Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
Ezekiel. #55395 üzenetére
Kijelzőbeégést fölég fehér vagy szürke homológ háttérnél, magasabb fényerőn láthatod. A hátlapon nem imei, hanem a sorozatszáma van a készüléknek. Az enyém is volt szervízben, mégis ott a szériaszáma, szóval az sem biztos, ha ott van, hogy nem járt szervízben. A knox-ot a download menüben tudod legbiztosabban megnézni. Azt, hogy hogyan kell oda belépni, szerintem itt az összefoglalóban megtalálod. Az akkura nincs olyan, mint az iphone-on.
-
Ezekiel.
tag
válasz
Ferenczi Áko #55391 üzenetére
Kijelző beégést azt látni fogom észrevehetően? Knoxx számláló? Az micsoda és hol tudom majd megnézni? Valamint akksi állapotát androidnál meg lehet nézni? iPhonem van és ott gyárilag meg tudom nézni azért kérdezem.
-
Bossyy
tag
Sziasztok!
Másfél éve nagy megelégedéssel használom az S8 telóm, viszont néhány hete egyértelműen lehalkult a zene hangereje Bluetooth-fülesen keresztül. Több BT fülesem is van (Sony, JBL, Awei) és mindegyiknél észreveszem, hogy már nem olyan erőteljes, dinamikus, mint volt. Teljes hangerőre állítva (mind a telefonon mind a fülesen) mindegyik halkabb a kelleténél. 10 éve használok BT füleseket, de ilyen jelenséggel még nem találkoztam. Nem a hallásom romlott el, mert a családban lévő A5(2017) - el összekapcsolva a füleseket újra teljes hangerőn működnek, az S8 nál tűnt el valahogy a hangerőből egy jó adagnyi. Tálálkozott már esetleg valaki hasonlóval? Lehet, valamilyen rendszerhangerő, vagy BT beállítás amiről nem tudok? Esetleg valamelyik letöltött zene vagy videolejátszó program korlátozhatja a BT hangerőt vagy talán el tud romlani egy BT chip vagy a telefon így? Ha valakinek van tippje, előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Augusztusi frissítés sehol? Vagy már az S8-at is átállították a ritkább frissítési ciklusokra?
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok!
Használt S8+ -ot fogok vásárolni a napokban. Valaki pár pontban összefoglalná, hogy mire figyeljek oda a telefonnal kapcsolatban? (előfizetésen kívül) Olyanra gondolok, hogy mit nézzek meg magán a telefonon, például az akksi állapotát megtudom nézni valahogy? Ha igen, hogy stb..
Köszi a válaszokat.
-
dkovizoli
addikt
válasz
drmotto #55386 üzenetére
Nem lehet, hogy nálatok van valami bekapcsolva , ami a háttérfolyamatokat korlátozza? Nem emlékszem, hogy jártam volna így. Sokszor reggel ránézek van-e valami frissítés. Ha van, elindítom, becsukom a tokot, majd elmegyek dolgozni, zsebre vágom. Mire odavezetek, kb negyed óra. Ott ránézek és frissítések készen. Mobilneten mivel korlátlan.
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Ha elkezdek frissíteni a play áruházból és lezárul a kijelző, akkor leáll a frissítés is addig amíg újra fel nem oldom. Ezt hol lehet kikapcsolni? Pont az lenne a cél hogy amikor nem használom akkor frissítsen mindent.
Köszi -
Probert75
addikt
De nem úgy van, hogy ami nem kínai, az hamisítvány!
-
dkovizoli
addikt
Onnan biztos nem rendelnék "eredeti" akg-t.
bár én vettem anno még g5-höz egy b&o -t. Az azért elég jó hanggal bír. Igaz nem is 3000 volt. Most meg kaptam a 10+-hoz buds-ot. Így van vezeték nélküli is. Meglepően jó a hangja. De ha eredeti akg-t keresnék inkább olyantól próbálnám , akinek a telefonhoz van és esetleg nem használja.
-
anrab
addikt
válasz
Den Hadnagy #55359 üzenetére
szia.
a wish-en 0-500 ft.
ha ingyenes 1000 ft. a szállítás.
ha 500 ft. akkor 500 ft a szállítás. -
balko235
csendes tag
Lassan már két éve használom, és nagyon elégedett vagyok vele. Az OIS-e kitűnő.
A DEX-en is sokat fejlesztettek ez alatt az idő alatt. -
degec
senior tag
Tisztelet !
Névjegyzéket elindítva, a jobb oldalán, az ABC betűsorrend kis ablakocska ugye akkor jön elő ha elkezdem görgetni, beúszik megjelenik. Miként lehetne ezt odafixálni.. ? ne tünögessen már el.. Alap érintetlen androidom van semmi felületmatató programom nincs telepítve.Köszönöm szépen !
-
marquuard
veterán
válasz
Ez egy Samsung füles, tuned by AKG. Mint Huawei-nél a Leica.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Néhány napja a device security jelez hogy a camscanner alkalmazásom fenyegetést jelent.
Hónapok óta nem nyitottam meg. Illetve most láttam hogy fizetős lett. Szerintem azért.
Viszont idegesítő mert folyamatosan jelez miatta.
Van valakinek tapasztalata ilyennel? -
glspeter1
őstag
válasz
Den Hadnagy #55361 üzenetére
Próbáld ki.
Mert véleményem szerint nagyon is jó cucc.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
~3300-tól indul az új ára, egy budget pizza áráért talán elviszik.
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok! Van egy sosem használt AKG fülesem, amit az S8+-hoz kaptam. Szerintetek mennyi lehet a reális értéke, ha el akarom adni? Van BT fülesem, nincs szükségem rá, nem is volt sose. Hátha valakinek pont ilyen kell.
-
lanszelot
addikt
És tényleg
köszönöm szépen. Nem tudtam hogy az előnézet
Google Photos -t használtam mindig, de fogalmam sincs mi lett vele, mindig bezárja magát ha vissza akarom nézni amit rögzítettem. Majd kb fél óra múlva már meg tudom nézni.
Hiába töröltem, és újra raktam, mindig ezt csinálja. Sehol se találtam miért. -
lanszelot
addikt
Hello,
Videó rögzítésnél nincs hang.
Hol lehet azt bekapcsolni? -
bigdady
nagyúr
Nálatok elmúlt hetekben nem szar a Viber? Csak ha belépek akkor jelez.
-
dkovizoli
addikt
válasz
zsolesz777 #55351 üzenetére
Ebben van valami. Remélem az enyém még bírja egy darabig
-
marquuard
veterán
válasz
zsolesz777 #55348 üzenetére
Tulajdonsága alapján öregszik a kijelző, mert lebomlik benne az organikus anyag, így egyre hajlamosabb lesz a beégésre. Nálam a gyakorlat azt mutatta, hogy negyedes fényerővel másfél évig semmi nem égett be, se a navbar, se a status bar.
Egyébként érdemes színekkel (leginkább kékkel és szürkével) tesztelni, hogy valóban nincs-e beégve, sokszor az eladó nem veszi észre.
-
dkovizoli
addikt
válasz
zsolesz777 #55348 üzenetére
Csak saját tapasztalatból mondhatom. Szerintem teljesen felhasználó függő. Nálunk sem a párom s8-a, az novemberben lesz két éves, sem az én plusszom, ami májusban volt két éves, nem égett be.
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok, gyári beállításokat állítottam vissza és most sehogy sem tudom visszaállítani az automata kijelző elforgatást, amikor fordítom a telefont. Hol találok erre opciót? Előre is köszönöm a segítséget..... Közben meglett, köszi
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #55343 üzenetére
Szerintem te még mindig nem ott nézed, ahol mutattam. Ott nem képeket meg videókat mutat, hanem csak és kizárólag az alkalmazásokat, azok adatait és gyorsítótárait. Vagy csak egybe írtál két külön dolgot?
Ja, lehet, hogy én értettem félre. Mindegy, keresgéld, hátha meglesz a dolog![ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
A legnagyobb a Google play services 750MB
Van pár 500Mb stb kép, videó szerkesztők a media file ok miatt ilyen nagyok.
Hétvégén leürítem a telót. Minden kép, video filet leszedek róla. Kivancsi vagyok úgy megoldodik e a rejtély. Lehet, hogy nem mutat vmi videó-t. '.nomedia' , bár azt is kipróbáltam, és mutatják a progik, de hátha. -
dkovizoli
addikt
válasz
StarKiller89 #55341 üzenetére
Szerintem vidd. Nálunk egyik sem produkál ilyent. Pedig mind az s8, mind a pluszon a legfrissebb van minden hónapban felrakva.
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
még mindig fennál a probléma, hogy ha 30% alá csökken az akksim, kb 3-4 perc alatt kikapcsolásig merül, több dolgot megpróbáltam, rengeteg fórumon téma ez a probléma, de semmi megoldást nem találtam... állítólag egy frissítés okozta probléma... (én is úgy vettem észre, hogy a legutóbbi rendszerfrissítés óta csinálja) akksi 3 hónapja volt garanciában cserélve... vigyem a szervízbe?
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #55334 üzenetére
Nem nagy valamelyik alkalmazásod adat vagy gyorsítótár mérete?
Nekem például a OneDrive csinált valamikor olyat, hogy valami miatt brutál nagy lett az adatmérete, mert letöltött valamit a tárhelyről. Offline akartam talán lejátszani videót vagy ilyesmi, ezért letöltött nagyobb mennyiségű adatot előtte. Az az érdekes, hogy ez nem cache-elt adat lett, hanem normál adat. Tehát a gyorsítótár törlésével ez nem tűnt el. Viszont az alkalmazáson belül sem találtam sehol erre lehetőséget, hogy ürítsem azt, ami már nem kell. Ezért írtam, hogy tedd méret szerint sorba az alkalmazásokat, akkor láthatod, hogy melyik foglalja a legtöbbet. Egyébként a OneDrive-ot éppen megnézheted, ha azt használod, hátha pont az a ludas.
Én valamelyik alkalmazásra gyanakodnék egyébként, mert a tárhely adataid messze nem teszik ki a hiányzó méretet. Bekapcsoltad egyébként előtte a rejtett fájlok megjelenítését? Hátha ilyenkor azokat nem számolja bele.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
tcmd
drives
disk usage
folder size
file managerItt vannak a képernyő mentések.
Disk Usage -nél azt hinném, hogy hahaaaa, meg van. De nem. Ugyanis ha bele megyek, akkor a programok a média file -ok miatt nagyok, amit a media részben is megtalálok. pl facebook messanger képek mind a két helyen ott vannak.Az 54GB az normális, megnéztem a párom mobilján, neki is 54GB. Bár sgéza tcmd képén 64GB van... :/
-
lanszelot
addikt
Felraktam amit "etooo' javasolt progit, és az tényleg nagyon jól mutatja a tárhelyet.
Ott lattam meg, hogy 54GB nek látják a teljes tárhelyet /azt hittem eddig annyi a foglaltat/
Az 54 ből szabad 3GB.Nem nagyon értem hogy kell azt a tcmd-s dolgot, de pár óra múlva lesz kis időm és jobban átolvasom, hátha úgy értem, és megpróbálom megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #55330 üzenetére
Tedd fel a telefonra a totalcommandert! Kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését, majd jelölj ki mindent a tárhelyen (eszközmemória), és nyomj rá egy tulajdonságokat (hosszan bökve előjön egy menü). Nézd meg, hogy ez így mennyi. Aztán nézd meg, hogy mit mutat szabad és használt helynek! Ezt simán a tárhely neve alatt kiírja, illetve ha belemész, akkor is látod fent.
Ha ez valóban annyi, amennyi, akkor felezéses módszerrel kezd el keresni, hogy melyik könyvtár a túl nagy. Vagy akár egyesével, ha nincs túl sok. Esetleg valószínűség szerint sorban.[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Ott 54GB-t mutat /ami több mint amit a többi lát/ de 61GB foglalt valójában.
A gond az hogy azt mutatja : others - 38GB
De nem mutatja sehol mi az az others.sgeza: megneztem, rendszer app meg minden 15GB körül van, ha össze adom. Plusz a képek stb 24GB re jön ki. Mint amit minden mutat.
Folder Size app al is megnéztem, semmit se találtam. mnt/sdcard 24GB (az a rendszer, nincs bővítve a tárhely)
Én se akarom resetelni, csak nem tudom használni a telóm olyan lassú, mert nincs hely, és sehol se találom a hiányzó helyet.etooo: ha haza érek kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
125MB szabadítható fel.
Ebből factory reset leszA programokat tudom hogy total commanderrel el lehet menteni. A programok beállítását mivel tudom elmenteni?
Levelező progi beállítások, alkalmazások aminek elfelejtettem hogy jelentkezek be /név, jelszó/ stb. Tehát nem az adatokat, hanem a beállításokat. -
lanszelot
addikt
válasz
pappkarcsi #55315 üzenetére
Ez a módszer nem működik
Nincs jogom megnézni / csak üres könyvtárat látok.
Debuging engedélyezve.
Szerintem csak root-olt telóval működik[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Nem erre gondolok.
-
lanszelot
addikt
válasz
A total commander ben ott van a telefon, nem az a gond, csak a mappa méretek nem látszanak.
-
pappkarcsi
senior tag
@lanszelot
Requirements:
- Enabled "Android debugging" on your device
- Device connected to USB with proper drivers (an ADB device must be listed in Windows Devices)Telepites utan a halozati ikon alatt talalod majd meg a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Formaster #55310 üzenetére
Csak ötletelni tudok a kontódra, amiket megpróbálnék:
- samsung accountodba bejelentkezni PC-n hátha valahogy eléred az adatokat
- samsung jegyzet app telepítése másik telefonra (ha androidon maradtál), hátha be lehet szinkronizálni valahogy
A jövőre meg valóban amit írtam platform független appok. -
Formaster
addikt
válasz
sebgutkopf #55307 üzenetére
És azt hogy tudom lehívni, ha nem samsungra váltottam?
-
lanszelot
addikt
Hello,
Hogyan tudom a telefonon levő mappák méretét megnézni?
Win10-en totalcommanderrel nem sikerült.
kb 20GB -ot nem tudom mi foglal a telefonomon.
Azt szeretném kideríteni, hol az a 20GB. -
sebgutkopf
őstag
válasz
Formaster #55306 üzenetére
A gyári samu jegyzet app a samsung fiókba tud mentést készíteni, ha az be van állítva.
Egyébként pont az ilyenek miatt érdemes platform független app-okat használni (jegyzetre pl a keep), ami a felhőbe szinkronizál és mindegy milyen készülékre váltasz azonnal ott van minden. -
Formaster
addikt
Sziasztok,nagy pánikban vagyok, kérlek segítsetek. Szóval lecseréltem az S8-asom egy nem Samsungra, a régit eladtam, csináltam előtte egy visszaállítást is. Mimden lementettem, kivéve a jegyzeteket, ami a gyári appban volt. Van valami esély, hogy szinkronizálta valamelyik fiók, Samu vagy Google? Ha igen, hogy találom meg?
-
Kajt
tag
Ma reggel nem kapcsolt be az S8 :(
Emlékszem tegnap este még zizzent amikor felraktam töltőre de reggel már nem ragált semmire. Sem recovery, sem download mode-al nem indul el. 2018 februári szóval másfé éves, fél éve kijelző és akksicsere volt. Olyan mintha csutkára le lenne merülve az akksi de hiába raktam töltőre 10 percre, semmi. Néztem adaptert és kábelt, azok működnek. Szerintem ez akksi vagy alaplap lesz de javítsatok ki ha tévedek. Holnap itány szervíz... ma LG G2-vel toltam. Megprobálom megint töltőre rakni[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Javítva lett digi auto update problémája!Legalábbis nálam most jó.(bár update az nincs...)
-
coolpet
senior tag
Én Aliról rendeltem asszonynak egy QI töltőt S7-hez.
Napi (éjjeli) használatban van lassan 2 éve, teszi a dolgát. S8-at is szépen tölti, nincs vele gondja.
Még 13$ volt, az abolt azóta megszűnt.
Ezen a tokon keresztül is tölti szépen.
EZ volt az.Most 5$ körül van, más néven.
Miért szűnnek meg a kínai boltok fél évente?
Adóhatóság avgy mi?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás