- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
Markizmark #5738 üzenetére
G928FXXU3BQA1
-
killerjohn
addikt
válasz
Markizmark #5734 üzenetére
SpeedShopos függetlenre BÁRKINEK érkezett már nugat?
-
killerjohn
addikt
Eldobom az agyam, hogy még mindig nem érhető el az android frissítés... Imádom a samsung telókat, S2 óta minden telóm az, de ez már paródiába illő
-
killerjohn
addikt
köszönöm!
-
killerjohn
addikt
sziasztok!
tudom, hogy nem a legjobb hely ezt kérdezni (azért egy edge+-om nekem is van
)...
egyszer ajánlottatok nekem valakit Pesten, aki szervízben dolgozik, és vállal mindenféle javítást (akkor kijelzőcsere kellrtt volna). Ugyanis a fiam tabletjének tönkrement az USB portja, és ki kellrne cserélni. Nem tudjátok, ki lehetett az (PH user ő is)?
Előre is köszönöm!
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #2831 üzenetére
ezt tapasztalta más is?
-
killerjohn
addikt
Btw nem tudjátok, hogy ha már NFC van a telóban, akkor meg lehet 'tanítani' hogy paypass-os kártyaként tudjam használni? ha hülyeség a kérdés, akkor bocsánat...
-
killerjohn
addikt
6.0 telepítés után minden fasza, csak a Chrome lagzik mint a rettenet
-
killerjohn
addikt
válasz
Markizmark #2558 üzenetére
úgy, hogy ha az üveg sérült lenne attól hogy belevágom a kalapácsot, akkor még megérteném, hogy megsérülnek a képpontok, de fizikai behatás, ütés, mély karcolás sem érte a kijelzőt, mégis meg van sérülve a kijelzőpanel.
A guru: értem én, hogy stockholm szindrómád van, vagy csak simán leszarod az említett problémákat, de az iróniát akkor sem fogadom el értelmes érvelés helyett.
-
killerjohn
addikt
válasz
bostone #2532 üzenetére
csúszik és koszos. emiatt tok kell. Asszonynál van a Note3-am, és mit ne mondjak, szerintem az simán jobb. Function over design, ez a mottóm (persze csak módjával). Szóval most Spigen Armorban van, ergó csúnya meg nagy mint a sz@r... Ezen kívül a Note 3 képernyőjén elég sok leesés, több mint egy év után se volt karc, ezen pár nap vagy hét után lett egy elég csúnya (asztalon tartom meg autós töltőben, nagyon ritkán zsebben). Jah és van egy beégés az üveg ALATT, ami miatt szervizeltetnem kell, de ugyebár házi gari nincs, csak szervízben hagyós. És akkor ne érezzem azt hogy a hardver spec kivételével minden téren visszalépés egy több éves Notehoz képest...
-
killerjohn
addikt
Szerintem is nagyon szép, de csak amíg az asztalomon van.
A kezemben csúszik, kb minden körülmény között.Ezen kívül ujjlenyomatos.
Magyarul: szép amíg csak nézni kell. A baj az, hogy nem azért van hogy nézzem.
Életem első Samsungja amiben dúrván csalódtam, pedig az S2 óta elég sok high-end megfordult a kezeim között...
-
killerjohn
addikt
És látszanak az ujjlenyomatok
Én imádom ezt a telót, meg minden, de a lekerekített képernyő iszonyat nagy csalódás a Note 3 után, illetve hogy a hátulja nemhogy nem elegáns, hanem ocsmány, az szerintem eléggé gáz egy negyedmillás telefonnál... Rátettem egy Spigen Dual Layered Case Slim Armor-t, és majd lecserélem egy Note 6-ra, amikor kijön
-
killerjohn
addikt
most már nagyon várom a 6.0-t...
-
killerjohn
addikt
válasz
Markizmark #1928 üzenetére
A képernyő mélyén megjelent egy repedés szerűség. Nincs külsérelmi nyom, nem csináltam vele semmit sem. Este letettem a szekrényre, és reggel megjelent rajta...
És mi az hogy nincs garanciális kiszállás? Még a note-okhoz is volt
-
killerjohn
addikt
urak, a Samsung szervízt hol tudom kihívni, hogy cseréljék ki a screent? (a SpeedShop-ban vettem a telót)
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
válasz
james008bond #682 üzenetére
látom elég sokan jöttek Note3-ról
üdv a
klubbanfórumon! -
killerjohn
addikt
tyű mi megy itt...
-
killerjohn
addikt
válasz
guriga1234 #314 üzenetére
dekirály, köszönöm!
-
killerjohn
addikt
válasz
Szellem. #297 üzenetére
Anyagminőségben "ilyet még nem b*sztam" kategória, igaz, hogy a Note 3 óta vakon élek - se iphone-t, se újabb "S"-eket nem fogtam a közelmúltban.
Teljesítményben is dúrván odavág a Note 3-nak, pedig azt hittem, hogy annál már semmi se lehet gyorsabb.
Igaz, hogy Canon 7D-hez vagyok szokva, de azt kell hogy mondjam, hogy a kamerája nagyon-nagyon jó.
Szoftveresen a szokásos gyártói szemét van rajta, nem hiszem hogy ebben lenne a jövőben változás.
-
killerjohn
addikt
- Google Fit cool, de nem támogatja a heart rate sensor-t, és még buta is
- S Health támogatja a szenzort (még jó...), de nem szeretem, és nincs benne térkép
- Strava-ban van térkép (bringázás miatt), de nincsenek szenzoroknem tudtok valami komplett megoldást?
-
killerjohn
addikt
ez ilyen troll topic, vagy tényleg itt megy az S6 Edge+ tulajok társalgása?
gondoltam megkérdezem, hogy van-e rá root method, de ahogy elnézem, marad a Google
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest