- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Én S6/S6 edge illetve note 4 közt filózok épp. S6-oknál az akku aggaszt, a note 4-nél az ujjlenyomat olvasó (ami ott van az kaki) hiányzik. Vagy lehet majs iphone 6s, bár jelenleg tele a hócipőm az almával.
Ja meg ami még aggaszt az S6/edge-vel kapcsolatban, a kamera körüli lencse kopása illetve, hogy törésteszteken nem remekelt. -
Sebestyen01
őstag
Hat nekem nagy ujdonsag nem lesz benne hisz most is note 4 rol firkalok, de amugy az s6-ban van mar temazhatosag letoltessz valami olyat ami tetszik es annyi, ahogy neztem ikonoktol kiindulva a navbaron at minden valtozik a temaval! Bar a gyari sem rossz, persze a feher hatteret mondjuk a beallitasok menuben en feketere tennem de na semmi se hibatlan!
Tick
A vantol nem lell felni, inkab ilyen legyen mint fapados! -
Nagyon megy a dilemma nálam is, hogya G2-t ez váltja le, ha a G4 nem hozza az elvártat. Egyedül az akku miatt félek, de szerintem nem akkora probléma. A G2 melegedése már kezd zavarni RR3 és Sky Force közben, ráadásul ezen dupla olyan gyors lenne az előbbi. Pedig fél éve még azt mondtam, soha samsung, és erre Édesanyám S4 minije is rátett egy lapáttal. Lehet mégis megtérek
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest