,
Több hetes kínlódás után sikerült végre S8 tulajjá válnom.
Kérdésem a következő:
A telefon független, de Telekomtól vásárolt. Ennek eredményeképp Google Chrome könyvjelzőktől kezdve Telekom applikáción át mindenféle bloatware van rajta.
Hol találok ténylegesen független szoftvert és ezt hogyan tudom feltenni?Most 8.0 van rajta, Samsung Experience 9.0-val.
Frissíteni újabbra nem szeretném.Köszi előre is!
-
Nos, miután felültettek az előző vásárlással (az eladó egyszerűen csak megszüntette a kommunikációt, annak ellenére, hogy én pénzzel a kezemben vártam a csomagot...
), így tovább folyik az S8 keresésem.
Találtam egy viszonylag olcsó darabot, elvileg 2 hetes, garancia nincs rá, törött volt és teljesen új telefont kapott az eladó.
Ti ezt elhinnétek?
Dokumentumokkal természetesen nem tudja igazolni, mert "biztos valaki kidobta takarításkor". -
Sziasztok!
Hamarosan én is S8 tulaj leszek.
A telefont használtan veszem, elég olcsón, így egy kérdés felmerült bennem.
Ki lehet-e deríteni valahogy, hogy javították-e a telefont? Itt elsősorban a vízállóság miatt kérdezem, tudtommal a javított készülékek már nem vízállóak.
Van valami módszer erre, hogy kiderítsem vagy az előző tulaj állítására kell hagyatkoznom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest