Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
Szerintem a meleg is bejátszik. A készenléti ideje, ha nem nagyon használom, tényleg jó. A nem nagyon használomot, pedig szó szerint értem. Mióta váltottam, azóta nyilván nem a 8+-ot nyomkodom nagyrészt, de mivel abban egy korlátlan netes kártya van, ezért folyamatos 4G-n van. Nem tiltok semmit, mint mindig. Igaz fb meg messenger , ahogy gyárilag telepítve, de nincs belépve. Van gmail, play frissítés mindennap, meg samsung store. A legutóbbi töltés az 3 nap 12 óra, 1 óra 8 perc sot.
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom hogy azért merül jobban a telóm mert melegebb van,vagy mert elcsesztek valanit a legutóbbi patch-ben.
-
odium
aktív tag
válasz
thedarkfox #54688 üzenetére
Áh köszi, ez egy jó tipp. Elvileg csak az üveg tört meg, a telefon működik, lila foltok sincsenek rajt.
-
odium
aktív tag
Sziasztok!
S8 kijelző cseréjét, hogy lehet a legolcsóbban megúszni? Kínából rendelhető [link] kijelző keretes verzióban 120 dollár. Ha ilyet veszek, házilag meg lehet oldani a cserét?
[ Szerkesztve ]
-
-
Predatorr
őstag
válasz
icemad #54638 üzenetére
Biztosítással még drágább lett volna, néztem jó párat.
fjudors: Kikapcsolás, x idő múlva vissza, egyiket látja, másikat nem. Cache törlés hol segít, hol nem. Egyik lista 0. másik 4, 3.-at beolvassa normálisan. Médiatár újraépítése egyiken segít, másikon nem, de az is random. Volt, hogy készítettem egy ugyanolyan lejátszási listát PC-n (még a láthatatlan jeleket is végignéztem), rámásoltam a régire, utána látta. Máskor nem. Totálba nyomja a kretént az S8. Más PC-n f.sza lejátszók (aimp, foobar, stb) nem látnak semmit, nem lehet beállítani bennük semmit.
-
-
bigdady
nagyúr
Hali
Be van égve a kijelzőm az s8-on, 2017 szeptemberben vettem 2 év garival
Cserélik gariban? Hova érdemes vinni és kb hány nap szokott lenni? Kösz -
LoGeN90
aktív tag
Megjott a juniusi patch S8+-ra (XEH).
-
ToBeY
nagyúr
Igazából annyit tudok,hogy van egy régi iphone és már régóta megvette a xiaomit,de nem használja mert nem tudja átmenteni a névjegyzéket+képeket.Valami faék egyszerű megoldás kéne mivel nem ért hozzá és innen távolból kéne managelni a dolgot.(gondoltam megmondom neki xy menü z gomb mentés és kész) aztán sim csere és restore.
-
sgeza
veterán
Iphone-ról a névjegyek elvileg szinkronizhatók Google fiókba. De ha mégsem, általában a fogadó telefon ad segítséget máshonnan átjönni. Pl. a Samsung esetén a smartswitch tud ilyet.
Nehogy SIM kártyán keresztül mentsétek át! Biztos használ egy névjegyen belül több információt, mint egyetlen telefonszám. Ez esetben máris kuka a SIM-es művelet.
Tuti van erre sok egyéb lehetőség. Akár vcf-be exportálni, majd ezt Google fiókba akár pc-n importálni.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
A névjegyzéket hol tudom simre menteni?
-
vg
addikt
válasz
dkovizoli #54658 üzenetére
Regisztrálsz, és a kapott dns címet beírod a mobil kapcsolatok részhez. Ha otthoni router, akkor hozzáadod az otthoni ip címet a weboldalon és a dns-t használod. Ennyi. Szerk: Jah, meg vannak listák, szűrők amiket ki-be tudsz kapcsolni a weboldalon. Nekem az első van bekapcsolva a lista tetején, valami 30e domain van benne.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Hát... ha ez így maradna egy darabig még, az nem volna gond. Utána meg úgy is kap egy rootot és megy fel a jó öreg adaway
-
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #54641 üzenetére
Most, hogy mondod ránéztem és frissítettem. Néhány napja is megnéztem, ment mindenhol. Most már csak a 8+-omon megy. Sem párom 8-asán, sem a 10+-omon nem megy. Nem kaptam én sem emailt, hogy le fog járni. Akkor átfogalmazom. A 8+-on tudtam még az új listát frissíteni, de a többin már új kulcsot kér. Viszont még szűr.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Adhell működőképes még valakinél? Frissítettem a listát, nálam lejárt május 22-én a kulcs de egyelőre működőképes.
-
Tesztelo.hu
senior tag
USB-n keresztül nem tölt a telóm. Experience üzletben sűrített levegővel kitakarították, de sajnos nem javult meg, a hivatalos javítás viszont elég húzós. Tudtok esetleg valakit Pesten, aki foglalkozik ilyesmivel (még a vízállóság sem érdekel, mert sosem használom vízben, de persze előny, ha megmarad javítás után)?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
icemad #54615 üzenetére
A törés is karc, csak mélyebb.
Főleg ne etessenek sz.rral az S5 után, amely röpült, esett, mindent elszenvedett karc nélkül GG3-mal.
A hajlítás (és az alá pakolt súly) miatt törik, ami amúgy is csak akadályozza az embert a kezelésben.
Az viszont továbbra is érdekelne, miért nem látja egyik zenelejátszó sem a frissen felmásolt zenelistákat (cache-törlés, minden egyéb volt újratelepítésig). Újabb próbálkozásra most a lista nevét látja, de 0 zeneszám van benne jetAudio szerint (más most nincs fönt).
-
poero
aktív tag
Sziasztok! Az EU-s és a Google ir@nyelv frissítések után létezik még S8-rá 9-es droid alá olyan app, ami valami úton-módon képes a kétirányú hívásrögzítésre?
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Megjött a legfrissebb DBT független Sammobile-on is!
-
Plebi
senior tag
Az új felület óta kaptam a kollégáktól kérdést a névjegyekkel kapcsolatban, ami nekem eddig fel sem tűnt, de tényleg a rendszerből eltűnt/átalakult.
A névjegyek beállításainál volt olyan eddig, hogy megjelenítendő névjegyek és ez a beállítás eddig hatással volt a telefonnál megjelenő névjegyekre is, de az új felületen már nem, vagy csak én nem jó helyen állítom. A névjegyeknél könnyebben lehet most szűrni, mivel egyből az összes fiók és "tárhely" feljön, de hiába választom ki pl az egyik gmail fiókom (magán számok) a tárcsázóban feljönnek a céges fiókhoz tartozóak is.
Tudtok erre valami megoldást? A szám nélküli névjegyek elrejtése megmaradt, a telefon névjegyzék fülén, de ezt is elrejtették egy almenüben.
-
LoGeN90
aktív tag
Sracok a virtualis felvetel mar nem elerheto piten? V hova rejtettek?
-
barni00
tag
Sziasztok ismét. Mennyi lehet most a reális ára egy új s8 plusnak?
-
hunluigi
senior tag
válasz
Probert75 #54614 üzenetére
Na azért ennek nézz jobban utána! Nem az van betervezve, hogy mikor, hogy romoljon el, hanem hogy meddig ne! (Jobban mondva általánosságban egy sokaság 80%-a a megadott életciklus végén még működjön)
Megelőzendő, ne gyertek az izzóval, amit rendre példának felhoznak, mert az is nettó baromság!
Amúgy valóban megoldható/legyártható volna (ahogy van is erre példa olyan területeken ahol ez elvárás) a termékek tulnyomó része a jelenlegi élettartam töbszörösére, de az alkalmazott anyagok/technológiák miatt nem akarnád te azt kifizetni. Amúgy meg a gyártó nem hülye. Ha azt látják a termékét a nagytöbség mondjuk 2 évig használja, akkor oda lövi be az élettartamot, és nem fog 4 évre tervezni, mert csak anyag/erőforrás/kapacitás pocsékolás, ráadásul növeli az előállítás költségét, így csökkentve a profitot.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
lanszelot #54613 üzenetére
"Másodszor: Elképzelem azt a gyártót amelyik megmondja a tervezőinek hova milyen hibát tegyenek, és extra súlyt, hogy csak a baj legyen az eszközzel..... really dude?"
Nem csak azt mondja meg hogy mi hogyan romoljon el, hanem még azt is, hogy mennyi idő elteltével adja be a kulcsot! Hallottál már a tervezett avulásról? -
lanszelot
addikt
válasz
Predatorr #54612 üzenetére
Ne haragudj meg, de nagy hülyeséget írtál.
Előszór: Nekem megjelenés óta van meg potyogott minden felszínre nem kis magasságból, de soha semmi baja se lett. Jahhh, első dolgom volt rendes tokot és védő üveget venni rá. Védő üveget többször cseréltem, de arra való.
Másodszor: Elképzelem azt a gyártót amelyik megmondja a tervezőinek hova milyen hibát tegyenek, és extra súlyt, hogy csak a baj legyen az eszközzel..... really dude? -
Predatorr
őstag
válasz
Protector #54610 üzenetére
Direkt oda tették a súlypontot, hogy tokban is törjön (nem is láttam másfajtát). GG5 kamu, fizika nyer. Mindenképpen gyári szervizben cseréltesd kijelzőstül (fél év gar), jó esetben az oled panelt szerelékekkel tudod adni (szervizből egyben visszakapod a teló elejét), akkor megvagy kb. az üvegcsere árában, de az üvegcsere túl kockázatos, rendes gart sem adnak rá, nincs IP védelem és nem is kalibrálják be.
-
Protector
csendes tag
Üdv. Sajnos a telefonom dobott egy hasast kőre, ezért a jobb alsó sarokban lett egy kis pókháló. Kijelző működik, érintésre reagál meg minden. Kérdésem hogy érdemes ezt javítani vagy kijelző üveg csere megoldja? Illetve esetleg szolnok megye területén tud valaki megbízható szervizt?
-
lanszelot
addikt
válasz
thedarkfox #54606 üzenetére
keep wifi on during sleep - Always
Ez van alapból beállítva. -
Predatorr
őstag
Megtaláltam, de majd legközelebb tesztelem, mert időközben pc-ről elkezdtem törölni, a telón található zenekönyvtárakat, és abban a pillanatban mindkét lista megjelent. Duplán. Túlzás lenne azt állítanom, hogy értem akár ezt, akár a hiba összefüggését a spec hívásokkal.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
lanszelot #54604 üzenetére
WiFi alvó mód bekapcsolása
Az Android alaphelyzetben még lekapcsolt képernyőnél is használja a hálózatot. Ha ezt nem szeretnénk (pl.: energiamegtakarítás céljából), akkor itt tudjuk kikapcsolni: Menü - beállítások - Wi-Fi - három pontocska (egyéb menü) - speciális - tartsa bekapcsolva a wifi-t alvás közben: itt válasszuk a soha opciót.Na itt a mindíg-re kell állítani!
ha emlékeim nem csalnak...[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
válasz
thedarkfox #54603 üzenetére
Android 7.0 van rajta.
Nem tudom hol kell kikapcsolni az energia takarékos wifi-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...