Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #54999 üzenetére
Aha. Ez a nextdns ugyanúgy működik, hogy beírom a privàt dns-t a telón, beállítom az accountomban, hogy mit szűrjön és ennyi? Vagy nekem kell listát betölteni, mint az adhellben? Vagy itt is egy külső szerveren fut át minden, mint az adguard-nál pl? Van benne szó valami fizetős részről. Az kell vagy nem?
-
Predatorr
őstag
válasz
dkovizoli #54995 üzenetére
Ugyan már, az AOD random felfénylése is a megjelenés óta ismert (és leszart) probléma. Te hardverhibás eszközökkel találkoztál, nálam meg szoftveres a dolog. Újkorában, 7.0-val is megvolt, meg m a is előjön, szerencsére ritkán. Kop-kop. Ezért írtam, hogy ha kocc nem segít, be lehet "durrantani" a szoftvert, aztán egyszer csak helyreugrik.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #54994 üzenetére
Nekem nem is engedte frissíteni a listát, már sehol, hiszen azonnal kéri a kulcsot, amikor belépék a programba. Mindenesetre jó lenne, ha működne. A disconnect pro-t már nem használod? Azóta is lesem, hátha sikerül egy akciót kifogni, de nincs mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #54993 üzenetére
Azon a kocogtatás nemigen szokott segíteni. Már csak saját tapasztalatból is. Több, mint két éve van meg az s8+-om, az első fél év után kb jelentkezett először. Azóta néha előjön. Minden alkalommal segít a kocc. Rengetegen jártak hasonlóképp. Végigmentem az összes havi patchon, volt több régiós szoftver rajta. Mindegy melyikén volt, teljesen váratlanul előfordult. Ha ez globálisan előfordul, márpedig elő, akkor a Samsung már rég orvosolta volna szoftveresen. Nem pedig cserélte volna a kamera részt rengeteg készülékben.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Tomiii258 #54990 üzenetére
Én azon keseredtem el, hogy az xda- n is írták, hogy ugyanúgy jártak, mint mi. Bár Én csomagátírás után is tudom telepíteni, de akkor is kilép. Szóval ott azt a választ adták neki, hogy ha nem partner, akkor hiába van kulcsa, nem fog menni. Lehet ez a baj nálunk is és lehet az az autodetection pont erre szolgál. A vége az volt a válasznak, hogy felejtsd el az adhellt, ne keseregj, éld az életet! Azért én még azt mondom, mint a halak versenyén, hogy a cápa érkezett először, a remény hal meg utoljára.
-
Tomiii258
tag
válasz
dkovizoli #54954 üzenetére
Korábban írtam, hogy nekem egyáltalán nem akart települni az Adhell, hát most már felmegy, úgy néz ki minden rendben, de aztán ahogy nálad is, rögtön kilép aktiválás után. Ha meg újra elindítom, akkor újra aktiválni kell, ami után újra kilép.
És APK Editorral is szintén zenész, ha átírom a csomagnevet, akkor utána nem lehet már telepíteni.Viszont ha jól nézem, 2 napja is frissített pár dolgot a forráson, szóval talán lesz belőle valami.
(azt mondjuk nem értem, hogy most miért települt egyébként, miközben a múltkor nem, egyetlen halvány tippem az, hogy én közvetlen a múltkori próbálkozásom előtt generáltam új KPE kulcsot, ami talán még nem ment át egyből Samsung adatbázisán, ugyanis Fusionjack changlog-ja említ valami KLM/KPE kód autodetectiont) -
$atirka
őstag
[link] https://m.origo.hu/techbazis/20190723-samsung-galaxy-s8-eleteket-mentett-baleset-mentes.html?utm_source=fb_origotechbazis&utm_medium=whatever&utm_campaign=techbazis
Hihetetlen?
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
namenyicsavo #54982 üzenetére
Vehetsz IPS kijelzőt is, legfeljebb beragadt pixel miatt küldöd szervizbe, nem beégés miatt.
Legalábbis addig vegyél, amíg le nem uralja a teljes piacot az OLED.
-
Pool_
tag
Árkád szervizben nekem is bepróbálkoztak múltkor hogy a "samsung csak egyszer cserél kijelzőt beégéssel egy garancia alatt”. Persze amikor kértem erről egy hivatalos papírt akkor hirtelen találtak egyet a raktárban és kicserélte nekem jófejségből. Aha persze :D Árkád szervizben van egy nagydarab csávó, nála bunkóbb emberrel ritkán találkozok. Kétszer voltam ott, sajnos mindig őt fogtam ki. Legutóbb 1 hónapja voltam és nem szoftvereztek semmit, cserélték a kijelzőt, a hátlapot és az akkut is beégéssel. Csak a fenti közjáték volt előtte. És egyébként a kamera focus miatt a kamerát is cserélték. Szóval a második év végén a gari lejárata előtt lett egy egész újszerű telefonom. Ne hagyjátok magatokat :)
-
tetova
tag
válasz
Nehogy már! Repedt üveg le, aztán szerviz! Ha garis a telefon, nem utasíthatnak el!
-
sgeza
veterán
válasz
-
sgeza
veterán
válasz
namenyicsavo #54973 üzenetére
Mi köze van a szerviznek az üvegfóliádhoz?
Ha kopott a nadrágod, akkor is elküldenek? -
sgeza
veterán
válasz
Grande Ale #54978 üzenetére
A Váci útiba vidd inkább! Hátha. Szerintem ők sokkal normálisabbak.
-
-
Grande Ale
őstag
TMX visszaküldte a telefonomat, nem javítja, beázott. Két percet volt strandvizben. Vicc ez az egész. Lehet valamit tenni ilyenkor?
-
bigdady
nagyúr
válasz
namenyicsavo #54976 üzenetére
Ha nem sérült a kijelző elküldheti őket a picsába ha szarakodnak...
-
fjudors
aktív tag
válasz
namenyicsavo #54973 üzenetére
nem értem...ha a fólia sérült, le kell szedni.
ha meg garanciális, akkor utána irány a márkaszerviz -
namenyicsavo
tag
válasz
fjudors #54972 üzenetére
Igen jól hallottad a pletykát pontosabban szoftveresen megoldják a problémát. Beszéltem 3 szervizzel, ebből 2 elküldött melegebb éghajlatra, mivel sérült az üvegfólia, hát mit gondolok én...
Megkérdeztem, hogy akkor mi a francnak az üvegfólia, ha egyből ugrik a garancia és rámb...szta a telefont. a 3. tag az nagyon segitőkész volt. Meglátjuk...
-
fjudors
aktív tag
válasz
namenyicsavo #54971 üzenetére
persze, hogy nem.
ha nekem égne be a garanciális telefonom kijelzője, én kicseréltetném.
de a szerviz mindenképp gyalulja a gdpr-re hivatkozva, illetve kérdés, mennyi idő alatt javítják.bár, mostanában hallani olyan pletykákat, hogy nem cserélik, csak programozzák..meg olyat is, hogy az akkumulátort is kicserélik. -
válasz
namenyicsavo #54968 üzenetére
Ha zavar, vagy később el akarod adni telefont, akkor mindenképp. Számolj vele, hogy teljesen újra kell raknod és beállítanod mindent, mert gyári visszaállítást csinálnak rajta.
Szerk.: A képet nem néztem. Valóban, ha repedt a kijelző, akkor nem cserélik a beégést, hiába semmi köze hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
fjudors
aktív tag
válasz
namenyicsavo #54968 üzenetére
repedt kijelzőt nem javítanak garanciába beégéssel sem.
vagy csak fólia repedt?[ Szerkesztve ]
-
namenyicsavo
tag
Sziasztok!
Én "aktivan" használom a telefont, YT, vagy Twitch, vagy épp M4 sport [F1] nézésére. Néhány napja észrevettem egy hibajelenséget a kijelzőn. Twitch channel "chat" része, egy keret formájában szépen ott maradt a kijelzőn... Mellékelek egy képet, úgy remélem érthető lesz.. [kép]. Garanciás még a telefon, érdemes lenne elvinni?
-
S@c@
őstag
Amit meg javaslok hogy tedd kezed ele maskor aztan el tole es a ketto kozti focust sztem eszreveszi a lencse. Nekem is volt h nem akart rafokuszalni valamire. Kez ele arra ra microzott kez el es a tavolra is megvolt a focus. Szerencsere ritkan van ilyen 1000bol 1. En mondjuk oreon maradtam.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Predatorr #54957 üzenetére
Köszi a "biztatást". Már megemésztettem a dolgot. 2 ropi volt, mivel védi a kijelzőt és féleségem kevésbé olyan kritikus, mint én ezért túlteszem magam rajta. Beszerzek egy gyárit ha tudok vhol jólárasitva!
Amúgy állítólag S10-nel már nem matt hatású ugyanez a Spigen fólia. Ki érti ezt?? -
dkovizoli
addikt
Az a baj, hogy ha cserélik is, mint látod, hardveres probléma, újra előjöhet. Ha persze szinte minden alkalommal előfordul, akkor érdemes gariban javíttatni. De ugyanúgy előfordulhat újra. Én ezért nem is foglalkoztam vele. Szomorú, hogy ilyen értékű készülékeknél van ilyen, de legalább kéznél a megoldás.
-
Predatorr
őstag
válasz
D-Phrag #54925 üzenetére
Én eMag-ból rendeltem anno védőfóliát. Kapásból levált, pedig szerviz rakta fel, 1* ragasztó többé nem tapadt. Békéltető testület, szakértői vizsgálat, eMag nem felelős, mert csak felület, beszállító (Log-On) meg tojt az egészre, azóta fent van a BT honlapján, ahol senki nem nézi meg, és továbbra is árulja a szarjait jó drágán. Jellemzően egyébként nem tüntetik fel a fóliák fontos tulajdonságait (tokbarát, matt, fényes, felületragasztós vagy perem, stb). Fogyasztóvédelem meg elfogadta cég érvelését, hogy ők engem telefonon tájékoztattak a fólia tulajdonságairól, ami nem igaz, nem is bizonyítható, és hát miért is vettem volna meg, ha tudom, hogy szar, de a nokiás doboz jó helyre került, én meg a fólia áránál nagyobb összegért nekiállhattam volna évekig pereskedni. Ki van ez találva.
svili: A fényképező szoftverének hibája gyári fícsör, rendre előjön. Ugyanúgy nem javítják, mint az AOD felfénylését. Van, hogy a lencse törlése segít, hiába látod te tisztának, másik lehetőség, amely nálam bevált, hogy kamerákat váltogatva fotózgatok (szelfinek nálam nincs baja), és egyszer csak beugrik, de kényszerleállítás, cache-törlés is segíthet.
fjudors: Nem hardveres hiba ez. Én legalábbis hiába kocogtattam, akármikor előjött.
[ Szerkesztve ]
-
gidano
tag
válasz
marquuard #54953 üzenetére
Sajnos nem működik. Most fordítottam forrásból (v3.2.302), és van még egy 4 napig érvényes kulcs a birtokomban. Hosszú aktiválási idő után átlépne a következő képernyőre, de abban a pillanatban be is zárul az alkalmazás.
Szerintem nem fordítási hiba, inkább rendszer szintű. Valamiért a Samsung Knox már így sem szereti az Adhell-t...
Egyébként az Adguard tökéletesen fogja a reklámokat, csak egyéb VPN-t nem lehet használni a működése közben.[ Szerkesztve ]
-
svili
tag
Sziasztok!
Július 10-én frissült az S8+-om, (Android verzió 9, alapsáv verzió: G955FXXU50SFB), ma vettem észre, hogy a fényképező nem fókuszál - a keresőkép eleve homályos, mintha a szelektív fókusz (makró?) beragadt volna. A telefont újraindítottam, optimalizáltam, a jelenség maradt. (az objektív tiszta..)
Természetesen itt a fórumban is kerestem 'fényképező hiba', fókuszálás hiba', 'frissítés utáni hiba' szavakra de csak régi bejegyzést találtam..
Érdemes szervizbe vinni, vagy jobb megvárni a hibajavításó frissítést?
Előre is köszönöm a segítséget! -
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #54953 üzenetére
Igen, eddig jutottunk a múltkor is. Mint mondtam, nekem van egész friss KPE kódom. Nézegettem az xda-n, ők is írják a két kódot, hogy elfogadja, azt láttam, hogy ott is ugyanúgy járt valaki, mint én, hogy elfogadja, de utána kilép. Néztem a github-on is, de én abból nem tudok apk-t varázsolni. Van egy ilyen apk, hogy, "
ah3_v3.2.300_6e5124d9.apk " de abban hiába írom át editorral a szokásost, nem lesz telepíthető apk. -
-
oil120
senior tag
Nem tudom volt-e, nekem friss info: kint van a Telekom július 1-i frissítése
-
bigdady
nagyúr
válasz
sebgutkopf #54944 üzenetére
Pontosan.
Nem volt készleten kijelző állítólag és amint megkapták napon belül kész lett -
perzeus
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy a hívásrögzítést meg lehet oldani valahogy? ACR-t próbáltam, de nem jó...
Köszönöm
-
bigdady
nagyúr
Samsung Váci út kicserélte (másfél hét) a beégett kijelzőm a 23 hónapos készülékemen gariban természetesen, és új aksi is járt
Ezért veszek mindent hivatalos helyről... Ilyen sokáig nem volt készülékem soha, most lesz tovább ugyanis addig hajtottam egy a70-et de közelébe nem ér, újjlenyomatolvasó képernyőben gatya, lrzékeny a kijelző széle nincs led rezeg mint a rotor stb
Jó ez az s8 -
UfoZoli
aktív tag
válasz
D-Phrag #54925 üzenetére
Nem fogják visszavenni, azért mert nem tetszik. Főleg hogy a 2-ből egyet elhasználtál.
Mivel ez ilyen vastagabb fajta és folyadékkal kell felrakni, ez ilyen. Spigen-ből a crystal curved a fasza. Azt szárazon kell felrakni, de nagyon pontosan hogy mind a 4 sarkán tapadjon. Nekem a harmadik sikerült de tapintásra és kinézetre is faszányos. S tiszta hd élményt ad. Viszont szereti a zsírt, illetve csak ebay-ről beszerezhető....[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #54932 üzenetére
Öööö. Van ilyen rajta?
Videón se látom, ill. nem úgy tűnik, hogy van rajta egy felső réteg. Neked volt fent ilyen?
-
D-Phrag
senior tag
válasz
trebrona #54928 üzenetére
Ugyan az alapfunkciot tökéletesen ellátja az igaz, de egy fólián keresztül nézed a telefont, ami meghatározza az élményt is. Ha a termékleírásban szerepel az, hogy matt hatás várható, akkor korrekt. Egyébként vásárlói megvezetésnek minősül szerintem.
Ha ezt tudom maradok a gyári fóliánál..
Megérdeklődöm mit lehet tenni.[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
Vettem egy Spigen Neo Flex fóliát a telefonra, mivel jó áron adták/adják a gyorsboltban. Útmutató szerint raktam fel, alapvetően szépen fent is marad, de a kijelző képe egy okádék lett. Mint egy matt fólia
Ennek valóban ilyennek kell lennie??? Sehol nem látom a leírásban, hogy ez matt hatású.
Nos a lényeg, hogy ha nem lesz jobb (ugye mitől is lenne), akkor én ezt szívesen visszaszolgáltatnám. Lehet szerintetek hivatkozni a nem megfelelőségre? -
kat10
tag
Sziasztok!
Van egy problémám a google play-el.
Nem tölt le semmit csak függőben van kipróbáltam már csak wifi-vel,csak 4g-én semmi ugyanaz a probléma.
A telót már újraindítottam de semmi.Egy másik telón J5-ön meg simán megy a letöltés.
Tud valaki erre esetleg egy megoldást?
Köszönöm
-
oil120
senior tag
válasz
Grande Ale #54912 üzenetére
Próbáld meg pár órára rizsbe tenni.
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában jó párszor előfordult, hogy amikor hívnak és veszem ki a zsebemből a telót mindig elutasítja a hívást. Nem érek a képernyőhöz, nem nyomom meg semelyik oldalsó gombot, nézegettem a beállításokat és nincs bepipálva erre vonatkozó gesztus. Más is tapasztalt már ilyet?
Köszi előre is a válaszokat!
-
guminyúl
tag
válasz
A telefon általánosságban vízálló, én már két S8-at és egy Note8-at fürdettem medencében, strandon. A mostani a Balatonban ázott a zsebemben kb. egy órát. Egy nagy levegővel kifújtam utána az USB csatlakozót, a hangszórót és ennyi.
Persze az első alkalommal fél órát még nézegettem, nyomkodtam, hogy működik-e, de nem volt gond.
Neked nem volt szerencséd. Ha nem éled fel, vidd be szervizbe. Megnézik, beázott-e, ha igen, pech, ha nem, javítják.
-
dnelb
veterán
válasz
ip68 csak édesvízre vonatkozik
-
bigdady
nagyúr
Valóban ha telefonnal tudok nfc vél fizetni akkor az kapcsolódó órával is? Egyik forumon épp most írta valaki hogy nála megy
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Tegnap a strandon bevittem egy pár percre a telefont a vízbe. Most először. Utána megtoroltem, elzártam a szekrénybe. Este amikor kivettem, a telefon meleg volt, se kép,se hang. Kék LED világított, aztán piros. Se recoverybe nem enged, semmit. Töltőt radugva nem tölt. Mi lehet a baja? Jól ittmaradtam nyaralás alatt telefon nélkül, mégsem vízálló ez a telefon? -
bigdady
nagyúr
válasz
sebgutkopf #54865 üzenetére
Állítólag nincs kijelző. És így cserélni sem tudják
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
thedarkfox #54896 üzenetére
Auto-n van, és nem hiszem el, hogy ezt az original gyári fícsört 2 Android verzióval sem javították. Adaptívon van (auto), elsőre gyakran jó is, de amikor áthelyezi, világít, mint Nohab az alagútban. Adaptív off is. Dupla koppra nem ad csúszkát.
-
Tomiii258
tag
válasz
marquuard #54899 üzenetére
Az OKé, hogy az APK Editoros átírás után nem megy és kiírja a gond volt a csomagnévvel üzenetet. Az is lehet, hogy régi az APK editorom.
De dkvzolinak az a sima APK is feltelepült, amit linkeltél, de nekem az is megáll csomagnév átírás nélkül is "az alkalmazás nincs telepítve" szöveggel.
Ez az, amit nem értek...@dkvzoli: hm, nekem is 1.8.28 APK editor van, ezek szerint mégsem azzal volt a gond nálam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...