-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsozsoka 74
senior tag
-
dnelb
veterán
Az biztos hogy a 2 óra semmiképp nem normális, még full terhelésen is többet bír annál. Nekem a szeptember utáni romok csináltak ilyet, majdnem felezték az üzemidőt, de statban nem látszott semmi.. Nem tudtam rájönni mitől, valszeg user error volt, de lusta vagyok kísérletezni, maradok a biztoson
-
WiZARD
addikt
Az mitől lehet, hogy odinnal nem bírom felrakni?
Látszólag minden jó, de 2 másodperc alatt lefut, és nem történik semmi. Odin ezt írja:
<ID:0/004> Odin engine v(ID:3.1203)..
<ID:0/004> File analysis..
<ID:0/004> skip file list for home binary
<ID:0/004> sboot.bin.lz4
<ID:0/004> param.bin.lz4
<ID:0/004> up_param.bin.lz4
<ID:0/004> cm.bin.lz4
<ID:0/004> boot.img.lz4
<ID:0/004> recovery.img.lz4
<ID:0/004> system.img.lz4
<ID:0/004> userdata.img.lz4
<ID:0/004> modem.bin.lz4
<ID:0/004> modem_debug.bin.lz4
<ID:0/004> cache.img.lz4
<ID:0/004> Home Binary Download
<ID:0/004> SetupConnection..
<ID:0/004> Initialzation..
<ID:0/004> Get PIT for mapping..
<ID:0/004> Firmware update start..
<ID:0/004> SingleDownload.
<ID:0/004> RQT_CLOSE !!
<ID:0/004> RES OK !!
<ID:0/004> Removed!!
<ID:0/004> Remain Port .... 0
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0) -
s.Oliv3r
senior tag
Tegnap előtt kicsit megmostam a telót, mindenhol, hogy kijöjjön a por mindenhonnan(csak folyattam rá a vizet). Ma kiírta random ezt a hülyeséget, eltűnt, majd most egy fél órája megint.
Amúgy az a megoldás rá, hogy megnézed, tényleg nem vizes-e. Ha nem, akkor rádugod töltőre, elkezd rezegni, hogy húzd ki de nagyon gyorsan. Te nem húzod ki, hanem újraindítod. Evvel reseteli magát az érzékelő.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
Közben már szerkesztettem a korábbi írásom és csak utána láttam, hogy válaszoltál.Igen, kipróbáltam, amit kértél, engem is eldob az említett oldalra a jelszó mezőre ugráskor, ha új címet akarok rögzíteni. Korábbról nem emlékszem ilyenre.Most meg én látom, hogy te láttad, hogy én átírtam a dolgokat!
Próbálgattam több módon – beállításokból hozzáadva a fiókot, vagy éppen a jelszót előbb beírva –, de sehogy nem változik a végeredmény, ugyanúgy eldob a webes bejelentkezéshez.
-
Mr.Silkó
veterán
Használom, gond nélkül kezeli a gyári Email app a második Gmail címemet is. Max annyi a kellemetlenség, amit valamiért nem akarnak javítani, hogy ha a második címre kapok levelet, utána mindig átugrik a bejövő nézet arra az email fiókra, az összesített helyett, amit alapértelmezetten beállítottam.
Viszont amit a kollégának írtál, hogy nézze meg, azt én kipróbáltam, és engem is eldob a Google fiók bejelentkezéshez, ahogy téged.
-
Mr.Silkó
veterán
-
hevepapa
senior tag
Semmi gond. Hidd el jártas vagyok ebben a témában és nem véletlen használok külső appot erre a célra.
Ahogy írtam: ritkán kell az ilyen, de akkor nagyon. Persze ez, mint annyi más a felhasználói szokásoktól függ. Én pl. több megosztott naptárat is használok és volt már rá példa, hogy az egyik naptár kezelője véletlen törölt egy fontos bejegyzést, és amikor ebből probléma lett volna (a naptár bejegyzésben fontos infók voltak) akkor csak megnéztem egy régebbi mentést és "problem solved"
Másfelől meg szeretem, ha az adataim nálam is megvannak és nem csak valahol 1 felhőbenSok évig dolgoztam rendszergazdaként, és hidd el láttam elképzelhetetlen, lehetetlen - de mégis megtörtént csoda dolgokat a felhőkben
A tuti a 2x-es local backup! Ez csak addig indokolatlan paranoia, amíg nincs gebasz
-
hevepapa
senior tag
Nagyon egyszerű az oka: a google vagy a samsung megoldásával meg tudsz nézni régebbi állapotot a mentéseknél? Vagy akár az aktuális mentésedet?
Én ezzel a megoldással automatikusan dátum szerint mentem ezeket az adatokat. Így akár meg tudok nézni akár egy tavaly nyáron mentett SMS-t vagy névjegyet amit esetleg azóta bármilyen ok miatt töröltem a telefonról. A névjegy vcf a többi xml-ben van. Én heti mentést állítottam be - a GD-n elfér az évi 4x52 fájl ami csak pár MB
Persze ritkán kell ilyen - de akkor nagyon jó ha van erre lehetőség!
Kiegészítés: az is benne van a pakliban, hogy valami ok miatt másik google accountot akar valaki használni másik telefonon, de kellenének a régi adatok. Így 1 perc alatt minden importálva van arról a napról ami neki szimpatikus -
Divinity
őstag
-
balintka
addikt
Igen, az orchid grey-t. Ami kicsit lilás. Jobban tetszik, mint az ezüst. Rizso: Köszi a választ, meggyőztetek, szerintem én is ezt veszem meg, nem az ezüstöt.
Igazából várok vmi akciót, h a mostani 220 ezer körüli ára 180 legyen. Tavaly ilyenben vettem 200 helyett 160-ért az Edge-t, áprilisban.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Mondjuk én is vártam az ota - t de később Mr Silkó eszembe jutatta egy kérdésével hogy én az AQL5 - öt Odinnal tettem fel és lehet hogy emiatt nem jött a jelzés.
Bár 3 napja feltettem Odinnal az új Oreót és az sot időm valami brutális lett hasonló használattal. (FR nem volt) -
Mr.Silkó
veterán
Oké, de nem csak akkor kaphatsz értesítést, ha le van zárva a telefon, ilyen esetben pedig akár előbb is értesülhetsz az appok ikonjain lévő számlálóból az értesítésről, plusz ugye már meg se kell nyitnod a támogatott alkalmazásoknál magát az appot, elég, ha hosszan nyomsz rá, és előugró ablakban láthatod a legfontosabb infókat, így az értesítéseket is.
Egyébiránt nyilván az lenne a legbarátságosabb, ha kapna egy kapcsolót menüből ez az opció.
-
sebgutkopf
őstag
A google térképet több fronton nem értem, lehet másra van szánva, de akkor meg ne tegyünk bele navigációt.
Ahogy írod a térkép nem up to date. Viszont a waze-t is már megvette a google, tehát miből tartana a kettőnek szinkronban lennie?
Ellenben a waza közlekedési jelentéseket (karambolok) átveszi a google map, ellenben tudtommal a forgalmi infója az sem teljesen egy az egyben a waze alapú valós.
Az iránytűs marhasága meg hát ... nevetséges, hogy ennyi év alatt nem tud egy hw-es iránytűt bekalibrálni. Minden családtagnál és ismerősömnél rosszul tájol gyalogos nézetben. -
hunluigi
senior tag
...már csak azért is, mert a waze térképeket mi magunk frissítjük. Ha valami nem stimmel, vagy nincs rajta leül az ember és pár perc alatt kijavítja/ráteszi. Ha nincs jogosultság mert kezdő a szerkesztésben a delikvens, várni kell egy jóváhagyást egy másik "öregebb" wazertől, de 2 nap és kint van a módosítás a felhasználóknál. Szoktam mondani, ha holnap kinő a semmiből egy körforgalom az utcád végén, holnap után rajta lesz a térképen. A waze ebben verhetetlen bárki bármit mond. Más jellegű hibák persze azért vannak vele, de csiszolgatják folyamatosan.
-
batai15
félisten
Nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom.
Waze múltkor sem ismerte azt az utat ahova mentünk jó nagy kerülővel autópálya akart vinni csak.
Pedig jó lenne mert spotify is integrálva van.
Más :multkor írtam hogy haver 157ert vett Svájci régiós s8at. Majd egy hét kelett és kicsit többet noszigatni őket, de cserébe xeh xeh xeh telefont küldtek. Ja minden jól megy samsungnal is lehet regisztrálni akkor elég jó vétel volt. -
sebgutkopf
őstag
Kíváncsiságból ránézek.
Offline túrázásra, bringázásra van jól bevált offline progim, amire akár turista utak térképet is rá tudok tenni és mennek az OSM térképek is rajta. Autóval waze. A google csak néha játszik, ha gyalog vagyok és mondjuk utca nevet keresek. Szóval nem sűrűn használom, de olyankor mindig megállapítom, hogy hihetetlen, hogy még mindig az iránytű kalibrálásnál tart a google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged