- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
silentkiller
senior tag
-
válasz
kovecses #1694 üzenetére
Lesz a Premium szerviz,de eddig egyik új készülék esetében sem jött azonnal ez a megoldás.Várni kell vele egy-két hónapot és aztán van.Ennél az eszköznél sem lesz helyszíni javitás mivel olyan a kialakítása.Vagy csere a helyszínen azonnal vagy elviszik. Konkrétan nálam a Note4-et és az Alphaz a helyszínen cserélték.
-
-
-
válasz
kovecses #1452 üzenetére
Köszönöm, vettem a linket! De:
Ezt a stílust amit képviselsz, légy szíves fejezd be. Kinek képzeled magad, hogy így kiosztasz?
A kérdést, meg nem személyesen hozzád intéztem!Örülnék neki, ha megadnád a tiszteletet másnak. Ha meg ideges vagy, ahogy írtad, akkor pedig fordulj szakemberhez és kezeltesd magad, de ne ossz ki senkit itt! Nincs hozzá jogod. A tiszteletet én megadtam neked, de ezt a hangnemet, meg kikérem magamnak.
Részemről be is fejeztem.
-
resu8823
tag
válasz
kovecses #1418 üzenetére
ennek örülnék a legjobban, az a kérdés, hogy mivel pénteken vettem meg, elvileg még hétfőn ki tudnám a boltba cserélni (3 nap ), mert nem szeretnék egy 0-km-es telefont máris kijelzőcserére küldeni.
Ha teheted azért nézd meg amikor süt a nap, és direkt a fény felé fordítva, kell keresni a jobb alsó sarokba a letörés előtt egy kis gyűrődést, valamint a bal oldaltól a kijelző 2/3 -áig egy téglalap, amit az aksinak tudtam beazonosítani. Mivel elég kellemetlen érzés hogy így is járhat az ember, aki vásárolni akar tanácsolnám erőss fénybe nézze át az amoled felületét, nem a gg üveget, hanem ami alatta van.
-
resu8823
tag
válasz
kovecses #1409 üzenetére
ezen a képen jól látni hol található az aksi a kijelző alatt. Ha erősebb fénybe vagy napsütésbe a kijelzőt megnézed, az aksi körvonala kidomborodik + más egyéb kompononsek az amoled panelen. Ez szerintem ultra gáz, akinek már megvan azt kérném, nézze meg hátha csak egyedi az eset, mert negyed milláért ez elég gyenge minőség.
-
válasz
kovecses #1413 üzenetére
Olvass vissza picit. Leírtam mindent.Másnak is feljött ez a típus.Kialakítási probléma az oka. A fólia pedig eredeti volt. Ellenőritem a kódot felrakás elött.
Ahogy privátban ìrtad ezek szerint nem a Spigen Curved Crystal fóliád van. Sajnos neten is írják többnek feljött. A Flex Hd viszont jó. -
-
-
xedamen
senior tag
válasz
kovecses #1313 üzenetére
Oldalról tényleg nem látni. De a tiéd biztos más vagy a szemed jobb. Nyilván megint 3 ember hülye is "mond nem igaz dolgokat" és nem te. Ezzel nincs is gond persze. Az, hogy hogy próbáltam ki, hmm segítek. Van egy találmány, amivel az emberek évtizedek óta éjszakát tudnak csinálni a nappalból. Igen, redőny a neve...
Remélem nem sértődsz meg a hangnememen, próbálok azonosulni a stílusoddal
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kovecses #1307 üzenetére
Ha nem tudsz nornalisan irni, akkor negkoszonnem, ha nem is irnal... latom a nem nagyon olvastad, hogy mit irt neked a moderator.
Tudok kulonbseget tenni oldalnezet es felulnezet kozott kepzeld. Egeszen biztos vagyok benne, hogy nem pont ugyanabba a szogben latod, mint a kollega, mert akkor pont ugyanugy nem latnad, mint o. Feltetelezem kanyarba meg te sem tudsz latni. Attol hogy valami mondjuk 5cm-el lentebb van meg nem felulnezet...
-
silentkiller
senior tag
válasz
kovecses #1285 üzenetére
Gyorsan rendeltem is egy Galaxy S6 Edge Screen Protector Curved Crystal-t, jó volt látni, hogy az újonnan regisztráltaknak egyszeri 25% egyszeri kedvezményt adnak... gyakorlatilag, ingyen van a posta.
Ja, egyébként a sztori az, hogy közben visszaadtam a fekete Isocell-es 64 GB-os S6-ost és fekete 64 GB-os Edge lett belőle. Azért érdeklődtem ennyire a fóliák iránt, lévén az S6-osra van gyári Samsung, Edge-re pedig (még) nincs.
-
utomi
senior tag
válasz
kovecses #1021 üzenetére
Ne tedd. Én pont ilyet vettem és felraktam, tökéletesen illeszkedik majd 30 perc és felválik. Simigálom percekig vissza megy de megint feljön.
Ezt játszottam egy napig majd meguntam. Sajnos látszik, hogy nem eléggé ívelt a fólia és így nem fekszik fel rendesen. Lehet, hogy csak az enyém gyári hibás de nem hinném.
-
-
Redplee
senior tag
válasz
kovecses #1190 üzenetére
nem hiszem, h lenne bármi különbség... a gépek ugyan azok, emberek sztem nem nan sokat nyúlnak bele... meg sztem a koreai melós is olyan mint a vietnami csak több pénzt kap érte
sztem különbség max a kamerában van, attól függ, hogy a tiéd isocell vagy sony... attól függ melyik került bele. nekem is az egyik isocell a másik sony...
-
Kasya
nagyúr
válasz
kovecses #1114 üzenetére
En meg ilyenrol nem hallottam, hogy a fejlesztoi opciok aktivalasa az OTA frissites karara menne. Foleg, hogy a rendszer legalis resze...
A Debloater-hez valoban kell az USB debug aktivalasa, de ettol meg nem fogja tiltani az OTA frissitest (emlekeim szerint nem volt ezzel gondom korabbi telefonoknal sem).Foleg, hogy nekem az az elso, hogy az animacio idoket kikapcsolom...
-
Kasya
nagyúr
válasz
kovecses #1112 üzenetére
Csak a tisztazas kedveert. Kaptal egy normalis hangvetelu valaszt, amit te felreertettel...a gondinnen indult ki, nem onnan hogy bunkok veled a tobbiek, mert nem tetted fel a kijelzo idot.
Termeszetesen mindenki a "bovebb informaciot" szereti, ezert is szerettek volna tudni.
Pont e fejeben lenne celszeru nem privatba megirnod hogy hogy csinaltad, hanem itt megbeszelni, hogy masok is okulhassanak belole, ha szeretnenek.Mas:
A GSam battery nem terheli jobban az aksit, mint az Android gyari merorendszere. Ami mellesleg tilthato is (debloater). De ha a ketto egymas mellett fut, se vesz eszre az ember aksi idoben csokkenest. -
-
-
silentkiller
senior tag
válasz
kovecses #1100 üzenetére
Arroganciád példamutató
tessék egy screenshot arról amiről azt gondolod, hogy nincs/nem létezik...
Galaxy S6
-
ForRedGlory
félisten
-
-
-
xedamen
senior tag
válasz
kovecses #1052 üzenetére
Nem hiszem, hogy el kellene kezdeni személyeskedni... Egy szóval sem mondtam, hogy a telefon szánalmas, értelmezz szöveget. Maga a szituáció szánalmas.
Egyébként az hamarabb szánalmasabb, hogy veszel egy telefont és erre vered, és nekiesel annak, aki leírja a véleményét és a telefon hibáit. Gyűlölöm az ilyen hozzáállást, attól, hogy drága volt még őszintén leírom a hibáit. És a RAM kezelése egy kalap szar! Nesze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest