- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
-
batai15
félisten
válasz
Mr.Silkó #36371 üzenetére
Szemem be is gyult egyből..
Mediaba tegnap be próbáltam, mert nekik 3k ra volt írva, de se raktáron, meg online ár, azt szépen fogalmazva figyiszt nekem.
Alacantra tetszik de magnetic plate miatt és valszeg wireless töltés miatt ugrik. Előbbire lehet megoldás a másik stander utóbbit nem tudom. Majd még látom milyen lesz az alis rendelés ha nem adja veszek egy normális tokot. -
Tomiii258
tag
válasz
Mr.Silkó #36264 üzenetére
Köszi a próbát, ezen felbuzdulva nem láttam más lehetőséget, mint törölni, majd újratelepíteni.
Láss csodát, azóta működik nálam is a javaslatok törlése.
(ráadásul áttúrtam a beállításokat, ki-be kapcsoltam kb mindent és mégis jó most, szóval valószínűleg korábban sem én rontottam el, csak egyszerűen behülyült) -
-
válasz
Mr.Silkó #36101 üzenetére
Nekem most nem sok nyűgöm van vele, bár eléggé merül. NFC, BT, (AOD is) bekapcsolva, de előbbi csak mobil fizetésre van használva napi 1-2-szer, BT is csak headsetet zenére napi 2 órát, amíg oda-vissza megyek a munkába/ból.
Nem tudom ezen egy factory resset és egy újra belakás segítene-e.
Ma utaztam, volt bt zenehallgatás, netezés, sorozat nézés, youtube, stb. Kb. 5 óra SOT jött volna ki, ha csumára merítem, ahogy nézegettem. Ennél azért picit jobbnak kellene lennie szerintem, főleg automata fényerőn, persze lehet csak sokat várok.Ja, ami még nagyon tetszik Oreo-n, hogy a Spotify az albumborítóknak megfelelő színekkel jeleníti meg az értesítési sávban a zenét. Nagyon jó, itt egy szerényebb: [link]
-
hevepapa
senior tag
válasz
Mr.Silkó #35963 üzenetére
A legjobb megoldás talán az lehetett volna, ha az értesítéseknél ezt is testre lehetett volna szabni, mert érthető módon mindenkinek más lenne a jó. Szerintem technikailag nem lett volna nagy truváj ezt a választási lehetőséget belerakni - csak nem jutott a fejlesztők eszébe.
-
thamasz
senior tag
válasz
Mr.Silkó #35921 üzenetére
Nem jöttem még rá hogy ez így miért jobb. Nekem jobban tetszett, hogy ha pl jött egy email akkor megjelent az értesítés, amit tudomásul véve ha nem volt fontos az azonnali olvasás kidobtam, de nem nyitottam meg még a levelet. Ezt továbbra is jelezte az ikon jelvény, hogy van még x darab olvasatlan levél.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Mr.Silkó #35867 üzenetére
Számomra felfoghatatlanok ezek a SOT-ok. Nekem ha a az 5 összejön elégedett vagyok. És semmi extrát nem csinálok, kizárólag szinte net 4G-n és wifin.
De ez az előző telómmal is így volt. Mindenkinek 4-5, nekem jó ha a 3 megvolt. De nálad pl az eslő 4 fogyasztóban benne sincs semmi app.
Te mire használod a kijelzőidőt? -
alasoh
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #35841 üzenetére
Néztem már mindent abban is. Egy csevegő alkalmazás. Olyan mint a viber vagy skype, csak ez működik kínában is, kénytelen vagyok használi. Félek, hogy nem lesz megoldás egy jó darabig, mert nagyon nehezen frissítik az alkalmazást. Reméltem, hogy esetleg android értesítésein belül tudok majd állítani valamit de egyelőre nem jöttem rá, hogy segíthet e bármi is. (Nougat-on nem volt ilyen problémám).Ezzel kapcsolatos, hogy minden alkalmazás értesítésének állíthatóságánál (szép mondat lesz ez
) van egy ilyen: "Alkalmazásikon-jelvények". Elnevezése alapján logikusnak tűnhet, hogy ez szolgálhat erre, de akármelyiknél is állítom, nem veszek észre semmi változást. Se viber se mondjuk a hangouts esetében. Vagy Mi Band tools-nál sem, hogy ne csak cset alkalmazást írjak. Minden esetre köszönöm a segítő szándékod!
-
válasz
Mr.Silkó #35459 üzenetére
Az se működik nálam, sőt megjegyezte a bejelentkezést, hiába töröltem az össze adatot a beállításokban, de továbbra is csak a login nevet tölti ki.
Na, most sikerült "megjavítani". Beléptem a Samsung Pass appba, az updatelte a framework-öt, és utána jó lett. És közben kiderült, a Samsung Pass appban kell törölni a bejelentkezési adatokat (már aki akarja), nem a böngészőben vannak tárolva.
-
Bewy
tag
válasz
Mr.Silkó #34992 üzenetére
lenne olyan kedves fórumozó itt az oldalon aki segítene a telekomos gyári rommal rendelkező s8-amra, független magyar rom feltelepítéséhez egy kis segítséget vagy leírást adni?
néztem elvileg odin-ra lesz szükségem, de valaki a smafirm-t ajánlotta. (egyiket sem ismerem, még soha nem raktam fel új romot egyetlen telefonra sem)
sammobile-n meg is találtam egy 7.0-és független magyar romot, az talán jó lesz, már mintha úgy olvastam volna lehet őket 8.0-ra frissíteni.A célom csak annyi lenne, hogy kicsit hamarabb jöjjenek meg a frissítések a telefonomra, és a samsung garancia megléte
Köszönöm a segítséget
-
Snoop27
őstag
válasz
Mr.Silkó #34762 üzenetére
Épp emiatt vettem én is annó Note 5-öt, néha rajzolgatni s jegyzetelni fontosabb infókat, elképzeltem mennyire hasznos lessz, de alig irogattam vele. 1 év után a pen akadt be, s utána a GG vált fel, s jobbnak láttam eladni. De ha ezek a hibák nem jelennek meg a mai napig azzal lennék.
A méretét is hamar meg lehet szokni, viszont ha van céges telód is akkor elég macerás. -
válasz
Mr.Silkó #34710 üzenetére
De nem kell app, a Smart Network Switch pont ezt (is) csinálja. Persze annyi ára van, hogy a wifi scanning-nek folyamatosan be kell lennie kapcsolva, ami némileg jobban meríti az akkut. Pontosítok, a wifi ki-be kapcsolására van, a molbilnetére nincs. De ugye ha a wifi be van kapcsolva, akkor alapesetben a mobilnet meg ki.
(#34711) Deck: de van a wifire.
-
batai15
félisten
válasz
Mr.Silkó #34406 üzenetére
Volt nekem mindenem
de utólag redmi note 4ről váltottam. Így volt kb az elmúlt 8 hónap- iphone se - xiaomi mi a1- note 4.
En csak ezért írtam, hogy elkerülheto legyen hogy nehogy meg kapjam vegyél szifont, az kell neked.
Ilyen eset a szifon topikba volt mert kerestem megoldást valamire aztan ez volt a válasz.
Amúgy jó lenne a színes edge panel is, de érdekes messenger nincs a listába. -
marquuard
veterán
válasz
Mr.Silkó #34311 üzenetére
Jóvilág lenne, ha a sima és a plusz is ugyanazt a duplakamera-6GB RAM kombót kapta volna meg. Bár nem múlik rajta gyakorlatilag semmi, de bőven elég lett volna a választást arra bízni, hogy kinek egy phablet design, kinek pedig a keskenyebb, szöveg megjelenítésre optimalizált kijelzőméret fekszik jobban.
-
madgie
titán
válasz
Mr.Silkó #34279 üzenetére
Van még egy furcsa tulajdonsága, most szúrtam ki a sötétben: gondolom az UV ragasztó miatt kicsit megtörik a fény a üveg két oldalán. Látszik is a bal alsó sarokban, hogy ott sem ment le a sarokig a ragasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest