- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
Csak egy kis tapasztalatot osztanék meg veletek!
Átlagosan 2-3 óra SOT-om volt, keveseltem is, aztán ma töltés közben véletlen kikapcsoltam(bekapcsolt állapotban 100%ot jelzett), amikor kikapcsolt 80%on volt.. hagytam feltolteni, most tartok 4 óra SOT-nal, és még van 30%-om, elég masszív használat mellett.. (fb, messenger, viber, instagram folyamatosan ment, YouTube kb egy fél óra) igaz WiFi mellett. Minimum fényerőn(például bent) lehet megtobb lenne, minden esetre meglepett az "új üzemidő"! -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Bár végig olvastam a topikot, nem tiszta, hogy milyen fóliát is kellene vennem.
Létezik olyan üvegfolia, ami teljes egészében rátapad a kijelzőre?
Ha nem, akkor milyen nem üvegfoliat ajánlotok, ami az egész kijelzőt fedi, illetve nem "gagyi műanyag" tapintása van?
Előre is köszönöm! -
t.dave500
tag
válasz
Markizmark #5996 üzenetére
Szia!
Beléptem a táborba egy 32 Gb-os fekete példánnyal, egyenlőre ismerkedünk, 7.0-ával vettem, féltem hogy ezzel nem lesz az igazi, de de. Tökéletes, összehasonlítani sem lehet az elődjével(S4).
És igazad van, ehhez tényleg nem kell másik rendszer. -
t.dave500
tag
Sziasztok!
Hamarosan (és remélem) hogy büszke tulaja leszek egy Edge+-nak, az lenne a kérdésem, hogy megéri főzött romokat felrakni (és ha igen, mi vált be nektek?)vagy ez "alapból" jó?
Galaxy S4-ről váltok, szóval nagy lesz a különbség.
Előre is köszönöm!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest