- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz
lenovomen #38641 üzenetére
Nekem kicserélték az akkut, meg az USB csatit, ahogy írtam fentebb, ma kaptam vissza.
92%-on volt az akku, belaktam a rendszert, mindent újratelepítettem (pörgettem rendesen, meg is melegedett kicsit) most van 41%-on és 2óra 40perc kijelző idő.
A akkugörbe nagyon szép, mikor nem nyomogatom, akkor nincs olyan meredekség, mint az elhaló akkuval.Elégedett vagyok!
-
sgeza
veterán
válasz
lenovomen #38629 üzenetére
Ez azért nem egészen így van. Nem attól függ, hogy honnan mész ki a netre. Nálad valami más lehetett a furcsaság forrása.
Nekem egyébként a hétvégén több, mint 7 óra kijelzőidőm volt több, mint 1 napos használat mellett. Sima S8.
Átlagban egyébként 6 óra szokott lenni (mármint ha megvárnám, hogy lemerüljön, de nem szoktam). -
válasz
lenovomen #38629 üzenetére
Nekem most 3:52 perc kijelzőidővel van 44% még (S9+), a legtöbb játékkal telt, volt benne kb 1 óra 4G-s netezés is, ill. zenét is hallgatok BT fülessel, plusz egy BT-s aktivitásmérő is van a telefonhoz párosítva. Szóval elég jól alakul.
Ma jött meg a Jabra Elite 65t BT füles, iszonyat jó cucc, és már BT5-ös.
-
racerx
őstag
válasz
lenovomen #26289 üzenetére
Kb semmit se érnek az alis, ebayes üvegek az S8 ra. Párat kipróbáltam más. Csak a szélén ragadnak, , vagy volt olyan ami teljesen, de azt meg nem lehetett felrakni, nem tudják rendesen lekövetni a domborulatoka. Egyedül a fullba felragasztott loca ragasztóval üveg a jó, vagy lehet 50 dolcsiért ugyanezt Whide Dome márkanév alatt kapni. Sajna ha eddig nem lett rá rendes üveg normális áron, akkor sose lesz. Talán a Nillkin AP+ fóliája a legjobb, majdhogynem üveg fíling, de azt se egyszerű felrakni.
-
anrab
addikt
válasz
lenovomen #26289 üzenetére
12.000 Ft. Az eredeti üveg tört és ezért kellett a hátuljára színes fólia. Kék lett és így nem látszik a törés. Viszont ha már azt megcsináltattam gondoltam kipróbálom a 360 fokos védelmet. Így előre is oldalra is rakattam fóliát. Előre átlátszót.
Az üveget egyáltalán nem ajánlották. Valahol mindig elválik. Előrébb raktam linket. Olvasd el. -
anrab
addikt
válasz
lenovomen #26271 üzenetére
Én a WestEnd-be tettem fel a Mobile Outfitters-t. Be volt repedezve a jobb felső sarka mert megnyomtam hátul. Oda és a szélekre kék színváltós ment és így eltűnt a törés. Előre nem matt hanem sima átlátszó mert féltem hogy a mattól sötét lesz és elmennek a színek. Megvagyok elégedve mert nem rontott a színeken, az érzékelés is ugyan olyan jó és a világosság is.
[link] -
sgeza
veterán
válasz
lenovomen #26176 üzenetére
A fényerő automatán van, fb messenger páros kukázva, hányok tőlük. Fb-ot böngészőből, messengerből pedig a lite-ot használom. A többi+egyéb van (emailek, viber, whatsapp, stb). Persze emellett épeszűen használom a készüléket, felesleges dolgok nekem nem mennek éjjel nappal (mobilnet, wifi).
-
sgeza
veterán
válasz
lenovomen #26172 üzenetére
Ez nem egészen ilyen egyszerű. Nagyvonalakban: ami bent marad a memóriában, az nem jelenti azt, hogy aktív, és fogyaszt. Csak háttérben van, és ha újra szükség lesz rá, nem kell újra betölteni a memóriába, hiszen már ott van. Amelyik dolgozik is valamit, az meg általában azért teszi, mert ez a dolga. Ha valamit kilősz, a rendszer betölt helyette egy másikat (előtölt). Elvégre minek álljon üresen a memória?
Szóval akár többet is árthat az alkalmazások folyamatos kilövöldözése, mert szerencsétlen rendszernek folyamatosan vissza kell töltenie helyettük másokat. Illetve amelyik értesíteni akar, az meg amúgyis visszatölti magát.
A kedvezőbb energiahasználat érdekében lett létrehozva a doze mód, az elvileg megoldja helyetted a dolgot normálisan.Én soha nem lövök ki semmit, és kb. 6 óra a kijelzőidőm (sima S8).
Bővebben: olvass utána az Android memóriakezelésének!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
lenovomen #25726 üzenetére
Természetesen le lehet, de azért nem árt némi ismeretanyag hozzá (az összefoglalóban is találsz hozzá infót). Más kérdés, hogy érdemes-e, hiszen a Telekomos szoftverek könnyen törölhetőek/tilthatóak, frissítésben meg mostanában előrébb tart a TMH, mint a magyar független (OTA-n).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
lenovomen #24456 üzenetére
Ha nem tok miatt van ez, akkor egy próbát megérhet, de szerintem lehet, hogy a telefont is bekérik a dolog kivizsgálására, ami már nem kellemes.
Magát a csatlakozót tudod tesztelni a Samsung Members appban, a diagnosztika, hardver tesztelése, csatlakozók menüpontban.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
lenovomen #24437 üzenetére
Nem szoktam leállítani az appokat, csak amit tényleg csak alkalmilag használok. A RAM lényege az, hogy minél több alkalmazás legyen előtöltve benne, így gyorsabban nyílhatnak meg, ha szükség van rájuk. És nyilván azokat az appokat szeretném a háttérben, amiket nap-mint-nap használok, viszont a rendszer ígyis-úgyis előtölt alkalmazásokat, de ha mindig eltakarítasz mindent a RAM-ból, akkor "ő dönti el", hogy mik legyenek az előtöltött appok.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
lenovomen #24441 üzenetére
Always on display (Aod).
Úgy tudom nincs sok értelme mindig kilőni az appokat a háttérből mert úgyis újra indulnak.
Optimálisabb szerintem ha 5 naponta csinálsz egy restart-ot (újraindítást) a telón (mert ez az esetleg beragadt alkalmazásokat eltűnteti.
A messenger viszont nálam nem sokat fogyaszt mert egy frissítés által optimalizálva lett (mert régebben túl sokat fogyasztott).
Inkább a Facebook app eszik sokat úgy hallottam (én a Facebook - ot a böngészőből használom)...
Ha valakinek más véleménye van vagy mást tapasztalt eme dolgokkal kapcsolatban biztos megosztja velünk. -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
lenovomen #24437 üzenetére
A világító szélek opció például ha jönne egy értesítésed akkor be illetve kikapcsolt képernyőn megjelenik egy világító csík körbe - körbe.
Az alkalmazásokat néha szoktam bezárni mert ugyebár arra való a 4 gb ram hogy ezt kezelje és ha túl sok minden van nyitva (a háttérben) akkor automatikusan bezárja magától.
Általában otthon negyed fényerőn használom kint (utcán) viszont 50 százalékos a fényerő hogy lássam is a képernyőn lévő dolgokat.
Aod viszont nincs bekapcsolva mert túl sokat fogyaszt nálam. -
-
Deck
titán
válasz
lenovomen #23898 üzenetére
Kiemelt hozzászólásban van de belinkelem neked..
Navigációs sáv színeinek cseréje - Nem hardcore művelet, ha szeretnéd gond nélkül meg tudod oldani.
Amire szükséged lesz:
- Color picker alkalmazás, amiből a színkódokat kinyered. Erre egy egyszerű webest ezen az oldalon találsz.
- ADB toolkit (Windows, Linux és Mac operációs rendszerekre). Ezt érdemes fennhagyni, később még kellhet.Egy példa kód:
adb shell settings put global navigationbar_color -317057255
adb shell settings put global navigationbar_current_color -317057255Néhány példa navbar színekre:
Áttetsző fekete: -16777216
Átlátszó fekete: 65793 (nem teljesen, alább hogy miért!)
Átlátszó szürke: 8421504Figyelem, a színkód előtti előjel lényeges! Az áttetsző színek használata egyes alkalmazások színét is megváltoztatja (pl billentyűzet)! Egyes alkalmazások egyedi színeket is beállíthatnak a navigációs sávhoz. Ez a beállítás csak a sáv alapszínének megváltoztatását eredményezi, nem írja felül az alkalmazás-specifikus színeket! Ne állítsatok be teljesen átlátszó navigációs sávot, nem fog működni. Átlátszó fekete beállításnál (valódi feketénél) egyes alkalmazások nem átlátszó fehérben jelennek meg. Erre a megoldás, hogy "majdnem" teljesen fekete színt kell választani (lásd a fentebbi kódot).
További beállítások és átlátszóság pontos kalkulációjának módja az eredeti forrásban található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest