- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Greg Vinous #50020 üzenetére
Még nem próbáltam, de szerintem bármelyik BT billentyűzettel lehet használni. Nem fog asztali módra váltani, de a gépelés lényegesen gyorsabb lesz.
Ha tévednék, javítson ki valaki! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #42525 üzenetére
Nem csak a nyomásérzékeny home gomb van túl finom érzékenységre állítva?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #42547 üzenetére
Akkor lesz jó amikor visszaállítod és ujraindulás után magyar nyelvre ugrik és nem neked kell kiválasztani a magyart.
Magyar simnek benne kell lennie végig,tehát ne vedd ki
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #42544 üzenetére
Nem az a megoldás
Neked valaki ezt a telot átszoftverezte és egy olyan szoftvert tett fel ami OXM független csoportos CRB7/CRAP frissítésen van jelenleg.Ilyen pl. az OXM XEH is.De az OXM XEU nem ilyen mert az CRB7/CRB9.Ezért nem frissít.
Ha te ezt magyar simmel használod,akkor egy full resetre lesz szükséged,hogy XEH/XEH/VDH kódra álljon át és utána frissiteni fog.
Persze az mindent letöröl majd a telóról.
Ez te tudod ki mókólta és mikor
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #42542 üzenetére
Na itt te várod az angol frissítést
Ez egy már mókólt vodás telo
XEU frissítésre vár
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #42540 üzenetére
Szoktál olvasni is?Mert párat már írtam,de igazából full feleslegesen ahogy látom
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #42538 üzenetére
Google-ba beírod hogy CRAP jelentése
De mint írtam neked CRB7 van
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Greg Vinous #42532 üzenetére
Nincs más opció,mint manuálisan odin-al feltenni a legutolsó xef updatet,és onnantól már szépen jönni fognak az patch-ek. (nekem is ez volt,de hála sgeza fórumtársnak mostmár ok)
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #42532 üzenetére
Akkor kicsit lemaradtál a frissítésben
-
dkovizoli
addikt
válasz
Greg Vinous #42529 üzenetére
Akkor nem ez a gond. Telenoros? Akkor nem telenoros. De ahogy gondoltam CRAP. Azért nem kapsz.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #42529 üzenetére
*#1234# csekkolj mid van
-
dkovizoli
addikt
válasz
Neked valószínűleg úgy lett felrakva az oreó. Gondolom odinnal az első CRAP
verzió. Szinte minden hónapban jön azóta is jön frissítés, mind az s8, mind az s8 pluszra. Szerintem a héten jön a legújabb némelyik régióra. -
klampfer
tag
válasz
Oreot használok ugyanezzel a beállítással de nekem rendben muxik nincs ilyen hiba...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Májusban pl jött havi patch...Feltételezem,hogy ebben a hónapban is fog jönni patch.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Greg Vinous #31761 üzenetére
Itt is jót tesz az újra belakás
-
RaveForce
veterán
válasz
Greg Vinous #20919 üzenetére
En mind2. Biztos, ami tuti hót ziher
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #20919 üzenetére
Én Samsungból.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #20455 üzenetére
Tudtommal igen, ha kéred.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Greg Vinous #20460 üzenetére
Egyértelműen cserés.
-
válasz
Ne parázz, cserélik. Beégésre is vonatkozik a garancia.
-
dnelb
veterán
válasz
ne parazz egy szót se fognak szólni, sima csere
-
dnelb
veterán
válasz
Greg Vinous #20457 üzenetére
az amoled ilyen, előbb utóbb beég. ezért mondtam hogy fölös annyira óvni a kijelzőt, úgyis cserélve lesz. persze ment a lehurrogás
hunluigi: éjszakai módban a gombok ugyanugy ott vannak.. de tény hogy talán segít -
hunluigi
senior tag
válasz
Greg Vinous #20457 üzenetére
Az autóban (elhelyezéstől függően) telibe kaphatja a napot, így a fényerőt feltolja az egekbe. Mindehez adjuk hozzá a statikus, a waze nappali módjában kifejezetten világos színvilágát... Igen, számítottam rá (plusz note 3 esetén tapasztaltam), hogy beég.
Nincsenek csodák. Oleden a statikus hosszan megjelenített ábrák beégnek, nagy fényerő, világos objektumok esetén jó gyorsan. Ez nem a samsung hibája. Az oled ilyen és kész. Ez a jelenség meglesz az olcsó kinai készüléktől az új oledes almáig bezárólag.
Két dolgot lehet tenni:
Nem állítom nagyobbra a fényerőt mint ami indokolt, (az automata teljesen jól teszi a dolgát S8-nál) és kerülöm a statikus (főleg a világos) elemeket.
Nem veszek oledes készüléket.
Krisztián: Ott vannak és számítok is rá, hogy beég, de az igazán fájdalmas a waze esetében a felső információs és navinyilas sáv. Na az tud nagyon gusztustalan lenni amikor bég. Éjszakai módban ez megúszható.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Greg Vinous #20452 üzenetére
Na ezért van nekem pl. fixen éjszakai módba állítva a waze...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #20452 üzenetére
Nem utasíthatják el. De egyszerűbb és gyorsabb, ha beviszed egy Samsung márkaboltba/szervízbe.
-
dptrsk
addikt
válasz
Greg Vinous #20445 üzenetére
Na ez az egyik olyan jelenség, ami miatt megéri a 2. év garancia.
Alkalmankénti használat mit takar esetedben?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Garanciális, irány a szervíz/forgalmazó.
-
zzola
titán
válasz
Igen, az. Mehetsz a szervizbe...
-
CsabaZz
tag
válasz
Greg Vinous #13037 üzenetére
Azért kell az a fájl, hogy az áthelyezett zenéket ne találja meg a Zene app.
Igen, előtte össze-vissza voltak az előadók, zenék és albumok, utána szép rend lett.
Csak az S8-nál jelentkezett amúgy ez a hiba, és csak 1x, azóta nem volt ilyen gondom.
-
CsabaZz
tag
válasz
Greg Vinous #13033 üzenetére
Nekem is ugyanez volt egyszer, annyit csináltam, hogy
- Total Commanderben csináltam egy mappát.
- Beletettem egy .nomedia nevű fájlt.
- Áthelyeztem a Music mappából az összes zenémet ide.
- Megnyitottam a Zene appot, minden zene eltűnt.
- Visszahelyeztem a zenéket a Music mappába.
- Megnyitottam a Zene appot, és bumm, végre rend volt. -
zseko
veterán
válasz
Greg Vinous #10181 üzenetére
Az ilyen, kikapcsolható rendszer alkalmazásokat mint ez, ha kikapcsolod, akkor előtte letörli a frissítéseket és visszaáll az alap alkalmazásra amivel gyárilag jött
Felfoghatjuk egy downgrade-nek is.
-
sgeza
veterán
válasz
Greg Vinous #10181 üzenetére
Ilyenkor nem kell egy alkalmazást leszedni, elég az adatait törölni, ha a nulláról akarod újra konfigurálni. Valószínűleg nálad gyárilag rendszeralkalmazásként van fenn, ezért tudod csak kikapcsolni.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #10044 üzenetére
Akkor nem a legújabb töltőpad a ludas, hiszen mint írtad, neked az előző van. Valószínűleg biztonsági okokból van így megírva a telefon töltési szoftvere, a korábbi Note7 fiaskó okán, gondolom.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Greg Vinous #7308 üzenetére
Jah és nekem az új firmware-rel mintha jobban merült volna!
Te nem tapasztalod?Hagyom fent inkább a régebbit..
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Na ez a bajom nekem is, de látom van rá app!
Köszönöm a kollégának - TTTotya - a linket én is!
-
CsabaZz
tag
válasz
Nekem Telekomos S8-om van, és teljesen rendben működik a jobb oldalsó slider, végig tudom görgetni a Csillagtól a Hashmarkig. Igaz, a ZS betűvel van gondja, mert egymás alatt jeleníti meg a Z és az S betűt, ahogy az SZ és a GY betűt is ketté szedi.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Greg Vinous #7312 üzenetére
OVF azaz Vodafone csoport
-
TTTotya
senior tag
válasz
-
hunluigi
senior tag
válasz
Érdekes ez a névjegyzék kérdés... többen jelzitek. Nálam simán megy f alá középen belegördítve, és az oldalsó betülistán húzva is. :s
-
bombibmw
veterán
válasz
Ez melyik frissítés?
Én is eltüntetném, de nálam még nincs ez az opció.
Tkomos vagyok. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #4737 üzenetére
Én is a Google féle gyári Gmail appot használom, de nem kaptam meg az emaileket, csak ha beléptem az alkalmazásba. Most átállítottam a kolléga által fentebb javasoltak szerint a beállításokat, most várunk.
-
consono
nagyúr
válasz
Greg Vinous #4724 üzenetére
Köszi, meglesem!
-
bigdigit
addikt
válasz
Greg Vinous #4719 üzenetére
Milyen tartót használsz? Mért az enyém gyári szélvédőre tapadós. Mondjuk a tokból ilyenkor ki kell vennem mért azzal együtt nem igazán tudja megtartani.
Lassú voltam ilyen van nekem is.
-
consono
nagyúr
válasz
Greg Vinous #4719 üzenetére
Milyen tartóval használod a kocsiban a telefont? Valamit nekem is kell újítani az asszonynak, ami stabil, meg a telefont sem cseszi szét...
-
spawn21
veterán
válasz
Greg Vinous #4140 üzenetére
nekem volt majdnem 1 évig skin a telefonomon. Nem bántotta, és nem hagyott nyomot
szerintem megéri
-
Ákkk
addikt
válasz
Greg Vinous #4140 üzenetére
Nem igazán szokott a skin nyomot hagyni.
-
icemad
nagyúr
válasz
Greg Vinous #3910 üzenetére
Én is vettem a feleségemnek amikor akciós volt. 17 euró volt szállítással. Annyit megér. És tényleg bírja egy hónapig. De nem túl okos cucc, nekem a Pebble jobban bejött.
-
icemad
nagyúr
válasz
Greg Vinous #3908 üzenetére
Mi Band 2 - t használ. Írta is.
-
lasse001
senior tag
válasz
Greg Vinous #3789 üzenetére
Szia én ezt használom. Be lehet milyen felbontású képeket akarsz és ha akarod beállítod milyen sűrűn cserélgesse őket. [link]
-
PeteePeti
őstag
válasz
Zedge! Elég jól képek vannak ott, sőt csengőhang és értesítési hang is le tölthető róla!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Nekem a gyönyörű feleségem 12 megapixellel fotózva kiváltja a nagyfelbontású, netről lehúzható háttérképeket..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #3633 üzenetére
Szívesen.
Bodrik
Üdv a klubban! Akkor csak én nem kaptam ötezres kupont, vagy csak eltitkolja a gaz Telekom.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Greg Vinous #3604 üzenetére
Én most próbálgattam, hasonlítgattam a bluetooth-os Philips fejhallgatómon a gyári zenelejátszót a Poweramppel, hát ég és föld a Poweramp javára, ugyanazokkal a számokkal (r'n'b, rock, pop, vegyes). Ráadásul automatikusan beolvassa a telefonon lévő lejátszási listáimat, és ezerszer teltebb és hangosabb vele a zene, jóval több a basszus is.
-
Ákkk
addikt
válasz
Greg Vinous #3597 üzenetére
Van a gyári gyenge de ne a hozáadott fejhallgatót nézzűk mert az hiába akg harmat gyenge....
-
tothl
addikt
válasz
Greg Vinous #3604 üzenetére
Valaki itt írta, hogy a gyári a xiaomi hybridhez képest lófütty.
Ezt cáfolom, mert nekem is van és az AKG -nak jobb hangja van szerintem. Van középtartománya is, emiatt rockzenére pl sokkal jobb és a mélyei is nagyon szépek.
Egy bajom van vele, egyelőre még nem szoktam meg, más a kiképzése, mint a Hybridnek ami tényleg egy nagyon kis füles, az árához képest meg bajnok. -
PeteePeti
őstag
válasz
Greg Vinous #3594 üzenetére
A Pulsar Music Player Pro-t használom én! Teljesen jó! Felület színe változtatható, van benne hangszínszabályzó is! Abszolút vállalható és szépen szól!
-
bigdigit
addikt
válasz
Greg Vinous #3594 üzenetére
Össze sem hasonlítható.
-
kocsij
tag
válasz
Greg Vinous #3387 üzenetére
Samsung Galaxy S8
Red Medium EU+ X 2év, e-Pack tarifával
21 672 Ft/ hó teljes havidíj
( 10 000 Ft/ hó készülékdíj + 11 672 Ft/ hó tarifa havidíja)Ez miért jobb ajánlat mint pl. a Telekom? Akárhogyan számolom 240 ezerre jön ki a teló végösszege. Plusz a 35 ezret is be kell fizetni ehhez.
Ha meg nem fizeted be akkor meg 312 ezerre jön ki -
válasz
+1. A havidíjba épített biztosítással (ami más szolgáltatóknál plusz 3k körül van) szerintem is korrekt a Voda ajánlata.
ForRedGlory: Nekem kevesebb mint 8k a Red havidíja, és a mellé kaptam 230-ért a telefont (plusz a Starter Kit-tet) Pontosabban "csak" 206 ezerbe lesz végül, mivel volt egy vitám velük az előrendelés kapcsán, és kaptam 24k jóváírást.. De 245-ért egy utcáról besétáló új előfizető is megkapja a 9 ezres Red előfizetés mellé. Náluk egyébként nem a telefon van jó áron, hanem az előfizetés havidíja kedvezőbb mint a másik három szolgáltatónál. Ezért illetve a biztosítás miatt érdemes szerintem őket választani.
Szerk.: Illetve így, h az ingyen roaming kiesett, szerintem most tervezik a korlátlan net bevezetését -de ez csak egy megérzés...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
12.000 Ft-os havidíjért "cserébe" a Vodafone 275.000 Ft-ért osztogatja az S8+ telefont?
Ennél nem tudom tudnék-e rosszabb ajánlatot találni, már ha keresni lenne kedvem. Persze Vodával kapcsolatban nem vagyok képben, csak ezt a díjszabást néztem.
Hasonló havidíért a Telekomnál 190.000 Ft, de listaáron, függetlenül is csak 260.000 Ft.
(#3389) manokaki: Ja, tényleg, ráadásul S8 és nem is S8+. Akkor máris jó ajánlat
-
lasse001
senior tag
válasz
Greg Vinous #2847 üzenetére
Hívásnál nekem sem működik. Ez sms.
-
Soockit
aktív tag
válasz
Greg Vinous #2794 üzenetére
Más programot használsz
Ha szeretnék KNOX-ba közvetlenül instalálni programot Google Play-ről akkor azt írja ki a telefon, hogy
"Nincs telepíthető alkalmazés, mivel a rendszergazda még nem tett elérhetővé egyet sem."
Mi erre a megoldás?
-
válasz
Greg Vinous #2794 üzenetére
Szia,
Sajnos nincs.De én nem is várok rá gyors megoldást, mert az S7-esem már hónapok óta hasonló hibát produkál ugyanott (7.0 óta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest