Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dodicsaba
aktív tag
Amúgy nem értem ha van 240 akkor feltételezem 300 ezer se állitja meg azokat akik 2 év garira vágynak.1 hónapon belül a használt piacon amúgy 200 körül fog menni az ára a 2 év garisoknak..Lecseng a nagy huhó....Lásd az s7 sorsát- MM ben most 160 ezer az edge.. De nekem a s7 em úgy dobta vissza a samsung szerviz hogy még a garit is megvonták róla beázás miatt. Csak párát kaphatót max de azt mondta a szerviz hogy a sim foglalat nem volt a helyén. Na ez azért vicces mivel 1 x volt betéve a kártya és ugye működött a telefon Akor hogy lehet azt rosszul helyére tolna. Ennyit a nagy 2 év garrol...
-
Freezee
senior tag
Ugyaaan neeee
, nagyon szépen fogalmaztad meg a kitérő választ. A samsung nem attól fog szervizelni egy készüléket hogy elötte "utazott"-e 300km
Csak a boltba viheted vissza ( nem véletlen ) aztán ők "kezdenek" vele valamit, vagy küldözgetik külföldre és onnan majd egyszer 2-3 hónap múlva visszakapod, vagy ők valahogy elrendezik a szervizt.Na mind1 dobjuk a témát, mert csak konkrétumokkal tudnál meggyőzni de azokat nem adsz ugye.
-
Freezee
senior tag
Persze de nem csak az én tapasztalataim mondják ezt, de már erről is szó volt. Mondjuk nem csodálom hogy neked alaplapot is cseréltek , szép lenne ha a saját boltod nem cserélné ki neked
Valamint nem írtam hogy az összes bolt ilyen érdemes lenne figyelni a szövegre "...egy GSM garancia az olyan vagy megcsinálják... vagy beintenek és nem lesz semmid. " Tehát van rá esélyed de megéri kockáztatni? Biztos lesz akinek igen. Majd az idő eldönti ki döntött jól.
És ne haragudj de "probléma" van azért nálatok is garancia terén tehát egy kicsit furcsa ( illetve nem furcsa mindenki védené az üzletét mind1 mi történt ) folyamatosan azt olvasni a GSM boltok mennyire tutik és megbízhatóak.
Illetve egy szakmai kérdés ha elromlik az S8 amit mondjuk tőletek vennék és beballagok a samsung szervizbe megcsinálják gariba? -
Freezee
senior tag
Hálisten az okfejtésed nem igaz. Most csak érdekesség képen ide beírtam a samsung S7-ből milyenek vannak. Az első 10-20 találat mind gyári garis vagy szolgáltatós. Tehát az sokan felérik ésszel hogy 2-300.000 ft os telefonnál számít hogy van rá garancia. Mert egy GSM garancia az olyan vagy megcsinálják ( úgy ahogy sikerül ) vagy beintenek és nem lesz semmid. És akkor ott állsz 2 hónapos 300.000ft-os hulladékkal. Félreértés ne essék vettem már GSM-ből jópár telefont ( volt is gond garanciáztatásnál ) de csak úgy vásároltam hogy kb 100.000ft-ig amit ha 1 hét múlva le kell írnom mert beintenek akkor még belefér. A fényképen amit láttál Sony Z3 compactot az például GSM boltos. Típushiba hogy a Z3-nál elválik a képernyő, szerinted kicserélték? Nem bosszankodtam rajta elvittem és pénzért megoldották. Beleszámoltam hogy így járhatok amikor vásároltam.
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
Persze az ember saját tapasztalataiból indul ki. A kettőből kettő elég rossz arány és sajnos ha körülnézek ismerőseim körében, vagypedig ezeknek a boltoknak az értékeléseiben sok sok rosszat tapasztalni. Ez a szervizre igaz. Addig minden szép és jó amíg nem kell igénybe venni a szerviz szolgáltatásaikat. Volt HTC HD2, Sony és sokmás GSM boltból de amikor az eladáson túl bármit kellett intézni az macerás volt. Ha pedig ugyebár a szervizt akkor katasztrofális
. természetesen mindenki maga dönti el mit kockáztat de egy 300.000 ft os telefonnál nem éri meg. Ráadásul akinek van 300.000 egy telefonra az mit "szórakozik" 20-40.000 ft-on. Elég ciki 2 hónap után kukába landoltatni a telot mert spórolt 20.000 ft ( igazából kidobott 270.000
) Ráadásul pár szolgáltatást nem tud igénybe venni ha "Sufni" GSM ből vásárol.
ui.: vazz most látom hogy partnero gsm az aláírásod
Nálatok is futottam egy kört amikor a Mate8 képbe jött , de inkább maradtam hivatalos forrásnál.
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
Sajnálom, saját tapasztalat, ráadásul 2x is belefutottam ebbe. És mind felsőkategóriás telefonnal. Valóban megcsinálták nagynehezen ( a minőséget inkább hagyjuk ) de ez 2 hónapig tartott nekik és többszöri személyes "bemenetel" és fogyasztóvédelemnek írt levéllel megtámogatott "kérés" után sikerült. Az egyik egy elég jó forgalmat bonyolító "GSM" boltról van szó amit át is neveztek miután volt pár problémájuk gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A pécsi telenor üzletben ki van téve a két modell.
Úgy néz ki mind a kettő mint valami lekváros üvegannyira össze vannak zsírozva de fehér a kijelzője mindkettőnek. Rákérdeztem a promotőrnél, a redgate-re de természetesen tőlem hallja először.
Pont szoftverfrissités volt mindkettőn.[ Szerkesztve ]
-
Passz. Ezzel szerintem csak a piacot nyugtatják. Ha szoftveresen javítható lenne, akkor miért nem javították az előző generációknál is (S6/S7)?
Most csak annyi történt szerintem, h a N7 baki miatt a sajtó felkapott egy eddig is létező problémát.
De ne legyen igazam, és hátha tényleg tudják így orvosolni!
[ Szerkesztve ]
-
Én aztán teljes mértékben tisztában vagyok az itthoni helyzettel mivel 48 éves vagyok és felneveltem már 3 gyerkőcöt és mindegyik egyetemet végzett amit én fizettem RÉSZLETRE, tehát nekem aztán nem kell osztani az észt ezt most nem rád értettem, tudom mennyi 240000 és 24x10000 nem ez a lényeg szerintem, de aki nagyban osztja itt az észt szerintem még azt sem tudja mi az a család gyereknevelés nélkülözés stb...akinek nem inge...
Na mindegy befejeztem, mert ez itt egy telefon topik, elnézést ha teleszemeteltük -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+