-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthFater
tag
válasz
tgabe25 #17128 üzenetére
Ja még az íriszes feloldás problematikájához: nekem első naptól kezdve működött, tetszik is a funkció.. Többen mondták már itt fórumban hogy nem működött, végül mindenkinek az volt eddig a megoldás, hogy újraregisztrálta az íriszeit. Kövesd a teló által adott utasításokat, és simán menni fog az is
-
DarthFater
tag
válasz
tgabe25 #17128 üzenetére
Hello! Üdv a klubban
Nekem is 1-2 hete van meg a teló.Szuper használni minden szempontból! Legjobban a fényképező és a videófelvevő tetszik, viszont a lassítás funkciója csak HD, ami egy kissé elszomorított, de jobb, mint a semmi...
Én is megnéztem minden hasonló lehetőséget az S8/S8+-on kívül, de minden hasonló tudású (LG, Sony, Xiaomi, Huawei, HTC) telefon csak hasonló, de nagyrészt meg sem közelítik. A Szifon 7 Plus tetszett volna még de a MM-ben egymás mellé téve, összehasonlítva (még jó, hogy egymás mellett voltak a pultjaik) sokkal szebb volt a Samu ketyeréje
Szóval sztem biztos meg fogod szokni, én Windowsról jöttem át és ott minden egyértelmű.. De meg lehet szokni mindent, pár hét kell hozzá
Szerintem még sok jelenlévő szerint is, jól döntöttél -
Ubul86
őstag
válasz
tgabe25 #17128 üzenetére
"a G Flex 2-n még tettem túl magam az egy szerelem volt "
én is hasonlóan érzek a G4-em utánkicsit még hiányzik, imádtam azt a telót (2 évig használtam), elegáns, egyedi megjelenésű volt a bőr hátlappal...kár hogy nem vitték tovább ezt a szegmenst
Viszont az a telefon is telefon még, nem akadt sose, nem volt gond semmijével se. A kamerát is imádtam, párom 7 edge-jét néha lekörözte (néha, ismétlem néha), de ha nem is, mellette volt szorosan
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
tgabe25 #17128 üzenetére
Az S8 zenei hangzását tekintve nekem az a tapasztalatom, hogy kifejezetten jól szól, megfelelő fülessel.
Volt jópár csúcskészülékem (Sony Xperia Z, Samsung S2, S3, S5, S6, S7, LG G2, G3, Huawei P6, P7, iPhone 5, 6, 7), de egyedül az iPhone 7 szólt hasonló minőségben véleményem szerint, Jack-csati ide vagy oda. LG V szériám nem volt - ami ugye híres a jó minőségű DAC-ról - így arról nem tudok nyilatkozni, még a Xiaomit tudnám kiemelni (Redmi Note 3 Pro volt nekem), brutál jó hangzással, mélyekkel és energiával bírnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged