- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
Angel78
aktív tag
-
Kékes525
félisten
válasz
csabicska #2216 üzenetére
Valami a háttér folyamat lassíthatja, próbálj utánanézni mi lehet az. Használsz az 5.1.1 -óta újabb applikációkat, vagy változtattad a beállításokat?
Egyre inkább az az érzésem, hogy valami alkalmazást, folyamatot elszúrtak az 5.1.1-ben (valószínűleg a Samsung, de ki tudja). Aki ezt használja, annak rosszabb lett az új rendszer. Aki nem annak javult, vagy változatlan. Nekem egyértelműen jobb.
-
-
-
kovecses
aktív tag
válasz
csabicska #1643 üzenetére
Ez az amire a neten mindenhol panaszkodnak, állítólag túl merev és a szélei idővel felpöndörödnek.
Ezért én a rugalmasabb testvérét rendeltem meg a Flex HD-t, de az meg megnyúlik és eldeformálódik.
Nekem ebből az a konklúzióm: lehet, hogy a Spigen kurva jó tokokat tud gyártani, de a fóliagyártáshoz marhára nem értenek(ha sima merev S6 fóliát teszel fel, mert nekem az volt egy ideig, az elnyűhetetlen, csak az ívelt részeket nem fedi).Egyenlőre Nano Shine-t használok, még nem találok megfelelő fóliát (esetleg rárakok egy S6-ra való edzett üveget, de az megint csak nem fedné az íveket), de a Spigen-t feladom, mert már túl sok pénzt dobtam ki náluk fóliára és messze nem volt egyiksem tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest