Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tgabe25

tag

válasz sgeza #55826 üzenetére

Na közben voltam Samsung szervizesnél ha pont útba eset beugrottam szakvéleményt kikérni(ha már saját márkájuk de ellenben nem saját szervizhálózatuk munkája így jó a külsős vélemény). Azt mondta látja a jelenséget, és szerinte az IP védettség ettől függetlenül 100%, hogy rendben van. Az uv ragasztó adja a tömítettséget, az előlapot nem 100%-os pontossággal illesztették. Ha megreklamálnám azt mondta lehet a másik oldalon jelenne meg. Emelett biztosított arról, hogy a főszervizesek csak akkor adhatják ki ha hitelesítették különféle teszteken.

• tgabe25

tag

válasz Predatorr #55820 üzenetére

Telekom készülékbiztosítás szervize volt. Postafutár hozta szóval annak fölösleges reklamálnom mivel nem volt mivel reklamálni. Igazából észre sem vettem csak amint sötétben nagy fényerő mellett világos tartalmat nem néztem. Ezért írtam, hogy külsőleg, érintésre tökéletesnek tűnik az illesztés. Mintha gyári lenne, de kiszűrődik mégis egy kis fény. Megpróbálom majd ha olyan viszonyok között leszek lefotózni a telefont.

• tgabe25

tag

Üdv mindenkinek! A mai nap kaptam vissza biztosításból a telefont. A kijelző volt összetörve és a keret sérült. Mondhatni teljesen új készüléket kaptam, cserélték az előlapot, kijelzőt, keretet, főpanelt, hátlapot. Rendben van minden egy dolog kivételével. Az előlap illesztés a kerethez nem tökéletes. Kiszűrődik a fény az illesztésnél teljesen baloldalt. Hajszálnál is vékonyabb a kiszűrődés illetve nem látható, érezhező közelről is átvizsgálva illesztési hiba. Emiatt lehetne reklamálni? Mert így az IP védettség úgy gondolom nem gyári.

Köszönöm a válaszokat előre is.

• tgabe25

tag

válasz iceQ! #34075 üzenetére

Majd egy factory resetet megpróbálok mert délután meg töltötte megint rendesen. Korábban is észleltem, hogy hol jól töltött hol meg kb egy fél órával több kellett neki. De érdekes amikor reggel kidobta ezt a majd 8 órás ciklust töltésre akkor se az adapter nem melegedett se a telefon háta. Decemberben kaptam meg a novemberi update pakkot amúgy, azóta nem volt semmi rá. Utánanéztem neten másnak is volt ilyen gondja csak akkor lassú töltést jelzett ki a felhasználóknak itt meg kijelzi a gyorstöltést is de alig töltötte. Majd ha lesz fejlemény írok.

Szerk.: Amúgy ezt a hol töltöm rendesen, hol nem töltöm rendesen dolgot a novemberi update-tel kezdte el csinálni.

• tgabe25

tag

[kép]

Az utóbbi időben egyre lassabban töltött erre ma ez fogad... Egyéni hiba vagy másnál is van ilyen?

• tgabe25

tag

Egy apró kis story máról. Ma megérkezett a Nillkin CP 3D Max üvegfólia a telefonra. Boldogan feltettem rá, nagyon tetszett szépen mutatott rajta mert szinte nem is látszódott rajta. Nagy volt az öröm erre a nap végére egy balszerencsés mozdulat után pofára esik a járólapon..... amióta okostelefonjaim vannak sosem repültek a telefonjaim, erre meg ez esett igaz nem nagyot de pont elég volt, hogy a fólia 5 óra után összetörjön. Szerencsére a telefon hibátlan maradt de a nagy boldogságból nagy mérgelődés lett a nap végére. Mindig vigyázok a telefonjaimra mint a szemem fényére de ez meg így járt. Mondjuk jobb mintha a kijelző sérült volna.

• tgabe25

tag

válasz Mr.Silkó #17131 üzenetére

Na akkor megnyugtattál, igaz nem tudom ennyi készülékhez hasonlítani de eddig az S8 a legjobb és szerintem kifejezetten szépen szól. Majd tesztelem több fejhallgatóval is, az AKG-n kívül akad itthon még Sennheiser fejhallgató is azzal is nekiesek plusz többféle zenével is mert eddig csak éppen pár zenével teszteltem.

(#17129) w333: Üdv, köszi! :)

(#17130) zzola: elhiszem, majd ha megszokom akkor talán megtalálok mindent de még mindig eltévedek benne :C

(#17136) Ubul86: Tudom mit érzel gyönyörű páros lett a Flex 2/G4 :) Nálam a Flex 2 januárban lett volna 2 éves de alaplaphiba lett :( És szintúgy nem értettem, hogy miért nem vitték tovább a vonalat. A Flex 2 vel is szép képeket lehetett lőni, hiányolom is picit a kamera gyorsaságát, gyorsabban fókuszol mint az S8 én azt tapasztaltam de ez sem lassú.

(#17140&17141) DarthFater: Üdv neked is, nagyon hasonló véleményen voltunk akkor választáskor. Egyedül Iphone volt kizárva, szimplán nem tetszenek barátnőmnek van egy 6s-e előtte 4s-e volt de nem jönnek be. Én is MM-ben tudtam megcsodálni amúgy, a Note8 tetszett még nagyon de az sok volt már nekem árban. Kezdem már megszokni, egyre jobban tetszik és szerintem is jól döntöttem de ahogy látom ezt meg is erősítitek :) Az íriszt még nem próbáltam meg megint, nem volt időm rá, arcfelismeréssel használom jelenleg az jól működik kifejezetten illetve az ujjlenyomat olvasót, egy egyszerű szilikon tokot vettem hozzá amiben az olvasót nagyon könnyen ki lehet tapintani úgy, hogy nem fogdosom össze se a kamerát se a villanókat mert a tok külön válassza mindhárom elemet.

Egyéb: Vezeték nélküli töltőt bátran rendelhetek kínából vagy felejtős? Találtam bőr felületű töltőt, jól néz ki, minőséginek tűnik és az ára sem vészes. A gyári fóliát cserélem hamarosan mert eléggé bugyuta van rajta gyárilag szerintem. Mennyire pörög ez a fórum, a Flex 2 fórumja 2 hetente 2-3 hsz jobb esetben :DDD de látom rendes népek vannak itt is :)

• tgabe25

tag

Üdv mindenkinek!

Előre jelzem ez hosszú lesz de ha valakit érdekel a tömör kis irományom, az első benyomásaim a telefonnal kapcsolatban azt szívesen látom.

Beléptem a közösségbe egy sima S8 formájában. LG pártiként csatlakoztam de olyan pártiként aki elismeri a másik gyártót, nem a mindent lehúzók közül. Egy G Flex 2 után lett kényszercsere mivel ő végképp meghalt ezért kellett új telefon, a várt V30 soká érkezne és 2 és fél hét telefon nélkül már eléggé rossz volt. Egy bizonyos multinál megcsodáltam az új samsung csúcstelefonokat, és azt kell, hogy mondjam bejöttek, letisztult forma (végre :)) ) és elegancia jellemzi számomra őket. Rengeteg a beállítási lehetőség sőt néha még túl sok is, van amit alig találtam meg benne.

Hétfő óta van meg szóval még nagyon új nekem, szépen belaktam és tapicskolom egyfolytában. Összességében nagyon tetszik, a gyártó első olyan telefonja amire azt mondom na ez igen. (itt nem a tudásra gondolok hanem az összhatásra amit nagyon befolyásol nálam a rendszer letisztultsága és ez bizony nagyon tetszetős számomra). Minden rendben van, ami miatt picit átgondolatlannak éreztem a vásárlást, hogy a V30 quad dac-ja nagyon vonzott, de meghallgattam egy AKG fejhallgatóval (nem a gyári füles) és tetszett amit hallottam. A G Flex 2-höz képest jobb a hangja szerintem. Viszont attól még feltenném a kérdés, telefonos körökben az S8 milyennek számít zenehallgatásban? Az, hogy elhagyták a fizikai gombot csillagos ötös, ha lett volna rajta lehet nem is érdekelne, a fizikai gomb hiányát pedig tökéletesen oldották meg a nyomásérzékeny felülettel. Az ujjlenyomat olvasó tényleg picit átgondolatlan lett de kibírható és van más alternatíva is. Összességében írhatnék sok jót de így is rengeteget írtam már.

A bixby jópofa de még van mit fejleszteni rajta, néha nem érti mit beszélek de ezt majd csiszolják. Az arcfelismerés tökéletes viszont az íriszfelismeréssel bajaim voltak. Nappal is alig tudom feloldatni íriszfelismeréssel, lehet én vagyok a béna (sőt biztos :DDD ) de egyszerűen nem old fel.

Végszóként pedig ez egy nagyon jó telefon, bár még picit még idegen nekem (a G Flex 2-n még tettem túl magam az egy szerelem volt :O ). De idővel megszokom és szerintem jó barátom lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés