- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Gábor-KJ #40553 üzenetére
Nálam biztos nem a nyomkodás volt, mert utazás közben tesztképpen kitettem a telefont a combomra, tok bezárva és csak a keretéhez értem hozzá finoman, hogy ne csússzon le. Biztos hogy semmilyen gombot-vezérlőt nem nyomtam meg és nem érintettem.
(Azért próbáltam ezt, mert a zsebemben néha úgy érzékelte zárt tokkal mintha megnyomnám a képernyő alját.) -
Ákkk
addikt
válasz
Gábor-KJ #40470 üzenetére
Szerintem aki ilyen áru telefont vesz ahozz képest ez nem drága én note 8 esetén kipróbáltam az olcsó esetén vagy az érzékelés volt katasztrófa vagy feljött pár héten belül mind kuka tehát 5000 sem olcsó a szemétért...
Amúgy csak káromkodni tudsz mert így nagyon alpáriak a hszeid.... -
lanszelot
addikt
válasz
Gábor-KJ #40144 üzenetére
Ez igy egyaltalan nem igaz.
Soha, de soha nem lokte le nekem a tok, és csak egy jött le magától.
Pedig vagy 5ot mar elhasznaltam. /esett, tört/
Tehát 5 kijelző cserét usztam meg.
Ha haza érek megnézem a márkákat.
Csak hajlitott szélű védő üvegem volt, és termeszetesen case friendly mind. Tough armor tokom van. -
vitya81
tag
válasz
Gábor-KJ #37599 üzenetére
Kedves Divinity és Zitta!
A "kérdés" - attól hogy minden be van pipálva amitől ideges leszek- arra vonatkozik, hogy ezt az értesítést hogy lehet eltüntetni attól függetlenül, hogy minden be van pipálva? Nehogy már azért kapcsoljam ki a chat fejeket, hogy ez megszűnjön?! Előtte (Nougaton) ugyanígy használtam...voltak chatfejek, jelvény (vagy miatök) értesítések, de nem volt Android rendszer értesítés. Ugye érzitek, hogy a helyzet nem ugyanaz??
Úgy látom akkor nincs megoldás. Ha akarok chatfejeket, akkor marad ez a (felesleges) értesítés az értesítés sávban..
-
laci laci
addikt
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Gábor-KJ #36279 üzenetére
Nekem az a fura, hogy egyedül a google térkép ilyen szerencsétlen, hogy állandóan kalibrálni kell az iránytűt. Egy másik navigációs, vagy nyomkövető appnak sincs gondja az irány meghatározásával.
A legjobban a google map gyalogos módját utálom, az mindig ferdén áll, eddig egy telefonon se volt még pontos az irány (szerinte átlósan haladok).
Nem tudom, hogy a terkepnel esetleg kikapcsolható-e teljesen a hw-es iránytű, helyette csak gps-t használjon, mert lehet az jobb lenne.
Mindegy pont ezért nem használom a google térképet csak címkeresésre és nézelődni rajta. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Gábor-KJ #36233 üzenetére
Próbáld meg kalibrálni az iránytűt, ahogy Quqesz is javasolta; itt a módja (YT).
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Gábor-KJ #36155 üzenetére
Egyrészt megcsináltam, amit régen S6-nál bevált. Google biztonsági megntés, és google fiók szinkronizálás ki, kikapcs, wipe cache, restart és utána mindet vissza.
Illetve nézegettem a net statisztikát, hogy mely akalmazások használnak háttér adatforgalmat és ezek közül is jó néhányat letiltottam. Amikor használom őket akkor netezzenek, a háttérben maradjanak csak békében (pl samsung push, google, chrome, bixby vision, galaxy apps. Meg nálam jó pár app esetében le vannak tiltva az értesítések is.Biztos persze akkor lesz, ha legalább 3 napig rendben lesz minden, ebből eddig még csak az első éjszaka múlt el.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Gábor-KJ #35975 üzenetére
Ez pont nem, mert ahogy már pár nap alatt körülbelül ötször felvetődött ez a "probléma" a vissza nem olvasó fórumtársak részéről, mindannyiszor le is írtuk nekik, hogy ez általános Oreo sajátosság (vélhetően nem a Samsung, hanem a Google részéről).
Én egyébként nagyjából 2 másodpercig foglalkoztam ezzel, szerintem egyáltalán nem zavaró a dolog, de ez magánvélemény.
-
Bingoo
tag
válasz
Gábor-KJ #33690 üzenetére
Hmm.. nekem is megtetszett. Lehet, hogy rendelek is egy fekete bőr hatásút.
Gondolom, ha megunja az ember, akkor egyszerűen lecserélhető/levehető. Levételkor nem hagy nyomot?
Illetve ezzel együtt lehet használni a Spigen Slim Armor tokot? Ahogy látom sokkal nem lesz tőle vastagabb a telefon.
-
Divinity
őstag
válasz
Gábor-KJ #33265 üzenetére
2 féle BT headset van rákötve, egy Sony és egy JBL, egy itthon egy a melóban. Hibátlanul megy mind a kettő.
Android Wear is tökéletesen működik, semmi panasz.
Hétvégén (péntek-szombat) csapatépítő tréningen voltam, nem volt időm tölteni a telefont közben, csak a netet nyomtam le(amúgy se nagyon volt térerő se) és 40%-al jöttem haza az eddigi 15 óra uptime 3 óra sot-al szemben ez nekem meggyőző volt.
Novát használok a szutyok SE launcher helyett, az is tökéletesen muzsikál.
A rendszer érezhetően gyorsabb lett nálam.
Az új noti rendszer számomra nagyon király mert 5 féle levelezés szinkronizálódik a telefonon valamint több féle IM is így nagyon jól rendszerezi a dolgot.
A PiP módot YT esetében nagyon gyakran használom, szombaton hazafelé pedig rájöttem, hogy Maps esetében is nagyon hasznos.
Összességében én tökéletesen elégedett vagyok az Oreoval, pedig előtte fontolgattam, hogy megválok az S8-tól. -
eladogeppc
veterán
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Gábor-KJ #32838 üzenetére
Szerény véleményem szerint a H8 - al Aryon87 fórumtárs olyan képeket készített állvány nélkül hogy tátva maradt a szám és sokaknak tetszett amit ki lehet hozni a H8 - ból.
Szintén ez a fórumtárs most H9 - el fényképez (HTC u11 mellett) és azért megállja még esti szürkületben is a helyét.
Sajnálom hogy Te nem tudtál szép képeket csinálni de túlzás azt állítani hogy a H8 nem csinál jó képeket. -
Quqesz
nagyúr
válasz
nem hinném.....
-
törölt tag
válasz
Na ez az. Amikor egy telefonra kijelentik, hogy összességében a legjobb akkor az nem zárja ki azt, hogy esetleg egyes területeken nem brillírozik tökéletesen. Semmi sem tökéletes de az "s" széria közel van hozzá.
A Samsungnál a szoftver a gyenge pont. Többször leírtuk, hogy a főverzió utolsó romjai a legjobbak. Váltás után szinte kivétel nélkül vannak, kisebb, nagyobb bajok,és ezekre a javítások sokszor lassan jönnek. Aztán olyan is van, hogy az appok nincsenek felkészülve(akár a gyáriak is) az új főverzióra. -
sgeza
veterán
válasz
Gábor-KJ #32679 üzenetére
Valószínűleg pont az volt az oka, amit kicsit feljebb írtam, hogy más felbontásnál telepítetted, ezért például annak megfelelő felbontású háttérképeket pakolt be magának. Utólag állítva a felbontást pedig ezek már nem stimmeltek.
Sokadszorra tanúlságként javaslom mindenkinek: mielőtt elhamarkodottan valamit szarnak kiáltanánk ki, előtte picit gondolkodni kell, hogy vajon nincs-e értelmes magyarázat a jelenségre, netán megoldás a javítására!
-
-
Divinity
őstag
válasz
Gábor-KJ #31516 üzenetére
Én nem tudom honnan veszed ezeket, miért vagy ilyen frissítés ellenes?
Egyáltalán nem törvény, hogy lesznek "kellemetlenségek". Lehetnek persze de ez sokmindentől függ.
Az utolsó Beta rendszerekkel se volt sok baj és késtek is az Officiallal, valószínűleg hibákat javítottak, akkor ezzel miért lenne?Az, hogy a YouTube nem megy teljesképernyőre többé kevésbé az app hibája nem a rendszeré.
Tegnap meghülyült a facebookom és fél percenként kiköpte, hogy vége a sessionnek. Ez is a rendszer hibája lenne? Na ugye. -
tuki2200
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest